Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15061
сообраќај
Скопје
14.05.2019
13.05.2019
42.003812
21.452246
15062
сообраќај
Скопје
бул."
15.05.2019
14.05.2019
42.003812
21.452246
15063
сообраќај
Кичево
бул."Ослободување"
16.05.2019
15.05.2019
41.5177778
20.9655556
15064
сообраќај
Тетово
17.05.2019
16.05.2019
42.00864
20.974159
15065
друго
Скопје
17.05.2019
14.05.2019
42.003812
21.452246
15066
сообраќај
Охрид
17.05.2019
16.05.2019
41.12162
20.819441
15067
сообраќај
Битола
ул."Илија Николовски Луј"
18.05.2019
17.05.2019
41.032799
21.34029
15068
сообраќај
Скопје
18.05.2019
18.05.2019
42.003812
21.452246
15069
сообраќај
Велес
18.05.2019
17.05.2019
41.73
21.78
15070
друго
Прилеп
18.05.2019
17.05.2019
41.35173
21.56214
15071
кражба
Скопје
18.05.2019
08.04.2019
42.003812
21.452246
15072
сообраќај
Струмица
с.Дабиле
19.05.2019
18.05.2019
41.441441
22.64183
15073
сообраќај
Кавадарци
ул."Западен булевар"
20.05.2019
19.05.2019
41.411192
21.9982338
15074
сообраќај
Тетово
с.Пирок
21.05.2019
20.05.2019
42.00864
20.974159
15075
сообраќај
Тетово
с.Гајре
22.05.2019
21.05.2019
42.00864
20.974159
15076
сообраќај
Скопје
ул."Јане Сандански"
23.05.2019
22.05.2019
42.003812
21.452246
15077
сообраќај
Охрид
23.05.2019
23.05.2019
41.12162
20.819441
15078
друго
Велес
24.05.2019
23.05.2019
41.73
21.78
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL