Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
2048
друго
19.09.2012
18.09.2012
41
18
10752
друго
22.01.2017
21.01.2017
41
18
13313
друго
30.03.2018
29.03.2018
41
18
17156
друго
01.03.2020
01.03.2020
41
18
517
кражба
19.09.2011
18.09.2011
41
18
8709
документи
29.03.2016
28.03.2016
41
18
13061
друго
23.02.2018
22.02.2018
41
18
12551
друго
21.11.2017
20.11.2017
41
18
14087
насилство
22.06.2018
21.06.2018
41
18
13833
друго
23.05.2018
22.05.2018
41
18
15113
дрога
17.06.2019
16.06.2019
41
18
10763
кражба
25.01.2017
24.01.2017
41
18
5389
друго
05.07.2014
04.07.2014
41
18
13069
оружје
24.02.2018
23.02.2018
41
18
11534
документи
17.05.2017
15.04.2017
41
18
15631
друго
10.09.2019
09.09.2019
41
18
13586
друго
26.04.2018
25.04.2018
41
18
10004
сообраќај
02.10.2016
01.10.2016
41
18
10772
сообраќај
26.01.2017
25.01.2017
41
18
11542
друго
18.05.2017
16.05.2017
41
18
6423
сообраќај
21.02.2015
21.02.2015
41
18
7447
друго
26.09.2015
25.09.2015
41
18
11543
друго
18.05.2017
17.05.2017
41
18
17944
друго
11.06.2020
10.06.2020
41
18
8474
кражба
04.03.2016
03.03.2016
41
18
12058
друго
02.08.2017
31.07.2017
41
18
16410
друго
03.12.2019
02.12.2019
41
18
13851
друго
24.05.2018
23.05.2018
41
18
7452
сообраќај
26.09.2015
25.09.2015
41
18
10524
документи
26.12.2016
21.01.2016
41
18
7967
друго
24.12.2015
23.12.2015
41
18
14623
друго
15.08.2018
14.08.2018
41
18
2084
друго
27.09.2012
26.09.2012
41
18
2085
сообраќај
27.09.2012
26.09.2012
41
18
2086
сообраќај
27.09.2012
26.09.2012
41
18
12326
друго
15.10.2017
14.10.2017
41
18
2087
сообраќај
27.09.2012
26.09.2012
41
18
12841
друго
17.01.2018
16.01.2018
41
18
5678
дрога
07.09.2014
06.09.2014
41
18
13102
друго
04.03.2018
03.03.2018
41
18
13614
друго
29.04.2018
28.04.2018
41
18
14126
друго
23.06.2018
22.06.2018
41
18
9007
друго
07.05.2016
06.05.2016
41
18
14895
друго
10.01.2019
09.01.2019
41
18
7474
друго
01.10.2015
30.09.2015
41
18
14386
друго
27.07.2018
27.07.2018
41
18
14898
друго
11.01.2019
10.01.2019
41
18
308
кражба
06.08.2011
05.08.2011
41
18
7477
друго
02.10.2015
01.10.2015
41
18
15157
документи
30.06.2019
29.06.2019
41
18
13623
кражба
01.05.2018
30.04.2018
41
18
14393
друго
28.07.2018
27.07.2018
41
18
9275
друго
13.06.2016
12.06.2016
41
18
9020
друго
10.05.2016
09.05.2016
41
18
6462
друго
02.03.2015
01.03.2015
41
18
6463
друго
02.03.2015
01.03.2015
41
18
8258
друго
09.02.2016
08.02.2016
41
18
9029
друго
11.05.2016
07.05.2016
41
18
14149
друго
24.06.2018
23.06.2018
41
18
10822
документи
30.01.2017
29.01.2017
41
18
9031
друго
11.05.2016
10.05.2016
41
18
12615
друго
06.12.2017
05.12.2017
41
18
8777
дрога
04.04.2016
03.04.2016
41
18
9034
друго
11.05.2016
11.05.2016
41
18
14922
друго
14.02.2019
13.02.2019
41
18
14157
друго
26.06.2018
25.06.2018
41
18
5454
друго
21.07.2014
21.07.2014
41
18
9550
друго
26.07.2016
25.07.2016
41
18
6479
друго
07.03.2015
06.03.2015
41
18
594
насилство
02.10.2011
01.10.2011
41
18
595
друго
02.10.2011
02.10.2011
41
18
12628
друго
07.12.2017
06.12.2017
41
18
7509
друго
07.10.2015
06.10.2015
41
18
12117
кражба
09.08.2017
08.08.2017
41
18
598
кражба
03.10.2011
30.09.2011
41
18
13144
сообраќај
11.03.2018
10.03.2018
41
18
13656
друго
04.05.2018
03.05.2018
41
18
18264
друго
27.07.2020
25.07.2020
41
18
13657
друго
04.05.2018
03.05.2018
41
18
14937
сообраќај
03.03.2019
02.03.2019
41
18
13658
друго
04.05.2018
03.05.2018
41
18
16219
друго
12.11.2019
11.11.2019
41
18
7262
друго
13.08.2015
12.08.2015
41
18
5215
оружје
09.06.2014
06.06.2014
41
18
4449
документи
08.02.2014
07.02.2014
41
18
7009
друго
21.06.2015
20.06.2015
41
18
9828
друго
24.08.2016
23.08.2016
41
18
2662
сообраќај
27.01.2013
26.01.2013
41
18
12138
кражба
10.08.2017
09.08.2017
41
18
2667
друго
28.01.2013
28.01.2013
41
18
12139
кражба
10.08.2017
09.08.2017
41
18
13932
друго
03.06.2018
02.06.2018
41
18
16748
друго
16.01.2020
15.01.2020
41
18
9069
документи
15.05.2016
14.05.2016
41
18
10605
друго
08.01.2017
07.01.2017
41
18
6254
друго
11.01.2015
10.01.2015
41
18
6766
друго
28.04.2015
27.04.2015
41
18
9070
дрога
15.05.2016
14.05.2016
41
18
12398
друго
22.10.2017
21.10.2017
41
18
367
друго
24.08.2011
23.08.2011
41
18
7535
друго
15.10.2015
14.10.2015
41
18
15471
друго
22.08.2019
21.08.2019
41
18
7536
друго
15.10.2015
14.10.2015
41
18
8816
друго
08.04.2016
07.04.2016
41
18
14194
друго
27.06.2018
26.06.2018
41
18
6265
друго
13.01.2015
12.01.2015
41
18
14458
друго
05.08.2018
04.08.2018
41
18
11131
друго
22.03.2017
22.03.2017
41
18
7804
документи
30.11.2015
23.11.2015
41
18
9852
друго
27.08.2016
26.08.2016
41
18
12668
друго
15.12.2017
14.12.2017
41
18
9853
друго
27.08.2016
26.08.2016
41
18
13693
друго
06.05.2018
05.05.2018
41
18
8574
друго
13.03.2016
12.03.2016
41
18
6784
друго
01.05.2015
30.04.2015
41
18
386
друго
28.08.2011
27.08.2011
41
18
14978
сообраќај
25.03.2019
24.03.2019
41
18
8067
сообраќај
09.01.2016
08.01.2016
41
18
388
друго
28.08.2011
27.08.2011
41
18
9092
друго
19.05.2016
18.05.2016
41
18
6790
дрога
03.05.2015
02.05.2015
41
18
12679
друго
16.12.2017
15.12.2017
41
18
10888
сообраќај
11.02.2017
10.02.2017
41
18
10378
сообраќај
04.12.2016
03.12.2016
41
18
2445
друго
10.12.2012
09.12.2012
41
18
7822
друго
02.12.2015
01.12.2015
41
18
2192
друго
27.10.2012
26.10.2012
41
18
11152
документи
24.03.2017
22.03.2017
41
18
5521
друго
02.08.2014
01.08.2014
41
18
7570
друго
24.10.2015
22.10.2015
41
18
10642
друго
11.01.2017
10.01.2017
41
18
15508
друго
27.08.2019
26.08.2019
41
18
8598
сообраќај
17.03.2016
16.03.2016
41
18
12694
друго
17.12.2017
16.12.2017
41
18
17558
друго
19.04.2020
19.04.2020
41
18
2711
сообраќај
05.02.2013
04.02.2013
41
18
6295
друго
23.01.2015
22.01.2015
41
18
9623
друго
02.08.2016
01.08.2016
41
18
9624
друго
02.08.2016
01.08.2016
41
18
7577
друго
27.10.2015
26.10.2015
41
18
12953
друго
04.02.2018
03.02.2018
41
18
7578
друго
27.10.2015
26.10.2015
41
18
8858
друго
16.04.2016
15.04.2015
41
18
12955
друго
04.02.2018
03.02.2018
41
18
14236
друго
01.07.2018
30.06.2018
41
18
14237
друго
01.07.2018
30.06.2018
41
18
14749
друго
13.09.2018
30.11.-0001
41
18
14750
друго
14.09.2018
30.11.-0001
41
18
13215
друго
20.03.2018
19.03.2018
41
18
13216
друго
20.03.2018
19.03.2018
41
18
3746
оружје
04.10.2013
04.10.2013
41
18
10146
друго
22.10.2016
21.10.2016
41
18
8871
друго
17.04.2016
16.04.2016
41
18
9639
друго
03.08.2016
02.08.2016
41
18
15015
друго
08.04.2019
07.04.2019
41
18
14761
друго
23.09.2018
22.09.2018
41
18
4778
друго
30.03.2014
28.03.2014
41
18
14506
документи
07.08.2018
06.08.2018
41
18
14763
друго
23.09.2018
22.09.2018
41
18
13484
друго
19.04.2018
30.11.-0001
41
18
7855
друго
08.12.2015
07.12.2015
41
18
5040
документи
04.05.2014
02.05.2014
41
18
9392
друго
02.07.2016
02.07.2016
41
18
15024
сообраќај
13.04.2019
12.04.2019
41
18
14769
друго
27.09.2018
30.11.-0001
41
18
7353
друго
02.09.2015
01.09.2015
41
18
15033
друго
19.04.2019
18.04.2019
41
18
16827
сообраќај
25.01.2020
24.01.2020
41
18
11708
друго
13.06.2017
12.06.2017
41
18
15804
сообраќај
28.09.2019
27.09.2019
41
18
16828
друго
25.01.2020
25.01.2020
41
18
6845
друго
16.05.2015
15.05.2015
41
18
6846
друго
16.05.2015
15.05.2015
41
18
7871
друго
13.12.2015
13.12.2015
41
18
8643
кражба
23.03.2016
22.03.2016
41
18
7366
друго
06.09.2015
06.09.2015
41
18
8646
кражба
24.03.2016
23.03.2016
41
18
1225
кражба
05.01.2012
30.10.2011
41
18
6858
друго
21.05.2015
20.05.2015
41
18
13514
оружје
21.04.2018
20.04.2018
41
18
4300
оружје
07.01.2014
07.01.2014
41
18
10191
друго
30.10.2016
30.10.2016
41
18
10192
друго
30.10.2016
29.10.2016
41
18
8145
сообраќај
24.01.2016
23.01.2016
41
18
7890
друго
15.12.2015
14.12.2015
41
18
14035
друго
16.06.2018
15.06.2018
41
18
15828
друго
01.10.2019
30.09.2019
41
18
13525
друго
22.04.2018
21.04.2018
41
18
14549
друго
10.08.2018
07.08.2018
41
18
13526
друго
22.04.2018
21.04.2018
41
18
18135
друго
11.07.2020
10.07.2020
41
18
7128
друго
18.07.2015
17.07.2015
41
18
8927
друго
21.04.2016
20.04.2016
41
18
8930
кражба
21.04.2016
20.04.2016
41
18
7651
друго
08.11.2015
08.11.2015
41
18
8420
друго
28.02.2016
27.02.2016
41
18
7145
друго
24.07.2015
23.07.2015
41
18
7913
друго
18.12.2015
13.12.2015
41
18
12265
друго
10.10.2017
09.10.2017
41
18
7146
друго
24.07.2015
23.07.2015
41
18
14058
друго
19.06.2018
18.06.2018
41
18
3821
друго
21.10.2013
20.10.2013
41
18
7405
друго
18.09.2015
17.09.2015
41
18
16877
друго
31.01.2020
30.01.2020
41
18
494
друго
15.09.2011
14.09.2011
41
18
14574
друго
11.08.2018
11.08.2018
41
18
4848
документи
06.04.2014
05.04.2014
41
18
9968
друго
27.09.2016
26.09.2016
41
18
13298
друго
28.03.2018
27.03.2018
41
18
11510
друго
14.05.2017
12.05.2017
41
18
12534
кражба
18.11.2017
18.11.2017
41
18
5367
кражба
03.07.2014
02.07.2014
41
18
11511
друго
14.05.2017
13.05.2017
41
18
10232
друго
04.11.2016
03.11.2016
41
18
11257
кражба
01.04.2017
01.04.2017
41
18
5882
друго
09.10.2014
08.10.2014
41
18
7163
друго
28.07.2015
27.07.2015
41
18
16123
друго
01.11.2019
31.10.2019
41
18
14844
друго
30.11.2018
29.11.2018
41
18
1022
друго
13.12.2011
12.12.2011
41
18
2046
друго
19.09.2012
18.09.2012
41
18
2047
друго
19.09.2012
18.09.2012
41
18
17921
сообраќај
ул."Орце Николов"
04.06.2020
03.06.2020
0
0
5125
друго
ул.„Антон Попов“
25.05.2014
24.05.2014
0
0
16901
друго
с.Добридол
02.02.2020
01.02.2020
0
0
18185
друго
с. Зајас
18.07.2020
17.07.2020
0
0
13329
друго
ул."М.Т Гологанов"
01.04.2018
01.04.2018
0
0
7443
сообраќај
ул."Васил Ѓоргов"
26.09.2015
26.09.2015
0
0
13848
сообраќај
улицата "Питу Гули"
24.05.2018
23.05.2018
0
0
3099
кражба
ул „Боро Менков“
25.04.2013
19.04.2013
0
0
4891
друго
с.Алешевце
12.04.2014
11.04.2014
0
0
12335
друго
ул. Радушка
15.10.2017
15.10.2017
0
0
13103
друго
с.Сопиште
04.03.2018
03.03.2018
0
0
17455
оружје
ул."Васил Главинов"
04.04.2020
03.04.2020
0
0
12085
насилство
с.Норово,крушевско, 
04.08.2017
01.06.2017
0
0
12603
сообраќај
улица "Никола Русински"
03.12.2017
02.12.2017
0
0
17728
друго
с.Штрбово
17.05.2020
15.05.2020
0
0
13643
кражба
улицата "Антон Попов"
03.05.2018
02.05.2018
0
0
10576
друго
ул "Атанас Иљоски"
02.01.2017
01.01.2017
0
0
13394
друго
с.Сенокос
08.04.2018
07.04.2018
0
0
15442
друго
улицата "Бранислав Нушиќ"
18.08.2019
17.08.2019
0
0
3159
насилство
с.Рашче
08.05.2013
07.05.2013
0
0
3167
кражба
с.Арачиново
09.05.2013
07.05.2013
0
0
4192
оружје
с.Карпош
23.12.2013
22.12.2013
0
0
4193
кражба
с.Сарај
23.12.2013
22.02.2012
0
0
15207
друго
с.Петровец
16.07.2019
15.07.2019
0
0
13161
друго
с.Суводол
15.03.2018
15.03.2018
0
0
13682
насилство
улицата "Бранко Заревски"
06.05.2018
05.05.2018
0
0
1398
друго
ул „Алија Авдовиќ“
06.02.2012
05.02.2012
0
0
3448
кражба
с.Беличица
01.08.2013
31.07.2013
0
0
13690
друго
улицата "Трифун Хаџи Јанев"
06.05.2018
05.05.2018
0
0
13179
друго
улицата "Трифун Хаџијанев"
17.03.2018
16.03.2018
0
0
16251
друго
с.Дебреште
15.11.2019
14.11.2019
0
0
125
кражба
ул „Ѓорѓи Андреевиќ“
13.07.2011
12.07.2011
0
0
14462
насилство
с.Орман
05.08.2018
04.08.2018
0
0
13952
друго
с.ело
07.06.2017
06.06.2018
0
0
13953
друго
с.ело
07.06.2017
06.06.2018
0
0
3204
кражба
с.Пласница
25.05.2013
24.05.2013
0
0
18309
друго
с.Кременица
05.08.2020
04.08.2020
0
0
3722
кражба
с.Обедник
28.09.2013
27.09.2013
0
0
13713
друго
с.Стрелци
08.05.2018
03.05.2018
0
0
15256
друго
с.Петровец
23.07.2019
22.07.2019
0
0
12954
друго
ул."Лука Геров"
04.02.2018
03.02.2018
0
0
11676
сообраќај
бул "Видое Смилевски Бато"
09.06.2017
09.06.2017
0
0
12956
кражба
ул."Архимедова"
04.02.2018
03.02.2018
0
0
15517
друго
с.Жеровјане, полициски
28.08.2019
28.08.2019
0
0
3231
кражба
с.Колари
29.05.2013
30.11.-0001
0
0
15268
друго
с.Ј.А.(67)
25.07.2019
24.07.2019
0
0
3749
насилство
с.Дуф
04.10.2013
03.02.2010
0
0
14762
друго
с. Фурка.
23.09.2018
22.09.2018
0
0
3503
насилство
ул.„Рељо Шестокрило“
10.08.2013
10.08.2013
0
0
10160
друго
с.Дренас
23.10.2016
22.10.2016
0
0
17860
друго
с.Мирковци
30.05.2020
29.05.2020
0
0
16587
сообраќај
с.Бардовци
24.12.2019
24.12.2019
0
0
976
друго
с.Единаковци
07.12.2011
05.12.2011
0
0
3035
кражба
с.Визбегово
10.04.2013
09.04.2013
0
0
12770
друго
с.Трипатница
01.01.2018
01.01.2018
0
0
13028
насилство
улица "Јужноморавски бригади"
17.02.2018
16.02.2018
0
0
15588
друго
с.Николиќ
06.09.2019
05.09.2019
0
0
14056
друго
ул."Коле Канински"
19.06.2018
19.06.2018
0
0
15851
друго
с.Оризари
04.10.2019
02.10.2019
0
0
13037
друго
улица "Црвена Скопска Општина"
18.02.2018
17.02.2018
0
0
6382
друго
ул.„Костурска“
09.02.2015
08.02.2015
0
0
1007
друго
с.Долно Блаце
12.12.2011
11.12.2011
0
0
15090
друго
с.Живојно
02.06.2019
01.06.2019
0
0
13302
насилство
с.Скудриње
28.03.2018
27.03.2018
0
0
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL