Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
14881
сообраќај
Кичево
25.12.2018
30.11.-0001
41.5177778
20.9655556
14882
сообраќај
Тетово
ул."Маршал Тито"
28.12.2018
27.12.2018
42.00864
20.974159
14883
сообраќај
Скопје
ул."Шарпланинска"
29.12.2018
28.12.2018
42.003812
21.452246
14884
дрога
Прилеп
30.12.2018
29.12.2018
41.35173
21.56214
14885
друго
Скопје
30.12.2018
29.12.2018
42.003812
21.452246
14886
сообраќај
с.Кадино
31.12.2018
31.12.2018
41.49205
22.09354
14887
друго
Гевгелија
31.12.2018
30.12.2018
41.15
22.51
14888
друго
Скопје
31.12.2018
30.12.2018
42.003812
21.452246
14889
сообраќај
Прилеп
05.01.2019
04.01.2019
41.35173
21.56214
14890
сообраќај
Скопје
05.01.2019
04.01.2019
42.003812
21.452246
14891
друго
Куманово
с.Долно Палчиште
06.01.2019
05.01.2019
42.13337
21.72584
14892
сообраќај
Битола
с.Дрмени
07.01.2019
06.01.2019
41.032799
21.34029
14893
сообраќај
Скопје
с.Морани
08.01.2019
07.01.2019
42.003812
21.452246
14894
сообраќај
Струга
с.Лабуништа
09.01.2019
08.01.2019
41.1775
20.6788889
14895
друго
10.01.2019
09.01.2019
41
18
14896
сообраќај
Скопје
улица "Бутелска"
11.01.2019
10.01.2019
42.003812
21.452246
14897
сообраќај
Битола
11.01.2019
10.01.2019
41.032799
21.34029
14898
друго
11.01.2019
10.01.2019
41
18
14899
кражба
Гостивар
11.01.2019
10.01.2019
41.800911
20.914169
14900
дрога
Штип
15.01.2019
14.01.2019
41.75
22.2
14901
сообраќај
Кочани
с.Долни Балван
20.01.2019
19.01.2019
41.9166667
22.4166667
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL