Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15091
документи
Крива Паланка
03.06.2019
02.06.2019
42.2173226
22.28609
15092
документи
Крива Паланка
03.06.2019
02.06.2019
42.2173226
22.28609
15093
сообраќај
Скопје
03.06.2019
02.06.2019
42.003812
21.452246
15094
кражба
Гостивар
04.06.2019
22.12.2017
41.800911
20.914169
15095
сообраќај
Скопје
05.06.2019
04.06.2019
42.003812
21.452246
15096
сообраќај
Битола
05.06.2019
04.06.2019
41.032799
21.34029
15097
друго
Струмица
05.06.2019
04.06.2019
41.441441
22.64183
15098
друго
Тетово
ул."Маршал Тито"
06.06.2019
05.06.2019
42.00864
20.974159
15099
сообраќај
Кичево
с.Ботун
07.06.2019
06.06.2019
41.5177778
20.9655556
15100
насилство
Скопје
08.06.2019
07.06.2019
42.003812
21.452246
15101
оружје
Струга
село Велешта
09.06.2019
29.01.2019
41.1775
20.6788889
15102
документи
Куманово
09.06.2019
08.06.2019
42.13337
21.72584
15103
дрога
Куманово
10.06.2019
06.06.2019
42.13337
21.72584
15104
сообраќај
Скопје
10.06.2019
09.06.2019
42.003812
21.452246
15105
сообраќај
Битола
10.06.2019
09.06.2019
41.032799
21.34029
15106
сообраќај
Скопје
11.06.2019
11.06.2019
42.003812
21.452246
15107
сообраќај
Дебар
12.06.2019
11.06.2019
41.52
20.53
15108
сообраќај
Скопје
13.06.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15109
сообраќај
Скопје
с.Петровец
14.06.2019
13.06.2019
42.003812
21.452246
15110
сообраќај
Гостивар
15.06.2019
14.06.2019
41.800911
20.914169
15111
дрога
Скопје
с.Студеничани
16.06.2019
13.06.2019
42.003812
21.452246
15112
сообраќај
Скопје
17.06.2019
16.06.2019
42.003812
21.452246
15113
дрога
17.06.2019
16.06.2019
41
18
15114
документи
Куманово
17.06.2019
16.06.2019
42.13337
21.72584
15115
друго
Скопје
17.06.2019
16.06.2019
42.003812
21.452246
15116
сообраќај
Скопје
18.06.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15117
друго
Скопје
18.06.2019
17.06.2019
42.003812
21.452246
15118
друго
Прилеп
18.06.2019
17.06.2019
41.35173
21.56214
15119
друго
Тетово
18.06.2019
17.06.2019
42.00864
20.974159
15120
друго
Гостивар
19.06.2019
18.06.2019
41.800911
20.914169
15121
друго
Тетово
19.06.2019
18.06.2019
42.00864
20.974159
15122
друго
Скопје
19.06.2019
18.06.2019
42.003812
21.452246
15123
дрога
Скопје
ул."Ѓорѓи Капчев"
20.06.2019
17.06.2019
42.003812
21.452246
15124
друго
Прилеп
21.06.2019
20.06.2019
41.35173
21.56214
15125
документи
Крива Паланка
21.06.2019
20.06.2019
42.2173226
22.28609
15126
документи
Скопје
21.06.2019
27.01.2017
42.003812
21.452246
15127
дрога
Куманово
21.06.2019
06.06.2019
42.13337
21.72584
15128
друго
Скопје
21.06.2019
20.06.2019
42.003812
21.452246
15129
оружје
Дебар
22.06.2019
21.06.2019
41.52
20.53
15130
сообраќај
Скопје
22.06.2019
21.06.2019
42.003812
21.452246
15131
друго
Гевгелија
22.06.2019
21.06.2019
41.15
22.51
15132
друго
Берово
с.Русиново
23.06.2019
22.06.2019
41.71
22.85
15133
сообраќај
Прилеп
23.06.2019
23.02.2006
41.35173
21.56214
15134
сообраќај
Скопје
23.06.2019
22.06.2019
42.003812
21.452246
15135
друго
Скопје
23.06.2019
22.06.2019
42.003812
21.452246
15136
друго
Куманово
23.06.2019
22.06.2019
42.13337
21.72584
15137
друго
Скопје
23.06.2019
22.06.2019
42.003812
21.452246
15138
сообраќај
Скопје
24.06.2019
23.06.2019
42.003812
21.452246
15139
сообраќај
Велес
24.06.2019
23.06.2019
41.73
21.78
15140
друго
Скопје
24.06.2019
23.06.2019
42.003812
21.452246
15141
сообраќај
Скопје
25.06.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15142
друго
Штип
25.06.2019
24.06.2019
41.75
22.2
15143
сообраќај
Прилеп
26.06.2019
25.06.2019
41.35173
21.56214
15144
сообраќај
Скопје
26.06.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15145
сообраќај
Велес
26.06.2019
25.06.2019
41.73
21.78
15146
дрога
Велес
27.06.2019
20.06.2019
41.73
21.78
15147
друго
Велес
27.06.2019
26.06.2019
41.73
21.78
15148
сообраќај
Прилеп
27.06.2019
26.06.2019
41.35173
21.56214
15149
сообраќај
Прилеп
27.06.2019
26.06.2019
41.35173
21.56214
15150
друго
Скопје
28.06.2019
27.06.2019
42.003812
21.452246
15151
сообраќај
Прилеп
28.06.2019
27.06.2019
41.35173
21.56214
15152
сообраќај
Прилеп
28.06.2019
27.06.2019
41.35173
21.56214
15153
документи
Кавадарци
28.06.2019
27.06.2019
41.411192
21.9982338
15154
сообраќај
Велес
28.06.2019
27.06.2019
41.73
21.78
15155
друго
Прилеп
29.06.2019
28.06.2019
41.35173
21.56214
15156
дрога
Куманово
29.06.2019
23.06.2019
42.13337
21.72584
15157
документи
30.06.2019
29.06.2019
41
18
15158
дрога
Струмица
30.06.2019
06.03.2019
41.441441
22.64183
15159
дрога
Струга
с.Октиси
03.07.2019
06.08.2018
41.1775
20.6788889
15160
друго
Битола
04.07.2019
03.07.2019
41.032799
21.34029
15161
дрога
Скопје
бул."Климент
05.07.2019
03.07.2019
42.003812
21.452246
15162
друго
Прилеп
05.07.2019
04.07.2019
41.35173
21.56214
15163
сообраќај
Прилеп
05.07.2019
05.07.2019
41.35173
21.56214
15164
кражба
Скопје
бул."АСНОМ"
06.07.2019
25.06.2019
42.003812
21.452246
15165
дрога
Радовиш
с.Ораовица
07.07.2019
18.03.2019
41.6361111
22.4666667
15166
документи
Македонски Брод
08.07.2019
07.07.2019
41.5124006
21.2159425
15167
друго
Тетово
с.Јажинце
09.07.2019
08.07.2019
42.00864
20.974159
15168
сообраќај
Скопје
09.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15169
сообраќај
Берово
09.07.2019
08.07.2019
41.71
22.85
15170
насилство
Свети Николе
10.07.2019
09.07.2019
41.8666667
21.95
15171
сообраќај
Гевгелија
10.07.2019
10.07.2019
41.15
22.51
15172
сообраќај
Скопје
10.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15173
дрога
Скопје
ул."Дримкол"
11.07.2019
08.07.2019
42.003812
21.452246
15174
друго
Тетово
улица "Маршал Тито"
12.07.2019
11.07.2019
42.00864
20.974159
15175
сообраќај
Охрид
с.Ботун
12.07.2019
11.07.2019
41.12162
20.819441
15176
сообраќај
Тетово
с.Челопек
12.07.2019
11.07.2019
42.00864
20.974159
15177
друго
Скопје
ул."Борис Трајковски"
12.07.2019
11.07.2019
42.003812
21.452246
15178
сообраќај
Скопје
12.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15179
документи
Куманово
13.07.2019
12.07.2019
42.13337
21.72584
15180
сообраќај
Прилеп
с.Маврови
13.07.2019
12.07.2019
41.35173
21.56214
15181
сообраќај
Скопје
13.07.2019
12.07.2019
42.003812
21.452246
15182
сообраќај
Скопје
13.07.2019
12.07.2019
42.003812
21.452246
15183
сообраќај
Скопје
ул."Горно Лисиче"
13.07.2019
12.07.2019
42.003812
21.452246
15184
друго
Скопје
ул "Ј.Мијалков"
14.07.2019
13.07.2019
42.003812
21.452246
15185
друго
Скопје
14.07.2019
13.07.2019
42.003812
21.452246
15186
дрога
Тетово
с.Џепчиште
14.07.2019
22.12.2018
42.00864
20.974159
15187
дрога
Тетово
с.Џепчиште
14.07.2019
22.12.2018
42.00864
20.974159
15188
дрога
Куманово
с.Черкези
14.07.2019
13.04.2019
42.13337
21.72584
15189
дрога
Куманово
с.Черкези
14.07.2019
13.04.2019
42.13337
21.72584
15190
кражба
Скопје
14.07.2019
10.03.2018
42.003812
21.452246
15191
кражба
Скопје
14.07.2019
10.03.2018
42.003812
21.452246
15192
сообраќај
Скопје
с.Маврово
14.07.2019
13.07.2019
42.003812
21.452246
15193
сообраќај
Скопје
с.Маврово
14.07.2019
13.07.2019
42.003812
21.452246
15194
друго
Тетово
улица "133"
15.07.2019
14.07.2019
42.00864
20.974159
15195
сообраќај
Велес
15.07.2019
14.07.2019
41.73
21.78
15196
друго
Велес
15.07.2019
14.07.2019
41.73
21.78
15197
сообраќај
Валандово
с.Удово
15.07.2019
14.07.2019
41.3169444
22.5611111
15198
сообраќај
Куманово
15.07.2019
14.07.2019
42.13337
21.72584
15199
сообраќај
Битола
ул."Васко Карангелевски"
15.07.2019
14.07.2019
41.032799
21.34029
15200
сообраќај
Скопје
15.07.2019
14.07.2019
42.003812
21.452246
15201
друго
Тетово
улица "Киро Ристевски-Дрнц"
16.07.2019
15.07.2019
42.00864
20.974159
15202
друго
Прилеп
улица "Боге Велјановски"
16.07.2019
16.07.2019
41.35173
21.56214
15203
друго
Тетово
16.07.2019
15.07.2019
42.00864
20.974159
15204
сообраќај
Прилеп
с.Кривогаштани
16.07.2019
15.07.2019
41.35173
21.56214
15205
кражба
Охрид
16.07.2019
15.07.2019
41.12162
20.819441
15206
кражба
Ресен
16.07.2019
15.07.2019
41.0889
21.0122
15207
друго
с.Петровец
16.07.2019
15.07.2019
0
0
15208
сообраќај
Скопје
16.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15209
насилство
Прилеп
с.Селце
17.07.2019
16.07.2019
41.35173
21.56214
15210
друго
Тетово
17.07.2019
16.07.2019
42.00864
20.974159
15211
друго
Струга
ул."Маршал Тито"
17.07.2019
16.07.2019
41.1775
20.6788889
15212
сообраќај
Струга
с.Велешта
17.07.2019
16.07.2019
41.1775
20.6788889
15213
сообраќај
Прилеп
17.07.2019
16.07.2019
41.35173
21.56214
15214
сообраќај
Скопје
ул."Алија Авдовиќ"  во
17.07.2019
16.07.2019
42.003812
21.452246
15215
сообраќај
Скопје
17.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15216
насилство
Прилеп
18.07.2019
17.07.2019
41.35173
21.56214
15217
дрога
Битола
18.07.2019
17.01.2019
41.032799
21.34029
15218
друго
Гостивар
18.07.2019
17.07.2019
41.800911
20.914169
15219
сообраќај
Прилеп
с.Дебреште
18.07.2019
17.07.2019
41.35173
21.56214
15220
сообраќај
Скопје
18.07.2019
17.07.2019
42.003812
21.452246
15221
сообраќај
Скопје
18.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15222
кражба
Струга
19.07.2019
19.07.2019
41.1775
20.6788889
15223
оружје
Велес
19.07.2019
14.12.2018
41.73
21.78
15224
сообраќај
Гевгелија
с.Грчиште
19.07.2019
18.07.2019
41.15
22.51
15225
друго
Битола
19.07.2019
18.07.2019
41.032799
21.34029
15226
друго
Скопје
19.07.2019
18.07.2019
42.003812
21.452246
15227
сообраќај
Тетово
бул."Видое
19.07.2019
18.07.2019
42.00864
20.974159
15228
сообраќај
Кавадарци
ул."Шишка"
19.07.2019
18.07.2019
41.411192
21.9982338
15229
друго
Скопје
ул."Кеј Димитар Влахов"
19.07.2019
18.07.2019
42.003812
21.452246
15230
друго
Скопје
ул."Кеј Димитар Влахов"
19.07.2019
18.07.2019
42.003812
21.452246
15231
сообраќај
Скопје
19.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15232
сообраќај
Велес
с.Сопот
20.07.2019
19.07.2019
41.73
21.78
15233
дрога
Струмица
с.Банско
20.07.2019
18.01.2019
41.441441
22.64183
15234
дрога
Битола
20.07.2019
17.08.2018
41.032799
21.34029
15235
друго
Охрид
20.07.2019
19.07.2019
41.12162
20.819441
15236
документи
Битола
20.07.2019
19.07.2019
41.032799
21.34029
15237
кражба
Прилеп
20.07.2019
19.07.2019
41.35173
21.56214
15238
сообраќај
Скопје
с.Радибуш
21.07.2019
21.07.2019
42.003812
21.452246
15239
дрога
Велес
21.07.2019
13.12.2018
41.73
21.78
15240
документи
Скопје
21.07.2019
20.07.2019
42.003812
21.452246
15241
насилство
Скопје
с.Кучково
21.07.2019
20.07.2019
42.003812
21.452246
15242
друго
Скопје
21.07.2019
20.07.2019
42.003812
21.452246
15243
друго
Скопје
ул."Кеј 13-ти Ноември"
21.07.2019
20.07.2019
42.003812
21.452246
15244
сообраќај
21.07.2019
21.07.2019
41.49205
22.09354
15245
сообраќај
Скопје
бул."Словенија"
21.07.2019
21.07.2019
42.003812
21.452246
15246
сообраќај
Битола
22.07.2019
21.07.2019
41.032799
21.34029
15247
друго
Скопје
22.07.2019
21.07.2019
42.003812
21.452246
15248
сообраќај
Скопје
22.07.2019
21.07.2019
42.003812
21.452246
15249
сообраќај
Кавадарци
22.07.2019
21.07.2019
41.411192
21.9982338
15250
дрога
Гостивар
с.Речане
23.07.2019
04.02.2019
41.800911
20.914169
15251
дрога
Битола
23.07.2019
11.07.2018
41.032799
21.34029
15252
друго
Гостивар
23.07.2019
22.07.2019
41.800911
20.914169
15253
сообраќај
Скопје
бул."8-ми
23.07.2019
22.07.2019
42.003812
21.452246
15254
насилство
Скопје
ул."Народни Херои"
23.07.2019
22.07.2019
42.003812
21.452246
15255
друго
Скопје
ул."Козле"
23.07.2019
22.07.2019
42.003812
21.452246
15256
друго
с.Петровец
23.07.2019
22.07.2019
0
0
15257
сообраќај
Скопје
23.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15258
дрога
Делчево
24.07.2019
17.01.2019
41.9666667
22.7666667
15259
дрога
Кочани
24.07.2019
13.11.2018
41.9166667
22.4166667
15260
насилство
Струмица
24.07.2019
23.07.2019
41.441441
22.64183
15261
друго
Крива Паланка
24.07.2019
24.07.2019
42.2173226
22.28609
15262
сообраќај
Тетово
24.07.2019
23.07.2019
42.00864
20.974159
15263
сообраќај
Битола
24.07.2019
23.07.2019
41.032799
21.34029
15264
сообраќај
Скопје
24.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15265
друго
Прилеп
25.07.2019
24.07.2019
41.35173
21.56214
15266
друго
Македонски Брод
25.07.2019
24.07.2019
41.5124006
21.2159425
15267
сообраќај
Битола
25.07.2019
24.07.2019
41.032799
21.34029
15268
друго
с.Ј.А.(67)
25.07.2019
24.07.2019
0
0
15269
сообраќај
Скопје
25.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15270
сообраќај
Прилеп
с.Кривогаштани
25.07.2019
24.07.2019
41.35173
21.56214
15271
сообраќај
Прилеп
с.Мало Коњари
25.07.2019
24.07.2019
41.35173
21.56214
15272
сообраќај
Дебар
26.07.2019
25.07.2019
41.52
20.53
15273
друго
Прилеп
26.07.2019
25.07.2019
41.35173
21.56214
15274
друго
Охрид
26.07.2019
25.07.2019
41.12162
20.819441
15275
сообраќај
Берово
26.07.2019
25.07.2019
41.71
22.85
15276
друго
Скопје
бул."Партизански
26.07.2019
25.07.2019
42.003812
21.452246
15277
друго
Струмица
26.07.2019
25.07.2019
41.441441
22.64183
15278
сообраќај
Скопје
26.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15279
сообраќај
Скопје
26.07.2019
25.07.2019
42.003812
21.452246
15280
сообраќај
Велес
с.Катланово
26.07.2019
25.07.2019
41.73
21.78
15281
друго
Гостивар
с.Равен
26.07.2019
25.07.2019
41.800911
20.914169
15282
сообраќај
Штип
26.07.2019
25.07.2019
41.75
22.2
15283
дрога
Гевгелија
с.Негорци
27.07.2019
16.12.2018
41.15
22.51
15284
друго
Струга
27.07.2019
27.07.2019
41.1775
20.6788889
15285
сообраќај
Куманово
с.Горно Коњаре
27.07.2019
26.07.2019
42.13337
21.72584
15286
друго
Дебар
с. Кривци.
27.07.2019
26.07.2019
41.52
20.53
15287
сообраќај
Штип
ул."Брегалничка"
27.07.2019
26.07.2019
41.75
22.2
15288
друго
Скопје
28.07.2019
27.07.2019
42.003812
21.452246
15289
дрога
Куманово
28.07.2019
12.06.2019
42.13337
21.72584
15290
насилство
Струга
28.07.2019
27.07.2019
41.1775
20.6788889
15291
друго
Крива Паланка
28.07.2019
27.07.2019
42.2173226
22.28609
15292
друго
Куманово
с.Белановце
28.07.2019
27.07.2019
42.13337
21.72584
15293
сообраќај
Гевгелија
29.07.2019
28.07.2019
41.15
22.51
15294
друго
Струмица
29.07.2019
28.07.2019
41.441441
22.64183
15295
сообраќај
Скопје
29.07.2019
28.07.2019
42.003812
21.452246
15296
сообраќај
Скопје
улицата "Цветан Димов"
29.07.2019
28.07.2019
42.003812
21.452246
15297
сообраќај
Радовиш
с.Лакавица
29.07.2019
28.07.2019
41.6361111
22.4666667
15298
сообраќај
Скопје
улицата "Христијан Тодоровски-Карпош"
29.07.2019
28.07.2019
42.003812
21.452246
15299
друго
Скопје
улицата "Владимир Комаров"
29.07.2019
28.07.2019
42.003812
21.452246
15300
друго
Скопје
30.07.2019
25.07.2019
42.003812
21.452246
15301
сообраќај
Скопје
30.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15302
друго
Скопје
30.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15303
друго
Скопје
30.07.2019
29.07.2019
42.003812
21.452246
15304
друго
Струмица
улица "Маршал Тито"
30.07.2019
29.07.2019
41.441441
22.64183
15305
друго
Скопје
30.07.2019
29.07.2019
42.003812
21.452246
15306
документи
Куманово
с.Ропаљце
30.07.2019
14.07.2019
42.13337
21.72584
15307
сообраќај
Радовиш
с.Лакавица
31.07.2019
30.07.2019
41.6361111
22.4666667
15308
сообраќај
Демир Капија
с.Студеничани
31.07.2019
31.07.2019
41.4051233
22.2413823
15309
друго
Гевгелија
улица "Ристо Чавдаров"
31.07.2019
30.07.2019
41.15
22.51
15310
друго
Куманово
31.07.2019
30.07.2019
42.13337
21.72584
15311
друго
Скопје
31.07.2019
30.07.2019
42.003812
21.452246
15312
друго
Скопје
улицата "Иван Хаџиниколов"
31.07.2019
30.07.2019
42.003812
21.452246
15313
сообраќај
Скопје
31.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15314
оружје
Тетово
улица "172"
31.07.2019
30.07.2019
42.00864
20.974159
15315
сообраќај
Скопје
с.Копаница
31.07.2019
30.07.2019
42.003812
21.452246
15316
сообраќај
Прилеп
01.08.2019
30.11.-0001
41.35173
21.56214
15317
сообраќај
Прилеп
01.08.2019
30.11.-0001
41.35173
21.56214
15318
друго
Прилеп
01.08.2019
30.11.-0001
41.35173
21.56214
15319
сообраќај
Скопје
01.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15320
друго
Струга
с.Франгово,струшко
01.08.2019
31.07.2019
41.1775
20.6788889
15321
сообраќај
Велес
с.Ново Село
01.08.2019
31.07.2019
41.73
21.78
15322
сообраќај
Скопје
улица "Митрополит Теодосиј Гологанов"
01.08.2019
01.08.2019
42.003812
21.452246
15323
друго
Тетово
улица "Александар Јовановски-Журчин"
02.08.2019
01.08.2019
42.00864
20.974159
15324
сообраќај
Прилеп
02.08.2019
01.08.2019
41.35173
21.56214
15325
друго
Гостивар
с.Градец
02.08.2019
01.08.2019
41.800911
20.914169
15326
друго
Гостивар
02.08.2019
01.08.2019
41.800911
20.914169
15327
друго
Тетово
с.Горно Седларце
02.08.2019
01.08.2019
42.00864
20.974159
15328
кражба
Охрид
02.08.2019
01.08.2019
41.12162
20.819441
15329
сообраќај
Струга
улицата "Партизанска"
02.08.2019
01.08.2019
41.1775
20.6788889
15330
сообраќај
Куманово
улицата "11-ти Октомври"
02.08.2019
01.08.2019
42.13337
21.72584
15331
сообраќај
Гостивар
с.Вранештица
02.08.2019
01.08.2019
41.800911
20.914169
15332
сообраќај
Радовиш
с.Ињево
02.08.2019
01.08.2019
41.6361111
22.4666667
15333
друго
Велес
улицата "Костурски Херои"
02.08.2019
01.08.2019
41.73
21.78
15334
друго
Гостивар
с.Чегране
02.08.2019
02.08.2019
41.800911
20.914169
15335
друго
Тетово
с.Желино
02.08.2019
02.08.2019
42.00864
20.974159
15336
друго
Охрид
03.08.2019
02.08.2019
41.12162
20.819441
15337
дрога
Прилеп
03.08.2019
02.08.2019
41.35173
21.56214
15338
сообраќај
Скопје
с.Миладиновци
03.08.2019
02.08.2019
42.003812
21.452246
15339
сообраќај
Струмица
с.Дабиле
03.08.2019
02.08.2019
41.441441
22.64183
15340
кражба
Гевгелија
04.08.2019
03.08.2019
41.15
22.51
15341
сообраќај
Гевгелија
04.08.2019
03.08.2019
41.15
22.51
15342
документи
Охрид
с.Лескоец
04.08.2019
08.01.2015
41.12162
20.819441
15343
сообраќај
Битола
с.Тополчани
04.08.2019
03.08.2019
41.032799
21.34029
15344
сообраќај
Велес
улицата "Кумановска"
04.08.2019
03.08.2019
41.73
21.78
15345
сообраќај
Куманово
с. Лојане
04.08.2019
03.08.2019
42.13337
21.72584
15346
сообраќај
Гевгелија
04.08.2019
03.08.2019
41.15
22.51
15347
друго
Скопје
улицата "Владимир Комаров"
04.08.2019
03.08.2019
42.003812
21.452246
15348
сообраќај
Скопје
05.08.2019
04.08.2019
42.003812
21.452246
15349
друго
Струмица
05.08.2019
04.09.2019
41.441441
22.64183
15350
сообраќај
Тетово
с.Калник
05.08.2019
04.08.2019
42.00864
20.974159
15351
насилство
Берово
с.Двориште
05.08.2019
04.08.2019
41.71
22.85
15352
друго
Скопје
05.08.2019
04.08.2019
42.003812
21.452246
15353
друго
Скопје
улицата "Лазар Поп Трајков"
05.08.2019
04.08.2019
42.003812
21.452246
15354
друго
Скопје
07.08.2019
07.08.2018
42.003812
21.452246
15355
сообраќај
Крива Паланка
07.08.2019
06.08.2019
42.2173226
22.28609
15356
друго
Скопје
улицата "Февруарски поход"
07.08.2019
06.08.2019
42.003812
21.452246
15357
друго
Скопје
улицата "Трифун Хаџи Јанев"
07.08.2019
06.08.2019
42.003812
21.452246
15358
сообраќај
Скопје
07.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15359
сообраќај
Охрид
улицата "7 ми Ноември"
07.08.2019
06.08.2019
41.12162
20.819441
15360
сообраќај
Скопје
07.08.2019
06.08.2019
42.003812
21.452246
15361
друго
Гостивар
07.08.2019
06.08.2019
41.800911
20.914169
15362
сообраќај
Тетово
с.Нераште
08.08.2019
08.08.2019
42.00864
20.974159
15363
друго
Гостивар
08.08.2019
07.08.2019
41.800911
20.914169
15364
сообраќај
Велес
08.08.2019
07.08.2019
41.73
21.78
15365
сообраќај
Битола
08.08.2019
07.08.2019
41.032799
21.34029
15366
сообраќај
Скопје
улицата "Народни херои"
08.08.2019
07.08.2019
42.003812
21.452246
15367
сообраќај
Скопје
08.08.2019
07.08.2019
42.003812
21.452246
15368
сообраќај
Скопје
улицата "Ферид Мурати"
08.08.2019
07.08.2019
42.003812
21.452246
15369
друго
Скопје
08.08.2019
07.08.2019
42.003812
21.452246
15370
сообраќај
Скопје
08.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15371
сообраќај
Гостивар
с.Порој
08.08.2019
07.08.2019
41.800911
20.914169
15372
дрога
Велес
09.08.2019
08.08.2019
41.73
21.78
15373
дрога
Скопје
09.08.2019
07.08.2019
42.003812
21.452246
15374
друго
Штип
с.Таринци
09.08.2019
08.08.2019
41.75
22.2
15375
друго
Скопје
улицата "Лазар Поп Трајков"
09.08.2019
08.08.2019
42.003812
21.452246
15376
сообраќај
Скопје
09.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15377
сообраќај
Прилеп
11.08.2019
11.02.2008
41.35173
21.56214
15378
дрога
Гостивар
11.08.2019
02.08.2019
41.800911
20.914169
15379
дрога
Скопје
с.Волково,скопско
11.08.2019
02.08.2019
42.003812
21.452246
15380
сообраќај
Куманово
село Облавце
11.08.2019
10.08.2019
42.13337
21.72584
15381
сообраќај
Демир Капија
11.08.2019
10.08.2019
41.4051233
22.2413823
15382
сообраќај
Струмица
с.Босилово
11.08.2019
09.08.2019
41.441441
22.64183
15383
друго
Скопје
11.08.2019
10.08.2019
42.003812
21.452246
15384
сообраќај
Скопје
12.08.2019
11.08.2019
42.003812
21.452246
15385
друго
Тетово
12.08.2019
11.08.2019
42.00864
20.974159
15386
сообраќај
Прилеп
с.Дебриште
12.08.2019
11.08.2019
41.35173
21.56214
15387
сообраќај
Скопје
улицата "Војвода Васил Чакаларов"
12.08.2019
11.08.2019
42.003812
21.452246
15388
сообраќај
Кавадарци
улицата "Страшо Пинџур"
12.08.2019
11.08.2019
41.411192
21.9982338
15389
насилство
Скопје
12.08.2019
11.08.2019
42.003812
21.452246
15390
сообраќај
Тетово
13.08.2019
13.08.2019
42.00864
20.974159
15391
сообраќај
Прилеп
с.Добридол
13.08.2019
13.08.2019
41.35173
21.56214
15392
сообраќај
Скопје
13.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15393
сообраќај
Радовиш
улицата "Чеде Филиповски Даме"
13.08.2019
12.08.2019
41.6361111
22.4666667
15394
друго
Скопје
13.08.2019
12.08.2019
42.003812
21.452246
15395
друго
Скопје
13.08.2019
12.08.2019
42.003812
21.452246
15396
друго
Тетово
улица "Иво Лола Рибар"
14.08.2019
13.08.2019
42.00864
20.974159
15397
сообраќај
Скопје
14.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15398
сообраќај
Тетово
14.08.2019
13.08.2019
42.00864
20.974159
15399
дрога
Велес
14.08.2019
14.08.2019
41.73
21.78
15400
насилство
Скопје
улицата "Февруарски поход"
14.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
15401
сообраќај
Кичево
с.Грешница
14.08.2019
13.08.2019
41.5177778
20.9655556
15402
сообраќај
Скопје
улицата "Македонско Косовско бригада"
14.08.2019
13.08.2019
42.003812
21.452246
15403
друго
Скопје
14.08.2019
13.08.2019
42.003812
21.452246
15404
сообраќај
Тетово
с.Жеровјане
15.08.2019
14.08.2019
42.00864
20.974159
15405
друго
Тетово
улица "Ѓорче Петров"
15.08.2019
14.08.2019
42.00864
20.974159
15406
сообраќај
Прилеп
15.08.2019
14.08.2019
41.35173
21.56214
15407
друго
Прилеп
с.Магарево
15.08.2019
14.08.2019
41.35173
21.56214
15408
друго
Скопје
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
15409
друго
Скопје
улицата "Јани Лукроски"
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
15410
сообраќај
Скопје
с.Дрма
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
15411
сообраќај
Скопје
15.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15412
сообраќај
Кочани
с.Соколарци
15.08.2019
14.08.2019
41.9166667
22.4166667
15413
друго
Гостивар
улицата "ЈНА"
15.08.2019
14.08.2019
41.800911
20.914169
15414
сообраќај
Скопје
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
15415
сообраќај
Скопје
улицата "Џон Кенеди"
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
15416
друго
Куманово
улицата "Народна револуција"
15.08.2019
14.08.2019
42.13337
21.72584
15417
сообраќај
Гевгелија
с.Богородица
15.08.2019
14.08.2019
41.15
22.51
15418
друго
Тетово
улица "Александар Јовановски-Журчин"
16.08.2019
15.08.2019
42.00864
20.974159
15419
друго
Тетово
улица "Вонвардарска "
16.08.2019
15.08.2019
42.00864
20.974159
15420
сообраќај
Прилеп
с.Степанци
16.08.2019
15.08.2019
41.35173
21.56214
15421
друго
Велес
16.08.2019
15.08.2019
41.73
21.78
15422
сообраќај
Скопје
16.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15423
сообраќај
Гостивар
с.Топлица
16.08.2019
15.08.2019
41.800911
20.914169
15424
сообраќај
Тетово
с.Пршовце
16.08.2019
16.08.2019
42.00864
20.974159
15425
друго
Пехчево
с.Црник
16.08.2019
15.08.2019
41.763
22.888
15426
сообраќај
Скопје
с.Сингелиќ
16.08.2019
15.08.2019
42.003812
21.452246
15427
друго
Скопје
16.08.2019
15.08.2019
42.003812
21.452246
15428
кражба
Скопје
17.08.2019
15.08.2019
42.003812
21.452246
15429
дрога
Свети Николе
улицата "9-ти Мај"
17.08.2019
30.01.2018
41.8666667
21.95
15430
дрога
Берово
улицата "Буковик"
17.08.2019
29.11.2018
41.71
22.85
15431
друго
Скопје
17.08.2019
16.08.2019
42.003812
21.452246
15432
друго
Крива Паланка
с.Подржикоњ
17.08.2019
16.08.2019
42.2173226
22.28609
15433
друго
Скопје
17.08.2019
16.08.2019
42.003812
21.452246
15434
сообраќај
Тетово
улицата "Браќа Миладиновци"
17.08.2019
16.08.2019
42.00864
20.974159
15435
сообраќај
Охрид
с.Орман
17.08.2019
16.08.2019
41.12162
20.819441
15436
сообраќај
Струмица
улицата "Климент Охридски"
17.08.2019
16.08.2019
41.441441
22.64183
15437
документи
Виница
18.08.2019
17.08.2019
41.8865
22.50782
15438
дрога
Куманово
с.Речица
18.08.2019
13.01.2019
42.13337
21.72584
15439
дрога
Делчево
улицата "Кузман Јосифовски-Питу"
18.08.2019
04.08.2018
41.9666667
22.7666667
15440
сообраќај
Струмица
с.Н.Коњарево
18.08.2019
17.08.2019
41.441441
22.64183
15441
сообраќај
Битола
с.Егри
18.08.2019
17.08.2019
41.032799
21.34029
15442
друго
улицата "Бранислав Нушиќ"
18.08.2019
17.08.2019
0
0
15443
друго
Скопје
18.08.2019
17.08.2019
42.003812
21.452246
15444
сообраќај
Прилеп
18.08.2019
18.02.2008
41.35173
21.56214
15445
сообраќај
Скопје
18.08.2019
17.08.2019
42.003812
21.452246
15446
сообраќај
Скопје
19.08.2019
18.08.2019
42.003812
21.452246
15447
сообраќај
Тетово
с.Боговиње
19.08.2019
19.08.2019
42.00864
20.974159
15448
кражба
Гостивар
19.08.2019
18.08.2019
41.800911
20.914169
15449
друго
Тетово
19.08.2019
18.08.2019
42.00864
20.974159
15450
кражба
Куманово
с.Шупљи камен
19.08.2019
18.08.2019
42.13337
21.72584
15451
друго
Прилеп
с.Брајчино
19.08.2019
18.08.2019
41.35173
21.56214
15452
друго
Скопје
улицата "Михаил Чаков"
19.08.2019
18.08.2019
42.003812
21.452246
15453
сообраќај
Куманово
19.08.2019
19.08.2019
42.13337
21.72584
15454
насилство
Скопје
19.08.2019
18.08.2019
42.003812
21.452246
15455
сообраќај
Валандово
с.Банско
19.08.2019
18.08.2019
41.3169444
22.5611111
15456
дрога
Скопје
20.08.2019
19.08.2019
42.003812
21.452246
15457
дрога
Прилеп
20.08.2019
19.08.2019
41.35173
21.56214
15458
друго
Скопје
20.08.2019
19.08.2019
42.003812
21.452246
15459
сообраќај
Скопје
20.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15460
друго
Скопје
с.Љубин
20.08.2019
19.08.2019
42.003812
21.452246
15461
друго
Скопје
с.Кондово.
20.08.2019
19.08.2019
42.003812
21.452246
15462
друго
Тетово
с.Боговиње
21.08.2019
21.08.2019
42.00864
20.974159
15463
друго
Тетово
с.Жеровјане
21.08.2019
21.08.2019
42.00864
20.974159
15464
сообраќај
Гостивар
с.Зубовце
21.08.2019
20.08.2019
41.800911
20.914169
15465
сообраќај
Прилеп
21.08.2019
20.08.2019
41.35173
21.56214
15466
сообраќај
Охрид
улица "Илинденска"
21.08.2019
20.08.2019
41.12162
20.819441
15467
друго
Скопје
21.08.2019
20.08.2019
42.003812
21.452246
15468
насилство
Скопје
21.08.2019
20.08.2019
42.003812
21.452246
15469
сообраќај
Скопје
21.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15470
сообраќај
Прилеп
22.08.2019
21.08.2019
41.35173
21.56214
15471
друго
22.08.2019
21.08.2019
41
18
15472
друго
Тетово
22.08.2019
21.08.2019
42.00864
20.974159
15473
сообраќај
Куманово
22.08.2019
21.08.2019
42.13337
21.72584
15474
сообраќај
Скопје
22.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15475
сообраќај
Скопје
улица "Јани Лукровски"
22.08.2019
22.08.2019
42.003812
21.452246
15476
сообраќај
Гостивар
с.Калиште
22.08.2019
21.08.2019
41.800911
20.914169
15477
сообраќај
улицата "Маршал Тито"
22.08.2019
21.08.2019
41.49205
22.09354
15478
друго
Скопје
22.08.2019
21.08.2019
42.003812
21.452246
15479
друго
Скопје
улица "Моцартова"
22.08.2019
21.08.2019
42.003812
21.452246
15480
друго
Гостивар
улица "Мара Угриноска"
23.08.2019
22.08.2019
41.800911
20.914169
15481
сообраќај
Скопје
23.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15482
друго
Скопје
23.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15483
друго
Скопје
23.08.2019
22.08.2019
42.003812
21.452246
15484
друго
Скопје
23.08.2019
21.08.2019
42.003812
21.452246
15485
сообраќај
Скопје
с.Идризово
23.08.2019
22.08.2019
42.003812
21.452246
15486
сообраќај
Скопје
с.Петровец
23.08.2019
22.08.2019
42.003812
21.452246
15487
сообраќај
Скопје
улица и булеварот "Јане Сандански"
23.08.2019
22.08.2019
42.003812
21.452246
15488
друго
Битола
улицата "376"
23.08.2019
22.08.2019
41.032799
21.34029
15489
друго
Скопје
улицата "Јани Лукровски"
23.08.2019
22.08.2019
42.003812
21.452246
15490
друго
Куманово
24.08.2019
27.12.2018
42.13337
21.72584
15491
дрога
Гостивар
ул."18 Ноември"
24.08.2019
24.08.2019
41.800911
20.914169
15492
сообраќај
Демир Капија
24.08.2019
23.08.2019
41.4051233
22.2413823
15493
друго
Скопје
улица "Светиниколска"
24.08.2019
23.08.2019
42.003812
21.452246
15494
кражба
Тетово
25.08.2019
24.08.2019
42.00864
20.974159
15495
дрога
Охрид
25.08.2019
13.08.2019
41.12162
20.819441
15496
насилство
Струга
25.08.2019
24.08.2019
41.1775
20.6788889
15497
кражба
Тетово
25.08.2019
28.05.2019
42.00864
20.974159
15498
кражба
25.08.2019
24.08.2019
41.49205
22.09354
15499
сообраќај
Радовиш
с.Воиславци
25.08.2019
24.08.2019
41.6361111
22.4666667
15500
сообраќај
Тетово
25.08.2019
24.08.2019
42.00864
20.974159
15501
сообраќај
Скопје
улица "532"
25.08.2019
25.08.2019
42.003812
21.452246
15502
друго
Скопје
26.08.2019
25.08.2019
42.003812
21.452246
15503
друго
Прилеп
26.08.2019
25.08.2019
41.35173
21.56214
15504
друго
Струмица
26.08.2019
25.08.2019
41.441441
22.64183
15505
сообраќај
Куманово
улица "Пириниска"
26.08.2019
25.08.2019
42.13337
21.72584
15506
сообраќај
Скопје
26.08.2019
25.08.2019
42.003812
21.452246
15507
сообраќај
Крива Паланка
с.Јурумлери
26.08.2019
26.08.2019
42.2173226
22.28609
15508
друго
27.08.2019
26.08.2019
41
18
15509
друго
Гостивар
27.08.2019
26.08.2019
41.800911
20.914169
15510
друго
Прилеп
27.08.2019
26.08.2019
41.35173
21.56214
15511
друго
Велес
с.Башино
27.08.2019
26.08.2019
41.73
21.78
15512
сообраќај
Скопје
27.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15513
сообраќај
Скопје
улица "Коста Новаковиќ"
27.08.2019
26.08.2019
42.003812
21.452246
15514
сообраќај
Охрид
с.Горно Лакочереј
27.08.2019
26.08.2019
41.12162
20.819441
15515
сообраќај
Скопје
с.Семениште
27.08.2019
26.08.2019
42.003812
21.452246
15516
друго
Кавадарци
28.08.2019
28.08.2019
41.411192
21.9982338
15517
друго
с.Жеровјане, полициски
28.08.2019
28.08.2019
0
0
15518
сообраќај
Македонски Брод
с.Самоков
28.08.2019
27.08.2019
41.5124006
21.2159425
15519
сообраќај
Охрид
улицата "Егејска"
28.08.2019
27.08.2019
41.12162
20.819441
15520
сообраќај
Скопје
улицата "Франк Харкорт Манинг"
28.08.2019
27.08.2019
42.003812
21.452246
15521
друго
Струга
с. Ливада
28.08.2019
27.08.2019
41.1775
20.6788889
15522
друго
Скопје
28.08.2019
27.08.2019
42.003812
21.452246
15523
друго
Скопје
улицата "Методија Андонов Ченто"
28.08.2019
27.08.2019
42.003812
21.452246
15524
сообраќај
Скопје
28.08.2019
28.08.2019
42.003812
21.452246
15525
сообраќај
Скопје
29.08.2019
28.08.2019
42.003812
21.452246
15526
дрога
Гостивар
улица "Мара Угриноска"
29.08.2019
22.08.2019
41.800911
20.914169
15527
сообраќај
Дебар
29.08.2019
28.08.2019
41.52
20.53
15528
сообраќај
Битола
с. Породин
29.08.2019
28.08.2019
41.032799
21.34029
15529
сообраќај
Велес
с.Мартолци
29.08.2019
28.08.2019
41.73
21.78
15530
друго
Гостивар
29.08.2019
28.08.2019
41.800911
20.914169
15531
друго
Скопје
улицата "Коперникова"
29.08.2019
28.08.2019
42.003812
21.452246
15532
сообраќај
Скопје
29.08.2019
28.08.2019
42.003812
21.452246
15533
дрога
Радовиш
30.08.2019
26.03.2019
41.6361111
22.4666667
15534
сообраќај
Скопје
30.08.2019
29.08.2019
42.003812
21.452246
15535
сообраќај
Тетово
30.08.2019
30.08.2019
42.00864
20.974159
15536
сообраќај
Кавадарци
30.08.2019
29.08.2019
41.411192
21.9982338
15537
сообраќај
Куманово
ул."13-ти Ноември"
30.08.2019
29.08.2019
42.13337
21.72584
15538
сообраќај
Тетово
с.Фалише
31.08.2019
30.08.2019
42.00864
20.974159
15539
дрога
Струмица
31.08.2019
19.04.2019
41.441441
22.64183
15540
друго
Скопје
с.Матка
31.08.2019
30.08.2019
42.003812
21.452246
15541
сообраќај
Демир Капија
с.Прибилци
31.08.2019
30.08.2019
41.4051233
22.2413823
15542
друго
Гостивар
ул."Никола Тесла"
31.08.2019
31.08.2019
41.800911
20.914169
15543
друго
Скопје
ул."Васко Карангелевски"
31.08.2019
30.08.2019
42.003812
21.452246
15544
друго
Скопје
ул."Јуриј Гагарин"
31.08.2019
30.08.2019
42.003812
21.452246
15545
оружје
Скопје
с.Арнакија
31.08.2019
30.08.2019
42.003812
21.452246
15546
друго
Скопје
ул."1596"
01.09.2019
31.08.2019
42.003812
21.452246
15547
дрога
Куманово
ул."Иво Лола Рибар"
01.09.2019
20.03.2019
42.13337
21.72584
15548
дрога
Битола
ул."Христо Ботев"
01.09.2019
04.03.2019
41.032799
21.34029
15549
дрога
Гостивар
с.Здуње
01.09.2019
26.08.2019
41.800911
20.914169
15550
сообраќај
Македонска Каменица
с.Тодоровци
01.09.2019
31.08.2019
42.0197222
22.5916667
15551
сообраќај
Охрид
01.09.2019
31.08.2019
41.12162
20.819441
15552
друго
Скопје
бул."Александар
01.09.2019
31.08.2019
42.003812
21.452246
15553
сообраќај
Пробиштип
ул."Македонија"
02.09.2019
01.09.2019
42.0007459
22.1817702
15554
сообраќај
Скопје
02.09.2019
01.09.2019
42.003812
21.452246
15555
сообраќај
Битола
02.09.2019
01.09.2019
41.032799
21.34029
15556
сообраќај
Кавадарци
ул."9 Бригада"
02.09.2019
01.09.2019
41.411192
21.9982338
15557
друго
Скопје
ул."Методија Андонов Ченто"
03.09.2019
02.09.2019
42.003812
21.452246
15558
друго
Скопје
ул."Николај Островски"
03.09.2019
02.09.2019
42.003812
21.452246
15559
сообраќај
Скопје
03.09.2019
02.09.2019
42.003812
21.452246
15560
сообраќај
Скопје
бул "Крсте Мисирков"
03.09.2019
02.09.2019
42.003812
21.452246
15561
друго
Скопје
ул."Париска комуна"
03.09.2019
02.09.2019
42.003812
21.452246
15562
друго
Куманово
с.М`гленце
03.09.2019
02.09.2019
42.13337
21.72584
15563
сообраќај
Охрид
03.09.2019
02.09.2019
41.12162
20.819441
15564
сообраќај
Охрид
ул."Питу Гули"
03.09.2019
02.09.2019
41.12162
20.819441
15565
друго
Битола
ул."Павле Илиќ"
03.09.2019
02.09.2019
41.032799
21.34029
15566
друго
Тетово
с.Долно Палчиште
04.09.2019
04.09.2019
42.00864
20.974159
15567
друго
Прилеп
04.09.2019
03.09.2019
41.35173
21.56214
15568
сообраќај
Битола
04.09.2019
03.09.2019
41.032799
21.34029
15569
сообраќај
Скопје
04.09.2019
03.09.2019
42.003812
21.452246
15570
друго
Скопје
ул."Бранислав Нушиќ"
04.09.2019
03.09.2019
42.003812
21.452246
15571
сообраќај
Кичево
с.Манастирско
04.09.2019
03.09.2019
41.5177778
20.9655556
15572
друго
Велес
с.Долно Караслари
04.09.2019
03.09.2019
41.73
21.78
15573
друго
Прилеп
с.Вражале
05.09.2019
05.09.2019
41.35173
21.56214
15574
друго
Прилеп
05.09.2019
04.09.2019
41.35173
21.56214
15575
сообраќај
Скопје
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15576
друго
Скопје
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15577
друго
Скопје
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15578
сообраќај
Скопје
с.Кондово
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15579
друго
Скопје
ул."Димитрије Чуповски"
05.09.2019
04.08.2019
42.003812
21.452246
15580
сообраќај
Скопје
бул."Крсте
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15581
друго
Скопје
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15582
сообраќај
Скопје
бул."Крсте
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15583
сообраќај
Тетово
с.Мала Речица
06.09.2019
05.09.2019
42.00864
20.974159
15584
сообраќај
Тетово
с.Пирок
06.09.2019
05.09.2019
42.00864
20.974159
15585
друго
Тетово
ул "Гоце Делчев"
06.09.2019
06.09.2019
42.00864
20.974159
15586
друго
Гостивар
ул."Гоце Делчев"
06.09.2019
05.09.2019
41.800911
20.914169
15587
сообраќај
Прилеп
06.09.2019
05.09.2019
41.35173
21.56214
15588
друго
с.Николиќ
06.09.2019
05.09.2019
0
0
15589
друго
Прилеп
06.09.2019
04.09.2019
41.35173
21.56214
15590
сообраќај
Прилеп
06.09.2019
05.09.2019
41.35173
21.56214
15591
документи
Охрид
06.09.2019
05.09.2019
41.12162
20.819441
15592
друго
Скопје
06.09.2019
05.09.2019
42.003812
21.452246
15593
сообраќај
Скопје
06.09.2019
05.09.2019
42.003812
21.452246
15594
сообраќај
Куманово
ул."Драган Стопаревиќ"
06.09.2019
05.09.2019
42.13337
21.72584
15595
друго
Скопје
улица "23-ти Октомври"
06.09.2019
05.09.2019
42.003812
21.452246
15596
друго
Скопје
улицата "Марко Орешковиќ"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15597
друго
Скопје
улицата "23-ти Октомври"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15598
друго
Скопје
улицата "Босна и Херцеговина"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15599
друго
Скопје
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15600
друго
Битола
с.Трново
07.09.2019
06.09.2019
41.032799
21.34029
15601
сообраќај
Прилеп
07.09.2019
06.09.2019
41.35173
21.56214
15602
сообраќај
Скопје
07.09.2019
07.02.2009
42.003812
21.452246
15603
сообраќај
Скопје
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15604
друго
Скопје
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15605
сообраќај
Гостивар
07.09.2019
06.08.2019
41.800911
20.914169
15606
сообраќај
Охрид
улицата "Сирма Војвода"
07.09.2019
06.09.2019
41.12162
20.819441
15607
друго
Скопје
улицата "Коце Металец"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15608
друго
Скопје
улицата "Самоилова"
08.09.2019
07.09.2019
42.003812
21.452246
15609
дрога
Скопје
улица "Петре Георгиев"
08.09.2019
26.08.2019
42.003812
21.452246
15610
дрога
Гостивар
с.Долна Бањица
08.09.2019
31.08.2019
41.800911
20.914169
15611
дрога
Струмица
улица "Ленинова"
08.09.2019
18.08.2018
41.441441
22.64183
15612
сообраќај
Прилеп
08.09.2019
07.09.2019
41.35173
21.56214
15613
сообраќај
Скопје
08.09.2019
08.02.2009
42.003812
21.452246
15614
оружје
Битола
08.09.2019
08.09.2019
41.032799
21.34029
15615
сообраќај
Дебар
08.09.2019
07.09.2019
41.52
20.53
15616
друго
Скопје
с.Средно
08.09.2019
07.09.2019
42.003812
21.452246
15617
сообраќај
Велес
08.09.2019
07.09.2019
41.73
21.78
15618
друго
Скопје
улицата "Че Гевара"
08.09.2019
07.09.2019
42.003812
21.452246
15619
сообраќај
Скопје
с.Радуша
08.09.2019
07.09.2019
42.003812
21.452246
15620
друго
Прилеп
09.09.2019
09.09.2019
41.35173
21.56214
15621
друго
Скопје
улицата "Јадранска магистрала"
09.09.2019
08.09.2019
42.003812
21.452246
15622
друго
Скопје
09.09.2019
08.09.2019
42.003812
21.452246
15623
сообраќај
Прилеп
09.09.2019
08.09.2019
41.35173
21.56214
15624
сообраќај
Скопје
09.09.2019
09.02.2009
42.003812
21.452246
15625
сообраќај
Прилеп
09.09.2019
08.09.2019
41.35173
21.56214
15626
кражба
Битола
с.Волино
09.09.2019
08.09.2019
41.032799
21.34029
15627
сообраќај
Скопје
улицата "Ристо Шишков"
09.09.2019
08.09.2019
42.003812
21.452246
15628
друго
Скопје
10.09.2019
09.09.2019
42.003812
21.452246
15629
друго
Гостивар
с.Грчец
10.09.2019
09.09.2019
41.800911
20.914169
15630
друго
Тетово
10.09.2019
09.09.2019
42.00864
20.974159
15631
друго
10.09.2019
09.09.2019
41
18
15632
друго
Скопје
ул."Босна и Херцеговина"
10.09.2019
09.09.2019
42.003812
21.452246
15633
друго
Скопје
ул."Веле Марков"
10.09.2019
09.09.2019
42.003812
21.452246
15634
сообраќај
Скопје
10.09.2019
09.09.2019
42.003812
21.452246
15635
друго
Скопје
10.09.2019
09.09.2019
42.003812
21.452246
15636
друго
Штип
10.09.2019
06.09.2019
41.75
22.2
15637
сообраќај
Велес
10.09.2019
09.09.2019
41.73
21.78
15638
друго
Струмица
10.09.2019
09.09.2019
41.441441
22.64183
15639
сообраќај
Битола
10.09.2019
09.09.2019
41.032799
21.34029
15640
сообраќај
Кичево
ул."Маршал Тито"
10.09.2019
09.09.2019
41.5177778
20.9655556
15641
друго
Велес
ул."Димитар Влахов"
10.09.2019
06.09.2019
41.73
21.78
15642
сообраќај
Скопје
бул."Крсте
10.09.2019
09.09.2019
42.003812
21.452246
15643
друго
Велес
ул."Васа Кошулчева"
10.09.2019
07.09.2019
41.73
21.78
15644
друго
Тетово
ул."Илија Антевски-Смок"
11.09.2019
11.09.2019
42.00864
20.974159
15645
друго
Тетово
11.09.2019
10.09.2019
42.00864
20.974159
15646
сообраќај
Скопје
11.09.2019
10.09.2019
42.003812
21.452246
15647
сообраќај
Велес
11.09.2019
10.09.2019
41.73
21.78
15648
друго
Струмица
11.09.2019
09.09.2019
41.441441
22.64183
15649
сообраќај
Битола
11.09.2019
10.09.2019
41.032799
21.34029
15650
сообраќај
Куманово
11.09.2019
10.09.2019
42.13337
21.72584
15651
друго
Скопје
бул "Србија"
11.09.2019
10.09.2019
42.003812
21.452246
15652
сообраќај
Кочани
ул."Маршал Тито"
11.09.2019
10.09.2019
41.9166667
22.4166667
15653
друго
Скопје
бул."АСНОМ"
11.09.2019
10.09.2019
42.003812
21.452246
15654
друго
Скопје
ул."Бранислав Нушиќ"
11.09.2019
10.09.2019
42.003812
21.452246
15655
друго
Скопје
ул."Радишанска"
12.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15656
друго
Скопје
ул."11-ти Октомври"
12.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15657
друго
Скопје
бул."ВМРО"
12.09.2019
11.09.2019
42.003812
21.452246
15658
сообраќај
Скопје
12.09.2019
11.09.2019
42.003812
21.452246
15659
сообраќај
Велес
12.09.2019
11.09.2019
41.73
21.78
15660
сообраќај
Штип
12.09.2019
11.09.2019
41.75
22.2
15661
сообраќај
Битола
12.09.2019
11.09.2019
41.032799
21.34029
15662
сообраќај
Куманово
с.Речица
12.09.2019
11.09.2019
42.13337
21.72584
15663
сообраќај
Куманово
с.Сопот
12.09.2019
12.09.2019
42.13337
21.72584
15664
насилство
Скопје
ул "101"
12.09.2019
11.09.2019
42.003812
21.452246
15665
друго
Скопје
с.Волково
13.09.2019
11.09.2019
42.003812
21.452246
15666
оружје
Скопје
с.Ржаничино
13.09.2019
11.09.2019
42.003812
21.452246
15667
сообраќај
Скопје
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15668
сообраќај
Штип
с.Таринци
13.09.2019
12.09.2019
41.75
22.2
15669
дрога
Гостивар
с.Падалиште
13.09.2019
12.09.2019
41.800911
20.914169
15670
сообраќај
Скопје
с.Добарце
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15671
друго
Скопје
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15672
сообраќај
Битола
13.09.2019
12.09.2019
41.032799
21.34029
15673
сообраќај
Скопје
ул."Московска"
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15674
друго
Скопје
ул."Јани Лукровски"
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15675
кражба
Битола
с.Драгош
14.09.2019
13.09.2019
41.032799
21.34029
15676
кражба
Скопје
ул."Благоја Стефковски"
14.09.2019
10.09.2019
42.003812
21.452246
15677
сообраќај
Охрид
с.Лескоец
14.09.2019
13.09.2019
41.12162
20.819441
15678
друго
Куманово
14.09.2019
13.08.2019
42.13337
21.72584
15679
друго
Скопје
14.09.2019
13.09.2019
42.003812
21.452246
15680
сообраќај
Скопје
ул."Белградска"
14.09.2019
13.09.2019
42.003812
21.452246
15681
друго
Тетово
ул."29 Ноември"
15.09.2019
14.09.2019
42.00864
20.974159
15682
друго
Гостивар
с.Нистрово
15.09.2019
14.09.2019
41.800911
20.914169
15683
дрога
Гостивар
с.Чегране
15.09.2019
21.04.2018
41.800911
20.914169
15684
кражба
Охрид
15.09.2019
03.09.2019
41.12162
20.819441
15685
сообраќај
Делчево
бул."Македонија"
15.09.2019
14.09.2019
41.9666667
22.7666667
15686
друго
Скопје
бул."Видое
15.09.2019
14.09.2019
42.003812
21.452246
15687
сообраќај
Прилеп
15.09.2019
14.09.2019
41.35173
21.56214
15688
сообраќај
Прилеп
ул."Генерал Васко Карангелески"
15.09.2019
14.09.2019
41.35173
21.56214
15689
сообраќај
Прилеп
15.09.2019
14.09.2019
41.35173
21.56214
15690
сообраќај
Скопје
ул."Благоја Стефковски"
15.09.2019
14.09.2019
42.003812
21.452246
15691
документи
Прилеп
16.09.2019
15.09.2019
41.35173
21.56214
15692
друго
Скопје
16.09.2019
15.09.2019
42.003812
21.452246
15693
друго
Скопје
16.09.2019
16.09.2019
42.003812
21.452246
15694
сообраќај
Скопје
16.09.2019
15.09.2019
42.003812
21.452246
15695
друго
Велес
16.09.2019
14.09.2019
41.73
21.78
15696
сообраќај
Куманово
16.09.2019
16.09.2019
42.13337
21.72584
15697
друго
Струмица
16.09.2019
15.09.2019
41.441441
22.64183
15698
друго
Скопје
улица "Мајка Тереза"
16.09.2019
15.09.2019
42.003812
21.452246
15699
друго
Скопје
бул."Гоце
17.09.2019
16.09.2019
42.003812
21.452246
15700
друго
Скопје
17.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15701
сообраќај
Скопје
17.09.2019
16.09.2019
42.003812
21.452246
15702
сообраќај
Струга
с.Боровец
17.09.2019
16.09.2019
41.1775
20.6788889
15703
сообраќај
Битола
17.09.2019
16.09.2019
41.032799
21.34029
15704
сообраќај
Тетово
17.09.2019
15.09.2019
42.00864
20.974159
15705
друго
Битола
с.Зовиќ
17.09.2019
16.09.2019
41.032799
21.34029
15706
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
17.09.2019
16.09.2019
42.003812
21.452246
15707
друго
Скопје
ул."Јордан Мијалков"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15708
друго
Скопје
ул."Перо Наков"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15709
друго
Скопје
бул."Трета
18.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15710
друго
Скопје
18.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15711
друго
Битола
бул."Србија"
18.09.2019
17.09.2019
41.032799
21.34029
15712
сообраќај
Гостивар
с.Горна Бањица
18.09.2019
17.09.2019
41.800911
20.914169
15713
сообраќај
Скопје
бул."АСНОМ"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15714
сообраќај
Скопје
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15715
сообраќај
Скопје
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15716
друго
Скопје
ул."Дренак"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15717
сообраќај
Скопје
бул."Словенија"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15718
друго
Скопје
ул."Филип Филиповиќ"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15719
дрога
Скопје
19.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15720
друго
Скопје
ул."Втора македонска бригада"
19.09.2019
18.08.2019
42.003812
21.452246
15721
сообраќај
Скопје
19.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15722
сообраќај
Охрид
с.Г.Лакочереј
19.09.2019
18.09.2019
41.12162
20.819441
15723
сообраќај
Битола
19.09.2019
18.09.2019
41.032799
21.34029
15724
сообраќај
Кичево
с.Србица
19.09.2019
18.09.2019
41.5177778
20.9655556
15725
друго
Скопје
с.Волково
19.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15726
друго
Велес
19.09.2019
18.09.2019
41.73
21.78
15727
сообраќај
Кавадарци
19.09.2019
18.09.2019
41.411192
21.9982338
15728
друго
Велес
19.09.2019
18.09.2019
41.73
21.78
15729
кражба
Струмица
20.09.2019
19.09.2019
41.441441
22.64183
15730
сообраќај
Струга
с.Радолишта
20.09.2019
19.09.2019
41.1775
20.6788889
15731
сообраќај
Скопје
20.09.2019
19.09.2019
42.003812
21.452246
15732
сообраќај
Битола
20.09.2019
19.09.2019
41.032799
21.34029
15733
друго
Гевгелија
с.Ногаевци
20.09.2019
19.09.2019
41.15
22.51
15734
друго
Скопје
улица "11-ти Октомври"
20.09.2019
19.09.2019
42.003812
21.452246
15735
сообраќај
Охрид
20.09.2019
19.09.2019
41.12162
20.819441
15736
друго
Скопје
бул."Јане
20.09.2019
19.09.2019
42.003812
21.452246
15737
друго
Скопје
бул."Јане
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15738
кражба
Битола
ул."196"
21.09.2019
20.09.2019
41.032799
21.34029
15739
кражба
Охрид
21.09.2019
20.09.2019
41.12162
20.819441
15740
сообраќај
Делчево
ул."Гоце Делчев"
21.09.2019
20.09.2019
41.9666667
22.7666667
15741
друго
Скопје
ул."Тоше Проевски"
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15742
сообраќај
Прилеп
21.09.2019
20.09.2019
41.35173
21.56214
15743
друго
Скопје
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15744
сообраќај
Скопје
ул."Перо Наков"
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15745
друго
Скопје
бул."Видое
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15746
друго
Скопје
бул."Партизански
22.09.2019
21.09.2019
42.003812
21.452246
15747
друго
Тетово
с.Мала Речица
22.09.2019
21.09.2019
42.00864
20.974159
15748
друго
Скопје
22.09.2019
21.09.2019
42.003812
21.452246
15749
друго
Скопје
22.09.2019
21.09.2019
42.003812
21.452246
15750
сообраќај
Велес
с.Катланово
22.09.2019
21.09.2019
41.73
21.78
15751
насилство
Кочани
с.Зрновци
22.09.2019
07.11.2018
41.9166667
22.4166667
15752
сообраќај
Кичево
22.09.2019
21.09.2019
41.5177778
20.9655556
15753
друго
Тетово
с.Челопек
22.09.2019
21.09.2019
42.00864
20.974159
15754
сообраќај
Тетово
с.Горно Седларце
23.09.2019
22.09.2019
42.00864
20.974159
15755
друго
Скопје
бул."АСНОМ"
23.09.2019
22.09.2019
42.003812
21.452246
15756
сообраќај
Скопје
23.09.2019
22.09.2019
42.003812
21.452246
15757
друго
Струмица
23.09.2019
21.09.2019
41.441441
22.64183
15758
сообраќај
Велес
23.09.2019
21.09.2019
41.73
21.78
15759
сообраќај
Битола
23.09.2019
22.09.2019
41.032799
21.34029
15760
сообраќај
Гостивар
с.Пожаране се
23.09.2019
22.09.2019
41.800911
20.914169
15761
сообраќај
Тетово
23.09.2019
22.09.2019
42.00864
20.974159
15762
сообраќај
Куманово
23.09.2019
23.09.2019
42.13337
21.72584
15763
дрога
Кратово
24.09.2019
20.09.2019
42.0781
22.1728
15764
дрога
Крива Паланка
24.09.2019
29.05.2019
42.2173226
22.28609
15765
документи
Куманово
24.09.2019
23.09.2019
42.13337
21.72584
15766
документи
Крива Паланка
24.09.2019
24.09.2019
42.2173226
22.28609
15767
друго
Скопје
ул "Михаил Цоков"
24.09.2019
23.09.2019
42.003812
21.452246
15768
сообраќај
Битола
24.09.2019
23.09.2019
41.032799
21.34029
15769
друго
Скопје
24.09.2019
23.09.2019
42.003812
21.452246
15770
сообраќај
Скопје
24.09.2019
23.09.2019
42.003812
21.452246
15771
дрога
Куманово
25.09.2019
04.06.2019
42.13337
21.72584
15772
друго
Скопје
25.09.2019
24.09.2019
42.003812
21.452246
15773
друго
Тетово
25.09.2019
24.09.2019
42.00864
20.974159
15774
друго
Кочани
25.09.2019
24.09.2019
41.9166667
22.4166667
15775
друго
Скопје
25.09.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15776
сообраќај
Прилеп
25.09.2019
24.09.2019
41.35173
21.56214
15777
сообраќај
Тетово
25.09.2019
24.09.2019
42.00864
20.974159
15778
сообраќај
Прилеп
25.09.2019
24.09.2019
41.35173
21.56214
15779
сообраќај
Скопје
25.09.2019
24.09.2019
42.003812
21.452246
15780
друго
Скопје
ул."Венјамин Манчуковски"
26.09.2019
26.09.2019
42.003812
21.452246
15781
друго
Скопје
ул."Козле"
26.09.2019
25.09.2019
42.003812
21.452246
15782
друго
Скопје
ул."Благоја Стефковски"
26.09.2019
26.09.2019
42.003812
21.452246
15783
друго
Скопје
26.09.2019
26.09.2019
42.003812
21.452246
15784
друго
Скопје
ул."Венјамин Манчуковски"
26.09.2019
25.09.2019
42.003812
21.452246
15785
сообраќај
Куманово
с.Љубодраг
26.09.2019
25.09.2019
42.13337
21.72584
15786
сообраќај
Скопје
26.09.2019
25.09.2019
42.003812
21.452246
15787
насилство
Охрид
с.Трпејца
26.09.2019
25.09.2019
41.12162
20.819441
15788
сообраќај
Битола
26.09.2019
25.09.2019
41.032799
21.34029
15789
сообраќај
Струмица
26.09.2019
25.09.2019
41.441441
22.64183
15790
друго
Кичево
ул."Цицо Поповиќ"
26.09.2019
25.09.2019
41.5177778
20.9655556
15791
кражба
Прилеп
с.Јурумлери
27.09.2019
27.09.2019
41.35173
21.56214
15792
сообраќај
Струмица
с.Никуштак
27.09.2019
26.09.2019
41.441441
22.64183
15793
документи
Крива Паланка
27.09.2019
26.09.2019
42.2173226
22.28609
15794
друго
Прилеп
27.09.2019
25.09.2019
41.35173
21.56214
15795
документи
Куманово
27.09.2019
26.09.2019
42.13337
21.72584
15796
документи
Скопје
27.09.2019
26.09.2019
42.003812
21.452246
15797
кражба
Македонски Брод
27.09.2019
26.09.2019
41.5124006
21.2159425
15798
сообраќај
Куманово
с.Тромеѓа
27.09.2019
26.09.2019
42.13337
21.72584
15799
сообраќај
Битола
27.09.2019
26.09.2019
41.032799
21.34029
15800
сообраќај
Скопје
27.09.2019
26.09.2019
42.003812
21.452246
15801
друго
Велес
ул."Наце Димов"
27.09.2019
26.09.2019
41.73
21.78
15802
друго
Кавадарци
27.09.2019
26.09.2019
41.411192
21.9982338
15803
друго
Скопје
улицата "Козле"
28.09.2019
28.09.2019
42.003812
21.452246
15804
сообраќај
28.09.2019
27.09.2019
41
18
15805
сообраќај
Прилеп
с.Стенче,тетовско
28.09.2019
27.09.2019
41.35173
21.56214
15806
сообраќај
Скопје
28.09.2019
27.09.2019
42.003812
21.452246
15807
сообраќај
Скопје
улицата "Митрополит Теодосиј Гологанов"
28.09.2019
27.09.2019
42.003812
21.452246
15808
друго
Скопје
улицата "Наум Охридски"
28.09.2019
27.09.2019
42.003812
21.452246
15809
друго
Скопје
с. Волково
28.09.2019
27.09.2019
42.003812
21.452246
15810
насилство
Прилеп
с.Куртамзали,валандовско.
28.09.2019
26.09.2019
41.35173
21.56214
15811
друго
Скопје
29.09.2019
28.09.2019
42.003812
21.452246
15812
друго
Тетово
29.09.2019
28.09.2019
42.00864
20.974159
15813
дрога
Прилеп
29.09.2019
20.09.2019
41.35173
21.56214