Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
16
насилство
Куманово
ул.„Иво Лола Рибар“
28.06.2011
27.06.2011
42.1354621
21.7238079
15
насилство
Куманово
с.Винце
28.06.2011
27.06.2011
41.9944276
21.7599756
14
друго
Тетово
с.Жеровјане
27.06.2011
26.06.2011
41.9145748
20.9484282
13
кражба
Скопје
с,Дрма
27.06.2011
05.06.2006
41.9512082
21.5886927
12
насилство
Скопје
ул.„Антон Попов“
27.06.2011
26.06.2011
41.985209
21.4338359
11
кражба
Македонски Брод
с. Добарце
27.06.2011
26.06.2011
41.5124006
21.2159425
10
друго
Струмица
с.Муртино
27.06.2011
26.06.2011
41.4153
22.7267
9
друго
Радовиш
27.06.2011
26.06.2011
41.6361111
22.4666667
8
кражба
Штип
27.06.2011
26.06.2011
41.75
22.2
7
друго
Штип
27.06.2011
26.06.2011
41.75
22.2
6
друго
Тетово
с.Жеровјане
25.06.2011
24.06.2011
41.9145748
20.9484282
5
сообраќај
Куманово
25.06.2011
24.06.2011
42.13337
21.72584
4
кражба
Скопје
ул.„Црвена Општина“
25.06.2011
24.06.2011
41.9980329
21.4344496
3
кражба
Скопје
25.06.2011
24.06.2011
42.003812
21.452246
2
насилство
Штип
25.06.2011
24.06.2011
41.75
22.2
1
насилство
Скопје
с. Горно Лисиче
25.06.2011
24.06.2011
41.9616704
21.5075581
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL