Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
3779
оружје
Скопје
бул „Партизански Одреди„
11.10.2013
28.07.2013
42.003812
21.452246
4291
оружје
Скопје
05.01.2014
04.01.2014
42.003812
21.452246
4547
оружје
Струга
с.Заграчани
22.02.2014
21.02.2014
41.1918331
20.6310458
7875
оружје
Струга
с.Долна Белица
14.12.2015
13.12.2015
41.2130716
20.6354178
9667
оружје
Скопје
06.08.2016
03.08.2016
42.003812
21.452246
10435
оружје
Битола
ул "Генерал Васко Карангелевски"
14.12.2016
13.12.2016
41.0280135
21.3139071
708
оружје
Тетово
с.Мала Речица
25.10.2011
24.10.2011
41.9960858
20.953644
3780
оружје
Скопје
11.10.2013
27.08.2013
42.003812
21.452246
1221
оружје
Кичево
бул.Ослободување и
05.01.2012
04.01.2012
41.5177778
20.9655556
3525
оружје
Скопје
ул.„Алија Авдовиќ“
16.08.2013
15.08.2013
42.003812
21.452246
9157
оружје
Кичево
29.05.2016
28.05.2016
41.5177778
20.9655556
17349
оружје
Скопје
16.03.2020
15.03.2020
42.003812
21.452246
17605
оружје
Скопје
02.05.2020
01.05.2020
42.003812
21.452246
3782
оружје
Радовиш
с.Ораовица
12.10.2013
11.10.2013
41.6361111
22.4666667
7110
оружје
Скопје
ул."11-ти Октомври"
30.11.-0001
13.07.2015
41.9910608
21.4349918
12486
оружје
Гостивар
с.Калиште
10.11.2017
09.11.2017
41.879195
20.86088
199
оружје
Тетово
24.07.2011
23.07.2011
42.00864
20.974159
1479
оружје
Скопје
ул.“Методија Митевски“
22.02.2012
21.02.2012
42.0213743
21.4322791
10439
оружје
Охрид
14.12.2016
12.12.2016
41.12162
20.819441
2248
оружје
Радовиш
с.Ораовица
02.11.2012
01.11.2012
41.6258
22.5133
4040
оружје
Струга
с.Велешта
01.12.2013
28.11.2013
41.1775
20.6788889
5064
оружје
Велес
с.Башино
08.05.2014
08.05.2014
41.7483
21.76
7624
оружје
Скопје
05.11.2015
04.11.2015
42.003812
21.452246
8392
оружје
Скопје
ул."Тале Христов"
25.02.2015
24.02.2016
42.0237952
21.4414706
14536
оружје
Штип
с.Милино
09.08.2018
08.08.2018
41.8043655
21.870273
16072
оружје
Гостивар
с.Калиште
28.10.2019
27.10.2019
41.800911
20.914169
17608
оружје
Скопје
ул."Никола Карев"
02.05.2020
01.05.2020
42.003812
21.452246
2505
оружје
Крива Паланка
24.12.2012
12.12.2012
42.2173226
22.28609
2761
оружје
Куманово
с.Ропаљце
13.02.2013
12.02.2013
42.1358333
21.7180556
3785
оружје
Гевгелија
с.Габрово
13.10.2013
12.10.2013
41.15
22.51
7881
оружје
Велес
с.Г.Оризари
14.12.2015
13.12.2015
41.73
21.78
8393
оружје
Гостивар
с.Чајле
25.02.2015
24.02.2016
41.804261
20.9312907
4298
оружје
Прилеп
с.Вепрчани и с.Дуње
06.01.2014
05.01.2014
41.35173
21.56214
6602
оружје
Скопје
29.03.2015
28.03.2015
42.003812
21.452246
13002
оружје
Штип
11.02.2018
09.02.2018
41.75
22.2
13514
оружје
21.04.2018
20.04.2018
41
18
6347
оружје
Прилеп
с.Желино
03.02.2015
02.02.2015
41.35173
21.56214
9419
оружје
Скопје
ул."Ленинова"
07.07.2016
08.07.2016
42.0006154
21.4246572
14283
оружје
Тетово
улица "29 ноември"
14.07.2018
14.07.2018
42.00864
20.974159
4300
оружје
07.01.2014
07.01.2014
41
18
10188
оружје
Скопје
бул "Борис Трајковски"
28.10.2016
27.10.2016
41.9583612
21.4707935
11724
оружје
Скопје
ул "Момин Поток"
15.06.2017
14.06.2017
42.0169787
21.4101015
12492
оружје
Скопје
30.11.-0001
10.11.2017
42.003812
21.452246
12748
оружје
Струга
село Шум
30.12.2017
29.12.2017
41.1876617
20.6340255
17356
оружје
Прилеп
с.Црешево
17.03.2020
16.03.2020
41.35173
21.56214
1741
оружје
Македонска Каменица
ул.„Церска“
28.04.2012
27.04.2012
42.0197222
22.5916667
3533
оружје
Тетово
17.08.2013
16.08.2013
42.00864
20.974159
13517
оружје
Скопје
улица "Митрополит Теодосиј Гологанов"
22.04.2018
21.04.2018
42.003812
21.452246
14541
оружје
Кавадарци
улица "Браќа Досеви"
09.08.2018
07.08.2018
41.4333341
22.0090203
17357
оружје
Скопје
17.03.2020
16.03.2020
42.003812
21.452246
3790
оружје
Тетово
13.10.2013
12.10.2013
42.00864
20.974159
11982
оружје
Битола
ул "Филип Втори Македонски"
25.07.2017
24.07.2017
41.0354502
21.3403709
13774
оружје
Битола
с.Карамани
14.05.2018
13.05.2018
41.0661465
21.3630783
17102
оружје
Скопје
с.Арачиново
24.02.2020
23.02.2020
42.003812
21.452246
463
оружје
Прилеп
ул.„Маршал Тито“
11.09.2011
10.09.2011
41.35173
21.56214
1231
оружје
Прилеп
ул.„Ѓорѓи Димитров“
06.01.2012
06.01.2012
41.3381537
21.5643712
4303
оружје
Тетово
с.Јелошник
07.01.2014
05.01.2014
42.00864
20.974159
4559
оружје
Тетово
25.02.2014
24.02.2014
42.00864
20.974159
12239
оружје
Скопје
ул."Дрезденска"
06.10.2017
05.10.2017
41.9993638
21.408446
720
оружје
Скопје
ул „Тале Христов“
27.10.2011
26.10.2011
42.0237952
21.4414706
4304
оружје
Скопје
бул „Партизански Одреди“
08.01.2014
07.01.2014
42.003812
21.452246
4560
оружје
Свети Николе
25.02.2014
28.12.2013
41.8666667
21.95
7376
оружје
Велес
ул."Благој Ѓорев"
08.09.2015
07.09.2015
41.7117196
21.76544
8400
оружје
Македонска Каменица
с.Моштица
25.02.2015
27.02.2015
42.0556272
22.5811277
9936
оружје
Битола
ул."Климент Охридски"
24.09.2016
24.09.2016
41.0248377
21.3344273
11472
оружје
Скопје
ул "Елисие Поповски"
10.05.2017
09.05.2017
41.9904297
21.4165585
12496
оружје
Скопје
ул."Димитрија Чуповски"
12.11.2017
11.11.2017
41.9948594
21.4288075
12752
оружје
Скопје
30.12.2017
30.12.2017
42.003812
21.452246
721
оружје
Скопје
ул „Јани Лукровски“
27.10.2011
26.10.2011
42.00266
21.4652068
4305
оружје
Кичево
с.Раштани
08.01.2014
07.01.2014
41.5177778
20.9655556
8401
оружје
Штип
ул."Сремски Фронт"
26.02.2016
25.02.2016
41.7498439
22.2001037
1746
оружје
Куманово
28.04.2012
27.04.2012
42.13337
21.72584
3026
оружје
Кавадарци
08.04.2013
07.04.2013
41.411192
21.9982338
3538
оружје
Скопје
ул.„Наум Наумовски Борче“
18.08.2013
17.08.2013
42.003812
21.452246
3794
оружје
Скопје
ул „Јани Лукровски“
15.10.2013
28.05.2013
42.003812
21.452246
7122
оружје
Струга
с.Долна Белица
16.07.2015
15.07.2015
41.2130716
20.6354178
15314
оружје
Тетово
улица "172"
31.07.2019
30.07.2019
42.00864
20.974159
17618
оружје
Скопје
ул."Архиепископ Доситеј"
05.05.2020
05.05.2020
42.003812
21.452246
1747
оружје
Скопје
бул.„Јане Сандански“
28.04.2012
28.04.2012
41.9898944
21.4484314
6099
оружје
Гостивар
с.Чегране
16.11.2014
15.11.2014
41.8366117
20.9722019
5332
оружје
Скопје
ул „Московска“
30.06.2014
29.06.2014
42.0007318
21.3895226
16852
оружје
Македонски Брод
с.Грешница
29.01.2020
28.01.2020
41.5124006
21.2159425
18132
оружје
Скопје
с.Сарај
11.07.2020
11.07.2020
42.003812
21.452246
2773
оружје
Скопје
с.Сарај
15.02.2013
14.02.2013
42
21.325
11989
оружје
Куманово
с.Липково
26.07.2017
25.07.2017
42.1322895
21.7256936
17621
оружје
Скопје
бул."8
05.05.2020
04.05.2020
42.003812
21.452246
18133
оружје
Скопје
11.07.2020
10.07.2020
42.003812
21.452246
982
оружје
Скопје
09.12.2011
08.12.2011
42.003812
21.452246
12246
оружје
Скопје
с.Орешани
06.10.2017
05.10.2017
42.003812
21.452246
14038
оружје
Скопје
ул "Јабланица"
17.06.2018
16.06.2018
42.003812
21.452246
3543
оружје
Скопје
ул „Димче Мечето“
19.08.2013
18.08.2013
42.003812
21.452246
3799
оружје
Скопје
ул „Ѓорче Петров“
16.10.2013
15.10.2013
42.003812
21.452246
6615
оружје
Охрид
ул.„Дејан Војвода“
31.03.2015
30.03.2015
41.1224051
20.7989428
7127
оружје
Битола
с.Бистрица
18.07.2015
17.07.2015
40.9797398
21.3651138
8919
оружје
Штип
с. Вртешка
20.04.2016
28.10.2015
41.7595943
22.4183431
10967
оружје
Прилеп
с. Дебреште
22.02.2017
21.02.2017
41.4784795
21.3172927
14039
оружје
Скопје
ул "Т.Бошковски-Тарцан"во
17.06.2018
14.06.2018
42.003812
21.452246
17111
оружје
Скопје
ул."Ферид Бајрам"
24.02.2020
24.02.2020
42.003812
21.452246
216
оружје
Тетово
ул.„Илинденска“
26.07.2011
25.07.2011
42.0065697
20.9679893
472
оружје
Скопје
ул.„Драчевска“
13.09.2011
12.09.2011
41.9323941
21.5216071
728
оружје
Скопје
ул.„Градиште„
29.10.2011
28.10.2011
42.0531465
21.4180022
2008
оружје
Скопје
15.09.2012
14.09.2012
42.003812
21.452246
8664
оружје
Битола
с. Велушино
24.03.2016
03.04.2015
41.0296773
21.3292164
9689
оружје
Куманово
ул."Средорек"
09.08.2016
30.07.2016
42.1509583
21.7375501
3290
оружје
Охрид
07.06.2013
31.05.2013
41.12162
20.819441
7642
оружје
Гостивар
07.11.2015
06.11.2015
41.800911
20.914169
9178
оружје
Гостивар
с.Скудриње
31.05.2016
30.05.2016
41.5659648
20.608698
5595
оружје
Гостивар
с. Врапчиште
18.08.2014
04.03.2014
41.8384178
20.8858003
5851
оружје
Скопје
ул.„Тале Христов“
05.10.2014
04.10.2014
42.0237952
21.4414706
7899
оружје
Прилеп
с.Ташмаруништа
16.12.2015
15.12.2015
41.35173
21.56214
9435
оружје
Скопје
с.Сарај
10.07.2016
09.07.2016
41.9869496
21.2606554
11483
оружје
Велес
ул "Гоце Делчев"
12.05.2017
11.05.2017
41.7171996
21.7833084
2268
оружје
Скопје
ул „Шуто Оризари“
08.11.2012
07.11.2012
42.0365165
21.4258397
7900
оружје
Струга
с. Велешта
16.12.2015
13.12.2015
41.2385327
20.6422198
17884
оружје
Скопје
с.Инџиково
31.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
2781
оружје
Тетово
19.02.2013
18.02.2013
42.00864
20.974159
8157
оружје
Битола
с. Долно Србци
27.01.2016
31.05.2015
41.0296773
21.3292164
8413
оружје
Скопје
28.02.2016
27.02.2016
42.003812
21.452246
10973
оружје
Кочани
с.Зрновци
24.02.2017
23.02.2017
41.8228221
22.4172256
14557
оружје
Скопје
ул."1"
10.08.2018
09.08.2018
41.608635
21.745275
478
оружје
Скопје
ул.„32“бр.10
14.09.2011
13.09.2011
42.0531465
21.4180022
990
оружје
Куманово
с.Јеловјане
09.12.2011
08.12.2011
42.1358333
21.7180556
7646
оружје
Кичево
08.11.2015
08.11.2015
41.5177778
20.9655556
7902
оружје
Свети Николе
ул "Орце Николов"
17.12.2015
16.12.2015
41.8682938
21.9407366
8158
оружје
Скопје
с.Сарај
28.01.2016
27.01.2016
42.003812
21.452246
14558
оружје
Прилеп
10.08.2018
09.08.2018
41.35173
21.56214
5599
оружје
Скопје
ул „Теодосиј Гологанов“
19.08.2014
18.08.2014
41.9973462
21.4279956
7391
оружје
Куманово
12.09.2015
12.09.2015
42.13337
21.72584
9183
оружје
Скопје
31.05.2016
30.05.2016
42.003812
21.452246
992
оружје
Скопје
ул.„Констатин Петковиќ“
10.12.2011
09.12.2011
42
21.4333333
3040
оружје
Велес
10.04.2013
05.03.2013
41.73
21.78
7392
оружје
Скопје
ул."Црвена Скопска Општина"
12.09.2015
12.09.2015
41.9981803
21.4345888
9184
оружје
Тетово
с.Чифлик
31.05.2016
30.05.2016
41.9537765
21.1190671
9952
оружје
Скопје
с.Долно Количани
26.09.2016
25.09.2016
41.8867099
21.486464
16864
оружје
Скопје
с.Арачиново
30.01.2020
29.01.2020
42.003812
21.452246
17632
оружје
Скопје
ул."Ташко Караџа"
08.05.2020
07.05.2020
42.003812
21.452246
2017
оружје
Скопје
ул „Пребондова“
17.09.2012
16.09.2012
42.003812
21.452246
4577
оружје
Гостивар
ул „Алија Авдовиќ“
27.02.2014
26.02.2014
41.8
20.916667
6369
оружје
Скопје
07.02.2015
07.02.2015
42.003812
21.452246
14561
оружје
Куманово
с.Матејче
10.08.2018
21.07.2018
42.1242854
21.5930365
18145
оружје
Скопје
ул."Христијан Тодоровски Карпош"
13.07.2020
13.07.2020
42.003812
21.452246
738
оружје
Демир Капија
с.Слоештица
31.10.2011
30.10.2011
41.4051233
22.2413823
4834
оружје
Берово
04.04.2014
05.07.2013
41.71
22.85
4835
оружје
Кочани
04.04.2014
12.10.2012
41.9166667
22.4166667
3044
оружје
Скопје
14.04.2013
14.04.2013
42.003812
21.452246
3556
оружје
Скопје
ул „Рифат Бурџевиќ“
20.08.2013
19.08.2013
42.003812
21.452246
4324
оружје
Скопје
бул.„АВНОЈ“
12.01.2014
12.01.2014
41.9973462
21.4279956
5604
оружје
Тетово
с.Добарце
20.08.2014
19.08.2014
41.9551556
21.0867322
14052
оружје
Скопје
с.Студеничани,скопско
19.06.2018
18.06.2018
42.003812
21.452246
6373
оружје
Скопје
ул „Џон Кенеди“
08.02.2015
07.02.2015
42.0135447
21.4403626
2022
оружје
Велес
с.Нежилово
17.09.2012
02.08.2012
41.65
21.4533
4326
оружје
Скопје
ул „Јосиф Ковачев“
14.01.2014
13.01.2014
42.0053654
21.3568226
4582
оружје
Охрид
27.02.2014
25.12.2013
41.12162
20.819441
5606
оружје
Скопје
ул „Козле“
21.08.2014
19.08.2014
41.995078
21.3945247
743
оружје
Куманово
с.Черкези
31.10.2011
30.10.2011
42.1358333
21.7180556
4583
оружје
Битола
27.02.2014
18.12.2013
41.032799
21.34029
5607
оружје
Скопје
21.08.2014
20.08.2014
42.003812
21.452246
6631
оружје
Тетово
ул.„Маршал Тито“
03.04.2015
02.04.2015
42.0065989
20.9793361
7399
оружје
Тетово
17.09.2015
16.09.2015
42.00864
20.974159
9447
оружје
Скопје
ул."Џон Кенеди"
13.07.2016
12.07.2016
42.0134036
21.4388806
12775
оружје
Скопје
с. Морани-Скопје
01.01.2018
31.12.2017
41.9334361
21.5201247
14567
оружје
Штип
ул "Штипска"
11.08.2018
10.08.2018
41.75
22.2
16615
оружје
Тетово
с.Добарце,тетовско
28.12.2019
27.12.2019
42.00864
20.974159
3304
оружје
Кавадарци
с.Раец
17.06.2013
16.06.2013
41.411192
21.9982338
3560
оружје
Тетово
21.08.2013
20.02.2008
42.00864
20.974159
8936
оружје
Скопје
бул."Кузман
25.04.2016
24.04.2016
41.9929026
21.4432013
16616
оружје
Тетово
с.Добарце,тетовско
28.12.2019
27.12.2019
42.00864
20.974159
17384
оружје
Скопје
ул."Мајка Тереза"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
1769
оружје
Ресен
04.05.2012
04.05.2012
41.0889
21.0122
2793
оружје
Скопје
ул „Лука Геров“
21.02.2013
20.02.2013
42.0186299
21.3546431
3049
оружје
Тетово
с.Лешок
15.04.2013
15.04.2013
42.00864
20.974159
5097
оружје
Куманово
с.Церово
13.05.2014
04.02.2014
42.13337
21.72584
12777
оружје
Берово
с. Будинарци-Берово
01.01.2018
31.12.2017
41.763584
22.7746064
17385
оружје
Скопје
ул."Јужен булевар"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
746
оружје
Скопје
бул „Партизански Одреди“
01.11.2011
31.10.2011
42.0023918
21.4001763
1514
оружје
Скопје
с.Петровец
11.03.2012
10.03.2012
41.9333333
21.6166667
5098
оружје
Скопје
с.Волково
14.05.2014
14.05.2014
42.0417684
21.347267
6378
оружје
Скопје
ул.„Џон Кенеди“
09.02.2015
08.02.2015
42.0135447
21.4403626
12778
оружје
Кочани
с.Зрновци
01.01.2018
01.01.2018
41.854056
22.4438316
14570
оружје
Гостивар
с.Здуње
11.08.2018
10.08.2018
41.795391
20.8776441
747
оружје
Скопје
ул „Павле Илиќ“
01.11.2011
31.10.2011
42
21.4333333
5099
оружје
Скопје
ул „Џон Кенеди“
15.05.2014
14.05.2014
42.0134036
21.4388806
6379
оружје
Куманово
ул „Тоде Думба“
09.02.2015
08.02.2015
42.1238547
21.7296484
9963
оружје
Скопје
ул "Охридска"
27.09.2016
26.09.2016
41.9939982
21.4452723
1004
оружје
Тетово
ул.„Маршал Тито“
11.12.2011
10.12.2011
42.0078846
20.9754233
4844
оружје
Куманово
ул.„Илинденска“во слаткарницата „Грин“
06.04.2014
05.04.2014
42.135833
21.718056
9964
оружје
Скопје
ул."Козле"
27.09.2016
27.09.2016
41.9952889
21.3940332
10732
оружје
Скопје
ул "Натанаил Кучевишки"
20.01.2017
19.01.2017
42.0322282
21.4456928
10988
оружје
Прилеп
25.02.2017
24.02.2017
41.35173
21.56214
17900
оружје
Битола
ул."Јоска Јорданоски"
01.06.2020
30.05.2020
41.032799
21.34029
1005
оружје
Скопје
с.Тисовица
12.12.2011
11.12.2011
41.8208
21.5394
4333
оружје
Скопје
ул „Ѓорче Петров“
15.01.2014
14.01.2014
42.0432847
21.3449115
1006
оружје
Скопје
12.12.2011
11.12.2011
42.003812
21.452246
2542
оружје
Дебар
31.12.2012
31.12.2012
41.52
20.53
5870
оружје
Гостивар
08.10.2014
07.10.2014
41.800911
20.914169
3311
оружје
Куманово
с.Никуштак
18.06.2013
16.06.2013
42.13337
21.72584
6383
оружје
Прилеп
с.Тработивиште
09.02.2015
02.09.2014
41.35173
21.56214
10223
оружје
Битола
ул "Владимир Назор"
04.11.2016
04.11.2016
41.0311589
21.3316619
2032
оружје
Куманово
18.09.2012
29.08.2012
42.13337
21.72584
5616
оружје
Скопје
ул „Наум Охридски“
25.08.2014
23.08.2014
41.9973462
21.4279956
6128
оружје
Тетово
ул.„Благоја Тоска“
14.12.2014
13.12.2014
42.0101219
20.9788594
6384
оружје
Делчево
09.02.2015
02.11.2014
41.9666667
22.7666667
6640
оружје
Тетово
03.04.2015
02.03.2015
42.00864
20.974159
6896
оружје
Тетово
с.Пршовце
28.05.2015
27.05.2015
42.0836
21.0614
11760
оружје
Скопје
с.Грчец
20.06.2017
19.06.2017
41.971385
21.3333152
4081
оружје
Куманово
с.Романовце
06.12.2013
06.02.2012
42.13337
21.72584
7153
оружје
Струга
с.Велешта
26.07.2015
25.07.2015
41.240833
20.643889
7921
оружје
Свети Николе
с.Бекирлија
18.12.2015
15.05.2015
41.6795514
21.9395802
11505
оружје
Скопје
бул."Јане
14.05.2017
13.05.2017
41.9879816
21.4521104
12017
оружје
Кочани
с.Теранци
29.07.2017
28.07.2017
41.8513066
22.3531494
754
оружје
Ресен
с.
01.11.2011
23.10.2011
41.0889
21.0122
2546
оружје
Куманово
31.12.2012
24.12.2012
42.13337
21.72584
4082
оружје
Гостивар
06.12.2013
05.12.2013
41.800911
20.914169
7410
оружје
Скопје
19.09.2015
18.09.2015
42.003812
21.452246
8946
оружје
Скопје
бул."Видое
26.04.2016
25.04.2016
42.003812
21.452246
10226
оружје
Свети Николе
с.Богословец
04.11.2016
03.11.2016
41.7734861
22.0215547
10482
оружје
Пробиштип
22.12.2016
21.12.2016
42.0007459
22.1817702
12274
оружје
Скопје
ул."Коле Неделковски"
11.10.2017
10.10.2017
42.0008274
21.4234173
13042
оружје
Валандово
с.Костурино
19.02.2018
30.12.2017
41.3169444
22.5611111
13554
оружје
Скопје
25.04.2018
24.04.2018
42.003812
21.452246
14066
оружје
Гостивар
19.06.2018
13.06.2018
41.800911
20.914169
755
оружје
Куманово
01.11.2011
31.10.2011
42.13337
21.72584
5107
оружје
Скопје
ул „Московска“
19.05.2014
18.05.2014
42.0007318
21.3895226
5619
оружје
Скопје
ул.„Ѓорче Петров“
26.08.2014
25.08.2014
42.0432847
21.3449115
6643
оружје
Охрид
04.04.2015
04.04.2015
41.12162
20.819441
8179
оружје
Струга
с. Ново село
02.02.2016
01.02.2016
41.2370218
20.6969744
17139
оружје
Скопје
ул."Женевска"
28.02.2020
28.02.2020
42.003812
21.452246
1012
оружје
Скопје
ул.„Венјамин Манчуковски“
12.12.2011
11.12.2011
42.0531465
21.4180022
3316
оружје
Тетово
с.Желино
18.06.2013
17.06.2013
42.00864
20.974159
3828
оружје
Скопје
с.Виниче
25.10.2013
24.10.2013
42.003812
21.452246
12788
оружје
Скопје
с.Вражале
05.01.2018
04.01.2018
42.003812
21.452246
501
оружје
Прилеп
ул.„Ефтим Спространов“
16.09.2011
15.09.2011
41.35173
21.56214
1525
оружје
Тетово
с.Доброште
13.03.2012
12.03.2012
42.104853
21.0788277
3829
оружје
Куманово
25.10.2013
24.10.2013
42.13337
21.72584
4341
оружје
Скопје
ул.„11-ти Октомври“
18.01.2014
17.01.2014
41.990799
21.4351972
11253
оружје
Скопје
31.03.2017
30.03.2017
42.003812
21.452246
12789
оружје
Гостивар
с.Долна Бањица
05.01.2018
04.01.2018
41.7837236
20.9014868
1270
оружје
Скопје
ул.„Финска“
15.01.2012
14.01.2012
42.0055887
21.5100306
2806
оружје
Скопје
ул „Славка Димкова“
26.02.2013
25.02.2013
41.9973462
21.4279956
1015
оружје
Македонски Брод
ул.„Гоце Делчев“
13.12.2011
12.12.2011
41.5139805
21.2171974
2295
оружје
Гостивар
с.Горно Косоврсти
15.11.2012
14.11.2012
41.800911
20.914169
3319
оружје
Тетово
с.Одри
18.06.2013
17.04.2013
42.00864
20.974159
7415
оружје
Свети Николе
21.09.2015
30.11.-0001
41.8666667
21.95
9975
оружје
Скопје
ул "Миле Поп Јорданов"
28.09.2016
28.09.2016
41.9948076
21.4031965
13303
оружје
Скопје
улица "Васил Чакаларов"
28.03.2018
28.03.2018
42.003812
21.452246
760
оружје
Гевгелија
02.11.2011
02.11.2011
41.15
22.51
1784
оружје
Скопје
ул.„Ѓорче Петров„
30.05.2012
29.05.2012
42.0432847
21.3449115
3064
оружје
Струмица
с.Раштани
16.04.2013
15.04.2013
41.441441
22.64183
3832
оружје
Скопје
бул „Партизански Одреди“
25.10.2013
24.10.2013
42.003812
21.452246
5112
оружје
Скопје
бул „Видое Смилевски-Бато“
22.05.2014
16.05.2014
41.9826484
21.4810239
7160
оружје
Куманово
ул "Тоде Мендол"
28.07.2015
28.07.2015
42.1267882
21.7088354
11512
оружје
Тетово
с.Сараќино
14.05.2017
13.05.2017
41.9821281
21.042315
15864
оружје
Скопје
ул."Бајрам Шабани"
05.10.2019
04.10.2019
42.003812
21.452246
249
оружје
Тетово
ул.„107“
30.07.2011
29.07.2011
42.0852515
21.0681576
761
оружје
Тетово
02.11.2011
01.11.2011
42.00864
20.974159
1017
оружје
Скопје
ул.„Елисие Поповски Марко“
13.12.2011
12.12.2011
41.9904297
21.4165585
7161
оружје
Гостивар
28.07.2015
27.07.2015
41.800911
20.914169
506
оружје
Скопје
ул.„Маџари“бб во КАМ маркет
17.09.2011
16.09.2011
42
21.4333333
1530
оружје
Охрид
15.03.2012
14.03.2012
41.12162
20.819441
763
оружје
Битола
с.Секирани
02.11.2011
01.11.2011
41.1225
21.2653
3067
оружје
Тетово
ул „Иво Лола Рибар“
17.04.2013
17.04.2013
42.00864
20.974159
4603
оружје
Кичево
02.03.2014
26.02.2013
41.5177778
20.9655556
8443
оружје
01.03.2016
22.12.2015
41.49205
22.09354
9979
оружје
Тетово
с.Челопек
29.09.2016
28.09.2016
41.9310298
21.0147445
17659
оружје
Скопје
с.Глумово
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
252
оружје
Прилеп
с.Обршани
30.07.2011
30.07.2011
41.2815166
21.3634975
4348
оружје
Македонски Брод
19.01.2014
16.01.2014
41.5124006
21.2159425
12540
оружје
Скопје
бул."Партизански
19.11.2017
18.11.2017
42.0032847
21.394545
13308
оружје
29.03.2018
28.03.2018
41.49205
22.09354
17148
оружје
Скопје
бул."Св
29.02.2020
28.02.2020
42.003812
21.452246
6909
оружје
Скопје
ул."Борис Сарафов"
30.05.2015
29.05.2015
41.9973462
21.4279956
9981
оружје
Скопје
29.09.2016
28.09.2016
42.003812
21.452246
15101
оружје
Струга
село Велешта
09.06.2019
29.01.2019
41.1775
20.6788889
3070
оружје
Скопје
ул.„Брсјачка Буна„
18.04.2013
18.04.2013
42.003812
21.452246
4094
оружје
Скопје
ул.„Методија Митевски“
08.12.2013
07.12.2013
42.003812
21.452246
10750
оружје
Прилеп
22.01.2017
21.01.2017
41.35173
21.56214
11262
оружје
Скопје
бул."Партизански
02.04.2017
01.04.2017
42.0032847
21.394545
15614
оружје
Битола
08.09.2019
08.09.2019
41.032799
21.34029
3839
оружје
Велес
27.10.2013
26.10.2013
41.73
21.78
4351
оружје
Скопје
ул „Зендел Џемаил“
21.01.2014
19.01.2014
41.9973462
21.4279956
6143
оружје
Крушево
с.Локвени
21.12.2014
20.12.2014
41.3992
21.3083
6655
оружје
Охрид
05.04.2015
04.04.2015
41.12162
20.819441
7935
оружје
Скопје
бул "Партизански Одреди"
21.12.2015
20.12.2015
42.0032847
21.394545
8959
оружје
Охрид
с. Црвена
26.04.2016
31.01.2016
41.12162
20.819441
13311
оружје
Куманово
с.Кшиње
30.03.2018
29.03.2018
42.13337
21.72584
14335
оружје
Битола
улицата "Партизанска"
22.07.2018
21.07.2018
41.024006
21.3232956
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL