Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
14503
насилство
Крива Паланка
с.Псача
07.08.2018
02.08.2018
42.1655328
22.2056153
18343
насилство
Тетово
ул."Илинденска"
30.11.-0001
07.08.2020
42.00864
20.974159
19367
насилство
Скопје
ул."Ѓорѓи Димитров"
25.09.2020
24.09.2020
42.003812
21.452246
2472
насилство
Прилеп
17.12.2012
16.12.2012
41.35173
21.56214
6056
насилство
Скопје
бул „Крсте Петков Мисирков“
12.11.2014
11.11.2014
41.9973462
21.4279956
6312
насилство
Штип
с.Криви
26.01.2015
23.01.2015
41.7985495
22.1097797
6824
насилство
Битола
с.Лисолај
30.11.-0001
10.05.2015
41.15
21.3
8104
насилство
Битола
ул."Широка"непознат
16.01.2016
15.01.2016
41.0296773
21.3292164
10152
насилство
Куманово
с.Лопате
23.10.2016
23.10.2016
42.1502821
21.664582
12456
насилство
Гевгелија
с.Негорци
03.11.2017
03.11.2017
41.183677
22.4783188
17832
насилство
Штип
25.05.2020
24.05.2020
41.75
22.2
18344
насилство
Тетово
ул."Титовелешка"
30.11.-0001
08.08.2020
42.00864
20.974159
18600
насилство
Скопје
бул."Крсте
30.11.-0001
20.08.2020
42.003812
21.452246
19368
насилство
Скопје
ул."Иван Козаров"
25.09.2020
25.09.2020
42.003812
21.452246
169
насилство
Велес
ул.„Илинденска“
20.07.2011
19.07.2011
41.73
21.78
1705
насилство
Кичево
с.Жубрино
23.04.2012
22.04.2012
41.5872166
21.0095286
2729
насилство
Куманово
ул „Тоде Думба“
06.02.2013
04.02.2013
42.1238547
21.7296484
2985
насилство
Тетово
29.03.2013
01.03.2013
42.00864
20.974159
4521
насилство
Прилеп
ул „Антон Димитров“
20.02.2014
19.02.2014
41.3440827
21.5527922
5801
насилство
Гостивар
ул.„Иво Лола Рибар“
26.09.2014
25.09.2014
41.7918807
20.9118801
6057
насилство
Охрид
ул „Коста Арбаш“
12.11.2014
26.10.2014
41.1230977
20.8016481
6825
насилство
Тетово
ул."Маршал Тито"
12.05.2015
11.05.2015
42.0065618
20.9794477
8105
насилство
Скопје
ул."Душан Тасковиќ"непознат
17.01.2016
17.02.2001
41.9973462
21.4279956
9641
насилство
Гостивар
04.08.2016
03.08.2016
41.800911
20.914169
9897
насилство
с.Неготино
10.09.2016
09.09.2016
41.482922
22.092349
10153
насилство
Велес
ул."Б.Ѓорев"
23.10.2016
22.10.2016
41.7150153
21.7684355
11433
насилство
Скопје
ул "Водњанска"
06.05.2017
05.05.2017
42.003812
21.452246
11689
насилство
Кавадарци
10.06.2017
09.06.2017
41.411192
21.9982338
11945
насилство
Куманово
19.07.2017
19.07.2017
42.13337
21.72584
13481
насилство
Гостивар
улицата "Орце Николов"
18.04.2018
17.04.2018
41.800911
20.914169
13737
насилство
Скопје
09.05.2018
08.05.2018
42.003812
21.452246
17833
насилство
Богданци
ул."М.Тито"
25.05.2020
25.05.2020
41.2030556
22.5755556
18089
насилство
Тетово
ул."114"
03.07.2020
02.07.2020
42.00864
20.974159
18601
насилство
Скопје
ул."Питу Гули"
30.11.-0001
20.08.2020
42.003812
21.452246
19369
насилство
Скопје
25.09.2020
25.09.2020
42.003812
21.452246
938
насилство
Радовиш
02.12.2011
07.10.2011
41.6361111
22.4666667
2986
насилство
Тетово
село Доброште
29.03.2013
01.03.2013
42.00864
20.974159
4266
насилство
Скопје
ул.„Метохиска“
01.01.2014
01.01.2014
42.003812
21.452246
5802
насилство
Кичево
ул.„Б.Ослободување“
27.09.2014
26.09.2014
41.5158412
20.9586619
6058
насилство
Тетово
с. Долно Палчиште
12.11.2014
13.09.2014
41.9695423
20.9372516
8618
насилство
Скопје
21.03.2016
20.03.2016
42.003812
21.452246
10154
насилство
Тетово
ул."Јован Ончевски"
23.10.2016
22.10.2016
42.0069115
20.9715269
10410
насилство
Куманово
с.Отља
08.12.2016
07.12.2016
42.1431329
21.5876991
10922
насилство
Штип
15.02.2017
14.02.2017
41.75
22.2
11690
насилство
Велес
10.06.2017
07.06.2017
41.73
21.78
19114
насилство
Скопје
ул."Методија Митевски"
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19370
насилство
Македонски Брод
с.Миладиновци
25.09.2020
25.09.2020
41.5124006
21.2159425
427
насилство
Пехчево
с.Панчарево
02.09.2011
01.09.2011
41.858247
22.902703
1451
насилство
Битола
ул.„Лавчански пат
19.02.2012
18.02.2012
41.0193567
21.3152535
5547
насилство
Струга
с.Велешта
08.08.2014
06.08.2014
41.240833
20.643889
7851
насилство
Демир Хисар
с.Жван
08.12.2015
07.02.2012
41.2873643
21.1183219
9387
насилство
Скопје
ул."Пандил Шишков"
02.07.2016
01.07.2016
41.9844773
21.4534658
13739
насилство
Скопје
улицата "Кеј 13-ти Ноември"
09.05.2018
08.05.2018
41.9945324
21.4414662
14507
насилство
Велес
ул "Алексо Демниевски"
08.08.2018
08.08.2018
41.7214518
21.7704626
15787
насилство
Охрид
с.Трпејца
26.09.2019
25.09.2019
41.12162
20.819441
19371
насилство
Охрид
улица "15 корпус"
25.09.2020
19.08.2020
41.12162
20.819441
1196
насилство
Македонски Брод
02.01.2012
02.01.2012
41.5124006
21.2159425
1708
насилство
Велес
23.04.2012
07.04.2012
41.73
21.78
3756
насилство
Скопје
ул.„Антон Попов“
05.10.2013
04.10.2013
42.003812
21.452246
4780
насилство
Кичево
с.Простање
31.03.2014
30.03.2014
41.5158412
20.9586619
7852
насилство
Скопје
ул."Петар Ацев"непознат
08.12.2015
07.12.2015
41.9973462
21.4279956
10668
насилство
Охрид
ул "Живко Чинго"
13.01.2017
28.12.2016
41.126708
20.8200735
10924
насилство
Скопје
ул "Владимир Комаров"
15.02.2017
31.01.2017
41.9895145
21.4512971
17836
насилство
Велес
ул."Јордан Џурнов"
26.05.2020
25.05.2020
41.73
21.78
173
насилство
Охрид
с.Франгово
21.07.2011
20.07.2011
41.1453
20.6231
1965
насилство
Прилеп
ул „Орде Кабацот“
05.09.2012
23.07.2012
41.35173
21.56214
3245
насилство
Куманово
31.05.2013
04.05.2013
42.13337
21.72584
3501
насилство
Битола
с.Нижополе
10.08.2013
09.08.2013
41.032799
21.34029
5037
насилство
Скопје
ул.„Цветан Димов“
04.05.2014
04.05.2014
42.0097337
21.4439952
6829
насилство
Охрид
с.Пештани
13.05.2015
12.02.2005
41.0156796
20.8113336
7597
насилство
Скопје
ул."Љубински Пат"
31.10.2015
30.10.2015
41.9973462
21.4279956
7853
насилство
Гостивар
ул."Ленинградска"
08.12.2015
07.12.2015
41.7957021
20.9061979
10669
насилство
Тетово
13.01.2017
17.12.2016
42.00864
20.974159
10925
насилство
Охрид
15.02.2017
02.02.2017
41.12162
20.819441
11693
насилство
Кичево
ул."Влашки пат"
11.06.2017
10.06.2017
41.5183554
20.9494793
12717
насилство
Скопје
ул."Џон Кенеди"
21.12.2017
20.12.2017
42.003812
21.452246
13229
насилство
Гостивар
улица "Браќа Ѓиноски"
21.03.2018
18.03.2018
41.7937725
20.9078932
16301
насилство
Скопје
21.11.2019
20.11.2019
42.003812
21.452246
17837
насилство
Велес
с.Рудник
26.05.2020
24.05.2020
41.73
21.78
18861
насилство
Скопје
с. Страхојадица
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
19629
насилство
Македонски Брод
08.10.2020
06.10.2020
41.5124006
21.2159425
20397
насилство
Скопје
12.11.2020
11.11.2020
42.003812
21.452246
686
насилство
Охрид
23.10.2011
23.10.2011
41.12162
20.819441
3246
насилство
Куманово
31.05.2013
01.05.2013
42.13337
21.72584
5294
насилство
Скопје
с.Бардовци
23.06.2014
23.02.2006
42.026667
21.375833
6574
насилство
Кочани
с.Уларци
22.03.2015
21.03.2015
41.8589
22.2642
7598
насилство
Тетово
с.Доброште
01.11.2015
01.11.2015
42.104853
21.0788277
8878
насилство
Скопје
18.04.2016
17.04.2016
42.003812
21.452246
10926
насилство
Кичево
ул "Гоце Делчев"
15.02.2017
29.11.2016
41.5160622
20.9603608
12974
насилство
Гостивар
07.02.2018
07.02.2018
41.800911
20.914169
18862
насилство
Скопје
с. Горно Оризари
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
19118
насилство
Скопје
бул."Јане
14.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19374
насилство
Штип
ул."Маршал Тито"
25.09.2020
14.07.2020
41.75
22.2
175
насилство
Куманово
с.Талашманце
21.07.2011
20.07.2011
42.1056
22.1242
1199
насилство
Штип
02.01.2012
01.01.2012
41.75
22.2
2735
насилство
Охрид
с.Издеглавје
08.02.2013
07.02.2013
41.3368769
20.8262346
3503
насилство
ул.„Рељо Шестокрило“
10.08.2013
10.08.2013
0
0
4271
насилство
Битола
02.01.2014
04.06.2013
41.032799
21.34029
6319
насилство
Македонски Брод
бул.„Јане Сандански“
28.01.2015
27.01.2015
41.5124006
21.2159425
6831
насилство
Скопје
13.05.2015
10.05.2015
42.003812
21.452246
7599
насилство
Скопје
ул."376"во
02.11.2015
01.11.2015
41.9973462
21.4279956
12975
насилство
Тетово
с. Шемшово
07.02.2018
06.02.2018
42.0178432
21.0820727
13487
насилство
19.04.2018
11.04.2018
41.49205
22.09354
14255
насилство
Велес
ул."А Демниевски"
07.07.2018
07.07.2018
41.608635
21.745275
17839
насилство
Скопје
ул."Антон Чехов"
27.05.2020
26.05.2020
42.003812
21.452246
18863
насилство
Скопје
ул."Антон Попов"
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
19119
насилство
Скопје
бул."Јане
14.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19631
насилство
Кочани
08.10.2020
06.10.2020
41.9166667
22.4166667
20655
насилство
Гостивар
ул."Браќа Ѓиноски"
25.11.2020
24.08.2020
41.7937948
20.9079499
1712
насилство
Скопје
ул „Козле 2 а“
24.04.2012
23.04.2012
41.9952763
21.3939712
2736
насилство
Битола
с.Карамани
08.02.2013
16.12.2012
41.0647
21.3939
4272
насилство
Битола
02.01.2014
05.10.2013
41.032799
21.34029
5808
насилство
Куманово
с.Шупли
28.09.2014
27.09.2014
42.1039
21.8053
8880
насилство
Тетово
с.Мала Речица
18.04.2016
17.04.2016
41.9888647
20.9417222
12208
насилство
Скопје
30.09.2017
29.09.2017
42.003812
21.452246
13744
насилство
Прилеп
бул "Илинден"
10.05.2018
09.05.2018
41.35173
21.56214
17072
насилство
Тетово
с.Долно Палчиште
22.02.2020
21.02.2020
42.00864
20.974159
19632
насилство
Делчево
08.10.2020
07.10.2020
41.9666667
22.7666667
20400
насилство
Охрид
12.11.2020
30.11.-0001
41.12162
20.819441
689
насилство
Прилеп
с.Прилепец
24.10.2011
23.10.2011
41.2956
21.5856
1457
насилство
Скопје
ул.„Бојмија“
20.02.2012
19.02.2012
42.0531465
21.4180022
2993
насилство
Виница
ул „Рајко Жинзифов“
01.04.2013
31.03.2013
41.8865
22.50782
3761
насилство
Тетово
ул.„Јане Сандански“
06.10.2013
06.10.2013
42.00864
20.974159
5297
насилство
Тетово
23.06.2014
15.04.2014
42.00864
20.974159
5553
насилство
Скопје
ул.„Ферид Бајрам“
10.08.2014
10.08.2014
42.0181252
21.4528655
8625
насилство
Скопје
ул "Бранко Заревски"
22.03.2016
21.03.2016
41.9388747
21.5144276
12209
насилство
Скопје
бул."Јане
30.09.2017
29.09.2017
41.9879826
21.4520393
12465
насилство
Кавадарци
с.Бегниште
03.11.2017
30.07.2017
41.3677378
21.9977078
14513
насилство
Тетово
с.Теарце
08.08.2018
07.08.2018
42.1085958
21.022196
17841
насилство
Делчево
бул."Македонија"
27.05.2020
26.05.2020
41.9666667
22.7666667
19121
насилство
Скопје
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19633
насилство
Скопје
08.10.2020
08.10.2020
42.003812
21.452246
20401
насилство
Скопје
12.11.2020
12.11.2020
42.003812
21.452246
946
насилство
Куманово
с.Липково
03.12.2011
02.12.2011
42.1561352
21.5870744
2738
насилство
Битола
с.Суводило
08.02.2013
07.02.2013
41.0319444
21.3347222
6322
насилство
Скопје
30.01.2015
29.01.2015
42.003812
21.452246
7346
насилство
Гостивар
01.09.2015
31.08.2015
41.800911
20.914169
8114
насилство
Ресен
с.Наколец
19.01.2016
17.01.2016
40.8933557
21.1075168
9906
насилство
Скопје
бул "Партизански Одреди"
11.09.2016
10.09.2016
42.0032847
21.394545
16306
насилство
Скопје
22.11.2019
21.11.2019
42.003812
21.452246
18354
насилство
Прилеп
с. Шишево
09.08.2020
08.08.2020
41.35173
21.56214
18866
насилство
Скопје
с.Копаница
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
19122
насилство
Скопје
ул."Нов живот"
14.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19890
насилство
Скопје
21.10.2020
20.10.2020
42.003812
21.452246
1203
насилство
Прилеп
02.01.2012
01.01.2012
41.35173
21.56214
9651
насилство
Штип
05.08.2016
04.08.2016
41.75
22.2
10675
насилство
Скопје
ул."Метрополит Теодосиј Гологанов"
14.01.2017
14.01.2017
41.9984711
21.3892731
11187
насилство
Радовиш
30.11.-0001
26.03.2017
41.6361111
22.4666667
13491
насилство
Скопје
улица "Орце Николов"
21.04.2018
21.04.2018
42.003812
21.452246
14003
насилство
Скопје
13.06.2018
12.06.2018
42.003812
21.452246
18867
насилство
Скопје
ул."23-ти Октомври"
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
19123
насилство
Скопје
ул."365"
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
692
насилство
Куманово
ул.„Доне Божинов“
24.10.2011
23.10.2011
42.1395452
21.7193055
1204
насилство
Охрид
ул.„Ц.Самоил“
02.01.2012
01.01.2012
41.1122931
20.7961199
2484
насилство
Велес
ул.„Даме Груев„
20.12.2012
19.12.2012
41.9948039
21.4280251
3508
насилство
Скопје
12.08.2013
12.08.2013
42.003812
21.452246
3764
насилство
Гостивар
с.Инџиково
08.10.2013
07.10.2013
41.800911
20.914169
6324
насилство
Свети Николе
30.01.2015
21.01.2015
41.8666667
21.95
8628
насилство
Скопје
ул "Максим Горки"
23.03.2016
22.03.2016
41.9969465
21.4305775
9652
насилство
Штип
05.08.2016
04.08.2016
41.75
22.2
9908
насилство
Гостивар
с.Велебрдо
11.09.2016
10.09.2016
41.6172543
20.5967793
10164
насилство
Кочани
24.10.2016
23.10.2016
41.9166667
22.4166667
12980
насилство
Македонски Брод
с.Волково
08.02.2018
08.02.2018
41.5124006
21.2159425
13236
насилство
Прилеп
21.03.2018
18.03.2018
41.35173
21.56214
14004
насилство
Скопје
ул "Кеј Димитар Влахов"
13.06.2018
12.06.2018
42.003812
21.452246
14260
насилство
Скопје
ул."Кеј 13-ти Ноември"
08.07.2018
07.07.2018
41.608635
21.745275
18868
насилство
Скопје
ул."Палмиро Тољати"
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
20404
насилство
Куманово
с.Брест
12.11.2020
14.10.2020
42.13337
21.72584
181
насилство
Прилеп
ул.„Дабничка“
21.07.2011
20.07.2011
41.3607798
21.5578556
437
насилство
Охрид
ул.„Коста Абраш“
04.09.2011
04.09.2011
41.1121792
20.7961036
949
насилство
Тетово
ул.„146“
04.12.2011
03.12.2011
42.0852515
21.0681576
1205
насилство
Виница
02.01.2012
01.01.2012
41.8865
22.50782
6581
насилство
Битола
ул.„Лазар Танев“
23.03.2015
22.03.2015
41.031944
21.334722
8885
насилство
Битола
ул "Анесто Нанески"
18.04.2016
16.04.2016
41.0296773
21.3292164
9653
насилство
Битола
ул."Ѓорги Сугарев"
05.08.2016
04.08.2016
41.2186077
21.1996148
9909
насилство
Скопје
бул."Борис
11.09.2016
11.09.2016
41.9703514
21.4640538
12469
насилство
Скопје
с.Сопиште
07.11.2017
06.11.2017
41.9500453
21.4201362
14005
насилство
Скопје
с.Зелениково
13.06.2018
12.06.2018
41.8173375
21.5468301
18869
насилство
Скопје
ул."Ѓорче Петров"
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
19637
насилство
Гостивар
08.10.2020
07.10.2020
41.800911
20.914169
20149
насилство
Скопје
03.11.2020
02.11.2020
42.003812
21.452246
182
насилство
Битола
ул.„Партизанска“
22.07.2011
22.07.2011
41.0241537
21.3223681
950
насилство
Кратово
04.12.2011
03.12.2011
42.0781
22.1728
1974
насилство
Гостивар
с.Балиндол
07.09.2012
06.09.2012
41.800911
20.914169
2486
насилство
Штип
20.12.2012
19.12.2012
41.75
22.2
3254
насилство
Куманово
ул „Иво Лола Рибар“
03.06.2013
03.05.2013
42.13337
21.72584
3766
насилство
Гостивар
08.10.2013
07.10.2013
41.800911
20.914169
4534
насилство
Скопје
бул „Кочо Рацин“
21.02.2014
20.02.2014
41.9895946
21.4326364
6838
насилство
Кавадарци
15.05.2015
14.05.2015
41.411192
21.9982338
13750
насилство
Скопје
улица "Ибе Паликуќа"
11.05.2018
10.05.2018
42.0024239
21.370723
14518
насилство
Прилеп
улицата "Александар Македонски"
08.08.2018
02.05.2018
41.35173
21.56214
16822
насилство
Македонски Брод
с.Просениково
24.01.2020
23.01.2020
41.5124006
21.2159425
18358
насилство
Прилеп
09.08.2020
08.08.2020
41.35173
21.56214
19126
насилство
Скопје
ул."23 Октомври"
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
20150
насилство
Скопје
03.11.2020
02.11.2020
42.003812
21.452246
183
насилство
Куманово
ул.„Тонко Димов“
22.07.2011
21.07.2011
42.1358333
21.7180556
439
насилство
Гостивар
с.Врапчиште
04.09.2011
03.09.2011
41.8333333
20.8833333
951
насилство
Скопје
ул.„Маџари“бб
05.12.2011
04.12.2011
42
21.4333333
1463
насилство
Тетово
с.Теарце
21.02.2012
20.02.2012
42.0777511
21.0534923
4023
насилство
Куманово
ул „Маршал Тито“
29.11.2013
02.09.2013
42.13337
21.72584
4791
насилство
Скопје
с.Арнакија
01.04.2014
31.03.2014
41.985932
21.286127
6839
насилство
Тетово
с.Вешала
15.05.2015
11.05.2015
42.0606
20.8469
9143
насилство
Куманово
с. Слупчане-општина
27.05.2016
26.04.2016
42.173853
21.6288093
9655
насилство
Кавадарци
05.08.2016
04.08.2016
41.411192
21.9982338
9911
насилство
Куманово
с.Отља
11.09.2016
10.09.2016
42.1431329
21.5876991
10679
насилство
Скопје
бул."Климент
15.01.2017
14.01.2017
41.9970367
21.4253438
14519
насилство
Скопје
ул "Кеј Димитар Влахов"
08.08.2018
09.06.2018
42.003812
21.452246
18359
насилство
Македонски Брод
с.Бузалково
09.08.2020
08.08.2020
41.5124006
21.2159425
952
насилство
Тетово
с.Д.Палчиште
05.12.2011
04.11.2011
41.9695423
20.9372516
1208
насилство
Радовиш
с.Аликоч
03.01.2012
02.01.2012
41.6361111
22.4666667
3256
насилство
Куманово
ул „Гоце Делчев“
03.06.2013
21.05.2013
42.13337
21.72584
5816
насилство
Кратово
с. Скакулица
30.09.2014
29.09.2014
42.0537141
22.0714835
6584
насилство
Скопје
с.Ораовиќ
24.03.2015
23.03.2015
41.9973462
21.4279956
9144
насилство
Куманово
27.05.2016
03.05.2016
42.13337
21.72584
10936
насилство
Скопје
17.02.2017
16.02.2017
42.003812
21.452246
11704
насилство
Свети Николе
12.06.2017
20.08.2007
41.8666667
21.95
11960
насилство
Охрид
с.Прељубиште
22.07.2017
21.07.2017
41.12162
20.819441
13752
насилство
Струмица
с. Габрово.
12.05.2018
11.05.2018
41.441441
22.64183
14520
насилство
Скопје
с.Арачиново
08.08.2018
14.06.2018
42.02538
21.5639736
18104
насилство
Кавадарци
ул "Диме Чекоров"
04.07.2020
03.07.2020
41.411192
21.9982338
18360
насилство
Тетово
с.Мала Речица
09.08.2020
08.08.2020
42.00864
20.974159
19128
насилство
Скопје
с.Палиград
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
953
насилство
Скопје
с.Горно Лисиче
05.12.2011
04.12.2011
41.9616704
21.5075581
2489
насилство
Куманово
село Марино
20.12.2012
19.12.2012
41.98862
21.589329
3001
насилство
Битола
ул „Иван Милутиновиќ“
02.04.2013
17.11.2012
41.032799
21.34029
3513
насилство
Охрид
ул.„7 Ноември„
14.08.2013
14.08.2013
41.12162
20.819441
5049
насилство
Штип
ул „Косовска“
06.05.2014
05.05.2014
41.7425012
22.2059333
8377
насилство
Скопје
24.02.2016
21.02.2002
42.003812
21.452246
9401
насилство
Охрид
ул."Коста Абраш"
04.07.2016
04.07.2016
41.1121515
20.7964285
11705
насилство
Скопје
13.06.2017
12.06.2017
42.003812
21.452246
14009
насилство
Свети Николе
13.06.2018
21.02.2017
41.8666667
21.95
14521
насилство
Скопје
улицата "Приштинска"
08.08.2018
01.05.2018
42.0396629
21.4495228
18873
насилство
Битола
02.09.2020
01.09.2020
41.032799
21.34029
186
насилство
Кочани
ул.„Македонска“
23.07.2011
22.07.2011
41.9161403
22.4266849
954
насилство
Скопје
с.Грчец
05.12.2011
04.12.2011
41.9909835
21.3284712
2234
насилство
Струмица
с.Баница
01.11.2012
31.10.2012
41.4453
22.6083
2746
насилство
Тетово
ул „Маршал Тито“
11.02.2013
01.01.2013
42.0078846
20.9754233
5562
насилство
Струмица
с.Баница
12.08.2014
11.08.2014
41.4453
22.6083
6586
насилство
Скопје
24.03.2015
23.03.2015
42.003812
21.452246
6842
насилство
Тетово
с.Долно Палчиште
17.05.2015
16.05.2015
41.9695423
20.9372516
7866
насилство
Битола
ул "Смилевски Конгрес"
12.12.2015
11.12.2015
41.0316532
21.3109823
13498
насилство
Скопје
улица "Методија Шаторлов Шарло"
21.04.2018
20.04.2018
42.003812
21.452246
14522
насилство
Скопје
улицата "Његошева"
08.08.2018
15.05.2018
42.003812
21.452246
15290
насилство
Струга
28.07.2019
27.07.2019
41.1775
20.6788889
20410
насилство
Скопје
12.11.2020
11.11.2020
42.003812
21.452246
955
насилство
Скопје
бул.„Никола Карев“
05.12.2011
04.12.2011
41.989768
21.4432418
1211
насилство
Охрид
ул „Цар Самоил“
03.01.2012
01.01.2012
41.1122931
20.7961199
2235
насилство
Гостивар
с.Сенокосе
01.11.2012
31.10.2012
41.800911
20.914169
3003
насилство
Куманово
с.Пчиња
03.04.2013
02.04.2013
42.13337
21.72584
3771
насилство
Скопје
ул.„Финска“
09.10.2013
07.10.2013
42.003812
21.452246
5051
насилство
Скопје
с.Стајковци
06.05.2014
05.05.2014
42.0260946
21.5155291
11963
насилство
Скопје
ул."Боро Менков"
23.07.2017
22.07.2017
42.1308314
21.7176745
14523
насилство
Гостивар
ул "Гоце Делчев"
08.08.2018
12.07.2018
41.800911
20.914169
18363
насилство
Скопје
с.Кондово
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
956
насилство
Скопје
бул.„АВНОЈ“
05.12.2011
04.12.2011
42.115101
21.7424878
1980
насилство
Скопје
с.Батинци
10.09.2012
08.08.2012
41.9197
21.4819
2748
насилство
Тетово
ул „Тодор Циповски -Мерџан“
11.02.2013
12.12.2012
42.0033799
21.3657688
3004
насилство
Скопје
ул „Битпазарска“
03.04.2013
02.04.2013
42.003812
21.452246
3516
насилство
Куманово
14.08.2013
13.08.2013
42.13337
21.72584
3772
насилство
Струмица
с.Баница
09.10.2013
14.09.2013
41.441441
22.64183
6332
насилство
Скопје
бул.„Јане Сандански“
30.01.2015
27.01.2015
41.9880216
21.4521065
7868
насилство
Штип
ул."Кирил и Методиј"
13.12.2015
12.12.2015
41.75
22.2
12476
насилство
Скопје
с.Црешево
10.11.2017
09.11.2017
42.003812
21.452246
18876
насилство
Велес
ул."Академик Пенчо Давчев"
03.09.2020
02.09.2020
41.73
21.78
189
насилство
Скопје
ул.„Струмичка“
23.07.2011
22.07.2011
42.017154
21.4424884
445
насилство
Струга
05.09.2011
01.09.2011
41.1775
20.6788889
3517
насилство
Битола
с.Колешино
14.08.2013
13.08.2013
41.032799
21.34029
8637
насилство
Струмица
с.Муртино
23.03.2016
03.03.2016
41.4155624
22.7241509
9661
насилство
Куманово
с.Ваксинце
06.08.2016
06.08.2016
42.2068561
21.664582
12477
насилство
Скопје
с.Блаце
10.11.2017
10.11.2017
42.1526524
21.3318248
13245
насилство
Битола
22.03.2018
19.03.2018
41.032799
21.34029
13501
насилство
Скопје
улица "Максут Садик"
21.04.2018
20.04.2018
42.0120345
21.4335805
18109
насилство
Свети Николе
05.07.2020
04.07.2020
41.8666667
21.95
190
насилство
Ресен
с.Стење
23.07.2011
22.07.2011
40.9461087
20.9014868
1982
насилство
Тетово
ул „Борис Кидрич“
10.09.2012
09.09.2012
42.00864
20.974159
3006
насилство
Куманово
ул „Борис Кидрич“
03.04.2013
02.04.2013
42.13337
21.72584
4542
насилство
Прилеп
22.02.2014
21.02.2014
41.35173
21.56214
6590
насилство
Тетово
с.Луковица
24.03.2015
28.02.2015
41.8889
21.1558
8382
насилство
Радовиш
24.02.2016
16.12.2015
41.6361111
22.4666667
9150
насилство
Свети Николе
27.05.2016
10.05.2016
41.8666667
21.95
10174
насилство
Кичево
27.10.2016
26.10.2016
41.5177778
20.9655556
10942
насилство
Куманово
ул."11-ти Октомври"
17.02.2017
09.01.2017
42.1363975
21.7105885
14014
насилство
Прилеп
с. Батинци
15.06.2018
14.06.2018
41.35173
21.56214
191
насилство
Скопје
с.Копаница
23.07.2011
22.07.2011
42.007086
21.237706
1215
насилство
Струга
ул.„15 Корпус„
04.01.2012
31.12.2011
41.175642
20.6762371
4031
насилство
Битола
ул „Маршал Тито“
30.11.2013
13.09.2013
41.032799
21.34029
4287
насилство
Прилеп
бул.„Гоце Делчев“
05.01.2014
04.01.2014
41.35173
21.56214
4543
насилство
Охрид
22.02.2014
21.02.2014
41.12162
20.819441
9919
насилство
Охрид
с.Смесница
13.09.2016
13.09.2016
41.12162
20.819441
10687
насилство
Тетово
ул "К.Р.Дрнц"
16.01.2017
15.01.2017
42.00864
20.974159
12735
насилство
Тетово
с.Трубарево
26.12.2017
25.12.2017
42.00864
20.974159
16575
насилство
Скопје
23.12.2019
22.12.2019
42.003812
21.452246
1216
насилство
Струмица
04.01.2012
25.12.2011
41.441441
22.64183
4288
насилство
Битола
ул.„Сремска Митровица“
05.01.2014
04.01.2014
41.032799
21.34029
4544
насилство
Куманово
22.02.2014
21.02.2014
42.13337
21.72584
4800
насилство
Куманово
01.04.2014
21.01.2014
42.13337
21.72584
6592
насилство
Штип
с.Житинени
25.03.2015
24.03.2015
41.75
22.2
12736
насилство
Кавадарци
с.Одрено
27.12.2017
26.12.2017
41.411192
21.9982338
14016
насилство
Скопје
с.Арачиново
15.06.2018
15.06.2018
42.003812
21.452246
18624
насилство
Тетово
с.Теарце
22.08.2020
21.08.2020
42.00864
20.974159
19648
насилство
Скопје
09.10.2020
09.10.2020
42.003812
21.452246
1729
насилство
Крива Паланка
ул „Јане Јакимовски“
27.04.2012
25.03.2012
42.21349
22.33148
3777
насилство
Скопје
с.Волково
11.10.2013
10.10.2013
42.003812
21.452246
4545
насилство
Куманово
ул Народна Ревулуција“
22.02.2014
21.02.2014
42.135833
21.718056
6849
насилство
Прилеп
бул."Србија"
20.05.2015
19.05.2015
41.35173
21.56214
11969
насилство
Охрид
24.07.2017
23.07.2017
41.12162
20.819441
14017
насилство
Скопје
ул."Шуто Оризари"
15.06.2018
14.06.2018
42.003812
21.452246
19393
насилство
Скопје
бул."Кузман
26.09.2020
25.09.2020
42.003812
21.452246
19649
насилство
Скопје
09.10.2020
08.10.2020
42.003812
21.452246
706
насилство
Гостивар
с.Гостивар
25.10.2011
24.10.2011
41.800911
20.914169
2498
насилство
Куманово
24.12.2012
23.12.2012
42.13337
21.72584
3010
насилство
Гевгелија
с.Дедино
03.04.2013
02.04.2013
41.15
22.51
4546
насилство
Скопје
22.02.2014
21.02.2014
42.003812
21.452246
5058
насилство
Битола
07.05.2014
04.05.2014
41.032799
21.34029
6082
насилство
Прилеп
с.Крушевица
14.11.2014
20.09.2014
41.2072
21.6517
7362
насилство
Скопје
ул."Васил Ѓоргов"
05.09.2015
04.09.2015
41.9928804
21.4166058
8130
насилство
Гостивар
с.Топлица
22.01.2016
21.01.2016
41.8584996
20.8884883
8386
насилство
Тетово
24.02.2016
17.12.2009
42.00864
20.974159
9410
насилство
Радовиш
с.Смојмирово
05.07.2016
19.09.2014
41.7360607
22.8418321
11970
насилство
Скопје
с.Мирковци
24.07.2017
09.07.2017
42.003812
21.452246
12226
насилство
Скопје
с.Шупли Камен
02.10.2017
01.10.2017
42.003812
21.452246
14018
насилство
Скопје
15.06.2018
14.06.2018
42.003812
21.452246
15810
насилство
Прилеп
с.Куртамзали,валандовско.
28.09.2019
26.09.2019
41.35173
21.56214
18882
насилство
Скопје
ул."Филип Втори Македонски"
03.09.2020
02.09.2020
42.003812
21.452246
19394
насилство
Демир Капија
26.09.2020
25.09.2020
41.4051233
22.2413823
3011
насилство
с.Црвени Брегови
04.04.2013
04.04.2013
41.49205
22.09354
5059
насилство
Битола
ул „Караорман“
07.05.2014
04.05.2014
41.0358577
21.3294884
5315
насилство
Струга
27.06.2014
26.06.2014
41.1775
20.6788889
9411
насилство
Прилеп
с.Чепигово
06.07.2016
05.07.2016
41.2492134
21.3970335
9923
насилство
Струмица
с. Василево
18.09.2016
17.09.2016
41.4741699
22.6422128
11971
насилство
Тетово
24.07.2017
24.07.2017
42.00864
20.974159
12995
насилство
Скопје
с.Батинци
10.02.2018
09.02.2018
41.9185456
21.4782661
14019
насилство
Скопје
ул "Никола Вапцаров"
15.06.2018
14.06.2018
42.003812
21.452246
19907
насилство
Скопје
22.10.2020
21.10.2020
42.003812
21.452246
3268
насилство
Ресен
05.06.2013
02.05.2013
41.0889
21.0122
6596
насилство
Тетово
ул.“М.Тито“ и
28.03.2015
27.03.2015
42
20.966667
7364
насилство
Тетово
ул."Мурат Бафтијари"
06.09.2015
05.09.2015
42.0079079
20.9602509
8900
насилство
Битола
с. Мусинци
19.04.2016
05.04.2016
41.1671377
21.537887
9412
насилство
Пробиштип
ул."Јаким Стојковски"
06.07.2016
05.07.2016
41.9948176
22.1877315
9668
насилство
Прилеп
ул."Тризла"
07.08.2016
05.08.2016
41.3533486
21.550866
10436
насилство
Кичево
ул "Рудничка"
14.12.2016
13.12.2016
41.5086836
20.9585093
13764
насилство
Охрид
с.Арачиново
13.05.2018
12.05.2018
41.12162
20.819441
17092
насилство
Скопје
с.Студеничани
23.02.2020
22.02.2020
42.003812
21.452246
18628
насилство
Скопје
ул."Фрањо Клуз"
22.08.2020
22.08.2020
42.003812
21.452246
18884
насилство
Куманово
03.09.2020
05.07.2020
42.13337
21.72584
19652
насилство
Прилеп
09.10.2020
08.10.2020
41.35173
21.56214
453
насилство
Делчево
с.Бигла
08.09.2011
07.09.2011
41.9608
22.6775
1989
насилство
Скопје
бул „Александар Македонски“
11.09.2012
10.09.2012
42.003812
21.452246
2245
насилство
Скопје
с.Арачиново
02.11.2012
01.11.2012
42.0265166
21.5796218
2501
насилство
Куманово
24.12.2012
20.12.2012
42.13337
21.72584
3013
насилство
Скопје
ул.„Перо Наков“
04.04.2013
03.04.2013
42.003812
21.452246
3269
насилство
Тетово
05.06.2013
17.04.2013
42.00864
20.974159
4293
насилство
Скопје
ул.„Гвадалахара“
06.01.2014
05.01.2014
42.003812
21.452246
5573
насилство
Тетово
ул „Кумановска“
13.08.2014
12.08.2014
42.0145196
20.9760627
5829
насилство
Велес
ул.„АСНОМ“
02.10.2014
01.10.2014
41.9870056
21.479848
7877
насилство
Струга
14.12.2015
13.12.2015
41.1775
20.6788889
8133
насилство
Скопје
ул."Радишанска"
23.01.2016
22.01.2016
42.0618548
21.4511942
8389
насилство
Куманово
ул "Народна Револуција"
24.02.2016
05.02.2016
42.1310801
21.7185164
9669
насилство
Струга
ул."Нико Нестор"
07.08.2016
07.08.2016
41.1782452
20.6779513
11717
насилство
Прилеп
14.06.2017
21.05.2017
41.35173
21.56214
12485
насилство
Прилеп
10.11.2017
10.10.2017
41.35173
21.56214
13765
насилство
Скопје
улица "50-та Дивизија"
13.05.2018
13.05.2018
42.003812
21.452246
14533
насилство
Охрид
ул "Гоце Делчев"
09.08.2018
08.08.2018
41.12162
20.819441
14789
насилство
Крива Паланка
16.10.2018
15.10.2018
42.2173226
22.28609
18373
насилство
Скопје
ул."11 Октомври"
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18885
насилство
Делчево
03.09.2020
27.07.2020
41.9666667
22.7666667
20165
насилство
Скопје
ул."Даме Груев"
03.11.2020
02.11.2020
42.003812
21.452246
454
насилство
Тетово
ул.„Мирче Ацев“
08.09.2011
07.09.2011
42.0144358
20.9750823
1478
насилство
Скопје
с.Бојане
22.02.2012
21.02.2012
41.9987185
21.1935863
2502
насилство
Струмица
24.12.2012
09.12.2012
41.441441
22.64183
3526
насилство
Струга
с. Велешта.
16.08.2013
16.08.2013
41.1775
20.6788889
4038
насилство
Скопје
ул.„Никола Вапцаров“
01.12.2013
01.12.2013
42.003812
21.452246
4294
насилство
Скопје
ул.„Ѓеорги Капчев“
06.01.2014
05.01.2014
42.003812
21.452246
4806
насилство
Куманово
01.04.2014
31.03.2014
42.13337
21.72584
5830
насилство
Куманово
ул „Иво Лола Рибар“
02.10.2014
03.09.2014
42.1354621
21.7238079
9414
насилство
Скопје
с.Горно Коњари
06.07.2016
05.07.2016
41.9762463
21.7234578
9926
насилство
Гостивар
ул."Атанас Митрев"
21.09.2016
20.09.2016
41.8025541
20.9089378
16838
насилство
Тетово
улицата "Илинденска"
30.11.-0001
25.01.2020
42.00864
20.974159
18886
насилство
Тетово
с.Мала Речица
03.09.2020
02.07.2020
42.00864
20.974159
20166
насилство
Скопје
ул."Даме Груев"
03.11.2020
02.11.2020
42.003812
21.452246
455
насилство
Скопје
с.Сандево
08.09.2011
07.09.2011
42.0974773
21.3877179
1735
насилство
Куманово
27.04.2012
09.03.2012
42.13337
21.72584
2759
насилство
Куманово
с.Дренак
13.02.2013
06.01.2013
42.1358333
21.7180556
4551
насилство
Кратово
с.Железница
23.02.2014
22.02.2014
42.0839
22.1511
5575
насилство
Скопје
ул „Пекљане“
14.08.2014
12.08.2014
42.0205734
21.3575109
5831
насилство
Куманово
с.Речица
02.10.2014
23.08.2014
42.173646
21.696267
6855
насилство
Гевгелија
с.Мрзенци
21.05.2015
20.05.2015
41.1644367
22.5021593
7111
насилство
Куманово
30.11.-0001
11.07.2015
42.13337
21.72584
9159
насилство
Скопје
ул."Востаничка"
29.05.2016
28.05.2016
41.9817572
21.4319229
9927
насилство
Куманово
22.09.2016
21.09.2016
42.13337
21.72584
18887
насилство
Гостивар
ул."ЈНА"
03.09.2020
30.08.2020
41.800911
20.914169
19143
насилство
Тетово
15.09.2020
14.09.2020
42.00864
20.974159
19911
насилство
Скопје
22.10.2020
21.10.2020
42.003812
21.452246
456
насилство
Прилеп
с.Злеово
08.09.2011
07.09.2011
41.35173
21.56214
712
насилство
Велес
26.10.2011
25.10.2011
41.73
21.78
5832
насилство
Куманово
02.10.2014
02.09.2014
42.13337
21.72584
10184
насилство
Гостивар
с.Неготино
27.10.2016
09.09.2016
41.800911
20.914169
11208
насилство
Штип
28.03.2017
27.03.2017
41.75
22.2
13768
насилство
Скопје
улица "Партизански Одреди"
13.05.2018
13.05.2018
42.003812
21.452246
18888
насилство
Охрид
ул."Абас Емин"
03.09.2020
08.08.2020
41.12162
20.819441
969
насилство
Гостивар
с.Арачиново 
06.12.2011
05.12.2011
41.800911
20.914169
1481
насилство
Гостивар
бул.„Браќа Ѓиновски“
22.02.2012
21.02.2012
41.800911
20.914169
4297
насилство
Скопје
06.01.2014
06.01.2014
42.003812
21.452246
6857
насилство
Струга
с.Ливада
21.05.2015
07.05.2015
41.231442
20.7219314
7369
насилство
Тетово
с.Јанчиште
07.09.2015
06.09.2015
42.0539071
21.1160864
9417
насилство
Струмица
06.07.2016
22.02.2016
41.441441
22.64183
9929
насилство
Прилеп
22.09.2016
21.09.2016
41.35173
21.56214
10953
насилство
Штип
ул."Сутјеска"
18.02.2017
17.02.2017
41.7443964
22.1971035
13513
насилство
Скопје
улица "Благоја Стефковски"
21.04.2018
19.04.2018
42.003812
21.452246
13769
насилство
Скопје
13.05.2018
12.05.2018
42.003812
21.452246
14537
насилство
Гостивар
09.08.2018
08.08.2018
41.800911
20.914169
18377
насилство
Скопје
ул."Христо Татарчев"
12.08.2020
11.08.2020
42.003812
21.452246
19913
насилство
Гостивар
с.Стрновац
22.10.2020
28.07.2020
41.800911
20.914169
970
насилство
Скопје
06.12.2011
05.12.2011
42.003812
21.452246
4554
насилство
Тетово
с.Туденце
24.02.2014
23.02.2002
42.0295108
21.1168695
5322
насилство
Битола
ул.„Судска“
28.06.2014
30.11.-0001
41.0311488
21.3295189
5834
насилство
Куманово
с.Никуштак
02.10.2014
17.09.2014
42.082809
21.591468
7114
насилство
Прилеп
с. Варовиште-Крива
30.11.-0001
30.11.-0001
41.35173
21.56214
10186
насилство
Битола
с. Кравари
27.10.2016
19.02.2009
40.9948462
21.3784023
10442
насилство
Струга
15.12.2016
14.12.2016
41.1775
20.6788889
12234
насилство
Охрид
04.10.2017
03.10.2017
41.12162
20.819441
18378
насилство
Скопје
ул."Скупи"
12.08.2020
11.08.2020
42.003812
21.452246
459
насилство
Скопје
ул.„122“
10.09.2011
09.09.2011
41.9733626
21.1613523
715
насилство
Штип
26.10.2011
25.10.2011
41.75
22.2
1995
насилство
Берово
с.Умлена
13.09.2012
12.09.2012
41.769903
22.836256
3019
насилство
Делчево
с.Дулица
07.04.2013
06.04.2013
41.9666667
22.7666667
5835
насилство
Куманово
с.Герман
02.10.2014
14.08.2014
42.2781
22.1033
6091
насилство
Прилеп
с.Крушевица
14.11.2014
20.09.2014
41.2072
21.6517
7115
насилство
улица 8ми Ноември во Неготино
30.11.-0001
14.07.2015
41.482922
22.092349
7371
насилство
Прилеп
07.09.2015
06.02.2009
41.35173
21.56214
9163
насилство
Струмица
29.05.2016
18.05.2016
41.441441
22.64183
10187
насилство
Битола
с. Долно Чарлија
27.10.2016
09.08.2016
41.1269187
21.4401934
10955
насилство
Скопје
с.Кондово
18.02.2017
17.02.2017
42.0111925
21.3128213
13003
насилство
Кичево
с.Жубрино
11.02.2018
10.02.2018
41.5872166
21.0095286
13771
насилство
Скопје
с.Долно Соње
13.05.2018
12.05.2018
41.9408478
21.3791476
14539
насилство
Ресен
09.08.2018
09.08.2018
41.0889
21.0122
19147
насилство
Скопје
ул."Титовелешка"
15.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19915
насилство
Скопје
22.10.2020
21.10.2020
42.003812
21.452246
460
насилство
Скопје
ул.„Лазар Личеновски“
10.09.2011
09.09.2011
42.0531465
21.4180022
1484
насилство
Скопје
с.Кондово
22.02.2012
30.01.2012
42.0111925
21.3128213
1740
насилство
Штип
28.04.2012
27.04.2012
41.75
22.2
2764
насилство
Скопје
ул „11-ти Октомври“
13.02.2013
12.02.2013
41.9907169
21.4351448
3532
насилство
Штип
ул.„Ѓорче Петров“
17.08.2013
16.08.2013
41.75
22.2
3788
насилство
Велес
13.10.2013
12.10.2013
41.73
21.78
5836
насилство
Куманово
с.Проевце
02.10.2014
27.07.2014
42.1242
21.7422
6348
насилство
Скопје
бул „Партизански Одреди“
04.02.2015
03.02.2015
41.9973919
21.4261213
9164
насилство
Струмица
с.Градашорци
29.05.2016
22.05.2016
41.4378004
22.6427428
9420
насилство
Скопје
ул."Христо Татарчев"
07.07.2016
07.06.2016
41.9752151
21.4438105
14284
насилство
Македонски Брод
с.Галичник
14.07.2018
13.07.2017
41.5124006
21.2159425
18380
насилство
Тетово
ул."Р.Цониќ"
12.08.2020
20.05.2020
42.00864
20.974159
19148
насилство
Скопје
15.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
205
насилство
Скопје
ул.„Дижонска“
25.07.2011
25.07.2011
42.0176402
21.4386665
973
насилство
Прилеп
ул.„Караорман“бб пред менувачницата „Марфил“
07.12.2011
06.12.2011
41.35173
21.56214
3021
насилство
Скопје
бул „Јане Сандански“
08.04.2013
06.04.2013
42.003812
21.452246
4045
насилство
Струмица
с.Баница
02.12.2013
21.10.2013
41.441441
22.64183
4301
насилство
Скопје
07.01.2014
06.01.2013
42.003812
21.452246
6861
насилство
Прилеп
с.Мала Речица
22.05.2015
21.05.2015
41.35173
21.56214
8397
насилство
Битола
25.02.2015
18.01.2016
41.032799
21.34029
9165
насилство
Струмица
с.Сушево
29.05.2016
14.05.2016
41.5224025
22.6273143
10445
насилство
Скопје
ул "Козара"
15.12.2016
14.12.2016
41.991313
21.4180022
206
насилство
Штип
25.07.2011
22.07.2011
41.75
22.2
974
насилство
Битола
ул.„Коле Неделковски“бр.6 во кафаната „Барон“
07.12.2011
06.12.2011
41.032799
21.34029
1742
насилство
Велес
28.04.2012
27.04.2012
41.73
21.78
2254
насилство
Битола
ул „Александар Турунџев“
05.11.2012
09.09.2012
41.0321678
21.3405669
7118
насилство
Битола
ул."Љубојно"
16.07.2015
15.07.2015
40.8945369
21.1376967
7374
насилство
Струмица
с.Босилово
08.09.2015
07.09.2015
41.4389865
22.7315995
10190
насилство
Тетово
с.Слатино
30.10.2016
30.10.2016
42.0690916
21.0430601
11726
насилство
Гевгелија
15.06.2017
30.04.2017
41.15
22.51
12750
насилство
Струга
30.12.2017
30.12.2017
41.1775
20.6788889
14542
насилство
Скопје
09.08.2018
13.07.2018
42.003812
21.452246
17870
насилство
Скопје
ул."Никола Тесла"
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
18382
насилство
Струга
12.08.2020
04.04.2020
41.1775
20.6788889
975
насилство
Скопје
ул.„Бутелска“бб
07.12.2011
06.12.2011
42.0531465
21.4180022
1487
насилство
Скопје
23.02.2012
22.02.2012
42.003812
21.452246
2255
насилство
Битола
с.Средно
05.11.2012
16.09.2012
41.0291497
21.3393384
2511
насилство
Скопје
ул „Алија Авдовиќ“
25.12.2012
24.12.2012
41.9973462
21.4279956
3023
насилство
Скопје
ул „Битпазарска“
08.04.2013
06.04.2013
42.003812
21.452246
3279
насилство
Скопје
ул „Козле - 3“
06.06.2013
05.06.2013
42.003812
21.452246
3535
насилство
Скопје
ул.„Сава Ковачевиќ“
18.08.2013
18.08.2013
42.003812
21.452246
3791
насилство
Крива Паланка
13.10.2013
12.10.2013
42.2173226
22.28609
5327
насилство
Кичево
с. Г.
29.06.2014
28.06.2014
41.5177778
20.9655556
7375
насилство
Гостивар
08.09.2015
07.09.2015
41.800911
20.914169
9679
насилство
Прилеп
ул."Скопска"
09.08.2016
08.08.2016
41.3418189
21.5534163
11471
насилство
Скопје
с.Батинци
10.05.2017
09.05.2017
41.9185456
21.4782661
11727
насилство
Охрид
с.Слатино
15.06.2017
12.03.2017
41.12162
20.819441
12751
насилство
Виница
30.12.2017
30.12.2017
41.8865
22.50782
14543
насилство
Скопје
с.Глумово
09.08.2018
06.06.2018
41.9802107
21.3046237
18383
насилство
Тетово
12.08.2020
13.07.2020
42.00864
20.974159
19663
насилство
Скопје
10.10.2020
09.10.2020
42.003812
21.452246
1488
насилство
Скопје
ул.„Људевит Гај“
23.02.2012
22.02.2012
42.0531465
21.4180022
2256
насилство
Виница
ул „Ангел Винички“
05.11.2012
05.11.2012
41.8865
22.50782
3280
насилство
Тетово
с.Желино
06.06.2013
22.04.2013
42.00864
20.974159
3536
насилство
Скопје
с.Морани
18.08.2013
17.08.2013
42.003812
21.452246
10704
насилство
Кичево
ул."М.Тито"
17.01.2017
24.12.2016
41.5091357
20.9617317
14032
насилство
Скопје
с.Миладиновци
16.06.2018
15.06.2018
41.9355335
21.5227839
17616
насилство
Скопје
05.05.2020
04.05.2020
42.003812
21.452246
17872
насилство
Гостивар
30.05.2020
29.05.2020
41.800911
20.914169
19664
насилство
Скопје
с. Батинци
10.10.2020
09.10.2020
42.003812
21.452246
465
насилство
Кавадарци
11.09.2011
30.11.-0001
41.411192
21.9982338
1489
насилство
Скопје
ул.„Огњан Прица“
23.02.2012
22.02.2012
42.0531465
21.4180022
2513
насилство
Крива Паланка
25.12.2012
12.12.2012
42.2173226
22.28609
2769
насилство
Куманово
14.02.2013
30.10.2012
42.13337
21.72584
3281
насилство
Битола
06.06.2013
07.03.2013
41.032799
21.34029
3537
насилство
Струмица
18.08.2013
17.08.2013
41.441441
22.64183
6865
насилство
Скопје
ул."Михаил Чаков"
23.05.2015
22.05.2015
41.9803486
21.4464957
9937
насилство
Скопје
ул."Јордан Мијалков"
24.09.2016
24.09.2016
41.9902568
21.4273271
10705
насилство
Свети Николе
с.Сарамзалино
17.01.2017
21.05.2015
41.7884416
21.9410707
12497
насилство
Битола
ул."Пеце Матичевски"
12.11.2017
11.11.2017
41.032799
21.34029
13521
насилство
Скопје
улица "Христо Татарчев"
22.04.2018
22.04.2018
42.003812
21.452246
14289
насилство
Скопје
улица "Перо Наков"
14.07.2018
13.07.2018
42.003812
21.452246
19153
насилство
Тетово
ул."Браќа Миладинови"
15.09.2020
26.07.2020
42.00864
20.974159
19665
насилство
Скопје
с.Студеничани
10.10.2020
09.10.2020
42.003812
21.452246
20177
насилство
Скопје
04.11.2020
03.11.2020
42.003812
21.452246
210
насилство
Кочани
ул.„Лазо Стојменов“
26.07.2011
25.07.2011
41.9166667
22.4166667
6098
насилство
Тетово
ул.„Јане Сандански“
16.11.2014
15.11.2014
42.00864
20.974159
7634
насилство
Куманово
с.Оризаре
06.11.2015
05.11.2015
42.1322895
21.7256936
8914
насилство
Битола
20.04.2016
05.04.2016
41.032799
21.34029
11218
насилство
Скопје
ул "Индира Ганди"
29.03.2017
28.03.2017
42.003812
21.452246
11730
насилство
Делчево
16.06.2017
15.06.2017
41.9666667
22.7666667
12242
насилство
Скопје
ул."Коце Металец"
06.10.2017
05.10.2017
42.0118014
21.4589373
13010
насилство
Штип
12.02.2018
11.02.2018
41.75
22.2
14290
насилство
Скопје
14.07.2018
14.07.2018
42.003812
21.452246
17874
насилство
Скопје
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
18386
насилство
Охрид
бул."Туристичка"
12.08.2020
08.07.2020
41.12162
20.819441
211
насилство
Тетово
ул.„Питу Гули“
26.07.2011
25.07.2011
42.00864
20.974159
2003
насилство
Куманово
14.09.2012
30.08.2012
42.13337
21.72584
4819
насилство
Скопје
03.04.2014
02.04.2014
42.003812
21.452246
5331
насилство
Скопје
с.Глумово
30.06.2014
29.06.2014
41.979444
21.304167
8147
насилство
Штип
с.Кучица
25.01.2016
24.01.2016
41.741528
22.3836977
8403
насилство
Скопје
ул."Демир Трајко"непознат
27.02.2016
24.02.2016
41.9973462
21.4279956
8915
насилство
Битола
20.04.2016
19.04.2016
41.032799
21.34029
13011
насилство
Скопје
ул."Македонска преродба"
13.02.2018
12.02.2018
42.003812
21.452246
14547
насилство
Гостивар
с.Добридол
10.08.2018
09.08.2018
41.8660127
20.8880753
15059
насилство
Тетово
с.Прељубиште
11.05.2019
10.05.2019
42.00864
20.974159
18387
насилство
Виница
12.08.2020
10.06.2020
41.8865
22.50782
19667
насилство
Скопје
10.10.2020
09.10.2020
42.003812
21.452246
20179
насилство
Струга
с.Велешта
04.11.2020
22.10.2020
41.1775
20.6788889
212
насилство
Скопје
ул.„Новопланирана 3“
26.07.2011
25.07.2011
42.0531465
21.4180022
724
насилство
Битола
27.10.2011
26.10.2011
41.032799
21.34029
1748
насилство
Скопје
с.Горно Нерези
28.04.2012
27.04.2012
41.9788889
21.3730556
2772
насилство
Куманово
15.02.2013
14.02.2013
42.13337
21.72584
3028
насилство
Скопје
бул.„Партизански Одреди“
09.04.2013
08.04.2013
42.003812
21.452246
3284
насилство
Велес
с.Караслари
07.06.2013
20.05.2013
41.73
21.78
6356
насилство
Делчево
05.02.2015
15.12.2014
41.9666667
22.7666667
6612
насилство
Штип
30.03.2015
28.03.2015
41.75
22.2
7124
насилство
Велес
16.07.2015
16.10.2007
41.73
21.78
8148
насилство
Скопје
ул "Ташко Караџа"
26.01.2016
25.01.2016
42.0052435
21.4649055
14548
насилство
Штип
ул."Гоце Делчев"
10.08.2018
09.08.2018
41.7367672
22.1903229
17108
насилство
Велес
ул."8-ми Септември"
24.02.2020
23.02.2020
41.73
21.78
2261
насилство
Куманово
ул.„11-ти Октомври“
07.11.2012
06.11.2012
41.9907169
21.4351448
3029
насилство
Скопје
09.04.2013
08.04.2013
42.003812
21.452246
3285
насилство
Струмица
07.06.2013
19.05.2013
41.441441
22.64183
5589
насилство
Берово
17.08.2014
16.08.2014
41.71
22.85