Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
6911
друго
Скопје
30.05.2015
28.05.2015
42.003812
21.452246
7423
друго
Тетово
22.09.2015
21.09.2015
42.00864
20.974159
8191
дрога
Велес
02.02.2016
13.11.2015
41.73
21.78
8703
друго
Скопје
29.03.2016
28.03.2016
42.003812
21.452246
9215
сообраќај
Куманово
02.06.2016
01.06.2016
42.13337
21.72584
9471
друго
Куманово
19.07.2016
18.07.2016
42.13337
21.72584
11519
сообраќај
Куманово
17.05.2017
16.05.2017
42.13337
21.72584
13567
документи
Струга
25.04.2018
10.06.2016
41.1775
20.6788889
13823
насилство
Скопје
17.05.2018
16.05.2018
42.003812
21.452246
15103
дрога
Куманово
10.06.2019
06.06.2019
42.13337
21.72584
15615
сообраќај
Дебар
08.09.2019
07.09.2019
41.52
20.53
15871
друго
Скопје
06.10.2019
05.10.2019
42.003812
21.452246
16383
друго
Прилеп
01.12.2019
30.11.2019
41.35173
21.56214
16639
дрога
Велес
29.12.2019
19.11.2018
41.73
21.78
16895
друго
Скопје
02.02.2020
02.02.2020
42.003812
21.452246
17663
сообраќај
Скопје
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL