Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
18271
друго
Скопје
ул."Митрополит Теодосиј Гологанов"
29.07.2020
28.07.2020
42.003812
21.452246
18272
сообраќај
Скопје
29.07.2020
28.07.2020
42.003812
21.452246
18273
друго
Скопје
ул."Пехчевска"
29.07.2020
28.07.2020
42.003812
21.452246
18274
друго
Скопје
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18275
друго
Скопје
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18276
сообраќај
Битола
с.Грначари,ресенско.
01.08.2020
31.07.2020
41.032799
21.34029
18277
сообраќај
Скопје
ул."Методија Андонов Ченто"
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18278
друго
Скопје
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18279
друго
Охрид
01.08.2020
31.07.2020
41.12162
20.819441
18280
друго
Охрид
01.08.2020
31.07.2020
41.12162
20.819441
18281
сообраќај
Скопје
ул."3"
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18282
насилство
Крушево
01.08.2020
01.08.2020
41.3705595
21.2502223
18283
друго
Струга
с.Велешта
01.08.2020
31.07.2020
41.1775
20.6788889
18284
сообраќај
Скопје
с.Љубин,скопско
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18285
друго
Радовиш
с.Парналија,радовишко
01.08.2020
30.07.2020
41.6361111
22.4666667
18286
насилство
Струмица
01.08.2020
01.08.2020
41.441441
22.64183
18287
друго
Струмица
01.08.2020
01.08.2020
41.441441
22.64183
18288
насилство
Велес
01.08.2020
31.07.2020
41.73
21.78
18289
сообраќај
Велес
01.08.2020
31.07.2020
41.73
21.78
18290
друго
Скопје
ул."
01.08.2020
01.08.2020
42.003812
21.452246
18291
насилство
Кавадарци
01.08.2020
31.07.2020
41.411192
21.9982338
18292
насилство
Гостивар
01.08.2020
31.07.2020
41.800911
20.914169
18293
насилство
Скопје
с. Батинци
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18294
сообраќај
с.Слупчане
02.08.2020
01.08.2020
41.49205
22.09354
18295
сообраќај
Кратово
с.Железница
02.08.2020
01.08.2020
42.0781
22.1728
18296
сообраќај
Куманово
с.Доброшане,кумановско
02.08.2020
01.08.2020
42.13337
21.72584
18297
сообраќај
Охрид
02.08.2020
01.08.2020
41.12162
20.819441
18298
сообраќај
Скопје
с.Црвени
03.08.2020
03.08.2020
42.003812
21.452246
18299
друго
Скопје
бул."Кочо
04.08.2020
04.08.2020
42.003812
21.452246
18300
друго
Струга
с.Богојци
04.08.2020
03.08.2020
41.1775
20.6788889
18301
сообраќај
Крушево
с.Врбовец
04.08.2020
03.08.2020
41.3705595
21.2502223
18302
сообраќај
Охрид
ул."Сирма Војвода"
04.08.2020
03.08.2020
41.12162
20.819441
18303
сообраќај
Битола
ул."Партизанска"
04.08.2020
03.08.2020
41.032799
21.34029
18304
друго
Велес
04.08.2020
01.08.2020
41.73
21.78
18305
друго
Велес
04.08.2020
03.08.2020
41.73
21.78
18306
сообраќај
Скопје
04.08.2020
02.12.2002
42.003812
21.452246
18307
друго
Скопје
ул."Периша Савелиќ"
05.08.2020
04.08.2020
42.003812
21.452246
18308
сообраќај
Македонски Брод
с.Долно Палчиште
05.08.2020
04.08.2020
41.5124006
21.2159425
18309
друго
с.Кременица
05.08.2020
04.08.2020
0
0
18310
сообраќај
Охрид
с.Сливово
05.08.2020
04.08.2020
41.12162
20.819441
18311
сообраќај
Куманово
бул."Октомвриска
05.08.2020
04.08.2020
42.13337
21.72584
18312
сообраќај
Куманово
с.Габреш
05.08.2020
04.08.2020
42.13337
21.72584
18313
друго
Тетово
05.08.2020
04.08.2020
42.00864
20.974159
18314
друго
Кичево
с.Грешница
05.08.2020
04.08.2020
41.5177778
20.9655556
18315
друго
Прилеп
05.08.2020
04.08.2020
41.35173
21.56214
18316
друго
Скопје
ул."Лазар Поп Трајков"
05.08.2020
04.08.2020
42.003812
21.452246
18317
сообраќај
Скопје
05.08.2020
04.08.2020
42.003812
21.452246
18318
друго
Скопје
бул."8
06.08.2020
06.08.2020
42.003812
21.452246
18319
друго
Скопје
бул."Јане
06.08.2020
06.08.2020
42.003812
21.452246
18320
друго
Скопје
ул."Партеније Зографски"
06.08.2020
06.08.2020
42.003812
21.452246
18321
друго
Скопје
06.08.2020
05.08.2020
42.003812
21.452246
18322
сообраќај
Скопје
ул."Кирил и Методиј"
06.08.2020
05.08.2020
42.003812
21.452246
18323
сообраќај
Скопје
06.08.2020
05.08.2020
42.003812
21.452246
18324
друго
Скопје
ул."69"
06.08.2020
05.08.2020
42.003812
21.452246
18325
документи
Македонски Брод
06.08.2020
05.08.2020
41.5124006
21.2159425
18326
друго
Радовиш
бул."Александар
06.08.2020
06.08.2020
41.6361111
22.4666667
18327
друго
Струмица
06.08.2020
05.08.2020
41.441441
22.64183
18328
сообраќај
Кичево
с.Издеглавје
06.08.2020
05.08.2020
41.5177778
20.9655556
18329
друго
Велес
06.08.2020
05.08.2020
41.73
21.78
18330
сообраќај
Скопје
06.08.2020
05.08.2020
42.003812
21.452246
18331
дрога
Гостивар
с. Добридол
30.11.-0001
08.08.2020
41.800911
20.914169
18332
друго
Скопје
ул."Митрополит Теодосиј Гологанов"
30.11.-0001
08.08.2020
42.003812
21.452246
18333
друго
Скопје
30.11.-0001
07.08.2020
42.003812
21.452246
18334
дрога
30.11.-0001
21.09.2019
41.49205
22.09354
18335
оружје
с.Чифлик, демиркаписко
30.11.-0001
25.05.2020
41.49205
22.09354
18336
сообраќај
Скопје
ул."Кемал Сејфула"
30.11.-0001
07.08.2020
42.003812
21.452246
18337
сообраќај
Скопје
30.11.-0001
08.08.2020
42.003812
21.452246
18338
друго
Скопје
30.11.-0001
07.08.2020
42.003812
21.452246
18339
друго
Скопје
30.11.-0001
30.11.-0001
42.003812
21.452246
18340
документи
Прилеп
30.11.-0001
30.11.-0001
41.35173
21.56214
18341
насилство
Охрид
бул."Туристичка"
30.11.-0001
07.08.2020
41.12162
20.819441
18342
сообраќај
Прилеп
с.Могила
30.11.-0001
07.08.2020
41.35173
21.56214
18343
насилство
Тетово
ул."Илинденска"
30.11.-0001
07.08.2020
42.00864
20.974159
18344
насилство
Тетово
ул."Титовелешка"
30.11.-0001
08.08.2020
42.00864
20.974159
18345
друго
Скопје
ул."Максим Горки"
30.11.-0001
07.08.2020
42.003812
21.452246
18346
сообраќај
Радовиш
09.08.2020
08.08.2020
41.6361111
22.4666667
18347
друго
Скопје
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18348
друго
Скопје
ул."Рокомија"
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18349
сообраќај
Дебар
с.Подгорци
09.08.2020
08.08.2020
41.52
20.53
18350
сообраќај
Битола
с.Маково
09.08.2020
08.08.2020
41.032799
21.34029
18351
сообраќај
Скопје
бул."Крсте
09.08.2020
08.07.2020
42.003812
21.452246
18352
сообраќај
Охрид
09.08.2020
08.08.2020
41.12162
20.819441
18353
друго
Прилеп
09.08.2020
08.08.2020
41.35173
21.56214
18354
насилство
Прилеп
с. Шишево
09.08.2020
08.08.2020
41.35173
21.56214
18355
друго
Велес
09.08.2020
09.08.2020
41.73
21.78
18356
сообраќај
Скопје
бул."Александар
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18357
друго
Куманово
09.08.2020
08.08.2020
42.13337
21.72584
18358
насилство
Прилеп
09.08.2020
08.08.2020
41.35173
21.56214
18359
насилство
Македонски Брод
с.Бузалково
09.08.2020
08.08.2020
41.5124006
21.2159425
18360
насилство
Тетово
с.Мала Речица
09.08.2020
08.08.2020
42.00864
20.974159
18361
друго
Гостивар
09.08.2020
09.08.2020
41.800911
20.914169
18362
друго
Кратово
09.08.2020
08.08.2020
42.0781
22.1728
18363
насилство
Скопје
с.Кондово
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18364
сообраќај
Скопје
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18365
друго
Скопје
с.Мојане
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18366
друго
Скопје
бул."АВНОЈ"
10.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18367
друго
Скопје
ул."Коста Новаковиќ"
10.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18368
друго
Скопје
ул."Анкарска"
10.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18369
друго
Скопје
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18370
друго
Скопје
бул."Кочо
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18371
друго
Скопје
ул."Иван Хаџиниколов"
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18372
сообраќај
Струмица
с.Бориево
10.08.2020
09.08.2020
41.441441
22.64183
18373
насилство
Скопје
ул."11 Октомври"
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18374
друго
Скопје
бул."Кузман
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18375
сообраќај
Скопје
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18376
друго
Велес
ул."Ѓоре Шоптрајанов"
10.08.2020
09.08.2020
41.73
21.78
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL