Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
18361
друго
Гостивар
09.08.2020
09.08.2020
41.800911
20.914169
18362
друго
Кратово
09.08.2020
08.08.2020
42.0781
22.1728
18363
насилство
Скопје
с.Кондово
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18364
сообраќај
Скопје
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18365
друго
Скопје
с.Мојане
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18366
друго
Скопје
бул."АВНОЈ"
10.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18367
друго
Скопје
ул."Коста Новаковиќ"
10.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18368
друго
Скопје
ул."Анкарска"
10.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18369
друго
Скопје
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18370
друго
Скопје
бул."Кочо
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18371
друго
Скопје
ул."Иван Хаџиниколов"
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18372
сообраќај
Струмица
с.Бориево
10.08.2020
09.08.2020
41.441441
22.64183
18373
насилство
Скопје
ул."11 Октомври"
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18374
друго
Скопје
бул."Кузман
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18375
сообраќај
Скопје
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18376
друго
Велес
ул."Ѓоре Шоптрајанов"
10.08.2020
09.08.2020
41.73
21.78
18377
насилство
Скопје
ул."Христо Татарчев"
12.08.2020
11.08.2020
42.003812
21.452246
18378
насилство
Скопје
ул."Скупи"
12.08.2020
11.08.2020
42.003812
21.452246
18379
друго
Прилеп
12.08.2020
08.08.2020
41.35173
21.56214
18380
насилство
Тетово
ул."Р.Цониќ"
12.08.2020
20.05.2020
42.00864
20.974159
18381
друго
Прилеп
с.Идризово
12.08.2020
01.08.2020
41.35173
21.56214
18382
насилство
Струга
12.08.2020
04.04.2020
41.1775
20.6788889
18383
насилство
Тетово
12.08.2020
13.07.2020
42.00864
20.974159
18384
сообраќај
Охрид
12.08.2020
09.08.2020
41.12162
20.819441
18385
документи
12.08.2020
18.10.2019
41.49205
22.09354
18386
насилство
Охрид
бул."Туристичка"
12.08.2020
08.07.2020
41.12162
20.819441
18387
насилство
Виница
12.08.2020
10.06.2020
41.8865
22.50782
18388
друго
Скопје
ул."Иван Хаџиниколов"
11.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18389
друго
Скопје
ул."Христијан Тодоровски Карпош"
11.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18390
кражба
Охрид
11.08.2020
10.08.2020
41.12162
20.819441
18391
кражба
Македонски Брод
11.08.2020
10.08.2020
41.5124006
21.2159425
18392
друго
Гостивар
ул."Илинденска"
11.08.2020
10.08.2020
41.800911
20.914169
18393
друго
Демир Капија
с.Долно Јаболчиште
11.08.2020
10.08.2020
41.4051233
22.2413823
18394
сообраќај
Скопје
ул."Димитрие Чуповски"
11.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18395
документи
Крива Паланка
11.08.2020
30.11.-0001
42.2173226
22.28609
18396
сообраќај
Штип
11.08.2020
10.08.2020
41.75
22.2
18397
насилство
Гевгелија
с.Миравци
11.08.2020
10.08.2020
41.15
22.51
18398
документи
Крива Паланка
11.08.2020
30.11.-0001
42.2173226
22.28609
18399
сообраќај
Скопје
11.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18400
дрога
Свети Николе
ул."Васка Циклева"
11.08.2020
25.04.2020
41.8666667
21.95
18401
насилство
Тетово
ул."Благоја Тоска"
11.08.2020
17.07.2020
42.00864
20.974159
18402
насилство
Куманово
11.08.2020
08.10.2019
42.13337
21.72584
18403
насилство
Тетово
11.08.2020
13.07.2020
42.00864
20.974159
18404
друго
Ресен
11.08.2020
30.07.2020
41.0889
21.0122
18405
друго
Битола
11.08.2020
31.07.2020
41.032799
21.34029
18406
друго
Битола
11.08.2020
07.08.2020
41.032799
21.34029
18407
друго
Скопје
11.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18408
друго
Куманово
11.08.2020
11.06.2020
42.13337
21.72584
18409
друго
Скопје
ул."Марко Орешковиќ"
13.08.2020
12.08.2020
42.003812
21.452246
18410
друго
Скопје
с.Желино
13.08.2020
12.08.2020
42.003812
21.452246
18411
сообраќај
Штип
с.Кривидол
13.08.2020
12.08.2020
41.75
22.2
18412
сообраќај
Прилеп
с.Раец
13.08.2020
12.08.2020
41.35173
21.56214
18413
друго
Прилеп
13.08.2020
12.08.2020
41.35173
21.56214
18414
друго
Прилеп
13.08.2020
12.08.2020
41.35173
21.56214
18415
оружје
Прилеп
13.08.2020
12.08.2020
41.35173
21.56214
18416
сообраќај
Скопје
13.08.2020
12.08.2020
42.003812
21.452246
18417
сообраќај
Тетово
с.Горно Седларце
13.08.2020
13.08.2020
42.00864
20.974159
18418
насилство
Скопје
ул."Миладин Поповиќ"
13.08.2020
12.08.2020
42.003812
21.452246
18419
насилство
Скопје
ул."Саса"
13.08.2020
12.08.2020
42.003812
21.452246
18420
насилство
Скопје
бул."Јане
13.08.2020
12.08.2020
42.003812
21.452246
18421
насилство
Тетово
ул."Илинденска"
13.08.2020
13.08.2020
42.00864
20.974159
18422
друго
Струга
ул."ЈНА"
13.08.2020
12.08.2020
41.1775
20.6788889
18423
друго
Тетово
13.08.2020
12.08.2020
42.00864
20.974159
18424
друго
Скопје
13.08.2020
12.08.2020
42.003812
21.452246
18425
кражба
Охрид
с.Лескоец
13.08.2020
04.08.2020
41.12162
20.819441
18426
кражба
Свети Николе
ул."Карпошева", во
13.08.2020
15.04.2020
41.8666667
21.95
18427
насилство
Скопје
бул."Јане
13.08.2020
12.08.2020
42.003812
21.452246
18428
друго
Куманово
с.Никуштак
13.08.2020
12.08.2020
42.13337
21.72584
18429
документи
Скопје
13.08.2020
12.08.2020
42.003812
21.452246
18430
друго
Скопје
13.08.2020
12.08.2020
42.003812
21.452246
18431
сообраќај
Скопје
13.08.2020
12.08.2020
42.003812
21.452246
18432
сообраќај
Скопје
с.Батинци
13.08.2020
13.08.2020
42.003812
21.452246
18433
сообраќај
Тетово
с.Нераште
13.08.2020
12.08.2020
42.00864
20.974159
18434
кражба
Скопје
ул."Миле Поп Јорданов"
13.08.2020
12.08.2020
42.003812
21.452246
18435
друго
Скопје
с.Јурумлери
13.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18436
сообраќај
Тетово
ул.,,Ленин"
14.08.2020
14.08.2020
42.00864
20.974159
18437
друго
Скопје
14.08.2020
13.08.2020
42.003812
21.452246
18438
друго
Скопје
14.08.2020
13.08.2020
42.003812
21.452246
18439
друго
Скопје
ул."Карпошово востание"
14.08.2020
13.08.2020
42.003812
21.452246
18440
насилство
Скопје
с.Инџиково
14.08.2020
13.08.2020
42.003812
21.452246
18441
кражба
Велес
ул."Петре Прличков"
14.08.2020
13.08.2020
41.73
21.78
18442
сообраќај
Пробиштип
14.08.2020
13.08.2020
42.0007459
22.1817702
18443
сообраќај
Тетово
14.08.2020
13.08.2020
42.00864
20.974159
18444
сообраќај
Тетово
с.Пирок
14.08.2020
13.08.2020
42.00864
20.974159
18445
сообраќај
Охрид
ул."15 Корпус"
14.08.2020
13.08.2020
41.12162
20.819441
18446
друго
Скопје
14.08.2020
13.08.2020
42.003812
21.452246
18447
сообраќај
Струга
ул."Прва македонска ударна бригада"
14.08.2020
13.08.2020
41.1775
20.6788889
18448
сообраќај
Скопје
14.08.2020
13.08.2020
42.003812
21.452246
18449
дрога
Охрид
ул."Абас Емин"
14.08.2020
31.03.2020
41.12162
20.819441
18450
друго
Гостивар
14.08.2020
14.08.2020
41.800911
20.914169
18451
друго
Скопје
14.08.2020
13.08.2020
42.003812
21.452246
18452
друго
Прилеп
ул."Македонски бранители"
14.08.2020
13.08.2020
41.35173
21.56214
18453
насилство
Скопје
бул."Јане
14.08.2020
14.08.2020
42.003812
21.452246
18454
кражба
Прилеп
14.08.2020
13.08.2020
41.35173
21.56214
18455
кражба
Дебар
ул."8 Септември"
14.08.2020
09.08.2020
41.52
20.53
18456
оружје
Струга
с.Мислешево
14.08.2020
20.02.2020
41.1775
20.6788889
18457
друго
14.08.2020
13.08.2020
41
18
18458
дрога
Дебар
14.08.2020
06.02.2020
41.52
20.53
18459
сообраќај
Прилеп
ул."Блага Ружето"
14.08.2020
14.08.2020
41.35173
21.56214
18460
оружје
Скопје
ул."Петар Манџуков"
14.08.2020
13.08.2020
42.003812
21.452246
18461
дрога
Струга
с.Драслајца
14.08.2020
28.01.2020
41.1775
20.6788889
18462
сообраќај
Свети Николе
15.08.2020
14.08.2020
41.8666667
21.95
18463
сообраќај
Струмица
с.Дабиље
15.08.2020
14.08.2020
41.441441
22.64183
18464
друго
Охрид
15.08.2020
14.08.2020
41.12162
20.819441
18465
оружје
Скопје
ул."Аминта Трети"
15.08.2020
15.08.2020
42.003812
21.452246
18466
друго
Прилеп
15.08.2020
14.08.2020
41.35173
21.56214
18467
сообраќај
Битола
ул."Козјак"
15.08.2020
14.08.2020
41.032799
21.34029
18468
друго
Скопје
ул."Радишанска"
15.08.2020
14.08.2020
42.003812
21.452246
18469
друго
Пробиштип
ул."Јаким Стојковски"
15.08.2020
14.08.2020
42.0007459
22.1817702
18470
насилство
Куманово
15.08.2020
14.08.2020
42.13337
21.72584
18471
насилство
Куманово
с.Сопот
15.08.2020
15.08.2020
42.13337
21.72584
18472
кражба
Битола
15.08.2020
13.08.2020
41.032799
21.34029
18473
друго
Скопје
15.08.2020
13.08.2020
42.003812
21.452246
18474
насилство
Скопје
15.08.2020
14.08.2020
42.003812
21.452246
18475
насилство
Струга
15.08.2020
14.08.2020
41.1775
20.6788889
18476
насилство
Скопје
15.08.2020
14.08.2020
42.003812
21.452246
18477
насилство
Скопје
бул."Партизански
15.08.2020
14.08.2020
42.003812
21.452246
18478
друго
Тетово
15.08.2020
14.08.2020
42.00864
20.974159
18479
кражба
Битола
ул."Методија Митевски"
15.08.2020
14.08.2020
41.032799
21.34029
18480
друго
Битола
ул."Христо Узунов"
15.08.2020
14.08.2020
41.032799
21.34029
18481
друго
Струга
ул."Владо Малески"
16.08.2020
15.08.2020
41.1775
20.6788889
18482
друго
Струга
с.Калишта
16.08.2020
16.08.2020
41.1775
20.6788889
18483
друго
Скопје
ул."Прашка"
16.08.2020
16.08.2020
42.003812
21.452246
18484
друго
Битола
16.08.2020
15.08.2020
41.032799
21.34029
18485
сообраќај
Скопје
16.08.2020
15.08.2020
42.003812
21.452246
18486
сообраќај
Скопје
с.Визбегово
16.08.2020
15.08.2020
42.003812
21.452246
18487
сообраќај
Охрид
с.Лескоец
16.08.2020
16.08.2020
41.12162
20.819441
18488
сообраќај
Скопје
бул."Христијан
16.08.2020
15.08.2020
42.003812
21.452246
18489
друго
Гевгелија
ул."Ј.Јосифовски"
16.08.2020
15.08.2020
41.15
22.51
18490
друго
Охрид
с.Сирула
16.08.2020
15.08.2020
41.12162
20.819441
18491
сообраќај
Скопје
ул."Иван Манолев"
16.08.2020
16.08.2020
42.003812
21.452246
18492
кражба
Македонска Каменица
16.08.2020
15.08.2020
42.0197222
22.5916667
18493
сообраќај
Ресен
с.Крани
16.08.2020
15.08.2020
41.0889
21.0122
18494
насилство
Скопје
ул."Нагоричанска"
16.08.2020
15.08.2020
42.003812
21.452246
18495
друго
Скопје
ул."Втора македонска бригада"
16.08.2020
15.08.2020
42.003812
21.452246
18496
насилство
с.Требош
16.08.2020
15.08.2020
41.49205
22.09354
18497
насилство
Гостивар
с.Здуње
16.08.2020
15.08.2020
41.800911
20.914169
18498
друго
Велес
ул."Клинска"
16.08.2020
15.08.2020
41.73
21.78
18499
насилство
Куманово
16.08.2020
14.08.2020
42.13337
21.72584
18500
насилство
Тетово
16.08.2020
15.08.2020
42.00864
20.974159
18501
кражба
Струга
с.Радолишта
16.08.2020
16.08.2020
41.1775
20.6788889
18502
кражба
Скопје
бул."Мајка
16.08.2020
16.08.2020
42.003812
21.452246
18503
друго
Штип
16.08.2020
15.08.2020
41.75
22.2
18504
друго
Скопје
17.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18505
друго
Скопје
ул."Христо Татарчев"
17.08.2020
16.08.2020
42.003812
21.452246
18506
друго
Скопје
ул."Благоја Стефковски"
17.08.2020
16.08.2020
42.003812
21.452246
18507
друго
Скопје
ул."Антон Димитров"
17.08.2020
16.08.2020
42.003812
21.452246
18508
друго
Скопје
17.08.2020
16.08.2020
42.003812
21.452246
18509
сообраќај
Пробиштип
17.08.2020
16.08.2020
42.0007459
22.1817702
18510
сообраќај
Охрид
бул."Македонски
17.08.2020
16.08.2020
41.12162
20.819441
18511
друго
Битола
с.Долно Оризари
17.08.2020
16.08.2020
41.032799
21.34029
18512
сообраќај
Струмица
17.08.2020
16.08.2020
41.441441
22.64183
18513
сообраќај
Скопје
17.08.2020
16.08.2020
42.003812
21.452246
18514
сообраќај
Скопје
ул."1"
17.08.2020
16.08.2020
42.003812
21.452246
18515
оружје
Велес
17.08.2020
16.08.2019
41.73
21.78
18516
сообраќај
Тетово
17.08.2020
16.08.2020
42.00864
20.974159
18517
друго
Тетово
ул."171"
17.08.2020
16.08.2020
42.00864
20.974159
18518
насилство
Струга
17.08.2020
16.08.2020
41.1775
20.6788889
18519
сообраќај
Кичево
с.Лисичани
17.08.2020
16.08.2020
41.5177778
20.9655556
18520
насилство
Скопје
ул."Иван Хаџиниколов"
17.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18521
насилство
Скопје
ул."Благоја Стефковски"
17.08.2020
16.08.2020
42.003812
21.452246
18522
кражба
Скопје
17.08.2020
16.08.2020
42.003812
21.452246
18523
друго
Скопје
17.08.2020
16.08.2020
42.003812
21.452246
18524
друго
Скопје
17.08.2020
16.08.2020
42.003812
21.452246
18525
друго
Кичево
ул."Партизански одреди"
17.08.2020
17.08.2020
41.5177778
20.9655556
18526
документи
Охрид
с.Оровник
17.08.2020
04.06.2020
41.12162
20.819441
18527
друго
Велес
17.08.2020
20.05.2020
41.73
21.78
18528
друго
Штип
с.Селце
17.08.2020
05.06.2020
41.75
22.2
18529
друго
Скопје
ул."Ѓорче Петров"
18.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18530
друго
Скопје
ул."Веле Марков"
18.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18531
друго
Скопје
18.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18532
сообраќај
Скопје
ул."23 Октомври"
18.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18533
насилство
Скопје
ул."Втора македонска бригада"
18.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18534
друго
Охрид
ул."Ристо Чадо"
18.08.2020
17.08.2020
41.12162
20.819441
18535
друго
Скопје
бул."Борис
18.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18536
друго
Скопје
ул."Козле"
18.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18537
друго
Скопје
18.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18538
сообраќај
Скопје
18.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18539
сообраќај
Охрид
ул."Абас Емин"
18.08.2020
30.11.-0001
41.12162
20.819441
18540
сообраќај
Охрид
бул."Железничка"
18.08.2020
17.08.2020
41.12162
20.819441
18541
друго
Тетово
18.08.2020
17.08.2020
42.00864
20.974159
18542
друго
Скопје
18.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18543
насилство
Велес
18.08.2020
17.08.2020
41.73
21.78
18544
кражба
Охрид
18.08.2020
27.07.2020
41.12162
20.819441
18545
сообраќај
Струмица
с.Банско
18.08.2020
14.08.2020
41.441441
22.64183
18546
кражба
Кочани
ул."Стамен Манов"
18.08.2020
04.08.2020
41.9166667
22.4166667
18547
дрога
Гостивар
18.08.2020
30.11.-0001
41.800911
20.914169
18548
сообраќај
Ресен
с.Крани
18.08.2020
15.08.2020
41.0889
21.0122
18549
друго
Скопје
18.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18550
друго
Охрид
ул."Гоце Делчев"
18.08.2020
17.08.2020
41.12162
20.819441
18551
сообраќај
Скопје
ул."Орце Николов"
18.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18552
насилство
Скопје
ул."Мечкин Камен"
18.08.2020
18.08.2020
42.003812
21.452246
18553
друго
Скопје
18.08.2020
17.08.2020
42.003812
21.452246
18554
друго
Скопје
ул."Тајмишка"
19.08.2020
18.08.2020
42.003812
21.452246
18555
друго
Скопје
бул."Александар
19.08.2020
18.08.2020
42.003812
21.452246
18556
друго
Скопје
ул."Стрезово"
19.08.2020
18.08.2020
42.003812
21.452246
18557
сообраќај
Велес
19.08.2020
18.08.2020
41.73
21.78
18558
друго
Скопје
ул."Самоилова"
19.08.2020
18.08.2020
42.003812
21.452246
18559
сообраќај
Скопје
19.08.2020
18.08.2020
42.003812
21.452246
18560
друго
Скопје
ул."Лесновска"
19.08.2020
18.08.2020
42.003812
21.452246
18561
оружје
Охрид
19.08.2020
18.08.2020
41.12162
20.819441
18562
друго
Кавадарци
19.08.2020
18.08.2020
41.411192
21.9982338
18563
насилство
Скопје
ул."Саса"
19.08.2020
18.08.2020
42.003812
21.452246
18564
сообраќај
Скопје
ул."Никола Карев"
19.08.2020
18.08.2020
42.003812
21.452246
18565
друго
Скопје
19.08.2020
18.08.2020
42.003812
21.452246
18566
друго
Скопје
бул."Александар
19.08.2020
18.08.2020
42.003812
21.452246
18567
друго
Скопје
ул."Марко Крале"
19.08.2020
18.08.2020
42.003812
21.452246
18568
насилство
Скопје
ул."Лазар Личеновски"
19.08.2020
18.08.2020
42.003812
21.452246
18569
друго
Пехчево
с.Црник
19.08.2020
29.04.2020
41.763
22.888
18570
друго
Струга
19.08.2020
18.08.2020
41.1775
20.6788889
18571
друго
Струга
19.08.2020
30.11.-0001
41.1775
20.6788889
18572
друго
Гостивар
с.Долна Ѓоновица
19.08.2020
13.08.2020
41.800911
20.914169
18573
сообраќај
Кавадарци
ул."Пано Мударов"
19.08.2020
08.08.2020
41.411192
21.9982338
18574
сообраќај
Струга
19.08.2020
04.06.2020
41.1775
20.6788889
18575
друго
Струга
с.Октиси
19.08.2020
05.06.2020
41.1775
20.6788889
18576
сообраќај
Скопје
бул."Србија"
20.08.2020
20.08.2020
42.003812
21.452246
18577
сообраќај
Гостивар
с.Врапчиште
20.08.2020
19.08.2020
41.800911
20.914169
18578
сообраќај
Скопје
20.08.2020
19.08.2020
42.003812
21.452246
18579
сообраќај
Дебар
ул."Ибраим Колари"
20.08.2020
19.08.2020
41.52
20.53
18580
насилство
Скопје
20.08.2020
19.08.2020
42.003812
21.452246
18581
дрога
Прилеп
ул.,,Петта прилепска бригада"
20.08.2020
12.02.2020
41.35173
21.56214
18582
сообраќај
Битола
ул."Генерал Васко Карангелевски"
20.08.2020
19.08.2020
41.032799
21.34029
18583
оружје
Крушево
20.08.2020
19.08.2020
41.3705595
21.2502223
18584
сообраќај
Скопје
ул."Орце Николов"
20.08.2020
19.08.2020
42.003812
21.452246
18585
друго
Прилеп
ул."Народен херој Орде Чопела"
20.08.2020
19.08.2020
41.35173
21.56214
18586
дрога
Кичево
с.Гарани
20.08.2020
04.04.2020
41.5177778
20.9655556
18587
сообраќај
Скопје
с.Батинци
20.08.2020
19.08.2020
42.003812
21.452246
18588
друго
с.Црвени
20.08.2020
06.08.2020
41.49205
22.09354
18589
друго
Ресен
20.08.2020
14.08.2020
41.0889
21.0122
18590
друго
Штип
20.08.2020
15.08.2020
41.75
22.2
18591
друго
Скопје
30.11.-0001
20.08.2020
42.003812
21.452246
18592
сообраќај
Куманово
бул."Октомвриска
30.11.-0001
20.08.2020
42.13337
21.72584
18593
сообраќај
Прилеп
ул."Карпалак"
30.11.-0001
20.08.2020
41.35173
21.56214
18594
кражба
Ресен
30.11.-0001
20.08.2020
41.0889
21.0122
18595
друго
Скопје
ул."Јуриј Гагарин"
30.11.-0001
20.08.2020
42.003812
21.452246
18596
сообраќај
Скопје
30.11.-0001
20.08.2020
42.003812
21.452246
18597
сообраќај
Гостивар
30.11.-0001
20.08.2020
41.800911
20.914169
18598
дрога
Кичево
улица "11 Септември"
30.11.-0001
24.03.2020
41.5177778
20.9655556
18599
друго
Скопје
с.Арачиново
30.11.-0001
20.08.2020
42.003812
21.452246
18600
насилство
Скопје
бул."Крсте
30.11.-0001
20.08.2020
42.003812
21.452246
18601
насилство
Скопје
ул."Питу Гули"
30.11.-0001
20.08.2020
42.003812
21.452246
18602
друго
Тетово
ул."146"
30.11.-0001
20.08.2020
42.00864
20.974159
18603
друго
Битола
ул."Партизанска"
30.11.-0001
20.08.2020
41.032799
21.34029
18604
друго
Демир Хисар
с.Стругово
30.11.-0001
20.08.2020
41.25596
21.1233616
18605
сообраќај
Штип
ул."Браќа Даневи"
30.11.-0001
20.08.2020
41.75
22.2
18606
кражба
Скопје
бул."Кузман
30.11.-0001
20.08.2020
42.003812
21.452246
18607
сообраќај
Радовиш
с.Кондово
30.11.-0001
16.08.2020
41.6361111
22.4666667
18608
дрога
Тетово
с.Челопек
30.11.-0001
23.02.2019
42.00864
20.974159
18609
друго
Битола
30.11.-0001
20.08.2020
41.032799
21.34029
18610
друго
Крива Паланка
с.Узем
30.11.-0001
20.08.2020
42.2173226
22.28609
18611
документи
Радовиш
с.Воиславци
30.11.-0001
17.06.2020
41.6361111
22.4666667
18612
документи
Гостивар
30.11.-0001
19.07.2020
41.800911
20.914169
18613
друго
Скопје
ул."Димитрие Чупоски"
22.08.2020
21.08.2020
42.003812
21.452246
18614
друго
Скопје
ул."Орце Николов"
22.08.2020
21.08.2020
42.003812
21.452246
18615
друго
Скопје
ул."Коле Неделковски"
22.08.2020
21.08.2020
42.003812
21.452246
18616
друго
Скопје
ул."Пиринска"
22.08.2020
21.08.2020
42.003812
21.452246
18617
друго
Куманово
22.08.2020
22.08.2020
42.13337
21.72584
18618
кражба
Македонски Брод
22.08.2020
21.08.2020
41.5124006
21.2159425
18619
сообраќај
Струмица
с.Триводи
22.08.2020
21.08.2020
41.441441
22.64183
18620
друго
Скопје
22.08.2020
21.08.2020
42.003812
21.452246
18621
сообраќај
Битола
22.08.2020
21.08.2020
41.032799
21.34029
18622
друго
Скопје
бул."Видое
22.08.2020
21.08.2020
42.003812
21.452246
18623
сообраќај
Валандово
ул."Никола Карев"
22.08.2020
21.08.2020
41.3169444
22.5611111
18624
насилство
Тетово
с.Теарце
22.08.2020
21.08.2020
42.00864
20.974159
18625
дрога
Охрид
ул."Кеј Македонија"
22.08.2020
25.12.2018
41.12162
20.819441
18626
друго
Кочани
22.08.2020
21.08.2020
41.9166667
22.4166667
18627
друго
Тетово
ул "Иво Лола Рибар"
22.08.2020
21.08.2020
42.00864
20.974159
18628
насилство
Скопје
ул."Фрањо Клуз"
22.08.2020
22.08.2020
42.003812
21.452246
18629
друго
Скопје
бул."Борис
22.08.2020
21.08.2020
42.003812
21.452246
18630
друго
Тетово
ул."К.Р.Дрнц"
22.08.2020
18.03.2020
42.00864
20.974159
18631
друго
Скопје
с.Сопиште
23.08.2020
22.08.2020
42.003812
21.452246
18632
кражба
Струга
23.08.2020
22.08.2020
41.1775
20.6788889
18633
кражба
Штип
23.08.2020
22.08.2020
41.75
22.2
18634
сообраќај
Скопје
ул."Скупи"
23.08.2020
22.08.2020
42.003812
21.452246
18635
сообраќај
Штип
ул."Железничка"
23.08.2020
23.08.2020
41.75
22.2
18636
сообраќај
Куманово
ул."Цветан Димов"
23.08.2020
22.08.2020
42.13337
21.72584
18637
друго
Битола
23.08.2020
22.08.2020
41.032799
21.34029
18638
друго
Охрид
бул "Туристичка"
23.08.2020
22.08.2020
41.12162
20.819441
18639
сообраќај
Охрид
с.Пештани
23.08.2020
22.08.2020
41.12162
20.819441
18640
друго
Кичево
ул."Партизански одреди"
23.08.2020
22.08.2020
41.5177778
20.9655556
18641
кражба
Кочани
23.08.2020
23.08.2020
41.9166667
22.4166667
18642
дрога
Кичево
с.Зајас
23.08.2020
27.12.2019
41.5177778
20.9655556
18643
дрога
Велес
ул."Ангел Мишев"
23.08.2020
15.11.2019
41.73
21.78
18644
друго
Скопје
бул."АСНОМ"
23.08.2020
22.08.2020
42.003812
21.452246
18645
друго
Скопје
с.Инџиково
23.08.2020
22.08.2020
42.003812
21.452246
18646
насилство
Прилеп
23.08.2020
22.08.2020
41.35173
21.56214
18647
кражба
Тетово
23.08.2020
22.08.2020
42.00864
20.974159
18648
друго
с.Петровец
23.08.2020
22.08.2020
0
0
18649
сообраќај
Тетово
с.Ратае
23.08.2020
22.08.2020
42.00864
20.974159
18650
друго
Скопје
23.08.2020
22.08.2020
42.003812
21.452246
18651
друго
Скопје
ул."Цветан Димов"
24.08.2020
24.08.2020
42.003812
21.452246
18652
сообраќај
Тетово
24.08.2020
23.08.2020
42.00864
20.974159
18653
сообраќај
Гостивар
24.08.2020
22.08.2020
41.800911
20.914169
18654
кражба
Охрид
24.08.2020
23.08.2020
41.12162
20.819441
18655
сообраќај
Кичево
с.Песочан
24.08.2020
23.08.2020
41.5177778
20.9655556
18656
друго
Прилеп
ул."Димо Наредникот"во
24.08.2020
23.08.2020
41.35173
21.56214
18657
друго
Битола
ул."Крсте Асенов"
24.08.2020
23.08.2020
41.032799
21.34029
18658
сообраќај
Скопје
24.08.2020
23.08.2020
42.003812
21.452246
18659
сообраќај
Скопје
ул."Борис Трајковски"
24.08.2020
23.08.2020
42.003812
21.452246
18660
друго
Скопје
ул."Народен фронт"
24.08.2020
23.08.2020
42.003812
21.452246
18661
оружје
Скопје
с.Батинци
24.08.2020
23.08.2020
42.003812
21.452246
18662
насилство
Битола
24.08.2020
23.08.2020
41.032799
21.34029
18663
насилство
Скопје
24.08.2020
23.08.2020
42.003812
21.452246
18664
насилство
Скопје
24.08.2020
24.08.2020
42.003812
21.452246
18665
насилство
Скопје
бул."Гоце
24.08.2020
23.08.2020
42.003812
21.452246
18666
насилство
Скопје
ул."Филип Втори"
24.08.2020
23.08.2020
42.003812
21.452246
18667
друго
Велес
с.Петровец
24.08.2020
23.08.2020
41.73
21.78
18668
кражба
Скопје
ул."Кемал Сејфула"
24.08.2020
24.08.2020
42.003812
21.452246
18669
друго
с.Ваксинце
24.08.2020
23.08.2020
41.49205
22.09354
18670
друго
Струга
с.Лабуништа
24.08.2020
23.04.2020
41.1775
20.6788889
18671
кражба
Охрид
24.08.2020
27.07.2020
41.12162
20.819441
18672
друго
Кочани
24.08.2020
06.08.2020
41.9166667
22.4166667
18673
сообраќај
Струмица
с.Сушица
25.08.2020
24.08.2020
41.441441
22.64183
18674
друго
Скопје
25.08.2020
24.08.2020
42.003812
21.452246
18675
оружје
Скопје
ул."Анастас Митрев"
25.08.2020
24.08.2020
42.003812
21.452246
18676
друго
Тетово
25.08.2020
24.08.2020
42.00864
20.974159
18677
сообраќај
Гостивар
25.08.2020
24.08.2020
41.800911
20.914169
18678
сообраќај
Кратово
с.Страцин
25.08.2020
24.08.2020
42.0781
22.1728
18679
сообраќај
Гостивар
25.08.2020
24.08.2020
41.800911
20.914169
18680
друго
Скопје
25.08.2020
24.08.2020
42.003812
21.452246
18681
друго
Скопје
ул."Лазар Поп Трајков"
25.08.2020
24.08.2020
42.003812
21.452246
18682
сообраќај
Скопје
25.08.2020
24.08.2020
42.003812
21.452246
18683
друго
Куманово
25.08.2020
24.08.2020
42.13337
21.72584
18684
кражба
Скопје
25.08.2020
24.08.2020
42.003812
21.452246
18685
друго
Скопје
ул."2"
25.08.2020
24.08.2020
42.003812
21.452246
18686
насилство
Скопје
ул."Тодор Александров"
25.08.2020
23.08.2020
42.003812
21.452246
18687
насилство
Скопје
ул."Мирослав Крлежа"
25.08.2020
25.08.2020
42.003812
21.452246
18688
насилство
Скопје
с.Арачиново
25.08.2020
24.08.2020
42.003812
21.452246
18689
друго
Скопје
бул."Митрополит
25.08.2020
24.08.2020
42.003812
21.452246
18690
друго
Струга
25.08.2020
24.08.2020
41.1775
20.6788889
18691
насилство
Струга
с.Радолишта
25.08.2020
02.03.2020
41.1775
20.6788889
18692
оружје
25.08.2020
28.04.2020
41.49205
22.09354
18693
дрога
Кичево
25.08.2020
24.03.2020
41.5177778
20.9655556
18694
друго
Дебар
с.Долно Косоврасти
25.08.2020
13.08.2020
41.52
20.53
18695
друго
Скопје
ул."Никола Карев"
26.08.2020
25.08.2020
42.003812
21.452246
18696
кражба
Кочани
ул."Кеј на револуција"
26.08.2020
26.08.2020
41.9166667
22.4166667
18697
насилство
Охрид
бул."Туристичка"
26.08.2020
25.08.2020
41.12162
20.819441
18698
сообраќај
Велес
с.Башино
26.08.2020
25.08.2020
41.73
21.78
18699
друго
Скопје
26.08.2020
25.08.2020
42.003812
21.452246
18700
друго
Скопје
ул."Кирил и Методиј"
26.08.2020
25.08.2020
42.003812
21.452246
18701
сообраќај
Скопје
26.08.2020
25.08.2020
42.003812
21.452246
18702
друго
Гостивар
улица "Светозар Пеповски"
26.08.2020
25.08.2020
41.800911
20.914169
18703
друго
Штип
26.08.2020
25.08.2020
41.75
22.2
18704
сообраќај
Куманово
ул."11-ти Октомври"
26.08.2020
25.08.2020
42.13337
21.72584
18705
друго
Охрид
26.08.2020
25.08.2020
41.12162
20.819441
18706
сообраќај
Скопје
ул."Ордан Чопела" во
26.08.2020
26.08.2020
42.003812
21.452246
18707
насилство
Скопје
ул."Алија Авдовиќ"
26.08.2020
25.08.2020
42.003812
21.452246
18708
друго
26.08.2020
25.08.2020
41
18
18709
друго
Крива Паланка
с. Петровец
26.08.2020
25.08.2020
42.2173226
22.28609
18710
кражба
Скопје
бул."8-ми
26.08.2020
25.08.2020
42.003812
21.452246
18711
кражба
Струмица
26.08.2020
25.08.2020
41.441441
22.64183
18712
насилство
Дебар
ул."Братство Единство"
26.08.2020
05.08.2020
41.52
20.53
18713
дрога
Прилеп
26.08.2020
20.08.2020
41.35173
21.56214
18714
кражба
Струга
с.Велешта
26.08.2020
03.08.2020
41.1775
20.6788889
18715
друго
Штип
26.08.2020
09.08.2020
41.75
22.2
18716
друго
Охрид
бул."Македонски
26.08.2020
25.08.2020
41.12162
20.819441
18717
кражба
Скопје
ул "Македонска преродба"
26.08.2020
25.08.2020
42.003812
21.452246
18718
кражба
Прилеп
ул."Владимир Назор"
27.08.2020
26.08.2020
41.35173
21.56214
18719
друго
Скопје
27.08.2020
26.08.2020
42.003812
21.452246
18720
друго
Скопје
ул."Борис Сарафов"
27.08.2020
26.08.2020
42.003812
21.452246
18721
друго
Скопје
ул."Хо Ши Мин"
27.08.2020
26.08.2020
42.003812
21.452246
18722
сообраќај
Скопје
ул."Јустинијан први"
27.08.2020
26.08.2020
42.003812
21.452246
18723
друго
Македонски Брод
27.08.2020
26.08.2020
41.5124006
21.2159425
18724
сообраќај
с.Пепелиште
27.08.2020
26.08.2020
41.49205
22.09354
18725
сообраќај
Радовиш
27.08.2020
26.08.2020
41.6361111
22.4666667
18726
сообраќај
Струмица
улица "Бетовенова"
27.08.2020
26.08.2020
41.441441
22.64183
18727
друго
Скопје
бул."Кузман
27.08.2020
26.08.2020
42.003812
21.452246
18728
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
27.08.2020
26.08.2020
42.003812
21.452246
18729
сообраќај
Скопје
27.08.2020
26.08.2020
42.003812
21.452246
18730
друго
Скопје
ул."Александар Урдарески"
27.08.2020
26.08.2020
42.003812
21.452246
18731
насилство
Скопје
ул."Васил Ѓорѓов"
27.08.2020
26.08.2020
42.003812
21.452246
18732
насилство
Куманово
27.08.2020
15.08.2020
42.13337
21.72584
18733
друго
Струга
27.08.2020
16.08.2020
41.1775
20.6788889
18734
кражба
Струмица
с.Банско
27.08.2020
26.08.2020
41.441441
22.64183
18735
насилство
Гостивар
с.Беловиште
27.08.2020
15.08.2020
41.800911
20.914169
18736
дрога
Куманово
27.08.2020
26.06.2020
42.13337
21.72584
18737
друго
Тетово
с.Старо Село
27.08.2020
27.08.2020
42.00864
20.974159
18738
документи
Охрид
27.08.2020
01.07.2019
41.12162
20.819441
18739
кражба
Скопје
бул."Јане
27.08.2020
26.08.2020
42.003812
21.452246
18740
друго
Струга
27.08.2020
26.08.2020
41.1775
20.6788889
18741
друго
Кратово
с.Вакуф
27.08.2020
31.07.2020
42.0781
22.1728
18742
сообраќај
Кочани
27.08.2020
13.08.2020
41.9166667
22.4166667
18743
друго
Струга
27.08.2020
05.08.2020
41.1775
20.6788889
18744
сообраќај
Охрид
с.Лешани
27.08.2020
25.06.2020
41.12162
20.819441
18745
друго
Охрид
с.Подмоље
27.08.2020
15.07.2020
41.12162
20.819441
18746
друго
с.Орланци
27.08.2020
24.06.2020
0
0
18747
кражба
Гевгелија
ул."Гевгелиски партизански одреди",непознато
27.08.2020
26.08.2020
41.15
22.51
18748
сообраќај
Скопје
28.08.2020
27.08.2020
42.003812
21.452246
18749
сообраќај
Скопје
бул."Трета
28.08.2020
27.08.2020
42.003812
21.452246
18750
сообраќај
Богданци
28.08.2020
27.08.2020
41.2030556
22.5755556
18751
друго
Скопје
бул."Борис
28.08.2020
27.08.2020
42.003812
21.452246
18752
друго
Скопје
бул."Јане
28.08.2020
27.08.2020
42.003812
21.452246
18753
оружје
Виница
28.08.2020
27.08.2020
41.8865
22.50782
18754
друго
Тетово
с.Лешок
28.08.2020
28.08.2020
42.00864
20.974159
18755
друго
Велес
с.Ногаевци
28.08.2020
28.08.2020
41.73
21.78
18756
друго
Куманово
28.08.2020
27.08.2020
42.13337
21.72584
18757
насилство
Скопје
с.Визбегово
28.08.2020
27.08.2020
42.003812
21.452246
18758
насилство
Скопје
ул."Бутелска"
28.08.2020
28.08.2020
42.003812
21.452246
18759
друго
Скопје
бул."АСНОМ"
28.08.2020
27.08.2020
42.003812
21.452246
18760
друго
Скопје
ул."Бутелска"
28.08.2020
27.08.2020
42.003812
21.452246
18761
друго
Куманово
28.08.2020
27.08.2020
42.13337
21.72584
18762
насилство
28.08.2020
27.08.2020
41
18
18763
насилство
Прилеп
с.Зрзе
28.08.2020
27.08.2020
41.35173
21.56214
18764
друго
Демир Капија
с.Корешница
28.08.2020
27.08.2020
41.4051233
22.2413823
18765
насилство
Велес
28.08.2020
28.08.2020
41.73
21.78
18766
насилство
Охрид
с.Лешани
28.08.2020
28.08.2020
41.12162
20.819441
18767
друго
Куманово
28.08.2020
27.08.2020
42.13337
21.72584
18768
друго
Кавадарци
28.08.2020
27.08.2020
41.411192
21.9982338
18769
друго
Скопје
ул."Христо Татарчев"
29.08.2020
28.08.2020
42.003812
21.452246
18770
друго
Скопје
29.08.2020
28.08.2020
42.003812
21.452246
18771
сообраќај
Скопје
ул."Христијан Тодоровски Карпош"
29.08.2020
28.08.2020
42.003812
21.452246
18772
сообраќај
Штип
ул."Брегалничка"
29.08.2020
28.08.2020
41.75
22.2
18773
друго
Македонски Брод
29.08.2020
28.08.2020
41.5124006
21.2159425
18774
дрога
Скопје
бул."12-та
29.08.2020
28.08.2020
42.003812
21.452246
18775
сообраќај
29.08.2020
28.08.2020
41.49205
22.09354
18776
насилство
Пробиштип
29.08.2020
29.08.2020
42.0007459
22.1817702
18777
насилство
Охрид
с.Пиперево
29.08.2020
28.08.2020
41.12162
20.819441
18778
насилство
Радовиш
ул."8-ми Септември"
29.08.2020
28.08.2020
41.6361111
22.4666667
18779
насилство
Кавадарци
29.08.2020
28.08.2020
41.411192
21.9982338
18780
насилство
Скопје
ул."Македонија"
29.08.2020
29.08.2020
42.003812
21.452246
18781
насилство
Скопје
ул."Индира Ганди"
29.08.2020
28.08.2020
42.003812
21.452246
18782
друго
Прилеп
с.Славеј
29.08.2020
28.08.2020
41.35173
21.56214
18783
сообраќај
Скопје
29.08.2020
28.08.2020
42.003812
21.452246
18784
кражба
Македонски Брод
29.08.2020
28.08.2020
41.5124006
21.2159425
18785
друго
Битола
29.08.2020
28.08.2020
41.032799
21.34029
18786
друго
Скопје
ул."Бутелска"
30.08.2020
30.08.2020
42.003812
21.452246
18787
друго
Скопје
ул."Варшавска"
30.08.2020
29.08.2020
42.003812
21.452246
18788
сообраќај
Гостивар
с.Старо Чајле
30.08.2020
29.08.2020
41.800911
20.914169
18789
сообраќај
Велес
с.Трубарево
30.08.2020
29.08.2020
41.73
21.78
18790
друго
Штип
с.Ерџелија
30.08.2020
29.08.2020
41.75
22.2
18791
сообраќај
Кичево
с.Бигор
30.08.2020
29.08.2020
41.5177778
20.9655556
18792
друго
Тетово
с.Милетино
30.08.2020
29.08.2020
42.00864
20.974159
18793
насилство
Прилеп
30.08.2020
29.08.2020
41.35173
21.56214
18794
насилство
Прилеп
30.08.2020
29.08.2020
41.35173
21.56214
18795
кражба
Тетово
ул."Видое Смилевски Бато"
30.08.2020
29.08.2020
42.00864
20.974159
18796
друго
Скопје
30.08.2020
29.08.2020
42.003812
21.452246
18797
насилство
Скопје
ул."852"
30.08.2020
29.08.2020
42.003812
21.452246
18798
насилство
Скопје
ул."50-та Дивизија"
30.08.2020
29.08.2020
42.003812
21.452246
18799
сообраќај
Ресен
ул."Корчуланска"
30.08.2020
30.08.2020
41.0889
21.0122
18800
сообраќај
Куманово
с.Младо
30.08.2020
27.08.2020
42.13337
21.72584
18801
насилство
Скопје
бул."Јане
30.08.2020
30.08.2020
42.003812
21.452246
18802
насилство
Штип
ул."Маршал Тито"
30.08.2020
29.08.2020
41.75
22.2
18803
насилство
Кочани
ул.,,Никола Карев"
30.08.2020
29.08.2020
41.9166667
22.4166667
18804
сообраќај
Струмица
30.08.2020
29.08.2020
41.441441
22.64183
18805
сообраќај
Велес
30.08.2020
29.08.2020
41.73
21.78
18806
насилство
Гостивар
30.08.2020
29.08.2020
41.800911
20.914169
18807
насилство
Прилеп
30.08.2020
29.08.2020
41.35173
21.56214
18808
насилство
Прилеп
30.08.2020
29.08.2020
41.35173
21.56214
18809
насилство
Прилеп
30.08.2020
29.08.2020
41.35173
21.56214
18810
кражба
Кичево
ул "Магистрален пат"
30.08.2020
30.11.-0001
41.5177778
20.9655556
18811
друго
Скопје
ул."808"
31.08.2020
30.08.2020
42.003812
21.452246
18812
сообраќај
Скопје
бул."Илинден"
31.08.2020
30.08.2020
42.003812
21.452246
18813
сообраќај
Штип
31.08.2020
30.08.2020
41.75
22.2
18814
документи
Прилеп
31.08.2020
30.08.2020
41.35173
21.56214
18815
насилство
Гостивар
ул."ЈНА"
31.08.2020
30.08.2020
41.800911
20.914169
18816
сообраќај
Прилеп
ул."Сотка Ѓорѓиоски"
31.08.2020
30.08.2020
41.35173
21.56214
18817
друго
Велес
с.Рлевци
31.08.2020
30.08.2020
41.73
21.78
18818
сообраќај
Скопје
31.08.2020
30.08.2020
42.003812
21.452246
18819
сообраќај
Штип
31.08.2020
30.08.2020
41.75
22.2
18820
друго
Тетово
31.08.2020
30.08.2020
42.00864
20.974159
18821
сообраќај
Скопје
бул.Илинден
31.08.2020
30.08.2020
42.003812
21.452246
18822
кражба
Скопје
ул."Филип Втори Македонски"
31.08.2020
30.08.2020
42.003812
21.452246
18823
насилство
с.Криволак
31.08.2020
31.07.2020
41.49205
22.09354
18824
насилство
Штип
ул."Ванчо Прќе"
31.08.2020
25.06.2020
41.75
22.2
18825
дрога
31.08.2020
30.08.2020
41.49205
22.09354
18826
друго
Скопје
с.Орман
01.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18827
сообраќај
Струмица
улица "Маршал Тито"
01.09.2020
31.08.2020
41.441441
22.64183
18828
друго
Прилеп
с.Владимирово
01.09.2020
31.08.2020
41.35173
21.56214
18829
сообраќај
Радовиш
с.Ињево
01.09.2020
31.08.2020
41.6361111
22.4666667
18830
друго
Велес
01.09.2020
31.08.2020
41.73
21.78
18831
друго
Скопје
01.09.2020
31.08.2020
42.003812
21.452246
18832
друго
Прилеп
01.09.2020
31.08.2020
41.35173
21.56214
18833
друго
Кичево
01.09.2020
31.08.2020
41.5177778
20.9655556
18834
сообраќај
Скопје
01.09.2020
31.08.2020
42.003812
21.452246
18835
документи
Охрид
01.09.2020
31.08.2020
41.12162
20.819441
18836
оружје
Гостивар
с.Камењане
01.09.2020
31.08.2020
41.800911
20.914169
18837
друго
Штип
01.09.2020
31.08.2020
41.75
22.2
18838
сообраќај
Тетово
01.09.2020
31.08.2020
42.00864
20.974159
18839
насилство
Скопје
ул."Атинска"
01.09.2020
31.08.2020
42.003812
21.452246
18840
насилство
Скопје
бул."Видое
01.09.2020
31.08.2020
42.003812
21.452246
18841
друго
Гостивар
с.Ниќифорово
01.09.2020
31.08.2020
41.800911
20.914169
18842
насилство
Кочани
ул.,,Стефка Тасева"
01.09.2020
21.06.2020
41.9166667
22.4166667
18843
насилство
Тетово
с.Шемшово
01.09.2020
23.05.2020
42.00864
20.974159
18844
насилство
Гостивар
ул."Борче Јованоски"
01.09.2020
23.07.2020
41.800911
20.914169
18845
насилство
Гостивар
01.09.2020
02.08.2020
41.800911
20.914169
18846
насилство
Гостивар
с.Долна Бањица
01.09.2020
30.06.2020
41.800911
20.914169
18847
дрога
Скопје
с.Арачиново
01.09.2020
27.08.2020
42.003812
21.452246
18848
дрога
Свети Николе
ул."Васка Циклева"
01.09.2020
14.05.2020
41.8666667
21.95
18849
оружје
Скопје
ул."Стив Наумов"
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18850
сообраќај
Скопје
с.Сарај
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18851
друго
Делчево
с.Панчарево
02.09.2020
01.09.2020
41.9666667
22.7666667
18852
друго
Скопје
ул."Бранко Заревски"
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18853
друго
Скопје
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18854
сообраќај
Скопје
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18855
сообраќај
Тетово
улица "Илинденска"
02.09.2020
01.09.2020
42.00864
20.974159
18856
сообраќај
Тетово
02.09.2020
01.09.2020
42.00864
20.974159
18857
документи
Радовиш
с.Никуштак
02.09.2020
05.08.2020
41.6361111
22.4666667
18858
кражба
Штип
ул."Панче Караѓозов"
02.09.2020
03.08.2020
41.75
22.2
18859
кражба
Охрид
02.09.2020
23.08.2020
41.12162
20.819441
18860
кражба
Скопје
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18861
насилство
Скопје
с. Страхојадица
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18862
насилство
Скопје
с. Горно Оризари
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18863
насилство
Скопје
ул."Антон Попов"
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18864
друго
Скопје
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18865
сообраќај
Скопје
с.Кадино
02.09.2020
02.09.2020
42.003812
21.452246
18866
насилство
Скопје
с.Копаница
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18867
насилство
Скопје
ул."23-ти Октомври"
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18868
насилство
Скопје
ул."Палмиро Тољати"
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18869
насилство
Скопје
ул."Ѓорче Петров"
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18870
сообраќај
Тетово
02.09.2020
01.09.2020
42.00864
20.974159
18871
кражба
Скопје
с.Катланово
02.09.2020
01.09.2020
42.003812
21.452246
18872
друго
Прилеп
02.09.2020
02.09.2020
41.35173
21.56214
18873
насилство
Битола
02.09.2020
01.09.2020
41.032799
21.34029
18874
друго
Скопје
03.09.2020
02.09.2020
42.003812
21.452246
18875
сообраќај
Берово
с.Двориште
03.09.2020
02.09.2020
41.71
22.85
18876
насилство
Велес
ул."Академик Пенчо Давчев"
03.09.2020
02.09.2020
41.73
21.78
18877
друго
Прилеп
03.09.2020
02.09.2020
41.35173
21.56214
18878
друго
Скопје
с.Љубанци
03.09.2020
02.09.2020
42.003812
21.452246
18879
друго
с.Долна Матка
03.09.2020
02.09.2020
0
0
18880
сообраќај
Скопје
03.09.2020
02.09.2020
42.003812
21.452246
18881
друго
с.Арматуш
03.09.2020
02.09.2020
0
0
18882
насилство
Скопје
ул."Филип Втори Македонски"
03.09.2020
02.09.2020
42.003812
21.452246
18883
друго
Скопје
с.Волково
03.09.2020
02.09.2020
42.003812
21.452246
18884
насилство
Куманово
03.09.2020
05.07.2020
42.13337
21.72584
18885
насилство
Делчево
03.09.2020
27.07.2020
41.9666667
22.7666667
18886
насилство
Тетово
с.Мала Речица
03.09.2020
02.07.2020
42.00864
20.974159
18887
насилство
Гостивар
ул."ЈНА"
03.09.2020
30.08.2020
41.800911
20.914169
18888
насилство
Охрид
ул."Абас Емин"
03.09.2020
08.08.2020
41.12162
20.819441
18889
дрога
Кичево
ул."11-ти Октомври"
03.09.2020
06.01.2020
41.5177778
20.9655556
18890
дрога
Струмица
ул."Благој Јанков Мучето"
03.09.2020
02.02.2020
41.441441
22.64183
18891
сообраќај
Струмица
с.Сушица
03.09.2020
24.08.2020
41.441441
22.64183
18892
друго
Куманово
03.09.2020
11.04.2020
42.13337
21.72584
18893
сообраќај
Битола
ул."Панде Илковски"
04.09.2020
03.09.2020
41.032799
21.34029
18894
друго
Прилеп
04.09.2020
03.09.2020
41.35173
21.56214
18895
друго
Скопје
ул."Гемиџиска"
04.09.2020
03.09.2020
42.003812
21.452246
18896
друго
Скопје
ул."Париска Комуна"
04.09.2020
03.09.2020
42.003812
21.452246
18897
сообраќај
Скопје
04.09.2020
03.09.2020
42.003812
21.452246
18898
сообраќај
Струмица
с.Баница
04.09.2020
03.09.2020
41.441441
22.64183
18899
друго
Тетово
04.09.2020
03.09.2020
42.00864
20.974159
18900
кражба
Тетово
улица "Видое Смилевски-Бато"
04.09.2020
03.09.2020
42.00864
20.974159
18901
кражба
Гостивар
улица "Браќа Ѓиновски"
04.09.2020
04.09.2020
41.800911
20.914169
18902
друго
Штип
04.09.2020
04.09.2020
41.75
22.2
18903
сообраќај
Велес
04.09.2020
03.09.2020
41.73
21.78
18904
сообраќај
Тетово
улица и
04.09.2020
03.09.2020
42.00864
20.974159
18905
насилство
Скопје
ул."Хелсинки"
04.09.2020
03.09.2020
42.003812
21.452246
18906
друго
Велес
с.Долно Чичево
04.09.2020
03.09.2020
41.73
21.78
18907
оружје
Кочани
с.Тркање
04.09.2020
30.07.2020
41.9166667
22.4166667
18908
насилство
Тетово
с.Голема Речица
04.09.2020
15.06.2020
42.00864
20.974159
18909
друго
Тетово
с.Јажинце
04.09.2020
27.07.2020
42.00864
20.974159
18910
дрога
Тетово
ул."Киро Ристески Дрнц"
04.09.2020
20.08.2020
42.00864
20.974159
18911
дрога
Куманово
04.09.2020
24.08.2020
42.13337
21.72584
18912
сообраќај
Велес
04.09.2020
24.08.2020
41.73
21.78
18913
друго
Радовиш
с.Долни Липовиќ
04.09.2020
09.08.2020
41.6361111
22.4666667
18914
сообраќај
Прилеп
ул."Тризла"
05.09.2020
04.09.2020
41.35173
21.56214
18915
друго
Скопје
05.09.2020
04.09.2020
42.003812
21.452246
18916
дрога
Македонски Брод
ул."Ј.Михајлоски"
05.09.2020
04.09.2020
41.5124006
21.2159425
18917
сообраќај
Радовиш
с.Бучим
05.09.2020
04.09.2020
41.6361111
22.4666667
18918
насилство
Скопје
05.09.2020
04.09.2020
42.003812
21.452246
18919
друго
Скопје
с.Волково,скопско
05.09.2020
04.09.2020
42.003812
21.452246
18920
друго
Скопје
05.09.2020
04.09.2020
42.003812
21.452246
18921
друго
Охрид
05.09.2020
04.09.2020
41.12162
20.819441
18922
друго
Охрид
05.09.2020
04.09.2020
41.12162
20.819441
18923
насилство
Охрид
с.Лактиње
05.09.2020
04.09.2020
41.12162
20.819441
18924
насилство
Охрид
ул.М.Тито и
05.09.2020
04.09.2020
41.12162
20.819441
18925
друго
Штип
с.Дедино,радовишко.
05.09.2020
04.09.2020
41.75
22.2
18926
насилство
Штип
с.Радење
05.09.2020
04.09.2020
41.75
22.2
18927
друго
Тетово
с.Џепчиште
05.09.2020
05.09.2020
42.00864
20.974159
18928
насилство
Струмица
05.09.2020
04.09.2020
41.441441
22.64183
18929
друго
Валандово
с.Пирава
05.09.2020
04.09.2020
41.3169444
22.5611111
18930
сообраќај
Скопје
ул."Христофер Жефаровиќ"
05.09.2020
05.09.2020
42.003812
21.452246
18931
друго
Скопје
бул.Партизански одреди во Скопје
06.09.2020
05.09.2020
42.003812
21.452246
18932
сообраќај
Кичево
с.Бачиште
06.09.2020
05.09.2020
41.5177778
20.9655556
18933
сообраќај
Берово
с.Истибања
06.09.2020
05.09.2020
41.71
22.85
18934
друго
Куманово
06.09.2020
06.09.2020
42.13337
21.72584
18935
друго
Кичево
06.09.2020
05.09.2020
41.5177778
20.9655556
18936
сообраќај
Прилеп
с.Селце,прилепско
06.09.2020
06.09.2020
41.35173
21.56214
18937
насилство
Скопје
ул."Радишанска"
06.09.2020
05.09.2020
42.003812
21.452246
18938
сообраќај
Радовиш
06.09.2020
05.09.2020
41.6361111
22.4666667
18939
насилство
Скопје
ул."Борка Талески"
06.09.2020
06.09.2020
42.003812
21.452246
18940
друго
Скопје
06.09.2020
05.09.2020
42.003812
21.452246
18941
сообраќај
Скопје
бул."Александар
06.09.2020
05.09.2020
42.003812
21.452246
18942
насилство
Скопје
06.09.2020
05.09.2020
42.003812
21.452246
18943
насилство
Скопје
с.Трубарево,скопско
06.09.2020
05.09.2020
42.003812
21.452246
18944
насилство
Битола
06.09.2020
04.09.2020
41.032799
21.34029
18945
насилство
Струмица
с.Баница,струмичко
06.09.2020
05.09.2020
41.441441
22.64183
18946
насилство
Тетово
с.Нераште
06.09.2020
06.09.2020
42.00864
20.974159
18947
насилство
Тетово
с.Теарце
06.09.2020
06.09.2020
42.00864
20.974159
18948
сообраќај
Струга
ул."Маркс и Енгелс"
06.09.2020
05.09.2020
41.1775
20.6788889
18949
насилство
Радовиш
с.Габревци радовишко 16
07.09.2020
06.09.2020
41.6361111
22.4666667
18950
документи
Прилеп
07.09.2020
06.09.2020
41.35173
21.56214
18951
сообраќај
Велес
ул."Борис Трајковски"
07.09.2020
07.09.2020
41.73
21.78
18952
сообраќај
Скопје
07.09.2020
06.09.2020
42.003812
21.452246
18953
друго
Штип
07.09.2020
06.09.2020
41.75
22.2
18954
сообраќај
Демир Капија
07.09.2020
06.09.2020
41.4051233
22.2413823
18955
оружје
Свети Николе
с.Горно Црнилиште
07.09.2020
06.09.2020
41.8666667
21.95
18956
сообраќај
Скопје
ул."Александар Урдаревски"
07.09.2020
07.09.2020
42.003812
21.452246
18957
друго
Велес
с.Ветерско
07.09.2020
06.09.2020
41.73
21.78
18958
насилство
Скопје
бул."Јане
07.09.2020
06.09.2020
42.003812
21.452246
18959
насилство
Македонски Брод
ул."376"
07.09.2020
07.09.2020
41.5124006
21.2159425
18960
сообраќај
Струмица
07.09.2020
06.09.2020
41.441441
22.64183
18961
насилство
Скопје
ул."Димитар Благоев"
07.09.2020
07.09.2020
42.003812
21.452246
18962
друго
Скопје
улица "Лука Геров"
08.09.2020
07.09.2020
42.003812
21.452246
18963
друго
Скопје
улица "Пелинце"
08.09.2020
08.09.2020
42.003812
21.452246
18964
друго
Скопје
ул."Венјамин Манчуковски"
08.09.2020
08.09.2020
42.003812
21.452246
18965
сообраќај
Свети Николе
ул."Маршал Тито"
08.09.2020
07.09.2020
41.8666667
21.95
18966
оружје
Скопје
08.09.2020
06.09.2020
42.003812
21.452246
18967
сообраќај
Штип
ул."Вељко Влаховиќ"
08.09.2020
07.09.2020
41.75
22.2
18968
сообраќај
Куманово
бул."Октомвриска
08.09.2020
07.09.2020
42.13337
21.72584
18969
сообраќај
Скопје
ул."Никола Тесла"
08.09.2020
07.09.2020
42.003812
21.452246
18970
сообраќај
Гевгелија
08.09.2020
07.09.2020
41.15
22.51
18971
друго
Скопје
улица "Кленоец"
08.09.2020
07.09.2020
42.003812
21.452246
18972
друго
Кичево
с.Србица
08.09.2020
07.09.2020
41.5177778
20.9655556
18973
сообраќај
Скопје
бул "Партизански одреди"
08.09.2020
08.09.2020
42.003812
21.452246
18974
сообраќај
Тетово
с.Глоѓи
08.09.2020
07.09.2020
42.00864
20.974159
18975
сообраќај
Штип
с.Кадрифаково.
08.09.2020
08.09.2020
41.75
22.2
18976
сообраќај
Велес
08.09.2020
07.09.2020
41.73
21.78
18977
кражба
Велес
08.09.2020
07.09.2020
41.73
21.78
18978
насилство
Скопје
бул."Јане
08.09.2020
08.09.2020
42.003812
21.452246
18979
насилство
Скопје
бул."Јане
08.09.2020
08.09.2020
42.003812
21.452246
18980
насилство
Скопје
с.Кучевиште
08.09.2020
08.09.2020
42.003812
21.452246
18981
насилство
Кичево
08.09.2020
07.09.2020
41.5177778
20.9655556
18982
насилство
Скопје
ул."Светиниколска"
08.09.2020
07.09.2020
42.003812
21.452246
18983
насилство
Охрид
с.Беличица
08.09.2020
07.09.2020
41.12162
20.819441
18984
друго
Струга
08.09.2020
07.09.2020
41.1775
20.6788889
18985
друго
Кичево
ул."Борис Кидрич"
08.09.2020
07.09.2020
41.5177778
20.9655556
18986
кражба
Скопје
с.Бунарџик
08.09.2020
07.09.2020
42.003812
21.452246
18987
сообраќај
Битола
09.09.2020
08.09.2020
41.032799
21.34029
18988
сообраќај
Куманово
с.Матејче
09.09.2020
09.09.2020
42.13337
21.72584
18989
друго
Скопје
бул."Јане
09.09.2020
08.09.2020
42.003812
21.452246
18990
друго
Скопје
09.09.2020
08.09.2020
42.003812
21.452246
18991
сообраќај
Скопје
09.09.2020
08.09.2020
42.003812
21.452246
18992
сообраќај
Тетово
с.Теново
09.09.2020
08.09.2020
42.00864
20.974159
18993
насилство
Скопје
ул."Пушкинова"
09.09.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18994
кражба
Гостивар
с.Речане
09.09.2020
08.09.2020
41.800911
20.914169
18995
сообраќај
Штип
09.09.2020
08.09.2020
41.75
22.2
18996
сообраќај
Велес
ул."Борис Трајковски"
09.09.2020
07.09.2020
41.73
21.78
18997
насилство
Гостивар
с.Врапчиште,гостиварско
09.09.2020
12.02.2020
41.800911
20.914169
18998
насилство
Скопје
09.09.2020
09.09.2020
42.003812
21.452246
18999
друго
Прилеп
ул."Цар Самоил"
09.09.2020
08.09.2020
41.35173
21.56214
19000
друго
Гевгелија
с. Миравци
09.09.2020
08.09.2020
41.15
22.51
19001
друго
Прилеп
с.Лабуништа,струшко
09.09.2020
08.09.2020
41.35173
21.56214
19002
друго
Охрид
с.Поум,струшко
09.09.2020
08.09.2020
41.12162
20.819441
19003
друго
Битола
09.09.2020
08.09.2020
41.032799
21.34029
19004
сообраќај
Кратово
с.Крилатица
09.09.2020
09.09.2020
42.0781
22.1728
19005
друго
Скопје
09.09.2020
08.09.2020
42.003812
21.452246
19006
друго
Скопје
бул."Никола
09.09.2020
08.09.2020
42.003812
21.452246
19007
друго
Скопје
09.09.2020
08.09.2020
42.003812
21.452246
19008
сообраќај
Скопје
бул."Александар
09.09.2020
09.09.2020
42.003812
21.452246
19009
друго
Охрид
ул."Момчило Јордановски"
09.09.2020
08.09.2020
41.12162
20.819441
19010
насилство
Скопје
бул."Јане
09.09.2020
09.09.2020
42.003812
21.452246
19011
друго
Битола
09.09.2020
08.09.2020
41.032799
21.34029
19012
сообраќај
Струга
ул."Климетица"
09.09.2020
09.09.2020
41.1775
20.6788889
19013
друго
Скопје
бул."Јане
09.09.2020
08.09.2020
42.003812
21.452246
19014
кражба
Скопје
ул."Мирче Ацев"
09.09.2020
09.09.2020
42.003812
21.452246
19015
друго
Тетово
ул."Браќа Миладинови"
09.09.2020
08.09.2020
42.00864
20.974159
19016
сообраќај
Струмица
с.Костурино
10.09.2020
09.09.2020
41.441441
22.64183
19017
сообраќај
Ресен
ул."Борис Кидрич"
10.09.2020
09.09.2020
41.0889
21.0122
19018
сообраќај
Битола
с.Ново Лагово
10.09.2020
09.09.2020
41.032799
21.34029
19019
сообраќај
Кочани
10.09.2020
09.09.2020
41.9166667
22.4166667
19020
сообраќај
Скопје
бул."Александар
10.09.2020
09.09.2020
42.003812
21.452246
19021
друго
Скопје
ул."Македонија", каде
10.09.2020
09.09.2020
42.003812
21.452246
19022
друго
Скопје
бул."Словенија"
10.09.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
19023
сообраќај
Скопје
10.09.2020
09.09.2020
42.003812
21.452246
19024
друго
Тетово
улица "Борис Кидрич"
10.09.2020
09.09.2020
42.00864
20.974159
19025
сообраќај
Гостивар
с.Ф.А.(19)
10.09.2020
09.09.2020
41.800911
20.914169
19026
друго
Штип
10.09.2020
09.09.2020
41.75
22.2
19027
друго
Гостивар
10.09.2020
10.09.2020
41.800911
20.914169
19028
кражба
Гостивар
10.09.2020
09.09.2020
41.800911
20.914169
19029
друго
Македонски Брод
10.09.2020
09.09.2020
41.5124006
21.2159425
19030
насилство
Скопје
ул."Кеј 13-ти Ноември"
10.09.2020
09.09.2020
42.003812
21.452246
19031
насилство
Скопје
10.09.2020
09.09.2020
42.003812
21.452246
19032
насилство
Скопје
ул."Маџари"
10.09.2020
09.09.2020
42.003812
21.452246
19033
друго
Скопје
ул."Александар Урдаревски"
10.09.2020
09.09.2020
42.003812
21.452246
19034
друго
Скопје
10.09.2020
09.09.2020
42.003812
21.452246
19035
насилство
Тетово
ул."Љуботенска"
10.09.2020
03.09.2020
42.00864
20.974159
19036
сообраќај
Прилеп
10.09.2020
08.09.2020
41.35173
21.56214
19037
насилство
Охрид
улица "Абас Емин"
10.09.2020
08.08.2020
41.12162
20.819441
19038
друго
Гостивар
с.Сопиште
11.09.2020
10.09.2019
41.800911
20.914169
19039
друго
Гостивар
с.Сопиште
11.09.2020
10.09.2019
41.800911
20.914169
19040
сообраќај
Демир Капија
с.Дрен
11.09.2020
10.09.2020
41.4051233
22.2413823
19041
сообраќај
Демир Капија
с.Дрен
11.09.2020
10.09.2020
41.4051233
22.2413823
19042
сообраќај
Скопје
с.Батинци
11.09.2020
10.09.2020
42.003812
21.452246
19043
сообраќај
Скопје
с.Батинци
11.09.2020
10.09.2020
42.003812
21.452246
19044
сообраќај
Штип
с.Кадрифаково
11.09.2020
10.09.2020
41.75
22.2
19045
сообраќај
Штип
с.Кадрифаково
11.09.2020
10.09.2020
41.75
22.2
19046
сообраќај
Скопје
ул."11-ти Октомври ул."Даме Груев"
11.09.2020
10.09.2020
42.003812
21.452246
19047
сообраќај
Скопје
ул."11-ти Октомври ул."Даме Груев"
11.09.2020
10.09.2020
42.003812
21.452246
19048
документи
Македонски Брод
11.09.2020
10.09.2020
41.5124006
21.2159425
19049
документи
Македонски Брод
11.09.2020
10.09.2020
41.5124006
21.2159425
19050
сообраќај
Битола
ул."Билбилкамен"
11.09.2020
10.09.2020
41.032799
21.34029
19051
сообраќај
Битола
ул."Билбилкамен"
11.09.2020
10.09.2020
41.032799
21.34029
19052
друго
Скопје
ул."Јани Лукровски"
11.09.2020
10.09.2020
42.003812
21.452246
19053
друго
Скопје
ул."Јани Лукровски"
11.09.2020
10.09.2020
42.003812
21.452246
19054
друго
Скопје
ул."Охридска"
11.09.2020
10.09.2020
42.003812
21.452246
19055
друго
Скопје
ул."Охридска"
11.09.2020
10.09.2020
42.003812
21.452246
19056
сообраќај
Скопје
11.09.2020
10.09.2020
42.003812
21.452246
19057
сообраќај
Скопје
11.09.2020
10.09.2020
42.003812
21.452246
19058
сообраќај
Тетово
11.09.2020
10.09.2020
42.00864
20.974159
19059
друго
Скопје
бул."Партизански
11.09.2020
11.09.2020
42.003812
21.452246
19060
дрога
Кичево
ул."11-ти Октомври"
11.09.2020
06.01.2020
41.5177778
20.9655556
19061
кражба
Охрид
11.09.2020
23.08.2020
41.12162
20.819441
19062
друго
Кавадарци
с.Глишиќ
11.09.2020
10.09.2020
41.411192
21.9982338
19063
друго
Скопје
11.09.2020
01.01.2019
42.003812
21.452246
19064
друго
Скопје
11.09.2020
10.09.2020
42.003812
21.452246
19065
кражба
Скопје
ул."Васил Главинов"
11.09.2020
10.09.2020
42.003812
21.452246
19066
кражба
Скопје
с.Бузалково,велешко
11.09.2020
10.09.2020
42.003812
21.452246
19067
друго
Гостивар
11.09.2020
26.08.2020
41.800911
20.914169
19068
друго
Штип
11.09.2020
08.06.2020
41.75
22.2
19069
друго
Скопје
с.Никиштани
11.09.2020
11.09.2020
42.003812
21.452246
19070
сообраќај
Прилеп
13.09.2020
13.09.2020
41.35173
21.56214
19071
сообраќај
Прилеп
13.09.2020
13.09.2020
41.35173
21.56214
19072
кражба
Тетово
ул."Љуботенска"
13.09.2020
12.09.2020
42.00864
20.974159
19073
кражба
Тетово
ул."Љуботенска"
13.09.2020
12.09.2020
42.00864
20.974159
19074
сообраќај
Гостивар
ул."Илинденска"
13.09.2020
12.09.2020
41.800911
20.914169
19075
сообраќај
Гостивар
ул."Илинденска"
13.09.2020
12.09.2020
41.800911
20.914169
19076
сообраќај
Скопје
ул."Јустинијан Први"
13.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19077
сообраќај
Скопје
ул."Јустинијан Први"
13.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19078
кражба
с.Врбен
13.09.2020
12.09.2020
0
0
19079
кражба
с.Врбен
13.09.2020
12.09.2020
0
0
19080
оружје
Гостивар
с.М.Турчане
13.09.2020
12.09.2020
41.800911
20.914169
19081
оружје
Гостивар
с.М.Турчане
13.09.2020
12.09.2020
41.800911
20.914169
19082
насилство
Скопје
ул."Димче Милошевски"
13.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19083
насилство
Скопје
ул."Димче Милошевски"
13.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19084
друго
Делчево
13.09.2020
12.09.2020
41.9666667
22.7666667
19085
друго
Делчево
13.09.2020
12.09.2020
41.9666667
22.7666667
19086
насилство
Скопје
ул."Тодор Александров"
13.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19087
насилство
Скопје
ул."Тодор Александров"
13.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19088
насилство
Скопје
бул."Партизански
13.09.2020
12.09.2020
42.003812
21.452246
19089
насилство
Скопје
бул."Партизански
13.09.2020
12.09.2020
42.003812
21.452246
19090
насилство
Скопје
с.Миладиновци
13.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19091
насилство
Скопје
с.Миладиновци
13.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19092
насилство
Скопје
13.09.2020
12.09.2020
42.003812
21.452246
19093
насилство
Скопје
13.09.2020
12.09.2020
42.003812
21.452246
19094
насилство
Скопје
ул."Ацо Шопов"
13.09.2020
12.09.2020
42.003812
21.452246
19095
насилство
Скопје
ул."Ацо Шопов"
13.09.2020
12.09.2020
42.003812
21.452246
19096
насилство
Скопје
с.Ржаничино
13.09.2020
12.09.2020
42.003812
21.452246
19097
насилство
Скопје
с.Ржаничино
13.09.2020
12.09.2020
42.003812
21.452246
19098
насилство
Скопје
с.Петровец
13.09.2020
12.09.2020
42.003812
21.452246
19099
насилство
Скопје
с.Петровец
13.09.2020
12.09.2020
42.003812
21.452246
19100
насилство
Прилеп
ул.,,Дебарца"
13.09.2020
12.09.2020
41.35173
21.56214
19101
насилство
Прилеп
ул.,,Дебарца"
13.09.2020
12.09.2020
41.35173
21.56214
19102
насилство
Прилеп
13.09.2020
12.09.2020
41.35173
21.56214
19103
насилство
Прилеп
13.09.2020
12.09.2020
41.35173
21.56214
19104
насилство
Свети Николе
ул.,,Филип –Втори"
13.09.2020
13.09.2020
41.8666667
21.95
19105
насилство
Свети Николе
ул.,,Филип –Втори"
13.09.2020
13.09.2020
41.8666667
21.95
19106
друго
Куманово
13.09.2020
13.09.2020
42.13337
21.72584
19107
друго
Куманово
13.09.2020
13.09.2020
42.13337
21.72584
19108
насилство
14.09.2020
13.09.2020
41
18
19109
сообраќај
Скопје
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19110
насилство
Охрид
14.09.2020
13.09.2020
41.12162
20.819441
19111
сообраќај
Велес
с.Горно Оризари
14.09.2020
13.09.2020
41.73
21.78
19112
друго
Скопје
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19113
друго
Прилеп
с.Чифлик
14.09.2020
13.09.2020
41.35173
21.56214
19114
насилство
Скопје
ул."Методија Митевски"
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19115
друго
Скопје
с.Студеничани
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19116
друго
Велес
14.09.2020
13.09.2020
41.73
21.78
19117
оружје
Штип
с.Карбинци
14.09.2020
12.09.2020
41.75
22.2
19118
насилство
Скопје
бул."Јане
14.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19119
насилство
Скопје
бул."Јане
14.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19120
документи
Охрид
14.09.2020
13.09.2020
41.12162
20.819441
19121
насилство
Скопје
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19122
насилство
Скопје
ул."Нов живот"
14.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19123
насилство
Скопје
ул."365"
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19124
кражба
Струга
с.Велешта
14.09.2020
03.08.2020
41.1775
20.6788889
19125
оружје
Скопје
с.Арачиново
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19126
насилство
Скопје
ул."23 Октомври"
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19127
кражба
Скопје
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19128
насилство
Скопје
с.Палиград
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19129
друго
Радовиш
ул."Плачковица"
14.09.2020
13.09.2020
41.6361111
22.4666667
19130
друго
Скопје
ул."11-ти Октомври"
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19131
сообраќај
Скопје
14.09.2020
13.09.2020
42.003812
21.452246
19132
оружје
Скопје
ул."Џон Кенеди"
15.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19133
оружје
Гостивар
бул."Климент
15.09.2020
14.09.2020
41.800911
20.914169
19134
сообраќај
Струмица
с.Дабиле
15.09.2020
14.09.2020
41.441441
22.64183
19135
сообраќај
Скопје
15.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19136
сообраќај
Скопје
ул."5"
15.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19137
сообраќај
Прилеп
15.09.2020
14.09.2020
41.35173
21.56214
19138
друго
Скопје
ул."Филип Втори Македонски"
15.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19139
сообраќај
Скопје
с.Кучково
15.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19140
друго
Скопје
бул."Борис
15.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19141
друго
Тетово
ул."Браќа Миладинови"
15.09.2020
14.09.2020
42.00864
20.974159
19142
сообраќај
Гевгелија
15.09.2020
15.09.2020
41.15
22.51
19143
насилство
Тетово
15.09.2020
14.09.2020
42.00864
20.974159
19144
кражба
Тетово
15.09.2020
14.09.2020
42.00864
20.974159
19145
сообраќај
Тетово
15.09.2020
14.09.2020
42.00864
20.974159
19146
друго
Битола
ул."Караорман"
15.09.2020
15.09.2020
41.032799
21.34029
19147
насилство
Скопје
ул."Титовелешка"
15.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19148
насилство
Скопје
15.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19149
друго
Скопје
15.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19150
сообраќај
Скопје
ул."Валандовска"
15.09.2020
14.09.2020
42.003812
21.452246
19151
друго
с.Пепелиште
15.09.2020
14.09.2020
41.49205
22.09354
19152
друго
Велес
ул."Страшо Пинџур"
15.09.2020
14.09.2020
41.73
21.78
19153
насилство
Тетово
ул."Браќа Миладинови"
15.09.2020
26.07.2020
42.00864
20.974159
19154
друго
Велес
ул."Вардарска"
15.09.2020
14.09.2020
41.73
21.78
19155
друго
15.09.2020
14.09.2020
41
18
19156
сообраќај
Скопје
15.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19157
друго
Тетово
с.Шемшово
15.09.2020
01.09.2020
42.00864
20.974159
19158
друго
Скопје
16.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19159
сообраќај
Тетово
16.09.2020
15.09.2020
42.00864
20.974159
19160
друго
Тетово
ул."Илинденска"
16.09.2020
15.09.2020
42.00864
20.974159
19161
оружје
Тетово
16.09.2020
15.09.2020
42.00864
20.974159
19162
документи
Гостивар
16.09.2020
15.09.2020
41.800911
20.914169
19163
сообраќај
Делчево
с.Драмче
16.09.2020
15.09.2020
41.9666667
22.7666667
19164
сообраќај
Крушево
с.Бучин
16.09.2020
15.09.2020
41.3705595
21.2502223
19165
друго
Тетово
16.09.2020
15.09.2020
42.00864
20.974159
19166
друго
Кавадарци
с.Горна Бошава
16.09.2020
15.09.2020
41.411192
21.9982338
19167
сообраќај
Прилеп
16.09.2020
15.09.2020
41.35173
21.56214
19168
друго
Скопје
ул."Бутелска"
16.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19169
сообраќај
Скопје
16.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19170
друго
Скопје
ул."Јани Лукровски"
16.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19171
друго
Дебар
с.Враништа
16.09.2020
15.09.2020
41.52
20.53
19172
насилство
Охрид
16.09.2020
15.09.2020
41.12162
20.819441
19173
друго
Македонски Брод
с.Близанско
16.09.2020
15.09.2020
41.5124006
21.2159425
19174
сообраќај
Виница
бул."Маршал
16.09.2020
15.09.2020
41.8865
22.50782
19175
друго
Куманово
с.Лопате
16.09.2020
15.09.2020
42.13337
21.72584
19176
насилство
Скопје
бул."Партизански
16.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19177
насилство
Скопје
16.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19178
насилство
Скопје
ул."Михаил Чаков"
16.09.2020
16.09.2020
42.003812
21.452246
19179
насилство
Скопје
бул."Крсте
16.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19180
друго
Скопје
ул."69"
16.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19181
насилство
Скопје
ул."Никола Русински"
16.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19182
друго
Куманово
16.09.2020
15.09.2020
42.13337
21.72584
19183
друго
Скопје
бул."Филип
16.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19184
друго
Радовиш
с.Клечовце
16.09.2020
15.09.2020
41.6361111
22.4666667
19185
друго
Скопје
ул."Иван Хаџиниколов"
16.09.2020
15.09.2020
42.003812
21.452246
19186
друго
Штип
16.09.2020
10.05.2020
41.75
22.2
19187
друго
Штип
16.09.2020
01.07.2020
41.75
22.2
19188
сообраќај
Тетово
с.Мала Речица
17.09.2020
15.09.2020
42.00864
20.974159
19189
друго
Скопје
17.09.2020
17.09.2020
42.003812
21.452246
19190
друго
Скопје
бул."Партизански
17.09.2020
16.09.2020
42.003812
21.452246
19191
друго
Скопје
ул."Панајот Гиноски"
17.09.2020
17.09.2020
42.003812
21.452246
19192
друго
Скопје
17.09.2020
17.09.2020
42.003812
21.452246
19193
сообраќај
Скопје
бул."Србија"
17.09.2020
16.09.2020
42.003812
21.452246
19194
друго
Прилеп
17.09.2020
16.09.2020
41.35173
21.56214
19195
друго
Велес
17.09.2020
16.09.2020
41.73
21.78
19196
насилство
Куманово
17.09.2020
16.09.2020
42.13337
21.72584
19197
друго
Скопје
ул."23 Октомври"
17.09.2020
16.09.2020
42.003812
21.452246
19198
друго
Битола
ул."Илинденска"
17.09.2020
16.09.2020
41.032799
21.34029
19199
друго
Скопје
ул."Шарпланина"
17.09.2020
16.09.2020
42.003812
21.452246
19200
друго
Гостивар
ул."Иљо Антевски-Смок"
17.09.2020
16.09.2020
41.800911
20.914169