Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
10491
документи
Битола
22.12.2016
07.10.2016
41.032799
21.34029
10747
сообраќај
Битола
21.01.2017
20.01.2017
41.032799
21.34029
11003
кражба
Прилеп
26.02.2017
16.02.2017
41.35173
21.56214
11259
документи
Прилеп
01.04.2017
31.03.2017
41.35173
21.56214
12027
сообраќај
Македонски Брод
30.07.2017
29.07.2017
41.5124006
21.2159425
12283
друго
Скопје
11.10.2017
10.10.2017
42.003812
21.452246
13307
сообраќај
Скопје
29.03.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
13819
друго
Прилеп
17.05.2018
16.05.2018
41.35173
21.56214
14075
сообраќај
Скопје
20.06.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14331
сообраќај
Велес
22.07.2018
21.07.2018
41.73
21.78
15355
сообраќај
Крива Паланка
07.08.2019
06.08.2019
42.2173226
22.28609
16123
друго
01.11.2019
31.10.2019
41
18
16635
друго
Скопје
28.12.2019
27.12.2019
42.003812
21.452246
17915
сообраќај
Скопје
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
764
насилство
Кочани
02.11.2011
31.10.2011
41.9166667
22.4166667
1020
друго
Гостивар
13.12.2011
12.12.2011
41.800911
20.914169
1532
друго
Гостивар
15.03.2012
14.03.2012
41.800911
20.914169
1788
друго
Тетово
30.05.2012
04.05.2012
42.00864
20.974159
2556
насилство
Демир Капија
02.01.2013
02.12.2012
41.4051233
22.2413823
2812
друго
Охрид
26.02.2013
25.02.2013
41.12162
20.819441
3836
сообраќај
Битола
26.10.2013
25.10.2013
41.032799
21.34029
4348
оружје
Македонски Брод
19.01.2014
16.01.2014
41.5124006
21.2159425
4860
кражба
Скопје
08.04.2014
25.03.2014
42.003812
21.452246
5628
друго
Струга
27.08.2014
26.08.2014
41.1775
20.6788889
5884
документи
Македонски Брод
09.10.2014
06.10.2014
41.5124006
21.2159425
6908
кражба
Тетово
30.05.2015
29.05.2015
42.00864
20.974159
7420
друго
Скопје
22.09.2015
21.09.2015
42.003812
21.452246
8188
друго
Битола
02.02.2016
01.02.2016
41.032799
21.34029
8444
кражба
Гевгелија
01.03.2016
23.02.2016
41.15
22.51
8956
дрога
Прилеп
26.04.2016
17.01.2016
41.35173
21.56214
9724
сообраќај
Скопје
12.08.2016
11.08.2016
42.003812
21.452246
9980
друго
Македонски Брод
29.09.2016
28.09.2016
41.5124006
21.2159425
10748
друго
Дебар
21.01.2017
20.01.2017
41.52
20.53
11260
документи
Скопје
01.04.2017
31.03.2017
42.003812
21.452246
12284
сообраќај
Прилеп
11.10.2017
10.10.2017
41.35173
21.56214
13308
оружје
29.03.2018
28.03.2018
41.49205
22.09354
13564
друго
Скопје
25.04.2018
24.04.2018
42.003812
21.452246
13820
друго
Струга
17.05.2018
16.05.2018
41.1775
20.6788889
14332
кражба
Скопје
22.07.2018
21.07.2018
42.003812
21.452246
14844
друго
30.11.2018
29.11.2018
41
18
15100
насилство
Скопје
08.06.2019
07.06.2019
42.003812
21.452246
15612
сообраќај
Прилеп
08.09.2019
07.09.2019
41.35173
21.56214
15868
друго
Скопје
06.10.2019
06.10.2019
42.003812
21.452246
18172
сообраќај
17.07.2020
16.07.2020
41.49205
22.09354
253
сообраќај
Валандово
30.07.2011
28.07.2011
41.3169444
22.5611111
765
дрога
Тетово
02.11.2011
01.11.2011
42.00864
20.974159
1789
друго
Струга
30.05.2012
29.05.2012
41.1775
20.6788889
3837
кражба
Охрид
26.10.2013
25.10.2013
41.12162
20.819441
4093
кражба
Прилеп
08.12.2013
07.12.2013
41.35173
21.56214
5117
дрога
Куманово
23.05.2014
11.02.2014
42.13337
21.72584
5373
документи
Штип
03.07.2014
02.07.2014
41.75
22.2
5629
дрога
Штип
27.08.2014
17.03.2014
41.75
22.2
5885
друго
Македонски Брод
09.10.2014
07.10.2014
41.5124006
21.2159425
6141
кражба
Гевгелија
20.12.2014
19.12.2014
41.15
22.51
6653
друго
Прилеп
05.04.2015
04.04.2015
41.35173
21.56214
7677
кражба
Скопје
11.11.2015
10.11.2015
42.003812
21.452246
8957
дрога
Прилеп
26.04.2016
27.07.2015
41.35173
21.56214
9469
насилство
Охрид
19.07.2016
04.07.2016
41.12162
20.819441
9725
сообраќај
Скопје
12.08.2016
11.08.2016
42.003812
21.452246
9981
оружје
Скопје
29.09.2016
28.09.2016
42.003812
21.452246
10749
кражба
Македонски Брод
21.01.2017
20.01.2017
41.5124006
21.2159425
11005
друго
Куманово
26.02.2017
25.02.2017
42.13337
21.72584
13309
друго
Скопје
30.03.2018
29.03.2018
42.003812
21.452246
13565
сообраќај
Прилеп
25.04.2018
24.04.2018
41.35173
21.56214
13821
сообраќај
Прилеп
17.05.2018
16.05.2018
41.35173
21.56214
14333
друго
Македонски Брод
22.07.2018
21.07.2018
41.5124006
21.2159425
14845
сообраќај
Скопје
30.11.2018
29.11.2018
42.003812
21.452246
15613
сообраќај
Скопје
08.09.2019
08.02.2009
42.003812
21.452246
16893
друго
Скопје
02.02.2020
01.02.2020
42.003812
21.452246
17405
друго
Скопје
22.03.2020
21.03.2020
42.003812
21.452246
17661
сообраќај
Скопје
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
18173
сообраќај
Прилеп
17.07.2020
16.07.2020
41.35173
21.56214
254
насилство
Гостивар
31.07.2011
30.07.2011
41.800911
20.914169
510
друго
Скопје
17.09.2011
16.09.2011
42.003812
21.452246
766
дрога
Тетово
02.11.2011
01.11.2011
42.00864
20.974159
1022
друго
13.12.2011
12.12.2011
41
18
1534
насилство
Скопје
15.03.2012
14.03.2012
42.003812
21.452246
1790
друго
Струга
30.05.2012
20.05.2012
41.1775
20.6788889
2046
друго
19.09.2012
18.09.2012
41
18
3582
насилство
Куманово
31.08.2013
30.08.2013
42.13337
21.72584
5118
дрога
Куманово
23.05.2014
22.05.2014
42.13337
21.72584
5630
сообраќај
Гевгелија
27.08.2014
05.08.2014
41.15
22.51
5886
кражба
Македонски Брод
09.10.2014
08.10.2014
41.5124006
21.2159425
6142
друго
Струмица
20.12.2014
19.12.2014
41.441441
22.64183
6654
друго
Прилеп
05.04.2015
04.04.2015
41.35173
21.56214
6910
кражба
Битола
30.05.2015
30.05.2015
41.032799
21.34029
7934
кражба
Скопје
20.12.2015
04.12.2015
42.003812
21.452246
8190
дрога
Битола
02.02.2016
03.09.2015
41.032799
21.34029
8446
кражба
Гевгелија
01.03.2016
27.02.2016
41.15
22.51
8702
друго
Штип
29.03.2016
28.03.2016
41.75
22.2
8958
дрога
Охрид
26.04.2016
06.07.2015
41.12162
20.819441
9214
сообраќај
Дебар
02.06.2016
01.06.2016
41.52
20.53
9470
документи
Прилеп
19.07.2016
16.07.2016
41.35173
21.56214
10238
кражба
Скопје
05.11.2016
04.11.2016
42.003812
21.452246
10750
оружје
Прилеп
22.01.2017
21.01.2017
41.35173
21.56214
13310
сообраќај
Гостивар
30.03.2018
29.03.2018
41.800911
20.914169
13566
насилство
Штип
25.04.2018
24.04.2018
41.75
22.2
13822
сообраќај
Скопје
17.05.2018
16.05.2018
42.003812
21.452246
14334
друго
Гевгелија
22.07.2018
21.07.2018
41.15
22.51
14590
друго
Крива Паланка
13.08.2018
25.07.2018
42.2173226
22.28609
15102
документи
Куманово
09.06.2019
08.06.2019
42.13337
21.72584
15358
сообраќај
Скопје
07.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15614
оружје
Битола
08.09.2019
08.09.2019
41.032799
21.34029
15870
друго
Прилеп
06.10.2019
30.11.-0001
41.35173
21.56214
16126
сообраќај
Скопје
01.11.2019
31.10.2019
42.003812
21.452246
16638
друго
Скопје
29.12.2019
27.12.2019
42.003812
21.452246
16894
друго
Куманово
02.02.2020
02.02.2020
42.13337
21.72584
1023
друго
Прилеп
13.12.2011
12.12.2011
41.35173
21.56214
1279
сообраќај
Струга
16.01.2012
15.01.2012
41.1775
20.6788889
1791
дрога
Штип
30.05.2012
29.05.2012
41.75
22.2
2047
друго
19.09.2012
18.09.2012
41
18
2303
насилство
Скопје
18.11.2012
17.11.2012
42.003812
21.452246
2559
сообраќај
Куманово
02.01.2013
02.01.2013
42.13337
21.72584
3071
друго
Велес
18.04.2013
10.02.2004
41.73
21.78
3839
оружје
Велес
27.10.2013
26.10.2013
41.73
21.78
4863
дрога
Прилеп
08.04.2014
07.04.2014
41.35173
21.56214
5119
дрога
Куманово
23.05.2014
28.02.2014
42.13337
21.72584
5631
сообраќај
Битола
28.08.2014
27.08.2014
41.032799
21.34029
5887
кражба
Македонски Брод
09.10.2014
08.10.2014
41.5124006
21.2159425
6655
оружје
Охрид
05.04.2015
04.04.2015
41.12162
20.819441
6911
друго
Скопје
30.05.2015
28.05.2015
42.003812
21.452246
7423
друго
Тетово
22.09.2015
21.09.2015
42.00864
20.974159
8191
дрога
Велес
02.02.2016
13.11.2015
41.73
21.78
8703
друго
Скопје
29.03.2016
28.03.2016
42.003812
21.452246
9215
сообраќај
Куманово
02.06.2016
01.06.2016
42.13337
21.72584
9471
друго
Куманово
19.07.2016
18.07.2016
42.13337
21.72584
11519
сообраќај
Куманово
17.05.2017
16.05.2017
42.13337
21.72584
13567
документи
Струга
25.04.2018
10.06.2016
41.1775
20.6788889
13823
насилство
Скопје
17.05.2018
16.05.2018
42.003812
21.452246
15103
дрога
Куманово
10.06.2019
06.06.2019
42.13337
21.72584
15615
сообраќај
Дебар
08.09.2019
07.09.2019
41.52
20.53
15871
друго
Скопје
06.10.2019
05.10.2019
42.003812
21.452246
16383
друго
Прилеп
01.12.2019
30.11.2019
41.35173
21.56214
16639
дрога
Велес
29.12.2019
19.11.2018
41.73
21.78
16895
друго
Скопје
02.02.2020
02.02.2020
42.003812
21.452246
17663
сообраќај
Скопје
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL