Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредностите



вид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
7128
друго
18.07.2015
17.07.2015
41
18
6617
кражба
с.Брњарци 
01.04.2015
31.03.2015
42.0342
21.5467
3035
кражба
с.Визбегово
10.04.2013
09.04.2013
0
0
9436
друго
с.Преглово
10.07.2016
09.07.2016
41.4659731
21.1183219
8927
друго
21.04.2016
20.04.2016
41
18
5089
кражба
с.Галичник
12.05.2014
11.02.2005
41.594167
20.653056
8930
кражба
21.04.2016
20.04.2016
41
18
12770
друго
с.Трипатница
01.01.2018
01.01.2018
0
0
7651
друго
08.11.2015
08.11.2015
41
18
8420
друго
28.02.2016
27.02.2016
41
18
13028
насилство
улица "Јужноморавски бригади"
17.02.2018
16.02.2018
0
0
14056
друго
ул."Коле Канински"
19.06.2018
19.06.2018
0
0
7145
друго
24.07.2015
23.07.2015
41
18
7913
друго
18.12.2015
13.12.2015
41
18
12265
друго
10.10.2017
09.10.2017
41
18
7146
друго
24.07.2015
23.07.2015
41
18
14058
друго
19.06.2018
18.06.2018
41
18
3821
друго
21.10.2013
20.10.2013
41
18
7405
друго
18.09.2015
17.09.2015
41
18
9197
насилство
с. Битуше
01.06.2016
31.05.2016
41.6165295
20.5878404
13037
друго
улица "Црвена Скопска Општина"
18.02.2018
17.02.2018
0
0
494
друго
15.09.2011
14.09.2011
41
18
6382
друго
ул.„Костурска“
09.02.2015
08.02.2015
0
0
14574
друго
11.08.2018
11.08.2018
41
18
1007
друго
с.Долно Блаце
12.12.2011
11.12.2011
0
0
2800
кражба
ул „Народен фронт“
22.02.2013
21.02.2013
41.4294287
22.0114195
4848
документи
06.04.2014
05.04.2014
41
18
9968
друго
27.09.2016
26.09.2016
41
18
13298
друго
28.03.2018
27.03.2018
41
18
11510
друго
14.05.2017
12.05.2017
41
18
12534
кражба
18.11.2017
18.11.2017
41
18
13302
насилство
с.Скудриње
28.03.2018
27.03.2018
0
0
5367
кражба
03.07.2014
02.07.2014
41
18
11511
друго
14.05.2017
13.05.2017
41
18
10232
друго
04.11.2016
03.11.2016
41
18
11257
кражба
01.04.2017
01.04.2017
41
18
5882
друго
09.10.2014
08.10.2014
41
18
7163
друго
28.07.2015
27.07.2015
41
18
14844
друго
30.11.2018
29.11.2018
41
18
1022
друго
13.12.2011
12.12.2011
41
18
2046
друго
19.09.2012
18.09.2012
41
18
2047
друго
19.09.2012
18.09.2012
41
18
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL