Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
3503
насилство
ул.„Рељо Шестокрило“
10.08.2013
10.08.2013
0
0
10160
друго
с.Дренас
23.10.2016
22.10.2016
0
0
17860
друго
с.Мирковци
30.05.2020
29.05.2020
0
0
16587
сообраќај
с.Бардовци
24.12.2019
24.12.2019
0
0
976
друго
с.Единаковци
07.12.2011
05.12.2011
0
0
3035
кражба
с.Визбегово
10.04.2013
09.04.2013
0
0
12770
друго
с.Трипатница
01.01.2018
01.01.2018
0
0
13028
насилство
улица "Јужноморавски бригади"
17.02.2018
16.02.2018
0
0
15588
друго
с.Николиќ
06.09.2019
05.09.2019
0
0
14056
друго
ул."Коле Канински"
19.06.2018
19.06.2018
0
0
15851
друго
с.Оризари
04.10.2019
02.10.2019
0
0
13037
друго
улица "Црвена Скопска Општина"
18.02.2018
17.02.2018
0
0
6382
друго
ул.„Костурска“
09.02.2015
08.02.2015
0
0
1007
друго
с.Долно Блаце
12.12.2011
11.12.2011
0
0
15090
друго
с.Живојно
02.06.2019
01.06.2019
0
0
13302
насилство
с.Скудриње
28.03.2018
27.03.2018
0
0
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL