Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
37
насилство
Кратово
01.07.2011
30.06.2011
42.0781
22.1728
38
кражба
Скопје
ул.Вељко Влаховиќ
01.07.2011
28.06.2011
41.994931
21.4291058
39
кражба
Скопје
ул.Скупи
01.07.2011
25.06.2011
42.0148409
21.3946885
40
насилство
Прилеп
с.Манастирец
01.07.2011
30.06.2011
41.4881
21.9447
31
насилство
Скопје
ул „192„
30.06.2011
29.06.2011
41.9733626
21.1613523
32
насилство
Скопје
ул „Адолф Циборовски„
30.06.2011
29.06.2011
42
21.4333333
33
сообраќај
Велес
ул „Луј Пастер„
30.06.2011
29.06.2011
41.7120402
21.7605095
34
насилство
Скопје
с.Орланци
30.06.2011
29.06.2011
42.0481
21.5933
24
насилство
Скопје
ул.„Доситеј Обрадовиќ“
29.06.2011
28.06.2011
41.9826492
21.4378997
25
кражба
Делчево
с.Стамер
29.06.2011
13.06.2011
41.95
22.8167
26
сообраќај
Охрид
29.06.2011
28.06.2011
41.12162
20.819441
27
сообраќај
Охрид
с.Ложани
29.06.2011
01.06.2011
41.2272
20.6758
28
кражба
Скопје
бул.„Трета Македонска Бригада“
29.06.2011
20.02.2006
42
21.4333333
29
насилство
Скопје
ул.„Рилски Конгрес“
29.06.2011
28.06.2011
41.9824752
21.4293151
30
сообраќај
Битола
29.06.2011
28.06.2011
41.032799
21.34029
15
насилство
Куманово
с.Винце
28.06.2011
27.06.2011
41.9944276
21.7599756
16
насилство
Куманово
ул.„Иво Лола Рибар“
28.06.2011
27.06.2011
42.1354621
21.7238079
17
друго
Делчево
28.06.2011
27.06.2011
41.9666667
22.7666667
18
документи
Прилеп
28.06.2011
27.06.2011
41.35173
21.56214
19
дрога
Делчево
28.06.2011
27.06.2011
41.9666667
22.7666667
20
насилство
Куманово
с.Руница
28.06.2011
02.06.2011
42.214168
21.610662
21
кражба
Кавадарци
ул.„Јадранска“
28.06.2011
27.06.2011
41.4352826
22.0101401
22
насилство
Скопје
28.06.2011
27.06.2011
42.003812
21.452246
23
насилство
Кичево
с.Трапчин Дол
28.06.2011
27.06.2011
41.560442
20.9618403
7
друго
Штип
27.06.2011
26.06.2011
41.75
22.2
8
кражба
Штип
27.06.2011
26.06.2011
41.75
22.2
9
друго
Радовиш
27.06.2011
26.06.2011
41.6361111
22.4666667
10
друго
Струмица
с.Муртино
27.06.2011
26.06.2011
41.4153
22.7267
11
кражба
Македонски Брод
с. Добарце
27.06.2011
26.06.2011
41.5124006
21.2159425
12
насилство
Скопје
ул.„Антон Попов“
27.06.2011
26.06.2011
41.985209
21.4338359
13
кражба
Скопје
с,Дрма
27.06.2011
05.06.2006
41.9512082
21.5886927
14
друго
Тетово
с.Жеровјане
27.06.2011
26.06.2011
41.9145748
20.9484282
1
насилство
Скопје
с. Горно Лисиче
25.06.2011
24.06.2011
41.9616704
21.5075581
2
насилство
Штип
25.06.2011
24.06.2011
41.75
22.2
3
кражба
Скопје
25.06.2011
24.06.2011
42.003812
21.452246
4
кражба
Скопје
ул.„Црвена Општина“
25.06.2011
24.06.2011
41.9980329
21.4344496
5
сообраќај
Куманово
25.06.2011
24.06.2011
42.13337
21.72584
6
друго
Тетово
с.Жеровјане
25.06.2011
24.06.2011
41.9145748
20.9484282
5664
друго
Скопје
ул.„Финска“
06.09.0204
05.09.2014
42.004208
21.5067787
5665
кражба
Прилеп
с.Танушевци
06.09.0204
05.09.0204
41.35173
21.56214
5666
кражба
Прилеп
с.Г.Јаболчиште
06.09.0204
05.09.2014
41.725349
21.4886997
5667
насилство
Скопје
ул.„Рокомија“бб поточно во ОУ„Панајот Гиновски“
06.09.0204
05.09.2014
42.0079945
21.333474
5668
друго
Скопје
с.Блаце
06.09.0204
05.09.2014
42.1522
21.3328
5669
друго
Тетово
06.09.0204
05.09.2014
42.00864
20.974159
5670
друго
Прилеп
06.09.0204
05.09.2014
41.35173
21.56214
5671
кражба
Прилеп
06.09.0204
05.09.2014
41.35173
21.56214
2834
насилство
Скопје
ул.„Христијан Тодоровски Карпош„
30.11.-0001
03.03.2013
42.018509
21.4478981
2835
насилство
Куманово
с.Виштица
30.11.-0001
25.02.2013
42.0990523
21.5922913
2836
документи
Прилеп
30.11.-0001
31.12.1969
41.35173
21.56214
2837
кражба
Тетово
с.Џепчиште
30.11.-0001
31.12.2012
42.0333333
21
2838
документи
Тетово
30.11.-0001
31.12.1969
42.00864
20.974159
2839
дрога
Тетово
ул „Киро Ристоски Дрнц“
30.11.-0001
31.12.1969
42.00864
20.974159
2840
насилство
Делчево
ул.Ванчо Прке„
30.11.-0001
02.03.2013
41.9641898
22.7690159
2841
кражба
Штип
30.11.-0001
31.12.1969
41.75
22.2
2842
сообраќај
Штип
30.11.-0001
02.03.2013
41.75
22.2
2843
друго
Скопје
ул „Крсте Асенов“
30.11.-0001
04.03.2013
42.0171859
21.4459991
12103
друго
Прилеп
30.11.-0001
06.08.2017
41.35173
21.56214
12104
кражба
Скопје
30.11.-0001
21.07.2017
42.003812
21.452246
12105
документи
Скопје
30.11.-0001
30.11.-0001
42.003812
21.452246
13440
кражба
Скопје
ул "Димитрије Чуповски"
30.11.-0001
04.04.2018
42.003812
21.452246
13441
кражба
Скопје
бул "11-ти Октомври"
30.11.-0001
17.03.2018
42.003812
21.452246
13442
насилство
Гостивар
30.11.-0001
13.04.2018
41.800911
20.914169
13443
друго
Гостивар
30.11.-0001
13.04.2018
41.800911
20.914169
13444
насилство
Тетово
ул."Б.Кидрич", во
30.11.-0001
13.04.2018
42.00864
20.974159
13445
сообраќај
Гостивар
с.Арачиново
30.11.-0001
13.04.2018
41.800911
20.914169
13446
сообраќај
Скопје
30.11.-0001
13.04.2018
42.003812
21.452246
13447
оружје
Куманово
с. Матејче
30.11.-0001
13.04.2018
42.13337
21.72584
13448
друго
30.11.-0001
13.04.2018
41.49205
22.09354
13449
сообраќај
Делчево
30.11.-0001
13.04.2018
41.9666667
22.7666667
13450
оружје
Штип
ул."Генерал Михајло Апостолски"
30.11.-0001
13.04.2018
41.75
22.2
7313
друго
Скопје
ул."Кеј 13-ти Ноември"
30.11.-0001
24.08.2015
41.9947342
21.4369335
7314
оружје
Скопје
ул "Џон Кенеди"
30.11.-0001
23.08.2015
42.0134036
21.4388806
7315
кражба
Скопје
ул."Петре Ѓорѓиев"
30.11.-0001
21.08.2015
41.9973462
21.4279956
7316
друго
Скопје
с.Визбегово
30.11.-0001
24.08.2015
42.0345314
21.4149195
7317
друго
Прилеп
30.11.-0001
24.08.2015
41.35173
21.56214
7318
насилство
Куманово
ул "Патрис Лумумба"
30.11.-0001
05.08.2015
42.1322895
21.7256936
7319
друго
Гевгелија
30.11.-0001
08.08.2015
41.15
22.51
6823
друго
Скопје
ул."Зеленгора"
30.11.-0001
10.05.2015
41.9789055
21.4306824
6824
насилство
Битола
с.Лисолај
30.11.-0001
10.05.2015
41.15
21.3
6066
кражба
Скопје
с.Долно Лисиче
30.11.-0001
12.11.2014
41.9575
21.5375
11186
кражба
Скопје
ул "Марко Орешковиќ"
30.11.-0001
25.03.2017
41.9714951
21.4404073
6067
сообраќај
Охрид
с.Велгошти
30.11.-0001
10.08.2014
41.133333
20.833333
11187
насилство
Радовиш
30.11.-0001
26.03.2017
41.6361111
22.4666667
6068
кражба
Свети Николе
30.11.-0001
31.12.1969
41.8666667
21.95
11188
друго
Прилеп
ул "Јане Сандански"
30.11.-0001
26.03.2017
41.3456935
21.5549103
6069
дрога
Охрид
30.11.-0001
31.12.1969
41.12162
20.819441
11189
друго
Скопје
30.11.-0001
26.03.2017
42.003812
21.452246
6070
дрога
Куманово
ул „Бајрам Шабани“
30.11.-0001
03.09.2014
42.1262715
21.7165154
11190
друго
Тетово
с.Камењане
30.11.-0001
26.03.2017
41.9451254
20.9283103
6071
дрога
Куманово
с.Доброшане
30.11.-0001
06.07.2014
42.106055
21.753087
11191
сообраќај
Скопје
30.11.-0001
26.03.2017
42.003812
21.452246
6072
дрога
Куманово
ул „Трета Македонска Ударна Бригада“
30.11.-0001
29.04.2014
42.135833
21.718056
11192
сообраќај
Прилеп
30.11.-0001
26.03.2017
41.35173
21.56214
11193
кражба
Македонски Брод
с.Зубовце
30.11.-0001
30.11.-0001
41.8288987
20.8798794
11194
друго
Охрид
30.11.-0001
30.11.-0001
41.12162
20.819441
7099
сообраќај
Велес
с.Сарамзалино
30.11.-0001
09.07.2015
41.7889
21.9422
11195
дрога
Виница
30.11.-0001
11.02.2017
41.8865
22.50782
7100
документи
Радовиш
30.11.-0001
30.11.-0001
41.6361111
22.4666667
11196
дрога
Кичево
30.11.-0001
12.01.2016
41.5177778
20.9655556
7101
документи
Радовиш
с. Раклиш-Радовиш
30.11.-0001
30.11.-0001
41.633333
22.483333
11197
дрога
Гостивар
30.11.-0001
02.10.2016
41.800911
20.914169
11198
дрога
Велес
30.11.-0001
22.11.2016
41.73
21.78
11199
друго
Прилеп
30.11.-0001
15.06.2015
41.35173
21.56214
11455
кражба
Гостивар
бул "Кузман Јосифовски Питу"
30.11.-0001
09.05.2017
41.800911
20.914169
11200
документи
Прилеп
30.11.-0001
01.02.2017
41.35173
21.56214
11456
сообраќај
Тетово
ул "Илинденска"
30.11.-0001
08.05.2017
41.9963199
20.9611108
11457
кражба
Скопје
ул "Христо Батанџиев"
30.11.-0001
08.05.2017
42.0047361
21.3529017
11458
друго
Скопје
30.11.-0001
09.05.2017
42.003812
21.452246
11459
друго
Штип
с.Горно Трогерци
30.11.-0001
08.05.2017
41.857109
22.1705928
11460
друго
Тетово
с. Мала Речица
30.11.-0001
09.05.2017
41.9888647
20.9417222
11461
друго
Скопје
30.11.-0001
08.05.2017
42.003812
21.452246
7110
оружје
Скопје
ул."11-ти Октомври"
30.11.-0001
13.07.2015
41.9910608
21.4349918
11462
друго
Скопје
30.11.-0001
08.05.2017
42.003812
21.452246
7111
насилство
Куманово
30.11.-0001
11.07.2015
42.13337
21.72584
11463
сообраќај
Делчево
ул "Маршал Тито"
30.11.-0001
17.04.2017
41.9466663
22.7915856
7112
документи
Тетово
30.11.-0001
13.01.2015
42.00864
20.974159
11464
дрога
Штип
30.11.-0001
15.02.2017
41.75
22.2
11465
дрога
Струга
ул "Боро Хаџиески Путе"
30.11.-0001
13.02.2017
41.1775
20.6788889
12489
кражба
Гостивар
с. Добри
30.11.-0001
31.12.1969
41.8660127
20.8880753
7114
насилство
Прилеп
с. Варовиште-Крива
30.11.-0001
30.11.-0001
41.35173
21.56214
11466
дрога
Гостивар
с.Равен
30.11.-0001
04.05.2017
41.7825569
20.8605074
12490
сообраќај
Гевгелија
с.Удово
30.11.-0001
10.11.2017
41.3444543
22.4395771
7115
насилство
улица 8ми Ноември во Неготино
30.11.-0001
14.07.2015
41.482922
22.092349
11467
друго
Струмица
с.Дрвош
30.11.-0001
18.09.2016
41.4987791
22.7725658
12491
кражба
Скопје
бул."Партизански
30.11.-0001
10.11.2017
42.0032847
21.394545
7116
друго
Битола
ул."Љубојно"бб
30.11.-0001
14.07.2015
41.031944
21.334722
11468
документи
Охрид
30.11.-0001
13.04.2017
41.12162
20.819441
12492
оружје
Скопје
30.11.-0001
10.11.2017
42.003812
21.452246
7117
дрога
Радовиш
30.11.-0001
12.10.2014
41.6361111
22.4666667
11469
кражба
Струга
с. Радолишта
30.11.-0001
21.04.2017
41.1649428
20.6265762
12493
сообраќај
Скопје
с.
30.11.-0001
10.11.2017
41.9973462
21.4279956
12494
сообраќај
Охрид
30.11.-0001
31.12.1969
41.12162
20.819441
12495
сообраќај
Скопје
30.11.-0001
10.11.2017
42.003812
21.452246
14575
сообраќај
Струмица
с.Петралинци општина
30.11.-0001
12.08.2018
41.441441
22.64183
14576
сообраќај
Тетово
с.Долно Палчиште
30.11.-0001
11.08.2018
41.9695423
20.9372516
14577
сообраќај
Струга
ул "Едвард Кардељ"
30.11.-0001
11.08.2018
41.1778353
20.6783258
14578
насилство
Скопје
ул "Кеј 13-ти Ноември"
30.11.-0001
11.08.2018
41.608635
21.745275
14579
друго
Струга
с.Радожда
30.11.-0001
11.08.2018
41.1195127
20.6174275
14580
друго
Свети Николе
ул "Руди Чаевац"
30.11.-0001
11.08.2018
41.8666667
21.95
14581
друго
Скопје
30.11.-0001
11.08.2018
42.003812
21.452246
14582
кражба
Скопје
ул "Вангел Дину"
30.11.-0001
11.08.2018
42.0097084
21.3752841
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL