Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
1015
оружје
Македонски Брод
ул.„Гоце Делчев“
13.12.2011
12.12.2011
41.5139805
21.2171974
2295
оружје
Гостивар
с.Горно Косоврсти
15.11.2012
14.11.2012
41.800911
20.914169
3319
оружје
Тетово
с.Одри
18.06.2013
17.04.2013
42.00864
20.974159
7415
оружје
Свети Николе
21.09.2015
30.11.-0001
41.8666667
21.95
9975
оружје
Скопје
ул "Миле Поп Јорданов"
28.09.2016
28.09.2016
41.9948076
21.4031965
13303
оружје
Скопје
улица "Васил Чакаларов"
28.03.2018
28.03.2018
42.003812
21.452246
760
оружје
Гевгелија
02.11.2011
02.11.2011
41.15
22.51
1784
оружје
Скопје
ул.„Ѓорче Петров„
30.05.2012
29.05.2012
42.0432847
21.3449115
3064
оружје
Струмица
с.Раштани
16.04.2013
15.04.2013
41.441441
22.64183
3832
оружје
Скопје
бул „Партизански Одреди“
25.10.2013
24.10.2013
42.003812
21.452246
5112
оружје
Скопје
бул „Видое Смилевски-Бато“
22.05.2014
16.05.2014
41.9826484
21.4810239
7160
оружје
Куманово
ул "Тоде Мендол"
28.07.2015
28.07.2015
42.1267882
21.7088354
11512
оружје
Тетово
с.Сараќино
14.05.2017
13.05.2017
41.9821281
21.042315
249
оружје
Тетово
ул.„107“
30.07.2011
29.07.2011
42.0852515
21.0681576
761
оружје
Тетово
02.11.2011
01.11.2011
42.00864
20.974159
1017
оружје
Скопје
ул.„Елисие Поповски Марко“
13.12.2011
12.12.2011
41.9904297
21.4165585
7161
оружје
Гостивар
28.07.2015
27.07.2015
41.800911
20.914169
506
оружје
Скопје
ул.„Маџари“бб во КАМ маркет
17.09.2011
16.09.2011
42
21.4333333
1530
оружје
Охрид
15.03.2012
14.03.2012
41.12162
20.819441
763
оружје
Битола
с.Секирани
02.11.2011
01.11.2011
41.1225
21.2653
3067
оружје
Тетово
ул „Иво Лола Рибар“
17.04.2013
17.04.2013
42.00864
20.974159
4603
оружје
Кичево
02.03.2014
26.02.2013
41.5177778
20.9655556
8443
оружје
01.03.2016
22.12.2015
41.49205
22.09354
9979
оружје
Тетово
с.Челопек
29.09.2016
28.09.2016
41.9310298
21.0147445
252
оружје
Прилеп
с.Обршани
30.07.2011
30.07.2011
41.2815166
21.3634975
4348
оружје
Македонски Брод
19.01.2014
16.01.2014
41.5124006
21.2159425
12540
оружје
Скопје
бул."Партизански
19.11.2017
18.11.2017
42.0032847
21.394545
13308
оружје
29.03.2018
28.03.2018
41.49205
22.09354
6909
оружје
Скопје
ул."Борис Сарафов"
30.05.2015
29.05.2015
41.9973462
21.4279956
9981
оружје
Скопје
29.09.2016
28.09.2016
42.003812
21.452246
3070
оружје
Скопје
ул.„Брсјачка Буна„
18.04.2013
18.04.2013
42.003812
21.452246
4094
оружје
Скопје
ул.„Методија Митевски“
08.12.2013
07.12.2013
42.003812
21.452246
10750
оружје
Прилеп
22.01.2017
21.01.2017
41.35173
21.56214
11262
оружје
Скопје
бул."Партизански
02.04.2017
01.04.2017
42.0032847
21.394545
3839
оружје
Велес
27.10.2013
26.10.2013
41.73
21.78
4351
оружје
Скопје
ул „Зендел Џемаил“
21.01.2014
19.01.2014
41.9973462
21.4279956
6143
оружје
Крушево
с.Локвени
21.12.2014
20.12.2014
41.3992
21.3083
6655
оружје
Охрид
05.04.2015
04.04.2015
41.12162
20.819441
7935
оружје
Скопје
бул "Партизански Одреди"
21.12.2015
20.12.2015
42.0032847
21.394545
8959
оружје
Охрид
с. Црвена
26.04.2016
31.01.2016
41.12162
20.819441
13311
оружје
Куманово
с.Кшиње
30.03.2018
29.03.2018
42.13337
21.72584
14335
оружје
Битола
улицата "Партизанска"
22.07.2018
21.07.2018
41.024006
21.3232956
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL