Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15151
сообраќај
Прилеп
28.06.2019
27.06.2019
41.35173
21.56214
15152
сообраќај
Прилеп
28.06.2019
27.06.2019
41.35173
21.56214
15153
документи
Кавадарци
28.06.2019
27.06.2019
41.411192
21.9982338
15154
сообраќај
Велес
28.06.2019
27.06.2019
41.73
21.78
15155
друго
Прилеп
29.06.2019
28.06.2019
41.35173
21.56214
15156
дрога
Куманово
29.06.2019
23.06.2019
42.13337
21.72584
15157
документи
30.06.2019
29.06.2019
41
18
15158
дрога
Струмица
30.06.2019
06.03.2019
41.441441
22.64183
15159
дрога
Струга
с.Октиси
03.07.2019
06.08.2018
41.1775
20.6788889
15160
друго
Битола
04.07.2019
03.07.2019
41.032799
21.34029
15161
дрога
Скопје
бул."Климент
05.07.2019
03.07.2019
42.003812
21.452246
15162
друго
Прилеп
05.07.2019
04.07.2019
41.35173
21.56214
15163
сообраќај
Прилеп
05.07.2019
05.07.2019
41.35173
21.56214
15164
кражба
Скопје
бул."АСНОМ"
06.07.2019
25.06.2019
42.003812
21.452246
15165
дрога
Радовиш
с.Ораовица
07.07.2019
18.03.2019
41.6361111
22.4666667
15166
документи
Македонски Брод
08.07.2019
07.07.2019
41.5124006
21.2159425
15167
друго
Тетово
с.Јажинце
09.07.2019
08.07.2019
42.00864
20.974159
15168
сообраќај
Скопје
09.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15169
сообраќај
Берово
09.07.2019
08.07.2019
41.71
22.85
15170
насилство
Свети Николе
10.07.2019
09.07.2019
41.8666667
21.95
15171
сообраќај
Гевгелија
10.07.2019
10.07.2019
41.15
22.51
15172
сообраќај
Скопје
10.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15173
дрога
Скопје
ул."Дримкол"
11.07.2019
08.07.2019
42.003812
21.452246
15174
друго
Тетово
улица "Маршал Тито"
12.07.2019
11.07.2019
42.00864
20.974159
15175
сообраќај
Охрид
с.Ботун
12.07.2019
11.07.2019
41.12162
20.819441
15176
сообраќај
Тетово
с.Челопек
12.07.2019
11.07.2019
42.00864
20.974159
15177
друго
Скопје
ул."Борис Трајковски"
12.07.2019
11.07.2019
42.003812
21.452246
15178
сообраќај
Скопје
12.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15179
документи
Куманово
13.07.2019
12.07.2019
42.13337
21.72584
15180
сообраќај
Прилеп
с.Маврови
13.07.2019
12.07.2019
41.35173
21.56214
15181
сообраќај
Скопје
13.07.2019
12.07.2019
42.003812
21.452246
15182
сообраќај
Скопје
13.07.2019
12.07.2019
42.003812
21.452246
15183
сообраќај
Скопје
ул."Горно Лисиче"
13.07.2019
12.07.2019
42.003812
21.452246
15184
друго
Скопје
ул "Ј.Мијалков"
14.07.2019
13.07.2019
42.003812
21.452246
15185
друго
Скопје
14.07.2019
13.07.2019
42.003812
21.452246
15186
дрога
Тетово
с.Џепчиште
14.07.2019
22.12.2018
42.00864
20.974159
15187
дрога
Тетово
с.Џепчиште
14.07.2019
22.12.2018
42.00864
20.974159
15188
дрога
Куманово
с.Черкези
14.07.2019
13.04.2019
42.13337
21.72584
15189
дрога
Куманово
с.Черкези
14.07.2019
13.04.2019
42.13337
21.72584
15190
кражба
Скопје
14.07.2019
10.03.2018
42.003812
21.452246
15191
кражба
Скопје
14.07.2019
10.03.2018
42.003812
21.452246
15192
сообраќај
Скопје
с.Маврово
14.07.2019
13.07.2019
42.003812
21.452246
15193
сообраќај
Скопје
с.Маврово
14.07.2019
13.07.2019
42.003812
21.452246
15194
друго
Тетово
улица "133"
15.07.2019
14.07.2019
42.00864
20.974159
15195
сообраќај
Велес
15.07.2019
14.07.2019
41.73
21.78
15196
друго
Велес
15.07.2019
14.07.2019
41.73
21.78
15197
сообраќај
Валандово
с.Удово
15.07.2019
14.07.2019
41.3169444
22.5611111
15198
сообраќај
Куманово
15.07.2019
14.07.2019
42.13337
21.72584
15199
сообраќај
Битола
ул."Васко Карангелевски"
15.07.2019
14.07.2019
41.032799
21.34029
15200
сообраќај
Скопје
15.07.2019
14.07.2019
42.003812
21.452246
15201
друго
Тетово
улица "Киро Ристевски-Дрнц"
16.07.2019
15.07.2019
42.00864
20.974159
15202
друго
Прилеп
улица "Боге Велјановски"
16.07.2019
16.07.2019
41.35173
21.56214
15203
друго
Тетово
16.07.2019
15.07.2019
42.00864
20.974159
15204
сообраќај
Прилеп
с.Кривогаштани
16.07.2019
15.07.2019
41.35173
21.56214
15205
кражба
Охрид
16.07.2019
15.07.2019
41.12162
20.819441
15206
кражба
Ресен
16.07.2019
15.07.2019
41.0889
21.0122
15207
друго
с.Петровец
16.07.2019
15.07.2019
0
0
15208
сообраќај
Скопје
16.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15209
насилство
Прилеп
с.Селце
17.07.2019
16.07.2019
41.35173
21.56214
15210
друго
Тетово
17.07.2019
16.07.2019
42.00864
20.974159
15211
друго
Струга
ул."Маршал Тито"
17.07.2019
16.07.2019
41.1775
20.6788889
15212
сообраќај
Струга
с.Велешта
17.07.2019
16.07.2019
41.1775
20.6788889
15213
сообраќај
Прилеп
17.07.2019
16.07.2019
41.35173
21.56214
15214
сообраќај
Скопје
ул."Алија Авдовиќ"  во
17.07.2019
16.07.2019
42.003812
21.452246
15215
сообраќај
Скопје
17.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15216
насилство
Прилеп
18.07.2019
17.07.2019
41.35173
21.56214
15217
дрога
Битола
18.07.2019
17.01.2019
41.032799
21.34029
15218
друго
Гостивар
18.07.2019
17.07.2019
41.800911
20.914169
15219
сообраќај
Прилеп
с.Дебреште
18.07.2019
17.07.2019
41.35173
21.56214
15220
сообраќај
Скопје
18.07.2019
17.07.2019
42.003812
21.452246
15221
сообраќај
Скопје
18.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15222
кражба
Струга
19.07.2019
19.07.2019
41.1775
20.6788889
15223
оружје
Велес
19.07.2019
14.12.2018
41.73
21.78
15224
сообраќај
Гевгелија
с.Грчиште
19.07.2019
18.07.2019
41.15
22.51
15225
друго
Битола
19.07.2019
18.07.2019
41.032799
21.34029
15226
друго
Скопје
19.07.2019
18.07.2019
42.003812
21.452246
15227
сообраќај
Тетово
бул."Видое
19.07.2019
18.07.2019
42.00864
20.974159
15228
сообраќај
Кавадарци
ул."Шишка"
19.07.2019
18.07.2019
41.411192
21.9982338
15229
друго
Скопје
ул."Кеј Димитар Влахов"
19.07.2019
18.07.2019
42.003812
21.452246
15230
друго
Скопје
ул."Кеј Димитар Влахов"
19.07.2019
18.07.2019
42.003812
21.452246
15231
сообраќај
Скопје
19.07.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL