Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
18331
дрога
Гостивар
с. Добридол
30.11.-0001
08.08.2020
41.800911
20.914169
18332
друго
Скопје
ул."Митрополит Теодосиј Гологанов"
30.11.-0001
08.08.2020
42.003812
21.452246
18333
друго
Скопје
30.11.-0001
07.08.2020
42.003812
21.452246
18334
дрога
30.11.-0001
21.09.2019
41.49205
22.09354
18335
оружје
с.Чифлик, демиркаписко
30.11.-0001
25.05.2020
41.49205
22.09354
18336
сообраќај
Скопје
ул."Кемал Сејфула"
30.11.-0001
07.08.2020
42.003812
21.452246
18337
сообраќај
Скопје
30.11.-0001
08.08.2020
42.003812
21.452246
18338
друго
Скопје
30.11.-0001
07.08.2020
42.003812
21.452246
18339
друго
Скопје
30.11.-0001
30.11.-0001
42.003812
21.452246
18340
документи
Прилеп
30.11.-0001
30.11.-0001
41.35173
21.56214
18341
насилство
Охрид
бул."Туристичка"
30.11.-0001
07.08.2020
41.12162
20.819441
18342
сообраќај
Прилеп
с.Могила
30.11.-0001
07.08.2020
41.35173
21.56214
18343
насилство
Тетово
ул."Илинденска"
30.11.-0001
07.08.2020
42.00864
20.974159
18344
насилство
Тетово
ул."Титовелешка"
30.11.-0001
08.08.2020
42.00864
20.974159
18345
друго
Скопје
ул."Максим Горки"
30.11.-0001
07.08.2020
42.003812
21.452246
18346
сообраќај
Радовиш
09.08.2020
08.08.2020
41.6361111
22.4666667
18347
друго
Скопје
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18348
друго
Скопје
ул."Рокомија"
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18349
сообраќај
Дебар
с.Подгорци
09.08.2020
08.08.2020
41.52
20.53
18350
сообраќај
Битола
с.Маково
09.08.2020
08.08.2020
41.032799
21.34029
18351
сообраќај
Скопје
бул."Крсте
09.08.2020
08.07.2020
42.003812
21.452246
18352
сообраќај
Охрид
09.08.2020
08.08.2020
41.12162
20.819441
18353
друго
Прилеп
09.08.2020
08.08.2020
41.35173
21.56214
18354
насилство
Прилеп
с. Шишево
09.08.2020
08.08.2020
41.35173
21.56214
18355
друго
Велес
09.08.2020
09.08.2020
41.73
21.78
18356
сообраќај
Скопје
бул."Александар
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18357
друго
Куманово
09.08.2020
08.08.2020
42.13337
21.72584
18358
насилство
Прилеп
09.08.2020
08.08.2020
41.35173
21.56214
18359
насилство
Македонски Брод
с.Бузалково
09.08.2020
08.08.2020
41.5124006
21.2159425
18360
насилство
Тетово
с.Мала Речица
09.08.2020
08.08.2020
42.00864
20.974159
18361
друго
Гостивар
09.08.2020
09.08.2020
41.800911
20.914169
18362
друго
Кратово
09.08.2020
08.08.2020
42.0781
22.1728
18363
насилство
Скопје
с.Кондово
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18364
сообраќај
Скопје
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18365
друго
Скопје
с.Мојане
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18366
друго
Скопје
бул."АВНОЈ"
10.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18367
друго
Скопје
ул."Коста Новаковиќ"
10.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18368
друго
Скопје
ул."Анкарска"
10.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18369
друго
Скопје
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18370
друго
Скопје
бул."Кочо
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18371
друго
Скопје
ул."Иван Хаџиниколов"
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18372
сообраќај
Струмица
с.Бориево
10.08.2020
09.08.2020
41.441441
22.64183
18373
насилство
Скопје
ул."11 Октомври"
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18374
друго
Скопје
бул."Кузман
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18375
сообраќај
Скопје
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18376
друго
Велес
ул."Ѓоре Шоптрајанов"
10.08.2020
09.08.2020
41.73
21.78
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL