Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
7116
друго
Битола
ул."Љубојно"бб
30.11.-0001
14.07.2015
41.031944
21.334722
11468
документи
Охрид
30.11.-0001
13.04.2017
41.12162
20.819441
12492
оружје
Скопје
30.11.-0001
10.11.2017
42.003812
21.452246
7117
дрога
Радовиш
30.11.-0001
12.10.2014
41.6361111
22.4666667
11469
кражба
Струга
с. Радолишта
30.11.-0001
21.04.2017
41.1649428
20.6265762
12493
сообраќај
Скопје
с.
30.11.-0001
10.11.2017
41.9973462
21.4279956
12494
сообраќај
Охрид
30.11.-0001
31.12.1969
41.12162
20.819441
12495
сообраќај
Скопје
30.11.-0001
10.11.2017
42.003812
21.452246
14575
сообраќај
Струмица
с.Петралинци општина
30.11.-0001
12.08.2018
41.441441
22.64183
14576
сообраќај
Тетово
с.Долно Палчиште
30.11.-0001
11.08.2018
41.9695423
20.9372516
14577
сообраќај
Струга
ул "Едвард Кардељ"
30.11.-0001
11.08.2018
41.1778353
20.6783258
14578
насилство
Скопје
ул "Кеј 13-ти Ноември"
30.11.-0001
11.08.2018
41.608635
21.745275
14579
друго
Струга
с.Радожда
30.11.-0001
11.08.2018
41.1195127
20.6174275
14580
друго
Свети Николе
ул "Руди Чаевац"
30.11.-0001
11.08.2018
41.8666667
21.95
14581
друго
Скопје
30.11.-0001
11.08.2018
42.003812
21.452246
14582
кражба
Скопје
ул "Вангел Дину"
30.11.-0001
11.08.2018
42.0097084
21.3752841
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL