Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
2837
кражба
Тетово
с.Џепчиште
30.11.-0001
31.12.2012
42.0333333
21
2838
документи
Тетово
30.11.-0001
31.12.1969
42.00864
20.974159
2839
дрога
Тетово
ул „Киро Ристоски Дрнц“
30.11.-0001
31.12.1969
42.00864
20.974159
2840
насилство
Делчево
ул.Ванчо Прке„
30.11.-0001
02.03.2013
41.9641898
22.7690159
2841
кражба
Штип
30.11.-0001
31.12.1969
41.75
22.2
2842
сообраќај
Штип
30.11.-0001
02.03.2013
41.75
22.2
2843
друго
Скопје
ул „Крсте Асенов“
30.11.-0001
04.03.2013
42.0171859
21.4459991
12103
друго
Прилеп
30.11.-0001
06.08.2017
41.35173
21.56214
12104
кражба
Скопје
30.11.-0001
21.07.2017
42.003812
21.452246
12105
документи
Скопје
30.11.-0001
30.11.-0001
42.003812
21.452246
16496
дрога
Скопје
ул.Влае
30.11.-0001
14.12.2019
42.003812
21.452246
16497
друго
Скопје
ул.Теодосиј Синаитски
30.11.-0001
14.12.2019
42.003812
21.452246
17009
кражба
Тетово
30.11.-0001
14.02.2020
42.00864
20.974159
16498
друго
Скопје
ул.Христо Татарчев
30.11.-0001
14.12.2019
42.003812
21.452246
17010
кражба
Тетово
30.11.-0001
14.02.2020
42.00864
20.974159
16499
друго
Скопје
ул.Тодор Александров
30.11.-0001
15.12.2019
42.003812
21.452246
17011
кражба
Тетово
30.11.-0001
14.02.2020
42.00864
20.974159
16500
друго
Тетово
с.Урвич,тетовско
30.11.-0001
15.12.2019
42.00864
20.974159
17012
друго
Македонски Брод
30.11.-0001
14.02.2020
41.5124006
21.2159425
16501
сообраќај
Прилеп
30.11.-0001
15.02.2012
41.35173
21.56214
17013
друго
Тетово
ул."Страшо Пинџур"
30.11.-0001
14.02.2020
42.00864
20.974159
16502
друго
Прилеп
30.11.-0001
14.11.2019
41.35173
21.56214
17014
сообраќај
Скопје
с.Рашче
30.11.-0001
14.02.2020
42.003812
21.452246
16503
сообраќај
Виница
с.Јакимово
30.11.-0001
14.12.2019
41.8865
22.50782
17015
кражба
Скопје
ул."Јадранска магистрала"
30.11.-0001
15.02.2020
42.003812
21.452246
16504
кражба
Скопје
ул "2-ра Македонска Бригада"од
30.11.-0001
31.12.2018
42.003812
21.452246
17016
друго
Струга
ул."Едвард Кардељ"
30.11.-0001
13.02.2020
41.1775
20.6788889
16505
сообраќај
Радовиш
бул."Алексанадар
30.11.-0001
15.12.2019
41.6361111
22.4666667
17017
друго
Кавадарци
30.11.-0001
14.02.2020
41.411192
21.9982338
16506
оружје
Битола
с.Норово
30.11.-0001
20.08.2019
41.032799
21.34029
16507
насилство
Прилеп
с.Гошинце
30.11.-0001
13.06.2019
41.35173
21.56214
16508
друго
Скопје
с.Стајковци
30.11.-0001
14.12.2019
42.003812
21.452246
16509
сообраќај
Македонска Каменица
бул."Александар
30.11.-0001
14.12.2019
42.0197222
22.5916667
13440
кражба
Скопје
ул "Димитрије Чуповски"
30.11.-0001
04.04.2018
42.003812
21.452246
13441
кражба
Скопје
бул "11-ти Октомври"
30.11.-0001
17.03.2018
42.003812
21.452246
13442
насилство
Гостивар
30.11.-0001
13.04.2018
41.800911
20.914169
13443
друго
Гостивар
30.11.-0001
13.04.2018
41.800911
20.914169
13444
насилство
Тетово
ул."Б.Кидрич", во
30.11.-0001
13.04.2018
42.00864
20.974159
13445
сообраќај
Гостивар
с.Арачиново
30.11.-0001
13.04.2018
41.800911
20.914169
13446
сообраќај
Скопје
30.11.-0001
13.04.2018
42.003812
21.452246
13447
оружје
Куманово
с. Матејче
30.11.-0001
13.04.2018
42.13337
21.72584
13448
друго
30.11.-0001
13.04.2018
41.49205
22.09354
13449
сообраќај
Делчево
30.11.-0001
13.04.2018
41.9666667
22.7666667
13450
оружје
Штип
ул."Генерал Михајло Апостолски"
30.11.-0001
13.04.2018
41.75
22.2
7313
друго
Скопје
ул."Кеј 13-ти Ноември"
30.11.-0001
24.08.2015
41.9947342
21.4369335
7314
оружје
Скопје
ул "Џон Кенеди"
30.11.-0001
23.08.2015
42.0134036
21.4388806
7315
кражба
Скопје
ул."Петре Ѓорѓиев"
30.11.-0001
21.08.2015
41.9973462
21.4279956
7316
друго
Скопје
с.Визбегово
30.11.-0001
24.08.2015
42.0345314
21.4149195
7317
друго
Прилеп
30.11.-0001
24.08.2015
41.35173
21.56214
7318
насилство
Куманово
ул "Патрис Лумумба"
30.11.-0001
05.08.2015
42.1322895
21.7256936
7319
друго
Гевгелија
30.11.-0001
08.08.2015
41.15
22.51
18331
дрога
Гостивар
с. Добридол
30.11.-0001
08.08.2020
41.800911
20.914169
18332
друго
Скопје
ул."Митрополит Теодосиј Гологанов"
30.11.-0001
08.08.2020
42.003812
21.452246
18333
друго
Скопје
30.11.-0001
07.08.2020
42.003812
21.452246
18334
дрога
30.11.-0001
21.09.2019
41.49205
22.09354
18335
оружје
с.Чифлик, демиркаписко
30.11.-0001
25.05.2020
41.49205
22.09354
18336
сообраќај
Скопје
ул."Кемал Сејфула"
30.11.-0001
07.08.2020
42.003812
21.452246
18337
сообраќај
Скопје
30.11.-0001
08.08.2020
42.003812
21.452246
18338
друго
Скопје
30.11.-0001
07.08.2020
42.003812
21.452246
18339
друго
Скопје
30.11.-0001
30.11.-0001
42.003812
21.452246
18340
документи
Прилеп
30.11.-0001
30.11.-0001
41.35173
21.56214
18341
насилство
Охрид
бул."Туристичка"
30.11.-0001
07.08.2020
41.12162
20.819441
18342
сообраќај
Прилеп
с.Могила
30.11.-0001
07.08.2020
41.35173
21.56214
6823
друго
Скопје
ул."Зеленгора"
30.11.-0001
10.05.2015
41.9789055
21.4306824
18343
насилство
Тетово
ул."Илинденска"
30.11.-0001
07.08.2020
42.00864
20.974159
6824
насилство
Битола
с.Лисолај
30.11.-0001
10.05.2015
41.15
21.3
18344
насилство
Тетово
ул."Титовелешка"
30.11.-0001
08.08.2020
42.00864
20.974159
18345
друго
Скопје
ул."Максим Горки"
30.11.-0001
07.08.2020
42.003812
21.452246
6066
кражба
Скопје
с.Долно Лисиче
30.11.-0001
12.11.2014
41.9575
21.5375
11186
кражба
Скопје
ул "Марко Орешковиќ"
30.11.-0001
25.03.2017
41.9714951
21.4404073
6067
сообраќај
Охрид
с.Велгошти
30.11.-0001
10.08.2014
41.133333
20.833333
11187
насилство
Радовиш
30.11.-0001
26.03.2017
41.6361111
22.4666667
6068
кражба
Свети Николе
30.11.-0001
31.12.1969
41.8666667
21.95
11188
друго
Прилеп
ул "Јане Сандански"
30.11.-0001
26.03.2017
41.3456935
21.5549103
6069
дрога
Охрид
30.11.-0001
31.12.1969
41.12162
20.819441
11189
друго
Скопје
30.11.-0001
26.03.2017
42.003812
21.452246
6070
дрога
Куманово
ул „Бајрам Шабани“
30.11.-0001
03.09.2014
42.1262715
21.7165154
11190
друго
Тетово
с.Камењане
30.11.-0001
26.03.2017
41.9451254
20.9283103
6071
дрога
Куманово
с.Доброшане
30.11.-0001
06.07.2014
42.106055
21.753087
11191
сообраќај
Скопје
30.11.-0001
26.03.2017
42.003812
21.452246
6072
дрога
Куманово
ул „Трета Македонска Ударна Бригада“
30.11.-0001
29.04.2014
42.135833
21.718056
11192
сообраќај
Прилеп
30.11.-0001
26.03.2017
41.35173
21.56214
11193
кражба
Македонски Брод
с.Зубовце
30.11.-0001
30.11.-0001
41.8288987
20.8798794
11194
друго
Охрид
30.11.-0001
30.11.-0001
41.12162
20.819441
7099
сообраќај
Велес
с.Сарамзалино
30.11.-0001
09.07.2015
41.7889
21.9422
11195
дрога
Виница
30.11.-0001
11.02.2017
41.8865
22.50782
7100
документи
Радовиш
30.11.-0001
30.11.-0001
41.6361111
22.4666667
11196
дрога
Кичево
30.11.-0001
12.01.2016
41.5177778
20.9655556
7101
документи
Радовиш
с. Раклиш-Радовиш
30.11.-0001
30.11.-0001
41.633333
22.483333
11197
дрога
Гостивар
30.11.-0001
02.10.2016
41.800911
20.914169
11198
дрога
Велес
30.11.-0001
22.11.2016
41.73
21.78
11199
друго
Прилеп
30.11.-0001
15.06.2015
41.35173
21.56214
11455
кражба
Гостивар
бул "Кузман Јосифовски Питу"
30.11.-0001
09.05.2017
41.800911
20.914169
11200
документи
Прилеп
30.11.-0001
01.02.2017
41.35173
21.56214
11456
сообраќај
Тетово
ул "Илинденска"
30.11.-0001
08.05.2017
41.9963199
20.9611108
11457
кражба
Скопје
ул "Христо Батанџиев"
30.11.-0001
08.05.2017
42.0047361
21.3529017
16833
друго
Скопје
30.11.-0001
25.01.2020
42.003812
21.452246
11458
друго
Скопје
30.11.-0001
09.05.2017
42.003812
21.452246
16834
друго
Скопје
30.11.-0001
25.01.2020
42.003812
21.452246
11459
друго
Штип
с.Горно Трогерци
30.11.-0001
08.05.2017
41.857109
22.1705928
16835
сообраќај
Делчево
с.Амзабегово
30.11.-0001
25.01.2020
41.9666667
22.7666667
11460
друго
Тетово
с. Мала Речица
30.11.-0001
09.05.2017
41.9888647
20.9417222
16836
сообраќај
Пробиштип
с.Злетово
30.11.-0001
25.01.2020
42.0007459
22.1817702
11461
друго
Скопје
30.11.-0001
08.05.2017
42.003812
21.452246
16837
сообраќај
Крива Паланка
улицата "Свети Јоаким Осоговски"
30.11.-0001
25.01.2020
42.2173226
22.28609
7110
оружје
Скопје
ул."11-ти Октомври"
30.11.-0001
13.07.2015
41.9910608
21.4349918
11462
друго
Скопје
30.11.-0001
08.05.2017
42.003812
21.452246
16838
насилство
Тетово
улицата "Илинденска"
30.11.-0001
25.01.2020
42.00864
20.974159
7111
насилство
Куманово
30.11.-0001
11.07.2015
42.13337
21.72584
11463
сообраќај
Делчево
ул "Маршал Тито"
30.11.-0001
17.04.2017
41.9466663
22.7915856
7112
документи
Тетово
30.11.-0001
13.01.2015
42.00864
20.974159
11464
дрога
Штип
30.11.-0001
15.02.2017
41.75
22.2
11465
дрога
Струга
ул "Боро Хаџиески Путе"
30.11.-0001
13.02.2017
41.1775
20.6788889
12489
кражба
Гостивар
с. Добри
30.11.-0001
31.12.1969
41.8660127
20.8880753
7114
насилство
Прилеп
с. Варовиште-Крива
30.11.-0001
30.11.-0001
41.35173
21.56214
11466
дрога
Гостивар
с.Равен
30.11.-0001
04.05.2017
41.7825569
20.8605074
12490
сообраќај
Гевгелија
с.Удово
30.11.-0001
10.11.2017
41.3444543
22.4395771
7115
насилство
улица 8ми Ноември во Неготино
30.11.-0001
14.07.2015
41.482922
22.092349
11467
друго
Струмица
с.Дрвош
30.11.-0001
18.09.2016
41.4987791
22.7725658
12491
кражба
Скопје
бул."Партизански
30.11.-0001
10.11.2017
42.0032847
21.394545
7116
друго
Битола
ул."Љубојно"бб
30.11.-0001
14.07.2015
41.031944
21.334722
11468
документи
Охрид
30.11.-0001
13.04.2017
41.12162
20.819441
12492
оружје
Скопје
30.11.-0001
10.11.2017
42.003812
21.452246
7117
дрога
Радовиш
30.11.-0001
12.10.2014
41.6361111
22.4666667
11469
кражба
Струга
с. Радолишта
30.11.-0001
21.04.2017
41.1649428
20.6265762
12493
сообраќај
Скопје
с.
30.11.-0001
10.11.2017
41.9973462
21.4279956
12494
сообраќај
Охрид
30.11.-0001
31.12.1969
41.12162
20.819441
12495
сообраќај
Скопје
30.11.-0001
10.11.2017
42.003812
21.452246
14575
сообраќај
Струмица
с.Петралинци општина
30.11.-0001
12.08.2018
41.441441
22.64183
14576
сообраќај
Тетово
с.Долно Палчиште
30.11.-0001
11.08.2018
41.9695423
20.9372516
14577
сообраќај
Струга
ул "Едвард Кардељ"
30.11.-0001
11.08.2018
41.1778353
20.6783258
14578
насилство
Скопје
ул "Кеј 13-ти Ноември"
30.11.-0001
11.08.2018
41.608635
21.745275
14579
друго
Струга
с.Радожда
30.11.-0001
11.08.2018
41.1195127
20.6174275
14580
друго
Свети Николе
ул "Руди Чаевац"
30.11.-0001
11.08.2018
41.8666667
21.95
14581
друго
Скопје
30.11.-0001
11.08.2018
42.003812
21.452246
14582
кражба
Скопје
ул "Вангел Дину"
30.11.-0001
11.08.2018
42.0097084
21.3752841
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL