Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
14911
сообраќај
Берово
с.Тработивиште
03.02.2019
02.02.2019
41.71
22.85
14912
друго
Скопје
03.02.2019
02.02.2019
42.003812
21.452246
14913
насилство
Битола
улица "Новосадска"
06.02.2019
05.02.2019
41.032799
21.34029
14914
сообраќај
Кочани
10.02.2019
09.02.2019
41.9166667
22.4166667
14915
друго
Македонски Брод
10.02.2019
09.02.2019
41.5124006
21.2159425
14916
насилство
Скопје
ул "Христо Татарчев"
11.02.2019
10.02.2019
42.003812
21.452246
14917
сообраќај
Скопје
11.02.2019
10.02.2019
42.003812
21.452246
14918
друго
Прилеп
11.02.2019
11.02.2019
41.35173
21.56214
14919
сообраќај
Прилеп
с. Големо Радобил
12.02.2019
11.02.2019
41.35173
21.56214
14920
сообраќај
Скопје
13.02.2019
12.02.2019
42.003812
21.452246
14921
насилство
Скопје
с.Ласкарци
14.02.2019
13.02.2019
42.003812
21.452246
14922
друго
14.02.2019
13.02.2019
41
18
14923
сообраќај
Штип
улица "АСНОМ"
16.02.2019
15.02.2019
41.75
22.2
14924
сообраќај
Македонски Брод
18.02.2019
17.02.2019
41.5124006
21.2159425
14925
друго
Прилеп
18.02.2019
17.02.2019
41.35173
21.56214
14926
сообраќај
Битола
18.02.2019
30.11.-0001
41.032799
21.34029
14927
сообраќај
Скопје
18.02.2019
17.02.2019
42.003812
21.452246
14928
сообраќај
Тетово
с.Јажинце
19.02.2019
18.02.2019
42.00864
20.974159
14929
друго
Тетово
20.01.2019
19.02.2019
42.00864
20.974159
14930
сообраќај
Радовиш
с.Василево
21.02.2019
20.02.2019
41.6361111
22.4666667
14931
сообраќај
Прилеп
22.02.2019
21.02.2019
41.35173
21.56214
14932
сообраќај
Куманово
23.02.2019
23.02.2019
42.13337
21.72584
14933
сообраќај
Прилеп
24.02.2019
24.02.2002
41.35173
21.56214
14934
сообраќај
Скопје
улица "Јадранска магистрала"
25.02.2019
24.02.2019
42.003812
21.452246
14935
дрога
Гевгелија
25.02.2019
24.02.2019
41.15
22.51
14936
сообраќај
Прилеп
03.03.2019
02.03.2019
41.35173
21.56214
14937
сообраќај
03.03.2019
02.03.2019
41
18
14938
друго
Битола
03.03.2019
02.03.2019
41.032799
21.34029
14939
сообраќај
Битола
07.03.2019
06.03.2019
41.032799
21.34029
14940
кражба
Гевгелија
07.03.2019
06.03.2019
41.15
22.51
14941
кражба
Струмица
07.03.2019
06.03.2019
41.441441
22.64183
14942
друго
Битола
07.03.2019
07.03.2019
41.032799
21.34029
14943
сообраќај
Скопје
08.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14944
друго
Прилеп
09.03.2019
08.03.2019
41.35173
21.56214
14945
друго
Куманово
09.03.2019
08.03.2019
42.13337
21.72584
14946
друго
Прилеп
09.03.2019
08.03.2019
41.35173
21.56214
14947
оружје
Битола
10.03.2019
09.03.2019
41.032799
21.34029
14948
друго
Скопје
10.03.2019
09.03.2019
42.003812
21.452246
14949
кражба
Скопје
10.03.2019
09.03.2019
42.003812
21.452246
14950
сообраќај
10.03.2019
09.03.2019
41.49205
22.09354
14951
друго
10.03.2019
09.03.2019
41.49205
22.09354
14952
друго
Берово
10.03.2019
09.03.2019
41.71
22.85
14953
сообраќај
Скопје
11.03.2019
10.03.2019
42.003812
21.452246
14954
сообраќај
Битола
11.03.2019
10.03.2019
41.032799
21.34029
14955
сообраќај
Прилеп
улица "Александар Македонски"
14.03.2019
13.03.2019
41.35173
21.56214
14956
оружје
Прилеп
с.Чајле
15.03.2019
14.03.2019
41.35173
21.56214
14957
сообраќај
Берово
улица "Моша Пијаде"
16.03.2019
16.03.2019
41.71
22.85
14958
сообраќај
Скопје
16.03.2019
14.03.2019
42.003812
21.452246
14959
друго
Прилеп
16.03.2019
15.03.2019
41.35173
21.56214
14960
сообраќај
Прилеп
17.03.2019
16.03.2019
41.35173
21.56214
14961
сообраќај
Скопје
18.03.2019
17.03.2019
42.003812
21.452246
14962
дрога
Куманово
19.03.2019
23.11.2018
42.13337
21.72584
14963
сообраќај
Скопје
19.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14964
друго
Прилеп
19.03.2019
18.03.2019
41.35173
21.56214
14965
друго
Прилеп
19.03.2019
18.03.2019
41.35173
21.56214
14966
документи
Скопје
с.Арачиново
20.03.2019
19.03.2019
42.003812
21.452246
14967
друго
Скопје
20.03.2019
19.03.2019
42.003812
21.452246
14968
сообраќај
Скопје
20.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14969
сообраќај
Битола
20.03.2019
19.03.2019
41.032799
21.34029
14970
сообраќај
Велес
с.Трубарево
21.03.2019
20.03.2019
41.73
21.78
14971
оружје
Скопје
улица "Боро Менков"
22.03.2019
20.03.2019
42.003812
21.452246
14972
дрога
Скопје
22.03.2019
20.03.2019
42.003812
21.452246
14973
друго
Берово
с.Двориште
23.03.2019
22.03.2019
41.71
22.85
14974
сообраќај
Скопје
улицата "Македонско Косовска Бригада"
24.03.2019
23.03.2019
42.003812
21.452246
14975
друго
Скопје
24.03.2019
23.03.2019
42.003812
21.452246
14976
сообраќај
Прилеп
24.03.2019
23.03.2019
41.35173
21.56214
14977
сообраќај
Прилеп
25.03.2019
24.03.2019
41.35173
21.56214
14978
сообраќај
25.03.2019
24.03.2019
41
18
14979
друго
Велес
25.03.2019
24.03.2019
41.73
21.78
14980
сообраќај
Скопје
25.03.2019
24.03.2019
42.003812
21.452246
14981
сообраќај
Гостивар
25.03.2019
24.03.2019
41.800911
20.914169
14982
сообраќај
Прилеп
улица "Марксова"
26.03.2019
25.03.2019
41.35173
21.56214
14983
сообраќај
Битола
с.Трновци
27.03.2019
26.03.2019
41.032799
21.34029
14984
друго
Радовиш
27.03.2019
26.03.2019
41.6361111
22.4666667
14985
сообраќај
Скопје
28.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14986
сообраќај
Битола
28.03.2019
27.03.2019
41.032799
21.34029
14987
друго
Скопје
28.03.2019
27.03.2019
42.003812
21.452246
14988
сообраќај
Тетово
с.Горно Палчиште
29.03.2019
28.03.2019
42.00864
20.974159
14989
сообраќај
Скопје
29.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14990
друго
Прилеп
30.03.2019
29.03.2019
41.35173
21.56214
14991
дрога
Велес
30.03.2019
11.08.2018
41.73
21.78
14992
друго
Скопје
30.03.2019
29.03.2019
42.003812
21.452246
14993
сообраќај
Скопје
улица "808"
31.03.2019
30.03.2019
42.003812
21.452246
14994
сообраќај
Скопје
01.04.2019
31.03.2019
42.003812
21.452246
14995
друго
Крушево
с.Врбоец
02.04.2019
01.04.2019
41.3705595
21.2502223
14996
друго
Скопје
02.04.2019
01.04.2019
42.003812
21.452246
14997
сообраќај
Прилеп
02.04.2019
01.04.2019
41.35173
21.56214
14998
сообраќај
Скопје
02.04.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14999
дрога
Гевгелија
03.04.2019
02.04.2019
41.15
22.51
15000
друго
Прилеп
03.04.2019
02.04.2019
41.35173
21.56214
15001
сообраќај
Прилеп
03.04.2019
02.04.2019
41.35173
21.56214
15002
друго
Велес
03.04.2019
01.04.2019
41.73
21.78
15003
друго
Кавадарци
улица "Рајна Соколова"
04.04.2019
03.04.2019
41.411192
21.9982338
15004
друго
Прилеп
04.04.2019
03.04.2019
41.35173
21.56214
15005
друго
Прилеп
04.04.2019
03.04.2019
41.35173
21.56214
15006
друго
Штип
04.04.2019
16.03.2019
41.75
22.2
15007
кражба
Гевгелија
с.Миравци
05.04.2019
04.04.2019
41.15
22.51
15008
кражба
Радовиш
05.04.2019
04.04.2019
41.6361111
22.4666667
15009
насилство
Куманово
05.04.2019
04.04.2019
42.13337
21.72584
15010
дрога
Скопје
ул."23-ти Октомври"
06.04.2019
03.04.2019
42.003812
21.452246
15011
кражба
Скопје
ул."Истарска"
07.04.2019
06.04.2019
42.003812
21.452246
15012
друго
Прилеп
07.04.2019
06.04.2019
41.35173
21.56214
15013
друго
Прилеп
с.Џепчиште
08.04.2019
07.04.2019
41.35173
21.56214
15014
друго
Прилеп
08.04.2019
07.04.2019
41.35173
21.56214
15015
друго
08.04.2019
07.04.2019
41
18
15016
оружје
Скопје
с.Грчец
09.04.2019
07.04.2019
42.003812
21.452246
15017
сообраќај
Скопје
09.04.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15018
сообраќај
Тетово
09.04.2019
08.04.2019
42.00864
20.974159
15019
сообраќај
Битола
09.04.2019
08.04.2019
41.032799
21.34029
15020
кражба
Струмица
с.Турново
10.04.2019
09.04.2019
41.441441
22.64183
15021
дрога
Велес
10.04.2019
05.09.2018
41.73
21.78
15022
друго
Прилеп
11.04.2019
10.04.2019
41.35173
21.56214
15023
сообраќај
Скопје
с.Радолишта
12.04.2019
11.04.2019
42.003812
21.452246
15024
сообраќај
13.04.2019
12.04.2019
41
18
15025
дрога
Куманово
с.Биљановце
14.04.2019
08.04.2019
42.13337
21.72584
15026
друго
Велес
15.04.2019
12.04.2019
41.73
21.78
15027
друго
Струмица
15.04.2019
12.04.2019
41.441441
22.64183
15028
сообраќај
Скопје
16.04.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15029
друго
Струмица
17.04.2019
16.04.2019
41.441441
22.64183
15030
документи
Крива Паланка
17.04.2019
17.04.2019
42.2173226
22.28609
15031
друго
Прилеп
с.Удово
18.04.2019
17.04.2019
41.35173
21.56214
15032
документи
Гостивар
с.Добридол
19.04.2019
02.03.2018
41.800911
20.914169
15033
друго
19.04.2019
18.04.2019
41
18
15034
дрога
Прилеп
20.04.2019
19.04.2019
41.35173
21.56214
15035
друго
Скопје
21.04.2019
20.04.2019
42.003812
21.452246
15036
сообраќај
Скопје
22.04.2019
21.04.2019
42.003812
21.452246
15037
друго
Куманово
с.Пелинце
23.04.2019
22.04.2018
42.13337
21.72584
15038
друго
Тетово
24.04.2019
23.04.2019
42.00864
20.974159
15039
друго
Скопје
25.04.2019
25.04.2019
42.003812
21.452246
15040
сообраќај
Скопје
25.04.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15041
сообраќај
с.Миравци
26.04.2019
25.04.2019
41.49205
22.09354
15042
документи
Тетово
27.04.2019
26.04.2019
42.00864
20.974159
15043
дрога
Крива Паланка
28.04.2019
04.01.2019
42.2173226
22.28609
15044
дрога
Гостивар
29.04.2019
16.08.2018
41.800911
20.914169
15045
дрога
Свети Николе
29.04.2019
08.11.2017
41.8666667
21.95
15046
сообраќај
Прилеп
улица "Кеј 9-ти Септември"
30.04.2019
30.04.2019
41.35173
21.56214
15047
дрога
Штип
01.05.2019
30.04.2019
41.75
22.2
15048
друго
Тетово
03.05.2019
13.12.2018
42.00864
20.974159
15049
друго
Гостивар
улицата "Гоце Делчев"
04.05.2019
03.05.2019
41.800911
20.914169
15050
дрога
Куманово
04.05.2019
05.03.2019
42.13337
21.72584
15051
друго
Прилеп
05.05.2019
30.11.-0001
41.35173
21.56214
15052
сообраќај
Куманово
06.05.2019
05.05.2019
42.13337
21.72584
15053
дрога
Кавадарци
07.05.2019
17.01.2019
41.411192
21.9982338
15054
сообраќај
Прилеп
07.05.2019
10.04.2019
41.35173
21.56214
15055
кражба
Охрид
08.05.2019
07.05.2019
41.12162
20.819441
15056
сообраќај
Крива Паланка
с.Кркља
09.05.2019
08.05.2019
42.2173226
22.28609
15057
сообраќај
Скопје
с.Страчинци
10.05.2019
09.05.2019
42.003812
21.452246
15058
друго
Македонски Брод
10.05.2019
09.05.2019
41.5124006
21.2159425
15059
насилство
Тетово
с.Прељубиште
11.05.2019
10.05.2019
42.00864
20.974159
15060
сообраќај
Тетово
ул."160"
13.05.2019
12.05.2019
42.00864
20.974159
15061
сообраќај
Скопје
14.05.2019
13.05.2019
42.003812
21.452246
15062
сообраќај
Скопје
бул."
15.05.2019
14.05.2019
42.003812
21.452246
15063
сообраќај
Кичево
бул."Ослободување"
16.05.2019
15.05.2019
41.5177778
20.9655556
15064
сообраќај
Тетово
17.05.2019
16.05.2019
42.00864
20.974159
15065
друго
Скопје
17.05.2019
14.05.2019
42.003812
21.452246
15066
сообраќај
Охрид
17.05.2019
16.05.2019
41.12162
20.819441
15067
сообраќај
Битола
ул."Илија Николовски Луј"
18.05.2019
17.05.2019
41.032799
21.34029
15068
сообраќај
Скопје
18.05.2019
18.05.2019
42.003812
21.452246
15069
сообраќај
Велес
18.05.2019
17.05.2019
41.73
21.78
15070
друго
Прилеп
18.05.2019
17.05.2019
41.35173
21.56214
15071
кражба
Скопје
18.05.2019
08.04.2019
42.003812
21.452246
15072
сообраќај
Струмица
с.Дабиле
19.05.2019
18.05.2019
41.441441
22.64183
15073
сообраќај
Кавадарци
ул."Западен булевар"
20.05.2019
19.05.2019
41.411192
21.9982338
15074
сообраќај
Тетово
с.Пирок
21.05.2019
20.05.2019
42.00864
20.974159
15075
сообраќај
Тетово
с.Гајре
22.05.2019
21.05.2019
42.00864
20.974159
15076
сообраќај
Скопје
ул."Јане Сандански"
23.05.2019
22.05.2019
42.003812
21.452246
15077
сообраќај
Охрид
23.05.2019
23.05.2019
41.12162
20.819441
15078
друго
Велес
24.05.2019
23.05.2019
41.73
21.78
15079
сообраќај
Прилеп
25.05.2019
24.05.2019
41.35173
21.56214
15080
друго
Прилеп
26.05.2019
25.05.2019
41.35173
21.56214
15081
друго
Прилеп
26.05.2019
26.05.2019
41.35173
21.56214
15082
сообраќај
Прилеп
27.05.2019
26.05.2019
41.35173
21.56214
15083
друго
Скопје
28.05.2019
27.05.2019
42.003812
21.452246
15084
друго
Скопје
28.05.2019
27.05.2019
42.003812
21.452246
15085
документи
Крива Паланка
28.05.2019
27.05.2019
42.2173226
22.28609
15086
друго
Гостивар
улица "Гоце Делчев"
29.05.2019
28.05.2019
41.800911
20.914169
15087
друго
Прилеп
29.05.2019
28.05.2019
41.35173
21.56214
15088
сообраќај
Скопје
29.05.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15089
друго
Охрид
02.06.2019
23.07.2017
41.12162
20.819441
15090
друго
с.Живојно
02.06.2019
01.06.2019
0
0
15091
документи
Крива Паланка
03.06.2019
02.06.2019
42.2173226
22.28609
15092
документи
Крива Паланка
03.06.2019
02.06.2019
42.2173226
22.28609
15093
сообраќај
Скопје
03.06.2019
02.06.2019
42.003812
21.452246
15094
кражба
Гостивар
04.06.2019
22.12.2017
41.800911
20.914169
15095
сообраќај
Скопје
05.06.2019
04.06.2019
42.003812
21.452246
15096
сообраќај
Битола
05.06.2019
04.06.2019
41.032799
21.34029
15097
друго
Струмица
05.06.2019
04.06.2019
41.441441
22.64183
15098
друго
Тетово
ул."Маршал Тито"
06.06.2019
05.06.2019
42.00864
20.974159
15099
сообраќај
Кичево
с.Ботун
07.06.2019
06.06.2019
41.5177778
20.9655556
15100
насилство
Скопје
08.06.2019
07.06.2019
42.003812
21.452246
15101
оружје
Струга
село Велешта
09.06.2019
29.01.2019
41.1775
20.6788889
15102
документи
Куманово
09.06.2019
08.06.2019
42.13337
21.72584
15103
дрога
Куманово
10.06.2019
06.06.2019
42.13337
21.72584
15104
сообраќај
Скопје
10.06.2019
09.06.2019
42.003812
21.452246
15105
сообраќај
Битола
10.06.2019
09.06.2019
41.032799
21.34029
15106
сообраќај
Скопје
11.06.2019
11.06.2019
42.003812
21.452246
15107
сообраќај
Дебар
12.06.2019
11.06.2019
41.52
20.53
15108
сообраќај
Скопје
13.06.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15109
сообраќај
Скопје
с.Петровец
14.06.2019
13.06.2019
42.003812
21.452246
15110
сообраќај
Гостивар
15.06.2019
14.06.2019
41.800911
20.914169
15111
дрога
Скопје
с.Студеничани
16.06.2019
13.06.2019
42.003812
21.452246
15112
сообраќај
Скопје
17.06.2019
16.06.2019
42.003812
21.452246
15113
дрога
17.06.2019
16.06.2019
41
18
15114
документи
Куманово
17.06.2019
16.06.2019
42.13337
21.72584
15115
друго
Скопје
17.06.2019
16.06.2019
42.003812
21.452246
15116
сообраќај
Скопје
18.06.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15117
друго
Скопје
18.06.2019
17.06.2019
42.003812
21.452246
15118
друго
Прилеп
18.06.2019
17.06.2019
41.35173
21.56214
15119
друго
Тетово
18.06.2019
17.06.2019
42.00864
20.974159
15120
друго
Гостивар
19.06.2019
18.06.2019
41.800911
20.914169
15121
друго
Тетово
19.06.2019
18.06.2019
42.00864
20.974159
15122
друго
Скопје
19.06.2019
18.06.2019
42.003812
21.452246
15123
дрога
Скопје
ул."Ѓорѓи Капчев"
20.06.2019
17.06.2019
42.003812
21.452246
15124
друго
Прилеп
21.06.2019
20.06.2019
41.35173
21.56214
15125
документи
Крива Паланка
21.06.2019
20.06.2019
42.2173226
22.28609
15126
документи
Скопје
21.06.2019
27.01.2017
42.003812
21.452246
15127
дрога
Куманово
21.06.2019
06.06.2019
42.13337
21.72584
15128
друго
Скопје
21.06.2019
20.06.2019
42.003812
21.452246
15129
оружје
Дебар
22.06.2019
21.06.2019
41.52
20.53
15130
сообраќај
Скопје
22.06.2019
21.06.2019
42.003812
21.452246
15131
друго
Гевгелија
22.06.2019
21.06.2019
41.15
22.51
15132
друго
Берово
с.Русиново
23.06.2019
22.06.2019
41.71
22.85
15133
сообраќај
Прилеп
23.06.2019
23.02.2006
41.35173
21.56214
15134
сообраќај
Скопје
23.06.2019
22.06.2019
42.003812
21.452246
15135
друго
Скопје
23.06.2019
22.06.2019
42.003812
21.452246
15136
друго
Куманово
23.06.2019
22.06.2019
42.13337
21.72584
15137
друго
Скопје
23.06.2019
22.06.2019
42.003812
21.452246
15138
сообраќај
Скопје
24.06.2019
23.06.2019
42.003812
21.452246
15139
сообраќај
Велес
24.06.2019
23.06.2019
41.73
21.78
15140
друго
Скопје
24.06.2019
23.06.2019
42.003812
21.452246
15141
сообраќај
Скопје
25.06.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15142
друго
Штип
25.06.2019
24.06.2019
41.75
22.2
15143
сообраќај
Прилеп
26.06.2019
25.06.2019
41.35173
21.56214
15144
сообраќај
Скопје
26.06.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15145
сообраќај
Велес
26.06.2019
25.06.2019
41.73
21.78
15146
дрога
Велес
27.06.2019
20.06.2019
41.73
21.78
15147
друго
Велес
27.06.2019
26.06.2019
41.73
21.78
15148
сообраќај
Прилеп
27.06.2019
26.06.2019
41.35173
21.56214
15149
сообраќај
Прилеп
27.06.2019
26.06.2019
41.35173
21.56214
15150
друго
Скопје
28.06.2019
27.06.2019
42.003812
21.452246
15151
сообраќај
Прилеп
28.06.2019
27.06.2019
41.35173
21.56214
15152
сообраќај
Прилеп
28.06.2019
27.06.2019
41.35173
21.56214
15153
документи
Кавадарци
28.06.2019
27.06.2019
41.411192
21.9982338
15154
сообраќај
Велес
28.06.2019
27.06.2019
41.73
21.78
15155
друго
Прилеп
29.06.2019
28.06.2019
41.35173
21.56214
15156
дрога
Куманово
29.06.2019
23.06.2019
42.13337
21.72584
15157
документи
30.06.2019
29.06.2019
41
18
15158
дрога
Струмица
30.06.2019
06.03.2019
41.441441
22.64183
15159
дрога
Струга
с.Октиси
03.07.2019
06.08.2018
41.1775
20.6788889
15160
друго
Битола
04.07.2019
03.07.2019
41.032799
21.34029
15161
дрога
Скопје
бул."Климент
05.07.2019
03.07.2019
42.003812
21.452246
15162
друго
Прилеп
05.07.2019
04.07.2019
41.35173
21.56214
15163
сообраќај
Прилеп
05.07.2019
05.07.2019
41.35173
21.56214
15164
кражба
Скопје
бул."АСНОМ"
06.07.2019
25.06.2019
42.003812
21.452246
15165
дрога
Радовиш
с.Ораовица
07.07.2019
18.03.2019
41.6361111
22.4666667
15166
документи
Македонски Брод
08.07.2019
07.07.2019
41.5124006
21.2159425
15167
друго
Тетово
с.Јажинце
09.07.2019
08.07.2019
42.00864
20.974159
15168
сообраќај
Скопје
09.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15169
сообраќај
Берово
09.07.2019
08.07.2019
41.71
22.85
15170
насилство
Свети Николе
10.07.2019
09.07.2019
41.8666667
21.95
15171
сообраќај
Гевгелија
10.07.2019
10.07.2019
41.15
22.51
15172
сообраќај
Скопје
10.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15173
дрога
Скопје
ул."Дримкол"
11.07.2019
08.07.2019
42.003812
21.452246
15174
друго
Тетово
улица "Маршал Тито"
12.07.2019
11.07.2019
42.00864
20.974159
15175
сообраќај
Охрид
с.Ботун
12.07.2019
11.07.2019
41.12162
20.819441
15176
сообраќај
Тетово
с.Челопек
12.07.2019
11.07.2019
42.00864
20.974159
15177
друго
Скопје
ул."Борис Трајковски"
12.07.2019
11.07.2019
42.003812
21.452246
15178
сообраќај
Скопје
12.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15179
документи
Куманово
13.07.2019
12.07.2019
42.13337
21.72584
15180
сообраќај
Прилеп
с.Маврови
13.07.2019
12.07.2019
41.35173
21.56214
15181
сообраќај
Скопје
13.07.2019
12.07.2019
42.003812
21.452246
15182
сообраќај
Скопје
13.07.2019
12.07.2019
42.003812
21.452246
15183
сообраќај
Скопје
ул."Горно Лисиче"
13.07.2019
12.07.2019
42.003812
21.452246
15184
друго
Скопје
ул "Ј.Мијалков"
14.07.2019
13.07.2019
42.003812
21.452246
15185
друго
Скопје
14.07.2019
13.07.2019
42.003812
21.452246
15186
дрога
Тетово
с.Џепчиште
14.07.2019
22.12.2018
42.00864
20.974159
15187
дрога
Тетово
с.Џепчиште
14.07.2019
22.12.2018
42.00864
20.974159
15188
дрога
Куманово
с.Черкези
14.07.2019
13.04.2019
42.13337
21.72584
15189
дрога
Куманово
с.Черкези
14.07.2019
13.04.2019
42.13337
21.72584
15190
кражба
Скопје
14.07.2019
10.03.2018
42.003812
21.452246
15191
кражба
Скопје
14.07.2019
10.03.2018
42.003812
21.452246
15192
сообраќај
Скопје
с.Маврово
14.07.2019
13.07.2019
42.003812
21.452246
15193
сообраќај
Скопје
с.Маврово
14.07.2019
13.07.2019
42.003812
21.452246
15194
друго
Тетово
улица "133"
15.07.2019
14.07.2019
42.00864
20.974159
15195
сообраќај
Велес
15.07.2019
14.07.2019
41.73
21.78
15196
друго
Велес
15.07.2019
14.07.2019
41.73
21.78
15197
сообраќај
Валандово
с.Удово
15.07.2019
14.07.2019
41.3169444
22.5611111
15198
сообраќај
Куманово
15.07.2019
14.07.2019
42.13337
21.72584
15199
сообраќај
Битола
ул."Васко Карангелевски"
15.07.2019
14.07.2019
41.032799
21.34029
15200
сообраќај
Скопје
15.07.2019
14.07.2019
42.003812
21.452246
15201
друго
Тетово
улица "Киро Ристевски-Дрнц"
16.07.2019
15.07.2019
42.00864
20.974159
15202
друго
Прилеп
улица "Боге Велјановски"
16.07.2019
16.07.2019
41.35173
21.56214
15203
друго
Тетово
16.07.2019
15.07.2019
42.00864
20.974159
15204
сообраќај
Прилеп
с.Кривогаштани
16.07.2019
15.07.2019
41.35173
21.56214
15205
кражба
Охрид
16.07.2019
15.07.2019
41.12162
20.819441
15206
кражба
Ресен
16.07.2019
15.07.2019
41.0889
21.0122
15207
друго
с.Петровец
16.07.2019
15.07.2019
0
0
15208
сообраќај
Скопје
16.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15209
насилство
Прилеп
с.Селце
17.07.2019
16.07.2019
41.35173
21.56214
15210
друго
Тетово
17.07.2019
16.07.2019
42.00864
20.974159
15211
друго
Струга
ул."Маршал Тито"
17.07.2019
16.07.2019
41.1775
20.6788889
15212
сообраќај
Струга
с.Велешта
17.07.2019
16.07.2019
41.1775
20.6788889
15213
сообраќај
Прилеп
17.07.2019
16.07.2019
41.35173
21.56214
15214
сообраќај
Скопје
ул."Алија Авдовиќ"  во
17.07.2019
16.07.2019
42.003812
21.452246
15215
сообраќај
Скопје
17.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15216
насилство
Прилеп
18.07.2019
17.07.2019
41.35173
21.56214
15217
дрога
Битола
18.07.2019
17.01.2019
41.032799
21.34029
15218
друго
Гостивар
18.07.2019
17.07.2019
41.800911
20.914169
15219
сообраќај
Прилеп
с.Дебреште
18.07.2019
17.07.2019
41.35173
21.56214
15220
сообраќај
Скопје
18.07.2019
17.07.2019
42.003812
21.452246
15221
сообраќај
Скопје
18.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15222
кражба
Струга
19.07.2019
19.07.2019
41.1775
20.6788889
15223
оружје
Велес
19.07.2019
14.12.2018
41.73
21.78
15224
сообраќај
Гевгелија
с.Грчиште
19.07.2019
18.07.2019
41.15
22.51
15225
друго
Битола
19.07.2019
18.07.2019
41.032799
21.34029
15226
друго
Скопје
19.07.2019
18.07.2019
42.003812
21.452246
15227
сообраќај
Тетово
бул."Видое
19.07.2019
18.07.2019
42.00864
20.974159
15228
сообраќај
Кавадарци
ул."Шишка"
19.07.2019
18.07.2019
41.411192
21.9982338
15229
друго
Скопје
ул."Кеј Димитар Влахов"
19.07.2019
18.07.2019
42.003812
21.452246
15230
друго
Скопје
ул."Кеј Димитар Влахов"
19.07.2019
18.07.2019
42.003812
21.452246
15231
сообраќај
Скопје
19.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15232
сообраќај
Велес
с.Сопот
20.07.2019
19.07.2019
41.73
21.78
15233
дрога
Струмица
с.Банско
20.07.2019
18.01.2019
41.441441
22.64183
15234
дрога
Битола
20.07.2019
17.08.2018
41.032799
21.34029
15235
друго
Охрид
20.07.2019
19.07.2019
41.12162
20.819441
15236
документи
Битола
20.07.2019
19.07.2019
41.032799
21.34029
15237
кражба
Прилеп
20.07.2019
19.07.2019
41.35173
21.56214
15238
сообраќај
Скопје
с.Радибуш
21.07.2019
21.07.2019
42.003812
21.452246
15239
дрога
Велес
21.07.2019
13.12.2018
41.73
21.78
15240
документи
Скопје
21.07.2019
20.07.2019
42.003812
21.452246
15241
насилство
Скопје
с.Кучково
21.07.2019
20.07.2019
42.003812
21.452246
15242
друго
Скопје
21.07.2019
20.07.2019
42.003812
21.452246
15243
друго
Скопје
ул."Кеј 13-ти Ноември"
21.07.2019
20.07.2019
42.003812
21.452246
15244
сообраќај
21.07.2019
21.07.2019
41.49205
22.09354
15245
сообраќај
Скопје
бул."Словенија"
21.07.2019
21.07.2019
42.003812
21.452246
15246
сообраќај
Битола
22.07.2019
21.07.2019
41.032799
21.34029
15247
друго
Скопје
22.07.2019
21.07.2019
42.003812
21.452246
15248
сообраќај
Скопје
22.07.2019
21.07.2019
42.003812
21.452246
15249
сообраќај
Кавадарци
22.07.2019
21.07.2019
41.411192
21.9982338
15250
дрога
Гостивар
с.Речане
23.07.2019
04.02.2019
41.800911
20.914169
15251
дрога
Битола
23.07.2019
11.07.2018
41.032799
21.34029
15252
друго
Гостивар
23.07.2019
22.07.2019
41.800911
20.914169
15253
сообраќај
Скопје
бул."8-ми
23.07.2019
22.07.2019
42.003812
21.452246
15254
насилство
Скопје
ул."Народни Херои"
23.07.2019
22.07.2019
42.003812
21.452246
15255
друго
Скопје
ул."Козле"
23.07.2019
22.07.2019
42.003812
21.452246
15256
друго
с.Петровец
23.07.2019
22.07.2019
0
0
15257
сообраќај
Скопје
23.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15258
дрога
Делчево
24.07.2019
17.01.2019
41.9666667
22.7666667
15259
дрога
Кочани
24.07.2019
13.11.2018
41.9166667
22.4166667
15260
насилство
Струмица
24.07.2019
23.07.2019
41.441441
22.64183
15261
друго
Крива Паланка
24.07.2019
24.07.2019
42.2173226
22.28609
15262
сообраќај
Тетово
24.07.2019
23.07.2019
42.00864
20.974159
15263
сообраќај
Битола
24.07.2019
23.07.2019
41.032799
21.34029
15264
сообраќај
Скопје
24.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15265
друго
Прилеп
25.07.2019
24.07.2019
41.35173
21.56214
15266
друго
Македонски Брод
25.07.2019
24.07.2019
41.5124006
21.2159425
15267
сообраќај
Битола
25.07.2019
24.07.2019
41.032799
21.34029
15268
друго
с.Ј.А.(67)
25.07.2019
24.07.2019
0
0
15269
сообраќај
Скопје
25.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15270
сообраќај
Прилеп
с.Кривогаштани
25.07.2019
24.07.2019
41.35173
21.56214
15271
сообраќај
Прилеп
с.Мало Коњари
25.07.2019
24.07.2019
41.35173
21.56214
15272
сообраќај
Дебар
26.07.2019
25.07.2019
41.52
20.53
15273
друго
Прилеп
26.07.2019
25.07.2019
41.35173
21.56214
15274
друго
Охрид
26.07.2019
25.07.2019
41.12162
20.819441
15275
сообраќај
Берово
26.07.2019
25.07.2019
41.71
22.85
15276
друго
Скопје
бул."Партизански
26.07.2019
25.07.2019
42.003812
21.452246
15277
друго
Струмица
26.07.2019
25.07.2019
41.441441
22.64183
15278
сообраќај
Скопје
26.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15279
сообраќај
Скопје
26.07.2019
25.07.2019
42.003812
21.452246
15280
сообраќај
Велес
с.Катланово
26.07.2019
25.07.2019
41.73
21.78
15281
друго
Гостивар
с.Равен
26.07.2019
25.07.2019
41.800911
20.914169
15282
сообраќај
Штип
26.07.2019
25.07.2019
41.75
22.2
15283
дрога
Гевгелија
с.Негорци
27.07.2019
16.12.2018
41.15
22.51
15284
друго
Струга
27.07.2019
27.07.2019
41.1775
20.6788889
15285
сообраќај
Куманово
с.Горно Коњаре
27.07.2019
26.07.2019
42.13337
21.72584
15286
друго
Дебар
с. Кривци.
27.07.2019
26.07.2019
41.52
20.53
15287
сообраќај
Штип
ул."Брегалничка"
27.07.2019
26.07.2019
41.75
22.2
15288
друго
Скопје
28.07.2019
27.07.2019
42.003812
21.452246
15289
дрога
Куманово
28.07.2019
12.06.2019
42.13337
21.72584
15290
насилство
Струга
28.07.2019
27.07.2019
41.1775
20.6788889
15291
друго
Крива Паланка
28.07.2019
27.07.2019
42.2173226
22.28609
15292
друго
Куманово
с.Белановце
28.07.2019
27.07.2019
42.13337
21.72584
15293
сообраќај
Гевгелија
29.07.2019
28.07.2019
41.15
22.51
15294
друго
Струмица
29.07.2019
28.07.2019
41.441441
22.64183
15295
сообраќај
Скопје
29.07.2019
28.07.2019
42.003812
21.452246
15296
сообраќај
Скопје
улицата "Цветан Димов"
29.07.2019
28.07.2019
42.003812
21.452246
15297
сообраќај
Радовиш
с.Лакавица
29.07.2019
28.07.2019
41.6361111
22.4666667
15298
сообраќај
Скопје
улицата "Христијан Тодоровски-Карпош"
29.07.2019
28.07.2019
42.003812
21.452246
15299
друго
Скопје
улицата "Владимир Комаров"
29.07.2019
28.07.2019
42.003812
21.452246
15300
друго
Скопје
30.07.2019
25.07.2019
42.003812
21.452246
15301
сообраќај
Скопје
30.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15302
друго
Скопје
30.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15303
друго
Скопје
30.07.2019
29.07.2019
42.003812
21.452246
15304
друго
Струмица
улица "Маршал Тито"
30.07.2019
29.07.2019
41.441441
22.64183
15305
друго
Скопје
30.07.2019
29.07.2019
42.003812
21.452246
15306
документи
Куманово
с.Ропаљце
30.07.2019
14.07.2019
42.13337
21.72584
15307
сообраќај
Радовиш
с.Лакавица
31.07.2019
30.07.2019
41.6361111
22.4666667
15308
сообраќај
Демир Капија
с.Студеничани
31.07.2019
31.07.2019
41.4051233
22.2413823
15309
друго
Гевгелија
улица "Ристо Чавдаров"
31.07.2019
30.07.2019
41.15
22.51
15310
друго
Куманово
31.07.2019
30.07.2019
42.13337
21.72584
15311
друго
Скопје
31.07.2019
30.07.2019
42.003812
21.452246
15312
друго
Скопје
улицата "Иван Хаџиниколов"
31.07.2019
30.07.2019
42.003812
21.452246
15313
сообраќај
Скопје
31.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15314
оружје
Тетово
улица "172"
31.07.2019
30.07.2019
42.00864
20.974159
15315
сообраќај
Скопје
с.Копаница
31.07.2019
30.07.2019
42.003812
21.452246
15316
сообраќај
Прилеп
01.08.2019
30.11.-0001
41.35173
21.56214
15317
сообраќај
Прилеп
01.08.2019
30.11.-0001
41.35173
21.56214
15318
друго
Прилеп
01.08.2019
30.11.-0001
41.35173
21.56214
15319
сообраќај
Скопје
01.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15320
друго
Струга
с.Франгово,струшко
01.08.2019
31.07.2019
41.1775
20.6788889
15321
сообраќај
Велес
с.Ново Село
01.08.2019
31.07.2019
41.73
21.78
15322
сообраќај
Скопје
улица "Митрополит Теодосиј Гологанов"
01.08.2019
01.08.2019
42.003812
21.452246
15323
друго
Тетово
улица "Александар Јовановски-Журчин"
02.08.2019
01.08.2019
42.00864
20.974159
15324
сообраќај
Прилеп
02.08.2019
01.08.2019
41.35173
21.56214
15325
друго
Гостивар
с.Градец
02.08.2019
01.08.2019
41.800911
20.914169
15326
друго
Гостивар
02.08.2019
01.08.2019
41.800911
20.914169
15327
друго
Тетово
с.Горно Седларце
02.08.2019
01.08.2019
42.00864
20.974159
15328
кражба
Охрид
02.08.2019
01.08.2019
41.12162
20.819441
15329
сообраќај
Струга
улицата "Партизанска"
02.08.2019
01.08.2019
41.1775
20.6788889
15330
сообраќај
Куманово
улицата "11-ти Октомври"
02.08.2019
01.08.2019
42.13337
21.72584
15331
сообраќај
Гостивар
с.Вранештица
02.08.2019
01.08.2019
41.800911
20.914169
15332
сообраќај
Радовиш
с.Ињево
02.08.2019
01.08.2019
41.6361111
22.4666667
15333
друго
Велес
улицата "Костурски Херои"
02.08.2019
01.08.2019
41.73
21.78
15334
друго
Гостивар
с.Чегране
02.08.2019
02.08.2019
41.800911
20.914169
15335
друго
Тетово
с.Желино
02.08.2019
02.08.2019
42.00864
20.974159
15336
друго
Охрид
03.08.2019
02.08.2019
41.12162
20.819441
15337
дрога
Прилеп
03.08.2019
02.08.2019
41.35173
21.56214
15338
сообраќај
Скопје
с.Миладиновци
03.08.2019
02.08.2019
42.003812
21.452246
15339
сообраќај
Струмица
с.Дабиле
03.08.2019
02.08.2019
41.441441
22.64183
15340
кражба
Гевгелија
04.08.2019
03.08.2019
41.15
22.51
15341
сообраќај
Гевгелија
04.08.2019
03.08.2019
41.15
22.51
15342
документи
Охрид
с.Лескоец
04.08.2019
08.01.2015
41.12162
20.819441
15343
сообраќај
Битола
с.Тополчани
04.08.2019
03.08.2019
41.032799
21.34029
15344
сообраќај
Велес
улицата "Кумановска"
04.08.2019
03.08.2019
41.73
21.78
15345
сообраќај
Куманово
с. Лојане
04.08.2019
03.08.2019
42.13337
21.72584
15346
сообраќај
Гевгелија
04.08.2019
03.08.2019
41.15
22.51
15347
друго
Скопје
улицата "Владимир Комаров"
04.08.2019
03.08.2019
42.003812
21.452246
15348
сообраќај
Скопје
05.08.2019
04.08.2019
42.003812
21.452246
15349
друго
Струмица
05.08.2019
04.09.2019
41.441441
22.64183
15350
сообраќај
Тетово
с.Калник
05.08.2019
04.08.2019
42.00864
20.974159
15351
насилство
Берово
с.Двориште
05.08.2019
04.08.2019
41.71
22.85
15352
друго
Скопје
05.08.2019
04.08.2019
42.003812
21.452246
15353
друго
Скопје
улицата "Лазар Поп Трајков"
05.08.2019
04.08.2019
42.003812
21.452246
15354
друго
Скопје
07.08.2019
07.08.2018
42.003812
21.452246
15355
сообраќај
Крива Паланка
07.08.2019
06.08.2019
42.2173226
22.28609
15356
друго
Скопје
улицата "Февруарски поход"
07.08.2019
06.08.2019
42.003812
21.452246
15357
друго
Скопје
улицата "Трифун Хаџи Јанев"
07.08.2019
06.08.2019
42.003812
21.452246
15358
сообраќај
Скопје
07.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15359
сообраќај
Охрид
улицата "7 ми Ноември"
07.08.2019
06.08.2019
41.12162
20.819441
15360
сообраќај
Скопје
07.08.2019
06.08.2019
42.003812
21.452246
15361
друго
Гостивар
07.08.2019
06.08.2019
41.800911
20.914169
15362
сообраќај
Тетово
с.Нераште
08.08.2019
08.08.2019
42.00864
20.974159
15363
друго
Гостивар
08.08.2019
07.08.2019
41.800911
20.914169
15364
сообраќај
Велес
08.08.2019
07.08.2019
41.73
21.78
15365
сообраќај
Битола
08.08.2019
07.08.2019
41.032799
21.34029
15366
сообраќај
Скопје
улицата "Народни херои"
08.08.2019
07.08.2019
42.003812
21.452246
15367
сообраќај
Скопје
08.08.2019
07.08.2019
42.003812
21.452246
15368
сообраќај
Скопје
улицата "Ферид Мурати"
08.08.2019
07.08.2019
42.003812
21.452246
15369
друго
Скопје
08.08.2019
07.08.2019
42.003812
21.452246
15370
сообраќај
Скопје
08.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15371
сообраќај
Гостивар
с.Порој
08.08.2019
07.08.2019
41.800911
20.914169
15372
дрога
Велес
09.08.2019
08.08.2019
41.73
21.78
15373
дрога
Скопје
09.08.2019
07.08.2019
42.003812
21.452246
15374
друго
Штип
с.Таринци
09.08.2019
08.08.2019
41.75
22.2
15375
друго
Скопје
улицата "Лазар Поп Трајков"
09.08.2019
08.08.2019
42.003812
21.452246
15376
сообраќај
Скопје
09.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15377
сообраќај
Прилеп
11.08.2019
11.02.2008
41.35173
21.56214
15378
дрога
Гостивар
11.08.2019
02.08.2019
41.800911
20.914169
15379
дрога
Скопје
с.Волково,скопско
11.08.2019
02.08.2019
42.003812
21.452246
15380
сообраќај
Куманово
село Облавце
11.08.2019
10.08.2019
42.13337
21.72584
15381
сообраќај
Демир Капија
11.08.2019
10.08.2019
41.4051233
22.2413823
15382
сообраќај
Струмица
с.Босилово
11.08.2019
09.08.2019
41.441441
22.64183
15383
друго
Скопје
11.08.2019
10.08.2019
42.003812
21.452246
15384
сообраќај
Скопје
12.08.2019
11.08.2019
42.003812
21.452246
15385
друго
Тетово
12.08.2019
11.08.2019
42.00864
20.974159
15386
сообраќај
Прилеп
с.Дебриште
12.08.2019
11.08.2019
41.35173
21.56214
15387
сообраќај
Скопје
улицата "Војвода Васил Чакаларов"
12.08.2019
11.08.2019
42.003812
21.452246
15388
сообраќај
Кавадарци
улицата "Страшо Пинџур"
12.08.2019
11.08.2019
41.411192
21.9982338
15389
насилство
Скопје
12.08.2019
11.08.2019
42.003812
21.452246
15390
сообраќај
Тетово
13.08.2019
13.08.2019
42.00864
20.974159
15391
сообраќај
Прилеп
с.Добридол
13.08.2019
13.08.2019
41.35173
21.56214
15392
сообраќај
Скопје
13.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15393
сообраќај
Радовиш
улицата "Чеде Филиповски Даме"
13.08.2019
12.08.2019
41.6361111
22.4666667
15394
друго
Скопје
13.08.2019
12.08.2019
42.003812
21.452246
15395
друго
Скопје
13.08.2019
12.08.2019
42.003812
21.452246
15396
друго
Тетово
улица "Иво Лола Рибар"
14.08.2019
13.08.2019
42.00864
20.974159
15397
сообраќај
Скопје
14.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15398
сообраќај
Тетово
14.08.2019
13.08.2019
42.00864
20.974159
15399
дрога
Велес
14.08.2019
14.08.2019
41.73
21.78
15400
насилство
Скопје
улицата "Февруарски поход"
14.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
15401
сообраќај
Кичево
с.Грешница
14.08.2019
13.08.2019
41.5177778
20.9655556
15402
сообраќај
Скопје
улицата "Македонско Косовско бригада"
14.08.2019
13.08.2019
42.003812
21.452246
15403
друго
Скопје
14.08.2019
13.08.2019
42.003812
21.452246
15404
сообраќај
Тетово
с.Жеровјане
15.08.2019
14.08.2019
42.00864
20.974159
15405
друго
Тетово
улица "Ѓорче Петров"
15.08.2019
14.08.2019
42.00864
20.974159
15406
сообраќај
Прилеп
15.08.2019
14.08.2019
41.35173
21.56214
15407
друго
Прилеп
с.Магарево
15.08.2019
14.08.2019
41.35173
21.56214
15408
друго
Скопје
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
15409
друго
Скопје
улицата "Јани Лукроски"
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
15410
сообраќај
Скопје
с.Дрма
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
15411
сообраќај
Скопје
15.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15412
сообраќај
Кочани
с.Соколарци
15.08.2019
14.08.2019
41.9166667
22.4166667
15413
друго
Гостивар
улицата "ЈНА"
15.08.2019
14.08.2019
41.800911
20.914169
15414
сообраќај
Скопје
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
15415
сообраќај
Скопје
улицата "Џон Кенеди"
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
15416
друго
Куманово
улицата "Народна револуција"
15.08.2019
14.08.2019
42.13337
21.72584
15417
сообраќај
Гевгелија
с.Богородица
15.08.2019
14.08.2019
41.15
22.51
15418
друго
Тетово
улица "Александар Јовановски-Журчин"
16.08.2019
15.08.2019
42.00864
20.974159
15419
друго
Тетово
улица "Вонвардарска "
16.08.2019
15.08.2019
42.00864
20.974159
15420
сообраќај
Прилеп
с.Степанци
16.08.2019
15.08.2019
41.35173
21.56214
15421
друго
Велес
16.08.2019
15.08.2019
41.73
21.78
15422
сообраќај
Скопје
16.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15423
сообраќај
Гостивар
с.Топлица
16.08.2019
15.08.2019
41.800911
20.914169
15424
сообраќај
Тетово
с.Пршовце
16.08.2019
16.08.2019
42.00864
20.974159
15425
друго
Пехчево
с.Црник
16.08.2019
15.08.2019
41.763
22.888
15426
сообраќај
Скопје
с.Сингелиќ
16.08.2019
15.08.2019
42.003812
21.452246
15427
друго
Скопје
16.08.2019
15.08.2019
42.003812
21.452246
15428
кражба
Скопје
17.08.2019
15.08.2019
42.003812
21.452246
15429
дрога
Свети Николе
улицата "9-ти Мај"
17.08.2019
30.01.2018
41.8666667
21.95
15430
дрога
Берово
улицата "Буковик"
17.08.2019
29.11.2018
41.71
22.85
15431
друго
Скопје
17.08.2019
16.08.2019
42.003812
21.452246
15432
друго
Крива Паланка
с.Подржикоњ
17.08.2019
16.08.2019
42.2173226
22.28609
15433
друго
Скопје
17.08.2019
16.08.2019
42.003812
21.452246
15434
сообраќај
Тетово
улицата "Браќа Миладиновци"
17.08.2019
16.08.2019
42.00864
20.974159
15435
сообраќај
Охрид
с.Орман
17.08.2019
16.08.2019
41.12162
20.819441
15436
сообраќај
Струмица
улицата "Климент Охридски"
17.08.2019
16.08.2019
41.441441
22.64183
15437
документи
Виница
18.08.2019
17.08.2019
41.8865
22.50782
15438
дрога
Куманово
с.Речица
18.08.2019
13.01.2019
42.13337
21.72584
15439
дрога
Делчево
улицата "Кузман Јосифовски-Питу"
18.08.2019
04.08.2018
41.9666667
22.7666667
15440
сообраќај
Струмица
с.Н.Коњарево
18.08.2019
17.08.2019
41.441441
22.64183
15441
сообраќај
Битола
с.Егри
18.08.2019
17.08.2019
41.032799
21.34029
15442
друго
улицата "Бранислав Нушиќ"
18.08.2019
17.08.2019
0
0
15443
друго
Скопје
18.08.2019
17.08.2019
42.003812
21.452246
15444
сообраќај
Прилеп
18.08.2019
18.02.2008
41.35173
21.56214
15445
сообраќај
Скопје
18.08.2019
17.08.2019
42.003812
21.452246
15446
сообраќај
Скопје
19.08.2019
18.08.2019
42.003812
21.452246
15447
сообраќај
Тетово
с.Боговиње
19.08.2019
19.08.2019
42.00864
20.974159
15448
кражба
Гостивар
19.08.2019
18.08.2019
41.800911
20.914169
15449
друго
Тетово
19.08.2019
18.08.2019
42.00864
20.974159
15450
кражба
Куманово
с.Шупљи камен
19.08.2019
18.08.2019
42.13337
21.72584
15451
друго
Прилеп
с.Брајчино
19.08.2019
18.08.2019
41.35173
21.56214
15452
друго
Скопје
улицата "Михаил Чаков"
19.08.2019
18.08.2019
42.003812
21.452246
15453
сообраќај
Куманово
19.08.2019
19.08.2019
42.13337
21.72584
15454
насилство
Скопје
19.08.2019
18.08.2019
42.003812
21.452246
15455
сообраќај
Валандово
с.Банско
19.08.2019
18.08.2019
41.3169444
22.5611111
15456
дрога
Скопје
20.08.2019
19.08.2019
42.003812
21.452246
15457
дрога
Прилеп
20.08.2019
19.08.2019
41.35173
21.56214
15458
друго
Скопје
20.08.2019
19.08.2019
42.003812
21.452246
15459
сообраќај
Скопје
20.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15460
друго
Скопје
с.Љубин
20.08.2019
19.08.2019
42.003812
21.452246
15461
друго
Скопје
с.Кондово.
20.08.2019
19.08.2019
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL