Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
17138
сообраќај
Скопје
27.02.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
18162
друго
Скопје
ул."Шидска"
14.07.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
7923
дрога
Охрид
18.12.2015
30.11.-0001
41.12162
20.819441
4598
друго
Прилеп
с. Дебреште
01.03.2014
30.11.-0001
41.4797
21.3153
7415
оружје
Свети Николе
21.09.2015
30.11.-0001
41.8666667
21.95
13816
кражба
Тетово
с.Милетино
17.05.2018
30.11.-0001
42.00864
20.974159
14840
сообраќај
Скопје
28.11.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17145
сообраќај
Скопје
28.02.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
13307
сообраќај
Скопје
29.03.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14075
сообраќај
Скопје
20.06.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
3580
кражба
Скопје
ул.„Бапчор“
28.08.2013
30.11.-0001
42.003812
21.452246
2301
друго
Охрид
ул.„Коста Абрашевиќ“
18.11.2012
30.11.-0001
41.12162
20.819441
2302
насилство
Тетово
с.Жеровјане
18.11.2012
30.11.-0001
41.9145748
20.9484282
15358
сообраќај
Скопје
07.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15870
друго
Прилеп
06.10.2019
30.11.-0001
41.35173
21.56214
17407
насилство
Скопје
ул."Народен фронт"
22.03.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL