Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15094
кражба
Гостивар
04.06.2019
22.12.2017
41.800911
20.914169
15862
сообраќај
Гостивар
05.10.2019
04.10.2019
41.800911
20.914169
16118
друго
Скопје
01.11.2019
31.10.2019
42.003812
21.452246
16630
друго
Скопје
28.12.2019
27.12.2019
42.003812
21.452246
17654
друго
Кавадарци
09.05.2020
08.05.2020
41.411192
21.9982338
18166
сообраќај
Демир Капија
15.07.2020
14.07.2020
41.4051233
22.2413823
247
друго
Скопје
29.07.2011
28.07.2011
42.003812
21.452246
1527
насилство
Прилеп
14.03.2012
11.03.2012
41.35173
21.56214
2551
друго
Виница
02.01.2013
02.01.2013
41.8865
22.50782
2807
сообраќај
Охрид
26.02.2013
25.02.2013
41.12162
20.819441
4087
сообраќај
Прилеп
06.12.2013
05.12.2013
41.35173
21.56214
4599
кражба
Македонски Брод
01.03.2014
26.02.2014
41.5124006
21.2159425
5367
кражба
03.07.2014
02.07.2014
41
18
5623
сообраќај
Скопје
26.08.2014
24.08.2014
42.003812
21.452246
5879
дрога
Охрид
09.10.2014
06.10.2014
41.12162
20.819441
6135
документи
Битола
19.12.2014
18.12.2014
41.032799
21.34029
6391
насилство
Охрид
10.02.2015
08.02.2015
41.12162
20.819441
7415
оружје
Свети Николе
21.09.2015
30.11.-0001
41.8666667
21.95
7671
друго
Битола
11.11.2015
10.11.2015
41.032799
21.34029
7927
кражба
Македонски Брод
19.12.2015
18.12.2015
41.5124006
21.2159425
8183
кражба
Куманово
02.02.2016
08.02.2011
42.13337
21.72584
8695
кражба
Гевгелија
27.03.2016
06.03.2016
41.15
22.51
10999
сообраќај
Битола
25.02.2017
24.02.2017
41.032799
21.34029
11511
друго
14.05.2017
13.05.2017
41
18
11767
дрога
Скопје
20.06.2017
15.06.2017
42.003812
21.452246
12023
сообраќај
Крушево
30.07.2017
29.07.2017
41.3705595
21.2502223
12279
друго
Куманово
11.10.2017
10.10.2017
42.13337
21.72584
12791
сообраќај
Скопје
05.01.2018
04.01.2018
42.003812
21.452246
13559
кражба
Кратово
25.04.2018
24.04.2018
42.0781
22.1728
13815
друго
Крива Паланка
17.05.2018
16.05.2018
42.2173226
22.28609
14071
друго
Виница
20.06.2018
19.06.2018
41.8865
22.50782
14327
друго
Тетово
21.07.2018
21.02.2007
42.00864
20.974159
14839
дрога
Скопје
28.11.2018
27.11.2018
42.003812
21.452246
15095
сообраќај
Скопје
05.06.2019
04.06.2019
42.003812
21.452246
16119
друго
Скопје
01.11.2019
31.10.2019
42.003812
21.452246
16375
документи
Штип
30.11.2019
07.10.2019
41.75
22.2
16631
друго
Скопје
28.12.2019
27.12.2019
42.003812
21.452246
16887
насилство
Охрид
01.02.2020
31.01.2020
41.12162
20.819441
18167
сообраќај
Охрид
15.07.2020
14.07.2020
41.12162
20.819441
504
насилство
Скопје
17.09.2011
16.09.2011
42.003812
21.452246
760
оружје
Гевгелија
02.11.2011
02.11.2011
41.15
22.51
1016
друго
Радовиш
13.12.2011
12.12.2011
41.6361111
22.4666667
1528
документи
Велес
14.03.2012
13.03.2012
41.73
21.78
2296
друго
Тетово
15.11.2012
14.11.2012
42.00864
20.974159
2808
друго
Струмица
26.02.2013
12.02.2013
41.441441
22.64183
3320
сообраќај
Струмица
18.06.2013
17.03.2013
41.441441
22.64183
3576
документи
Струмица
27.08.2013
26.08.2013
41.441441
22.64183
4600
кражба
Македонски Брод
01.03.2014
26.02.2014
41.5124006
21.2159425
4856
дрога
Битола
07.04.2014
06.04.2014
41.032799
21.34029
5624
насилство
Скопје
27.08.2014
26.08.2014
42.003812
21.452246
5880
сообраќај
Струга
09.10.2014
28.09.2014
41.1775
20.6788889
6136
кражба
Македонски Брод
19.12.2014
17.12.2014
41.5124006
21.2159425
7672
друго
Скопје
11.11.2015
10.11.2015
42.003812
21.452246
8184
кражба
Куманово
02.02.2016
21.06.2015
42.13337
21.72584
8440
кражба
Охрид
01.03.2016
29.02.2016
41.12162
20.819441
8696
насилство
Радовиш
27.03.2016
11.03.2016
41.6361111
22.4666667
10232
друго
04.11.2016
03.11.2016
41
18
13304
друго
Крушево
28.03.2018
27.03.2018
41.3705595
21.2502223
13560
сообраќај
Битола
25.04.2018
24.04.2018
41.032799
21.34029
14072
друго
Велес
20.06.2018
19.06.2018
41.73
21.78
14840
сообраќај
Скопје
28.11.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15096
сообраќај
Битола
05.06.2019
04.06.2019
41.032799
21.34029
15352
друго
Скопје
05.08.2019
04.08.2019
42.003812
21.452246
17144
друго
Скопје
28.02.2020
27.02.2020
42.003812
21.452246
17912
сообраќај
Скопје
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
18168
друго
Битола
15.07.2020
14.07.2020
41.032799
21.34029
505
друго
Македонски Брод
17.09.2011
15.07.2011
41.5124006
21.2159425
761
оружје
Тетово
02.11.2011
01.11.2011
42.00864
20.974159
1529
дрога
Тетово
15.03.2012
14.03.2012
42.00864
20.974159
1785
насилство
Тетово
30.05.2012
29.05.2012
42.00864
20.974159
2041
сообраќај
Гевгелија
19.09.2012
18.09.2012
41.15
22.51
2297
кражба
Струмица
15.11.2012
14.11.2012
41.441441
22.64183
2553
кражба
Скопје
02.01.2013
31.12.2012
42.003812
21.452246
3577
дрога
Охрид
27.08.2013
26.08.2013
41.12162
20.819441
3833
друго
Македонски Брод
25.10.2013
24.10.2013
41.5124006
21.2159425
4345
кражба
Гостивар
19.01.2014
18.01.2014
41.800911
20.914169
4601
кражба
Тетово
02.03.2014
02.03.2014
42.00864
20.974159
4857
кражба
Битола
07.04.2014
29.03.2014
41.032799
21.34029
5113
документи
Прилеп
23.05.2014
30.12.2013
41.35173
21.56214
5881
документи
Кратово
09.10.2014
08.10.2014
42.0781
22.1728
6393
дрога
Охрид
10.02.2015
03.03.2014
41.12162
20.819441
6905
друго
Битола
29.05.2015
28.05.2015
41.032799
21.34029
7161
оружје
Гостивар
28.07.2015
27.07.2015
41.800911
20.914169
8441
друго
Струга
01.03.2016
29.02.2016
41.1775
20.6788889
9209
насилство
Скопје
02.06.2016
01.06.2016
42.003812
21.452246
10489
кражба
Гевгелија
22.12.2016
29.11.2016
41.15
22.51
11257
кражба
01.04.2017
01.04.2017
41
18
11513
сообраќај
Велес
14.05.2017
13.05.2017
41.73
21.78
12537
кражба
Гостивар
18.11.2017
17.11.2017
41.800911
20.914169
13561
друго
Ресен
25.04.2018
24.04.2018
41.0889
21.0122
14329
друго
Македонски Брод
21.07.2018
21.07.2018
41.5124006
21.2159425
14841
друго
Делчево
29.11.2018
25.07.2018
41.9666667
22.7666667
15097
друго
Струмица
05.06.2019
04.06.2019
41.441441
22.64183
17145
сообраќај
Скопје
28.02.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17657
друго
Скопје
09.05.2020
08.05.2020
42.003812
21.452246
17913
друго
Куманово
04.06.2020
03.06.2020
42.13337
21.72584
18169
друго
Скопје
15.07.2020
14.07.2020
42.003812
21.452246
1274
насилство
Охрид
15.01.2012
14.01.2012
41.12162
20.819441
1530
оружје
Охрид
15.03.2012
14.03.2012
41.12162
20.819441
1786
документи
Куманово
30.05.2012
29.05.2012
42.13337
21.72584
2042
друго
Прилеп
19.09.2012
24.08.2012
41.35173
21.56214
3066
документи
Берово
16.04.2013
15.04.2013
41.71
22.85
3322
сообраќај
Прилеп
18.06.2013
17.06.2013
41.35173
21.56214
4090
друго
Скопје
07.12.2013
07.12.2013
42.003812
21.452246
5882
друго
09.10.2014
08.10.2014
41
18
6138
насилство
Скопје
20.12.2014
19.12.2014
42.003812
21.452246
6394
кражба
Скопје
10.02.2015
10.02.2015
42.003812
21.452246
7418
сообраќај
Свети Николе
22.09.2015
21.09.2015
41.8666667
21.95
7674
документи
Прилеп
11.11.2015
10.11.2015
41.35173
21.56214
8442
дрога
Охрид
01.03.2016
05.11.2015
41.12162
20.819441
8698
кражба
Скопје
29.03.2016
28.03.2016
42.003812
21.452246
9210
насилство
Скопје
02.06.2016
01.06.2016
42.003812
21.452246
9466
сообраќај
Велес
19.07.2016
18.07.2016
41.73
21.78
9722
насилство
Ресен
11.08.2016
14.05.2016
41.0889
21.0122
10490
кражба
Битола
22.12.2016
21.12.2016
41.032799
21.34029
11258
друго
Скопје
01.04.2017
31.03.2017
42.003812
21.452246
11770
кражба
Скопје
21.06.2017
21.06.2017
42.003812
21.452246
12026
насилство
Крушево
30.07.2017
29.07.2017
41.3705595
21.2502223
12794
сообраќај
Струмица
06.01.2018
06.01.2018
41.441441
22.64183
13306
друго
Струга
29.03.2018
28.03.2018
41.1775
20.6788889
14074
друго
Скопје
20.06.2018
19.06.2018
42.003812
21.452246
14842
сообраќај
Кавадарци
29.11.2018
28.11.2018
41.411192
21.9982338
15354
друго
Скопје
07.08.2019
07.08.2018
42.003812
21.452246
16634
друго
Скопје
28.12.2019
27.12.2019
42.003812
21.452246
17146
сообраќај
Битола
28.02.2020
27.02.2020
41.032799
21.34029
17658
друго
Скопје
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
18170
сообраќај
Скопје
15.07.2020
14.07.2020
42.003812
21.452246
1275
сообраќај
Скопје
15.01.2012
14.01.2012
42.003812
21.452246
2043
друго
Тетово
19.09.2012
19.07.2012
42.00864
20.974159
2555
кражба
Тетово
02.01.2013
01.01.2013
42.00864
20.974159
2811
документи
Битола
26.02.2013
25.02.2013
41.032799
21.34029
3835
кражба
Прилеп
26.10.2013
23.10.2013
41.35173
21.56214
4091
друго
Скопје
07.12.2013
06.12.2013
42.003812
21.452246
4347
кражба
Македонски Брод
19.01.2014
16.01.2014
41.5124006
21.2159425
4603
оружје
Кичево
02.03.2014
26.02.2013
41.5177778
20.9655556
4859
документи
Радовиш
08.04.2014
09.01.2014
41.6361111
22.4666667
5115
документи
Прилеп
23.05.2014
22.05.2014
41.35173
21.56214
5371
друго
Куманово
03.07.2014
06.04.2011
42.13337
21.72584
5627
друго
Струга
27.08.2014
26.08.2014
41.1775
20.6788889
5883
сообраќај
Скопје
09.10.2014
08.10.2014
42.003812
21.452246
6651
насилство
Битола
05.04.2015
05.04.2015
41.032799
21.34029
6907
друго
Тетово
29.05.2015
28.05.2015
42.00864
20.974159
7163
друго
28.07.2015
27.07.2015
41
18
7419
друго
Велес
22.09.2015
21.09.2015
41.73
21.78
7931
друго
Штип
20.12.2015
19.12.2015
41.75
22.2
8187
кражба
Куманово
02.02.2016
01.02.2016
42.13337
21.72584
8443
оружје
01.03.2016
22.12.2015
41.49205
22.09354
8955
друго
Кичево
26.04.2016
12.04.2016
41.5177778
20.9655556
9211
кражба
Куманово
02.06.2016
01.06.2016
42.13337
21.72584
9467
друго
Скопје
19.07.2016
18.07.2016
42.003812
21.452246
10491
документи
Битола
22.12.2016
07.10.2016
41.032799
21.34029
10747
сообраќај
Битола
21.01.2017
20.01.2017
41.032799
21.34029
11003
кражба
Прилеп
26.02.2017
16.02.2017
41.35173
21.56214
11259
документи
Прилеп
01.04.2017
31.03.2017
41.35173
21.56214
12027
сообраќај
Македонски Брод
30.07.2017
29.07.2017
41.5124006
21.2159425
12283
друго
Скопје
11.10.2017
10.10.2017
42.003812
21.452246
13307
сообраќај
Скопје
29.03.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
13819
друго
Прилеп
17.05.2018
16.05.2018
41.35173
21.56214
14075
сообраќај
Скопје
20.06.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14331
сообраќај
Велес
22.07.2018
21.07.2018
41.73
21.78
15355
сообраќај
Крива Паланка
07.08.2019
06.08.2019
42.2173226
22.28609
16123
друго
01.11.2019
31.10.2019
41
18
16635
друго
Скопје
28.12.2019
27.12.2019
42.003812
21.452246
17915
сообраќај
Скопје
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
764
насилство
Кочани
02.11.2011
31.10.2011
41.9166667
22.4166667
1020
друго
Гостивар
13.12.2011
12.12.2011
41.800911
20.914169
1532
друго
Гостивар
15.03.2012
14.03.2012
41.800911
20.914169
1788
друго
Тетово
30.05.2012
04.05.2012
42.00864
20.974159
2556
насилство
Демир Капија
02.01.2013
02.12.2012
41.4051233
22.2413823
2812
друго
Охрид
26.02.2013
25.02.2013
41.12162
20.819441
3836
сообраќај
Битола
26.10.2013
25.10.2013
41.032799
21.34029
4348
оружје
Македонски Брод
19.01.2014
16.01.2014
41.5124006
21.2159425
4860
кражба
Скопје
08.04.2014
25.03.2014
42.003812
21.452246
5628
друго
Струга
27.08.2014
26.08.2014
41.1775
20.6788889
5884
документи
Македонски Брод
09.10.2014
06.10.2014
41.5124006
21.2159425
6908
кражба
Тетово
30.05.2015
29.05.2015
42.00864
20.974159
7420
друго
Скопје
22.09.2015
21.09.2015
42.003812
21.452246
8188
друго
Битола
02.02.2016
01.02.2016
41.032799
21.34029
8444
кражба
Гевгелија
01.03.2016
23.02.2016
41.15
22.51
8956
дрога
Прилеп
26.04.2016
17.01.2016
41.35173
21.56214
9724
сообраќај
Скопје
12.08.2016
11.08.2016
42.003812
21.452246
9980
друго
Македонски Брод
29.09.2016
28.09.2016
41.5124006
21.2159425
10748
друго
Дебар
21.01.2017
20.01.2017
41.52
20.53
11260
документи
Скопје
01.04.2017
31.03.2017
42.003812
21.452246
12284
сообраќај
Прилеп
11.10.2017
10.10.2017
41.35173
21.56214
13308
оружје
29.03.2018
28.03.2018
41.49205
22.09354
13564
друго
Скопје
25.04.2018
24.04.2018
42.003812
21.452246
13820
друго
Струга
17.05.2018
16.05.2018
41.1775
20.6788889
14332
кражба
Скопје
22.07.2018
21.07.2018
42.003812
21.452246
14844
друго
30.11.2018
29.11.2018
41
18
15100
насилство
Скопје
08.06.2019
07.06.2019
42.003812
21.452246
15612
сообраќај
Прилеп
08.09.2019
07.09.2019
41.35173
21.56214
15868
друго
Скопје
06.10.2019
06.10.2019
42.003812
21.452246
18172
сообраќај
17.07.2020
16.07.2020
41.49205
22.09354
253
сообраќај
Валандово
30.07.2011
28.07.2011
41.3169444
22.5611111
765
дрога
Тетово
02.11.2011
01.11.2011
42.00864
20.974159
1789
друго
Струга
30.05.2012
29.05.2012
41.1775
20.6788889
3837
кражба
Охрид
26.10.2013
25.10.2013
41.12162
20.819441
4093
кражба
Прилеп
08.12.2013
07.12.2013
41.35173
21.56214
5117
дрога
Куманово
23.05.2014
11.02.2014
42.13337
21.72584
5373
документи
Штип
03.07.2014
02.07.2014
41.75
22.2
5629
дрога
Штип
27.08.2014
17.03.2014
41.75
22.2
5885
друго
Македонски Брод
09.10.2014
07.10.2014
41.5124006
21.2159425
6141
кражба
Гевгелија
20.12.2014
19.12.2014
41.15
22.51
6653
друго
Прилеп
05.04.2015
04.04.2015
41.35173
21.56214
7677
кражба
Скопје
11.11.2015
10.11.2015
42.003812
21.452246
8957
дрога
Прилеп
26.04.2016
27.07.2015
41.35173
21.56214
9469
насилство
Охрид
19.07.2016
04.07.2016
41.12162
20.819441
9725
сообраќај
Скопје
12.08.2016
11.08.2016
42.003812
21.452246
9981
оружје
Скопје
29.09.2016
28.09.2016
42.003812
21.452246
10749
кражба
Македонски Брод
21.01.2017
20.01.2017
41.5124006
21.2159425
11005
друго
Куманово
26.02.2017
25.02.2017
42.13337
21.72584
13309
друго
Скопје
30.03.2018
29.03.2018
42.003812
21.452246
13565
сообраќај
Прилеп
25.04.2018
24.04.2018
41.35173
21.56214
13821
сообраќај
Прилеп
17.05.2018
16.05.2018
41.35173
21.56214
14333
друго
Македонски Брод
22.07.2018
21.07.2018
41.5124006
21.2159425
14845
сообраќај
Скопје
30.11.2018
29.11.2018
42.003812
21.452246
15613
сообраќај
Скопје
08.09.2019
08.02.2009
42.003812
21.452246
16893
друго
Скопје
02.02.2020
01.02.2020
42.003812
21.452246
17405
друго
Скопје
22.03.2020
21.03.2020
42.003812
21.452246
17661
сообраќај
Скопје
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
18173
сообраќај
Прилеп
17.07.2020
16.07.2020
41.35173
21.56214
254
насилство
Гостивар
31.07.2011
30.07.2011
41.800911
20.914169
510
друго
Скопје
17.09.2011
16.09.2011
42.003812
21.452246
766
дрога
Тетово
02.11.2011
01.11.2011
42.00864
20.974159
1022
друго
13.12.2011
12.12.2011
41
18
1534
насилство
Скопје
15.03.2012
14.03.2012
42.003812
21.452246
1790
друго
Струга
30.05.2012
20.05.2012
41.1775
20.6788889
2046
друго
19.09.2012
18.09.2012
41
18
3582
насилство
Куманово
31.08.2013
30.08.2013
42.13337
21.72584
5118
дрога
Куманово
23.05.2014
22.05.2014
42.13337
21.72584
5630
сообраќај
Гевгелија
27.08.2014
05.08.2014
41.15
22.51
5886
кражба
Македонски Брод
09.10.2014
08.10.2014
41.5124006
21.2159425
6142
друго
Струмица
20.12.2014
19.12.2014
41.441441
22.64183
6654
друго
Прилеп
05.04.2015
04.04.2015
41.35173
21.56214
6910
кражба
Битола
30.05.2015
30.05.2015
41.032799
21.34029
7934
кражба
Скопје
20.12.2015
04.12.2015
42.003812
21.452246
8190
дрога
Битола
02.02.2016
03.09.2015
41.032799
21.34029
8446
кражба
Гевгелија
01.03.2016
27.02.2016
41.15
22.51
8702
друго
Штип
29.03.2016
28.03.2016
41.75
22.2
8958
дрога
Охрид
26.04.2016
06.07.2015
41.12162
20.819441
9214
сообраќај
Дебар
02.06.2016
01.06.2016
41.52
20.53
9470
документи
Прилеп
19.07.2016
16.07.2016
41.35173
21.56214
10238
кражба
Скопје
05.11.2016
04.11.2016
42.003812
21.452246
10750
оружје
Прилеп
22.01.2017
21.01.2017
41.35173
21.56214
13310
сообраќај
Гостивар
30.03.2018
29.03.2018
41.800911
20.914169
13566
насилство
Штип
25.04.2018
24.04.2018
41.75
22.2
13822
сообраќај
Скопје
17.05.2018
16.05.2018
42.003812
21.452246
14334
друго
Гевгелија
22.07.2018
21.07.2018
41.15
22.51
14590
друго
Крива Паланка
13.08.2018
25.07.2018
42.2173226
22.28609
15102
документи
Куманово
09.06.2019
08.06.2019
42.13337
21.72584
15358
сообраќај
Скопје
07.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15614
оружје
Битола
08.09.2019
08.09.2019
41.032799
21.34029
15870
друго
Прилеп
06.10.2019
30.11.-0001
41.35173
21.56214
16126
сообраќај
Скопје
01.11.2019
31.10.2019
42.003812
21.452246
16638
друго
Скопје
29.12.2019
27.12.2019
42.003812
21.452246
16894
друго
Куманово
02.02.2020
02.02.2020
42.13337
21.72584
1023
друго
Прилеп
13.12.2011
12.12.2011
41.35173
21.56214
1279
сообраќај
Струга
16.01.2012
15.01.2012
41.1775
20.6788889
1791
дрога
Штип
30.05.2012
29.05.2012
41.75
22.2
2047
друго
19.09.2012
18.09.2012
41
18
2303
насилство
Скопје
18.11.2012
17.11.2012
42.003812
21.452246
2559
сообраќај
Куманово
02.01.2013
02.01.2013
42.13337
21.72584
3071
друго
Велес
18.04.2013
10.02.2004
41.73
21.78
3839
оружје
Велес
27.10.2013
26.10.2013
41.73
21.78
4863
дрога
Прилеп
08.04.2014
07.04.2014
41.35173
21.56214
5119
дрога
Куманово
23.05.2014
28.02.2014
42.13337
21.72584
5631
сообраќај
Битола
28.08.2014
27.08.2014
41.032799
21.34029
5887
кражба
Македонски Брод
09.10.2014
08.10.2014
41.5124006
21.2159425
6655
оружје
Охрид
05.04.2015
04.04.2015
41.12162
20.819441
6911
друго
Скопје
30.05.2015
28.05.2015
42.003812
21.452246
7423
друго
Тетово
22.09.2015
21.09.2015
42.00864
20.974159
8191
дрога
Велес
02.02.2016
13.11.2015
41.73
21.78
8703
друго
Скопје
29.03.2016
28.03.2016
42.003812
21.452246
9215
сообраќај
Куманово
02.06.2016
01.06.2016
42.13337
21.72584
9471
друго
Куманово
19.07.2016
18.07.2016
42.13337
21.72584
11519
сообраќај
Куманово
17.05.2017
16.05.2017
42.13337
21.72584
13567
документи
Струга
25.04.2018
10.06.2016
41.1775
20.6788889
13823
насилство
Скопје
17.05.2018
16.05.2018
42.003812
21.452246
15103
дрога
Куманово
10.06.2019
06.06.2019
42.13337
21.72584
15615
сообраќај
Дебар
08.09.2019
07.09.2019
41.52
20.53
15871
друго
Скопје
06.10.2019
05.10.2019
42.003812
21.452246
16383
друго
Прилеп
01.12.2019
30.11.2019
41.35173
21.56214
16639
дрога
Велес
29.12.2019
19.11.2018
41.73
21.78
16895
друго
Скопје
02.02.2020
02.02.2020
42.003812
21.452246
17663
сообраќај
Скопје
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL