Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
14851
сообраќај
Скопје
03.12.2018
02.12.2018
42.003812
21.452246
14852
сообраќај
Скопје
04.12.2018
03.12.2018
42.003812
21.452246
14853
сообраќај
Струмица
с.Ново Село
06.12.2018
05.12.2018
41.441441
22.64183
14854
насилство
Битола
улица "Студенска"
07.12.2018
06.12.2018
41.032799
21.34029
14855
сообраќај
Скопје
с.Сопот
08.12.2018
07.12.2018
42.003812
21.452246
14856
сообраќај
Битола
с.Могила
09.12.2018
08.12.2018
41.032799
21.34029
14857
кражба
Скопје
10.12.2018
09.12.2018
42.003812
21.452246
14858
сообраќај
Гостивар
10.12.2018
09.12.2018
41.800911
20.914169
14859
сообраќај
Скопје
улица "Козара"
12.12.2018
11.12.2018
42.003812
21.452246
14860
сообраќај
Македонска Каменица
12.12.2018
12.12.2018
42.0197222
22.5916667
14861
друго
Скопје
12.12.2018
11.12.2018
42.003812
21.452246
14862
друго
Скопје
12.12.2018
11.12.2018
42.003812
21.452246
14863
сообраќај
Скопје
12.12.2018
11.12.2018
42.003812
21.452246
14864
сообраќај
Прилеп
улица "Марксова"
13.12.2018
12.12.2018
41.35173
21.56214
14865
сообраќај
Прилеп
улица "1-ви Мај"
14.12.2018
13.12.2018
41.35173
21.56214
14866
друго
Велес
14.12.2018
13.12.2018
41.73
21.78
14867
друго
Велес
14.12.2018
13.12.2018
41.73
21.78
14868
сообраќај
Скопје
улицата "Јадранска Магистрала"
18.12.2018
17.12.2018
42.003812
21.452246
14869
друго
Прилеп
18.12.2018
17.12.2018
41.35173
21.56214
14870
друго
Скопје
18.12.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14871
сообраќај
Скопје
19.12.2018
19.12.2018
42.003812
21.452246
14872
сообраќај
Битола
19.12.2018
19.12.2018
41.032799
21.34029
14873
сообраќај
Прилеп
19.12.2018
18.12.2018
41.35173
21.56214
14874
друго
Скопје
19.12.2018
18.12.2018
42.003812
21.452246
14875
сообраќај
Скопје
19.12.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14876
сообраќај
Гостивар
улица "Браќа Ѓиноски"
21.12.2018
20.12.2018
41.800911
20.914169
14877
сообраќај
Скопје
ул."Тодор Александров"
22.12.2018
21.12.2018
42.003812
21.452246
14878
сообраќај
Прилеп
23.12.2018
23.02.2012
41.35173
21.56214
14879
друго
Прилеп
улица "Митко Цветановски"
24.12.2018
23.12.2018
41.35173
21.56214
14880
кражба
с.Тимјаник
25.12.2018
24.12.2018
41.49205
22.09354
14881
сообраќај
Кичево
25.12.2018
30.11.-0001
41.5177778
20.9655556
14882
сообраќај
Тетово
ул."Маршал Тито"
28.12.2018
27.12.2018
42.00864
20.974159
14883
сообраќај
Скопје
ул."Шарпланинска"
29.12.2018
28.12.2018
42.003812
21.452246
14884
дрога
Прилеп
30.12.2018
29.12.2018
41.35173
21.56214
14885
друго
Скопје
30.12.2018
29.12.2018
42.003812
21.452246
14886
сообраќај
с.Кадино
31.12.2018
31.12.2018
41.49205
22.09354
14887
друго
Гевгелија
31.12.2018
30.12.2018
41.15
22.51
14888
друго
Скопје
31.12.2018
30.12.2018
42.003812
21.452246
14889
сообраќај
Прилеп
05.01.2019
04.01.2019
41.35173
21.56214
14890
сообраќај
Скопје
05.01.2019
04.01.2019
42.003812
21.452246
14891
друго
Куманово
с.Долно Палчиште
06.01.2019
05.01.2019
42.13337
21.72584
14892
сообраќај
Битола
с.Дрмени
07.01.2019
06.01.2019
41.032799
21.34029
14893
сообраќај
Скопје
с.Морани
08.01.2019
07.01.2019
42.003812
21.452246
14894
сообраќај
Струга
с.Лабуништа
09.01.2019
08.01.2019
41.1775
20.6788889
14895
друго
10.01.2019
09.01.2019
41
18
14896
сообраќај
Скопје
улица "Бутелска"
11.01.2019
10.01.2019
42.003812
21.452246
14897
сообраќај
Битола
11.01.2019
10.01.2019
41.032799
21.34029
14898
друго
11.01.2019
10.01.2019
41
18
14899
кражба
Гостивар
11.01.2019
10.01.2019
41.800911
20.914169
14900
дрога
Штип
15.01.2019
14.01.2019
41.75
22.2
14901
сообраќај
Кочани
с.Долни Балван
20.01.2019
19.01.2019
41.9166667
22.4166667
14902
сообраќај
Скопје
с.Сарај
25.01.2019
24.01.2019
42.003812
21.452246
14903
документи
Прилеп
25.01.2019
10.12.2014
41.35173
21.56214
14904
кражба
Скопје
улица "Бледски Договор"
27.01.2019
26.01.2019
42.003812
21.452246
14905
друго
Прилеп
27.01.2019
26.01.2019
41.35173
21.56214
14906
сообраќај
Скопје
28.01.2019
27.01.2019
42.003812
21.452246
14907
дрога
Прилеп
28.01.2019
27.01.2019
41.35173
21.56214
14908
друго
Гостивар
28.01.2019
30.11.-0001
41.800911
20.914169
14909
сообраќај
Скопје
28.01.2019
27.01.2018
42.003812
21.452246
14910
сообраќај
Кавадарци
улица "Цано Поп Ристов"
31.01.2019
30.01.2019
41.411192
21.9982338
14911
сообраќај
Берово
с.Тработивиште
03.02.2019
02.02.2019
41.71
22.85
14912
друго
Скопје
03.02.2019
02.02.2019
42.003812
21.452246
14913
насилство
Битола
улица "Новосадска"
06.02.2019
05.02.2019
41.032799
21.34029
14914
сообраќај
Кочани
10.02.2019
09.02.2019
41.9166667
22.4166667
14915
друго
Македонски Брод
10.02.2019
09.02.2019
41.5124006
21.2159425
14916
насилство
Скопје
ул "Христо Татарчев"
11.02.2019
10.02.2019
42.003812
21.452246
14917
сообраќај
Скопје
11.02.2019
10.02.2019
42.003812
21.452246
14918
друго
Прилеп
11.02.2019
11.02.2019
41.35173
21.56214
14919
сообраќај
Прилеп
с. Големо Радобил
12.02.2019
11.02.2019
41.35173
21.56214
14920
сообраќај
Скопје
13.02.2019
12.02.2019
42.003812
21.452246
14921
насилство
Скопје
с.Ласкарци
14.02.2019
13.02.2019
42.003812
21.452246
14922
друго
14.02.2019
13.02.2019
41
18
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL