Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
17131
друго
27.02.2020
26.02.2020
41.49205
22.09354
17132
сообраќај
Радовиш
с.Лакавица
27.02.2020
26.02.2020
41.6361111
22.4666667
17133
друго
Гевгелија
27.02.2020
30.11.-0001
41.15
22.51
17134
сообраќај
Скопје
бул."Партизански
27.02.2020
26.02.2020
42.003812
21.452246
17135
сообраќај
Битола
ул."Буковски мост"
27.02.2020
26.02.2020
41.032799
21.34029
17136
друго
Скопје
ул."30"
27.02.2020
26.02.2020
42.003812
21.452246
17137
друго
Кратово
ул."Франце Прешерн"
27.02.2020
26.02.2020
42.0781
22.1728
17138
сообраќај
Скопје
27.02.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17139
оружје
Скопје
ул."Женевска"
28.02.2020
28.02.2020
42.003812
21.452246
17140
сообраќај
Скопје
ул."Скупи"
28.02.2020
27.02.2020
42.003812
21.452246
17141
сообраќај
Прилеп
28.02.2020
27.02.2020
41.35173
21.56214
17142
сообраќај
Охрид
ул."Македонски просветители"
28.02.2020
27.02.2020
41.12162
20.819441
17143
сообраќај
Скопје
бул."Никола
28.02.2020
27.02.2020
42.003812
21.452246
17144
друго
Скопје
28.02.2020
27.02.2020
42.003812
21.452246
17145
сообраќај
Скопје
28.02.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17146
сообраќај
Битола
28.02.2020
27.02.2020
41.032799
21.34029
17147
друго
Скопје
бул."8-
29.02.2020
29.02.2020
42.003812
21.452246
17148
оружје
Скопје
бул."Св
29.02.2020
28.02.2020
42.003812
21.452246
17149
сообраќај
Прилеп
ул."Тризла"
29.02.2020
28.02.2020
41.35173
21.56214
17150
сообраќај
Штип
с.Дабиле
29.02.2020
28.02.2020
41.75
22.2
17151
сообраќај
Тетово
с.Радиовце
29.02.2020
28.02.2020
42.00864
20.974159
17152
друго
Скопје
ул."Максим Горки"
29.02.2020
28.02.2020
42.003812
21.452246
17153
друго
Скопје
бул."Јане
29.02.2020
28.02.2020
42.003812
21.452246
17154
друго
Скопје
ул."Ѓорѓи Димитров"
01.03.2020
29.02.2020
42.003812
21.452246
17155
друго
Скопје
01.03.2020
01.03.2020
42.003812
21.452246
17156
друго
01.03.2020
01.03.2020
41
18
17157
друго
Македонски Брод
01.03.2020
29.02.2020
41.5124006
21.2159425
17158
документи
Прилеп
01.03.2020
29.02.2020
41.35173
21.56214
17159
сообраќај
Прилеп
ул."Мечкин Камен"
01.03.2020
29.02.2020
41.35173
21.56214
17160
друго
Скопје
бул."АСНОМ"
01.03.2020
29.02.2020
42.003812
21.452246
17161
сообраќај
Скопје
ул."Ѓорче Петров"
01.03.2020
29.02.2020
42.003812
21.452246
17162
друго
Скопје
с.Кучково
01.03.2020
29.02.2020
42.003812
21.452246
17163
дрога
Прилеп
02.03.2020
02.03.2020
41.35173
21.56214
17164
друго
Скопје
ул."11-Октомври"
02.03.2020
01.03.2020
42.003812
21.452246
17165
друго
Скопје
02.03.2020
01.03.2020
42.003812
21.452246
17166
друго
Скопје
02.03.2020
01.03.2020
42.003812
21.452246
17167
друго
Битола
ул."Илинденска"
02.03.2020
01.03.2020
41.032799
21.34029
17168
сообраќај
Гостивар
ул."101"
02.03.2020
01.03.2020
41.800911
20.914169
17169
сообраќај
Битола
02.03.2020
01.03.2020
41.032799
21.34029
17170
друго
Штип
02.03.2020
28.02.2020
41.75
22.2
17171
друго
Скопје
02.03.2020
01.03.2020
42.003812
21.452246
17172
кражба
Тетово
с.Одри
02.03.2020
01.03.2020
42.00864
20.974159
17173
сообраќај
Гостивар
02.03.2020
01.03.2020
41.800911
20.914169
17174
оружје
Скопје
бул."Филип
03.03.2020
02.03.2020
42.003812
21.452246
17175
друго
Скопје
03.03.2020
02.03.2020
42.003812
21.452246
17176
друго
Скопје
ул."Македонија"
03.03.2020
02.03.2020
42.003812
21.452246
17177
друго
Скопје
03.03.2020
02.03.2020
42.003812
21.452246
17178
друго
Скопје
бул."Илинден"
03.03.2020
02.03.2020
42.003812
21.452246
17179
сообраќај
Радовиш
03.03.2020
02.03.2020
41.6361111
22.4666667
17180
сообраќај
Битола
03.03.2020
02.03.2020
41.032799
21.34029
17181
сообраќај
Скопје
03.03.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17182
сообраќај
Скопје
ул."Кирил и Методиј"
03.03.2020
02.03.2020
42.003812
21.452246
17183
сообраќај
Тетово
с.Групчин
03.03.2020
02.03.2020
42.00864
20.974159
17184
друго
Скопје
ул."Архитект Сотимир Томовски"
03.03.2020
02.03.2020
42.003812
21.452246
17185
друго
Скопје
ул."Иван Цанкар"
03.03.2020
02.03.2020
42.003812
21.452246
17186
насилство
Скопје
бул."АСНОМ"
03.03.2020
02.03.2020
42.003812
21.452246
17187
насилство
Скопје
с.Грчец
03.03.2020
02.03.2020
42.003812
21.452246
17188
друго
Скопје
03.03.2020
02.03.2020
42.003812
21.452246
17189
друго
с.Криволак
03.03.2020
02.03.2020
41.49205
22.09354
17190
друго
Куманово
ул."23-ти Октомври"
03.03.2020
03.03.2020
42.13337
21.72584
17191
друго
Кичево
улица "Рудничка"
03.03.2020
02.03.2020
41.5177778
20.9655556
17192
кражба
Струга
с.Радолишта
03.03.2020
02.03.2020
41.1775
20.6788889
17193
дрога
Велес
03.03.2020
18.01.2019
41.73
21.78
17194
дрога
Гевгелија
03.03.2020
06.12.2018
41.15
22.51
17195
дрога
Гевгелија
03.03.2020
12.07.2019
41.15
22.51
17196
дрога
Струга
ул."Партизанска"
03.03.2020
01.08.2019
41.1775
20.6788889
17197
дрога
Гевгелија
03.03.2020
27.09.2019
41.15
22.51
17198
друго
Битола
ул."Широк Сокак"
03.03.2020
25.09.2019
41.032799
21.34029
17199
друго
Скопје
ул."Васко Карангелевски"
04.03.2019
03.03.2020
42.003812
21.452246
17200
друго
Тетово
с.Вратница
04.03.2019
03.03.2020
42.00864
20.974159
17201
оружје
Скопје
04.03.2019
03.03.2020
42.003812
21.452246
17202
друго
Тетово
04.03.2019
01.03.2020
42.00864
20.974159
17203
друго
с.Криволак
04.03.2019
03.03.2020
41.49205
22.09354
17204
друго
Скопје
ул."Иван Хаџи Николов"
04.03.2019
03.03.2020
42.003812
21.452246
17205
друго
Скопје
бул."Мајка
04.03.2019
03.03.2020
42.003812
21.452246
17206
сообраќај
Битола
04.03.2019
03.03.2020
41.032799
21.34029
17207
сообраќај
Скопје
04.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17208
друго
Струга
с.Фериште
05.03.2020
04.03.2020
41.1775
20.6788889
17209
друго
Скопје
ул."Јорданка Бела"
05.03.2020
05.03.2020
42.003812
21.452246
17210
друго
Скопје
бул."Никола
05.03.2020
05.03.2020
42.003812
21.452246
17211
друго
Скопје
ул."Никола Русински"
05.03.2020
05.03.2020
42.003812
21.452246
17212
друго
Скопје
ул."Бранислав Нушиќ"
05.03.2020
05.03.2020
42.003812
21.452246
17213
друго
Скопје
бул."Илинден"
05.03.2020
05.03.2020
42.003812
21.452246
17214
документи
Скопје
с.Арачиново
05.03.2020
04.03.2020
42.003812
21.452246
17215
сообраќај
Тетово
05.03.2020
04.03.2020
42.00864
20.974159
17216
сообраќај
Битола
05.03.2020
04.03.2020
41.032799
21.34029
17217
сообраќај
Скопје
05.03.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17218
друго
Велес
05.03.2020
04.03.2020
41.73
21.78
17219
сообраќај
Скопје
бул."Србија"
05.03.2020
04.03.2020
42.003812
21.452246
17220
сообраќај
Скопје
ул."Васко Карангелевски"
05.03.2020
04.03.2020
42.003812
21.452246
17221
сообраќај
Пробиштип
с.Крупиште
05.03.2020
04.03.2020
42.0007459
22.1817702
17222
друго
Скопје
ул."1511 "
05.03.2020
04.03.2020
42.003812
21.452246
17223
друго
Скопје
ул."
05.03.2020
04.03.2020
42.003812
21.452246
17224
друго
Скопје
с.Јурумлери
06.03.2020
05.03.2020
42.003812
21.452246
17225
оружје
Скопје
ул."596"
06.03.2020
05.03.2020
42.003812
21.452246
17226
друго
Скопје
с.Идризово
06.03.2020
05.03.2020
42.003812
21.452246
17227
друго
Гостивар
06.03.2020
06.03.2020
41.800911
20.914169
17228
сообраќај
Битола
06.03.2020
05.03.2020
41.032799
21.34029
17229
сообраќај
Скопје
06.03.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17230
насилство
Скопје
бул."Партизански
06.03.2020
05.03.2020
42.003812
21.452246
17231
сообраќај
Куманово
ул."Доне Божинов"
06.03.2020
05.03.2020
42.13337
21.72584
17232
друго
Прилеп
06.03.2020
02.03.2020
41.35173
21.56214
17233
друго
Скопје
ул."Лазар Личеновски"
06.03.2020
05.03.2020
42.003812
21.452246
17234
друго
Скопје
бул."
06.03.2020
05.03.2020
42.003812
21.452246
17235
друго
Скопје
ул."Горно Лисиче"
07.03.2020
07.03.2020
42.003812
21.452246
17236
друго
Скопје
ул."Женевска"
07.03.2020
07.03.2020
42.003812
21.452246
17237
друго
Скопје
07.03.2020
07.03.2020
42.003812
21.452246
17238
оружје
Прилеп
07.03.2020
07.03.2020
41.35173
21.56214
17239
насилство
Скопје
ул."Пелагонија"
07.03.2020
06.03.2020
42.003812
21.452246
17240
сообраќај
Скопје
бул."3-та
07.03.2020
07.03.2020
42.003812
21.452246
17241
друго
Битола
ул."Лазар Трповски"
07.03.2020
06.03.2020
41.032799
21.34029
17242
друго
Скопје
бул."АВНОЈ"
07.03.2020
06.03.2020
42.003812
21.452246
17243
друго
Скопје
07.03.2020
06.03.2020
42.003812
21.452246
17244
кражба
Охрид
с.Требеништа
07.03.2020
01.11.2019
41.12162
20.819441
17245
сообраќај
Битола
ул."Васко Карангелевски"
07.03.2020
06.03.2020
41.032799
21.34029
17246
друго
Скопје
ул."Македонија"
07.03.2020
06.03.2020
42.003812
21.452246
17247
друго
Тетово
ул."Маршал Тито"
07.03.2020
06.03.2020
42.00864
20.974159
17248
насилство
Струмица
ул."Јордан Мијалков"
07.03.2020
07.03.2020
41.441441
22.64183
17249
насилство
Скопје
ул."Метрополит Теодосиј Гологанов"
07.03.2020
06.03.2020
42.003812
21.452246
17250
насилство
Скопје
ул."Боемска"
07.03.2020
06.03.2020
42.003812
21.452246
17251
насилство
Скопје
07.03.2020
06.03.2020
42.003812
21.452246
17252
друго
Гостивар
с.Чегране
07.03.2020
06.03.2020
41.800911
20.914169
17253
друго
Скопје
07.03.2020
07.03.2020
42.003812
21.452246
17254
кражба
Скопје
ул."Борис Сарафов"
07.03.2020
06.03.2020
42.003812
21.452246
17255
друго
Битола
ул."Ферид Мурати"
07.03.2020
06.03.2020
41.032799
21.34029
17256
друго
Скопје
ул."Бранислав Нушиќ"
07.03.2020
06.03.2020
42.003812
21.452246
17257
сообраќај
Охрид
08.03.2020
08.03.2020
41.12162
20.819441
17258
друго
08.03.2020
07.03.2020
41.49205
22.09354
17259
друго
08.03.2020
07.03.2020
41.49205
22.09354
17260
друго
Скопје
бул."8ми
08.03.2020
08.03.2020
42.003812
21.452246
17261
друго
Скопје
бул."8ми
08.03.2020
08.03.2020
42.003812
21.452246
17262
друго
Скопје
бул."8ми
08.03.2020
08.03.2020
42.003812
21.452246
17263
друго
Скопје
бул."8ми
08.03.2020
08.03.2020
42.003812
21.452246
17264
друго
Скопје
ул."Индира Ганди"
08.03.2020
08.03.2020
42.003812
21.452246
17265
друго
Скопје
ул."Индира Ганди"
08.03.2020
08.03.2020
42.003812
21.452246
17266
оружје
Скопје
бул."Партизански
08.03.2020
08.03.2020
42.003812
21.452246
17267
оружје
Скопје
бул."Партизански
08.03.2020
08.03.2020
42.003812
21.452246
17268
сообраќај
Гостивар
с.Речане
08.03.2020
07.03.2020
41.800911
20.914169
17269
сообраќај
Гостивар
с.Речане
08.03.2020
07.03.2020
41.800911
20.914169
17270
сообраќај
Гевгелија
08.03.2020
07.03.2020
41.15
22.51
17271
сообраќај
Гевгелија
08.03.2020
07.03.2020
41.15
22.51
17272
друго
Скопје
08.03.2020
07.03.2020
42.003812
21.452246
17273
друго
Скопје
08.03.2020
07.03.2020
42.003812
21.452246
17274
друго
Скопје
08.03.2020
07.03.2020
42.003812
21.452246
17275
друго
Скопје
08.03.2020
07.03.2020
42.003812
21.452246
17276
кражба
Скопје
10.03.2020
09.03.2020
42.003812
21.452246
17277
друго
Скопје
ул."Натанаил Кучевишки"
10.03.2020
10.03.2020
42.003812
21.452246
17278
друго
Скопје
ул."Полог"
10.03.2020
09.03.2020
42.003812
21.452246
17279
друго
Скопје
10.03.2020
09.03.2020
42.003812
21.452246
17280
друго
Скопје
10.03.2020
09.03.2020
42.003812
21.452246
17281
друго
Скопје
ул."Тодор Александров"
10.03.2020
09.03.2020
42.003812
21.452246
17282
друго
Гостивар
с.Ново Село
10.03.2020
09.03.2020
41.800911
20.914169
17283
друго
Тетово
ул."Илинденска"
10.03.2020
09.03.2020
42.00864
20.974159
17284
сообраќај
Битола
10.03.2020
09.03.2020
41.032799
21.34029
17285
сообраќај
Струмица
с.Банско
10.03.2020
09.03.2020
41.441441
22.64183
17286
друго
Скопје
ул."Алексо Демниевски"
10.03.2020
09.03.2020
42.003812
21.452246
17287
насилство
Кавадарци
10.03.2020
09.03.2020
41.411192
21.9982338
17288
друго
Скопје
бул."Видое
10.03.2020
09.03.2020
42.003812
21.452246
17289
сообраќај
Скопје
10.03.2020
09.03.2020
42.003812
21.452246
17290
друго
Скопје
ул."Петар Дељан"
11.03.2020
10.03.2020
42.003812
21.452246
17291
дрога
Куманово
11.03.2020
16.10.2019
42.13337
21.72584
17292
оружје
Скопје
11.03.2020
10.03.2020
42.003812
21.452246
17293
дрога
Куманово
11.03.2020
17.09.2019
42.13337
21.72584
17294
оружје
Скопје
бул."АСНОМ"
11.03.2020
11.03.2020
42.003812
21.452246
17295
сообраќај
Битола
11.03.2020
10.03.2020
41.032799
21.34029
17296
друго
Скопје
бул."Партизански
11.03.2020
10.03.2020
42.003812
21.452246
17297
сообраќај
Скопје
11.03.2020
10.03.2020
42.003812
21.452246
17298
друго
Скопје
11.03.2020
10.03.2020
42.003812
21.452246
17299
друго
Скопје
ул."Качанички пат"
12.03.2020
11.03.2020
42.003812
21.452246
17300
друго
Скопје
бул."АСНОМ"
12.03.2020
11.03.2020
42.003812
21.452246
17301
друго
Скопје
ул."Тодор Александров"
12.03.2020
11.03.2020
42.003812
21.452246
17302
друго
Скопје
12.03.2020
11.03.2020
42.003812
21.452246
17303
оружје
Скопје
12.03.2020
12.03.2020
42.003812
21.452246
17304
друго
Скопје
12.03.2020
11.03.2020
42.003812
21.452246
17305
друго
12.03.2020
11.03.2020
41.49205
22.09354
17306
сообраќај
Битола
12.03.2020
11.03.2020
41.032799
21.34029
17307
сообраќај
Скопје
ул."Тодор Александров"
12.03.2020
12.03.2020
42.003812
21.452246
17308
сообраќај
Скопје
бул."Киро
12.03.2020
11.03.2020
42.003812
21.452246
17309
сообраќај
Тетово
с.Јажинце
12.03.2020
11.03.2020
42.00864
20.974159
17310
сообраќај
Скопје
ул."Седма албанска бригада"
12.03.2020
12.03.2020
42.003812
21.452246
17311
друго
Скопје
бул."Јане
12.03.2020
11.03.2020
42.003812
21.452246
17312
сообраќај
Скопје
12.03.2020
11.03.2020
42.003812
21.452246
17313
друго
Битола
бул."Крсте
12.03.2020
11.03.2020
41.032799
21.34029
17314
друго
Скопје
ул."Загребска"
13.03.2020
13.03.2020
42.003812
21.452246
17315
друго
Скопје
13.03.2020
12.03.2020
42.003812
21.452246
17316
друго
Скопје
13.03.2020
12.03.2020
42.003812
21.452246
17317
сообраќај
Скопје
13.03.2020
12.03.2020
42.003812
21.452246
17318
сообраќај
Битола
13.03.2020
12.03.2020
41.032799
21.34029
17319
сообраќај
Велес
ул."Александар Урдаревски"
13.03.2020
12.03.2020
41.73
21.78
17320
сообраќај
Битола
ул."Васко Карангелевски"
13.03.2020
12.03.2020
41.032799
21.34029
17321
друго
Скопје
ул."Римска"
13.03.2020
12.03.2020
42.003812
21.452246
17322
сообраќај
Прилеп
ул."Поп Аврамија"
13.03.2020
12.03.2020
41.35173
21.56214
17323
друго
Прилеп
ул."Пандил Шишков"
13.03.2020
12.03.2020
41.35173
21.56214
17324
друго
Битола
14.03.2020
13.03.2020
41.032799
21.34029
17325
друго
Скопје
14.03.2020
13.03.2020
42.003812
21.452246
17326
друго
Скопје
ул."Лазар Трповски"
14.03.2020
14.03.2020
42.003812
21.452246
17327
друго
Куманово
с.Лојане
14.03.2020
13.03.2020
42.13337
21.72584
17328
сообраќај
Прилеп
ул."Александар Македонски"
14.03.2020
10.03.2020
41.35173
21.56214
17329
сообраќај
Куманово
14.03.2020
13.03.2020
42.13337
21.72584
17330
друго
Скопје
бул."Гоце
14.03.2020
13.03.2020
42.003812
21.452246
17331
друго
Куманово
14.03.2020
13.03.2020
42.13337
21.72584
17332
друго
Скопје
14.03.2020
13.03.2020
42.003812
21.452246
17333
сообраќај
Скопје
ул."Виничка"
14.03.2020
13.03.2020
42.003812
21.452246
17334
друго
Скопје
бул."АВНОЈ"
14.03.2020
13.03.2020
42.003812
21.452246
17335
друго
Битола
15.03.2019
14.03.2020
41.032799
21.34029
17336
друго
Скопје
15.03.2019
14.03.2020
42.003812
21.452246
17337
друго
Скопје
15.03.2019
14.03.2020
42.003812
21.452246
17338
оружје
Скопје
ул."Јадранска магистрала"
15.03.2019
14.03.2020
42.003812
21.452246
17339
оружје
Скопје
15.03.2019
13.03.2020
42.003812
21.452246
17340
друго
Скопје
с.Шишево
15.03.2019
14.03.2020
42.003812
21.452246
17341
друго
Свети Николе
15.03.2019
14.03.2019
41.8666667
21.95
17342
сообраќај
Радовиш
15.03.2019
15.03.2020
41.6361111
22.4666667
17343
сообраќај
Скопје
ул."Козле"
15.03.2019
14.03.2020
42.003812
21.452246
17344
друго
Македонски Брод
15.03.2019
14.03.2020
41.5124006
21.2159425
17345
сообраќај
Кавадарци
ул."Северен булевар"
15.03.2019
14.03.2020
41.411192
21.9982338
17346
друго
Скопје
ул."Вич"
16.03.2020
16.03.2020
42.003812
21.452246
17347
друго
Скопје
ул."Ѓорче Петров"
16.03.2020
15.03.2020
42.003812
21.452246
17348
друго
Скопје
ул."Даутица"
16.03.2020
15.03.2020
42.003812
21.452246
17349
оружје
Скопје
16.03.2020
15.03.2020
42.003812
21.452246
17350
сообраќај
Битола
16.03.2020
30.11.-0001
41.032799
21.34029
17351
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
16.03.2020
15.03.2020
42.003812
21.452246
17352
друго
Скопје
ул."Антон Кецкаров"
16.03.2020
15.03.2020
42.003812
21.452246
17353
сообраќај
Скопје
16.03.2020
15.03.2020
42.003812
21.452246
17354
друго
Тетово
ул."29 Ноември"
16.03.2020
15.03.2020
42.00864
20.974159
17355
друго
Скопје
ул."Саса"
17.03.2020
16.03.2020
42.003812
21.452246
17356
оружје
Прилеп
с.Црешево
17.03.2020
16.03.2020
41.35173
21.56214
17357
оружје
Скопје
17.03.2020
16.03.2020
42.003812
21.452246
17358
сообраќај
Велес
бул."Александар
17.03.2020
16.03.2020
41.73
21.78
17359
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
17.03.2020
16.03.2020
42.003812
21.452246
17360
сообраќај
Скопје
17.03.2020
16.03.2020
42.003812
21.452246
17361
друго
Скопје
ул."Перо Наков"
17.03.2020
16.03.2020
42.003812
21.452246
17362
друго
Прилеп
с.Белановце
18.03.2020
17.03.2020
41.35173
21.56214
17363
друго
Гостивар
18.03.2020
18.03.2020
41.800911
20.914169
17364
друго
Скопје
ул."Антон Попов"
18.03.2020
18.03.2020
42.003812
21.452246
17365
насилство
Тетово
18.03.2020
17.03.2020
42.00864
20.974159
17366
друго
Скопје
ул."Брсјачка Буна"
18.03.2020
17.03.2020
42.003812
21.452246
17367
сообраќај
Скопје
18.03.2020
17.03.2020
42.003812
21.452246
17368
сообраќај
Битола
18.03.2020
17.03.2020
41.032799
21.34029
17369
друго
Скопје
ул."Козле"
19.03.2020
18.03.2020
42.003812
21.452246
17370
сообраќај
Скопје
бул."8
19.03.2020
18.03.2020
42.003812
21.452246
17371
друго
Скопје
19.03.2020
18.03.2020
42.003812
21.452246
17372
сообраќај
Скопје
19.03.2020
18.03.2020
42.003812
21.452246
17373
друго
Велес
ул."Јован Алабакот"
19.03.2020
18.03.2020
41.73
21.78
17374
сообраќај
Свети Николе
с.Преод
20.03.2020
20.03.2020
41.8666667
21.95
17375
друго
Скопје
20.03.2020
19.03.2020
42.003812
21.452246
17376
сообраќај
Демир Капија
20.03.2020
19.03.2020
41.4051233
22.2413823
17377
друго
Скопје
бул."Видое
20.03.2020
19.03.2020
42.003812
21.452246
17378
друго
Скопје
ул."Февруарски поход"
20.03.2020
19.03.2020
42.003812
21.452246
17379
друго
Скопје
ул."Отокар Кершовани"
20.03.2020
19.03.2020
42.003812
21.452246
17380
сообраќај
Битола
20.03.2020
19.03.2020
41.032799
21.34029
17381
друго
Гостивар
с.Дебреше
20.03.2020
19.03.2020
41.800911
20.914169
17382
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
20.03.2020
19.03.2020
42.003812
21.452246
17383
сообраќај
Скопје
20.03.2020
19.03.2020
42.003812
21.452246
17384
оружје
Скопје
ул."Мајка Тереза"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17385
оружје
Скопје
ул."Јужен булевар"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17386
друго
Скопје
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17387
друго
Скопје
бул."Партизански
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17388
сообраќај
Радовиш
ул."Илија Алексов"
21.03.2020
20.03.2020
41.6361111
22.4666667
17389
сообраќај
Скопје
ул."Радован Ковачевиќ"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17390
насилство
Скопје
ул."Жил Верн"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17391
друго
Охрид
21.03.2020
21.03.2020
41.12162
20.819441
17392
друго
Скопје
ул."Славеј планина"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17393
друго
Куманово
21.03.2020
20.03.2020
42.13337
21.72584
17394
друго
Скопје
ул."Ѓуро Ѓоновиќ"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17395
друго
Куманово
с.Проевце
21.03.2020
20.03.2020
42.13337
21.72584
17396
насилство
Македонски Брод
ул "Народен фронт"
21.03.2020
20.03.2020
41.5124006
21.2159425
17397
насилство
Македонски Брод
ул."Македонско Косовска бригада"
21.03.2020
20.03.2020
41.5124006
21.2159425
17398
насилство
Скопје
с.Грушино
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17399
сообраќај
Македонски Брод
с.Црник
21.03.2020
20.03.2020
41.5124006
21.2159425
17400
насилство
Велес
ул."Ангел Мишев"
21.03.2020
20.03.2020
41.73
21.78
17401
друго
Скопје
ул."Палмиро Тољати"
22.03.2020
21.03.2020
42.003812
21.452246
17402
насилство
Скопје
с.Дељадровце
22.03.2020
21.03.2020
42.003812
21.452246
17403
сообраќај
Кичево
ул."Ужичка"
22.03.2020
21.03.2020
41.5177778
20.9655556
17404
сообраќај
Радовиш
с.Дедино
22.03.2020
21.03.2020
41.6361111
22.4666667
17405
друго
Скопје
22.03.2020
21.03.2020
42.003812
21.452246
17406
насилство
Скопје
ул."Александар Урдаревски"
22.03.2020
21.03.2020
42.003812
21.452246
17407
насилство
Скопје
ул."Народен фронт"
22.03.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17408
насилство
Куманово
22.03.2020
21.03.2020
42.13337
21.72584
17409
друго
Демир Капија
с.Прибилци
22.03.2020
21.03.2020
41.4051233
22.2413823
17410
друго
Демир Капија
с.Железнец
22.03.2020
21.03.2020
41.4051233
22.2413823
17411
друго
Скопје
с.Говрлево
22.03.2020
21.03.2020
42.003812
21.452246
17412
кражба
Куманово
с.Отља
22.03.2020
21.03.2020
42.13337
21.72584
17413
друго
Штип
22.03.2020
21.03.2020
41.75
22.2
17414
друго
Штип
22.03.2020
21.03.2020
41.75
22.2
17415
насилство
Тетово
ул "Страшо Пинџур"
22.03.2020
21.03.2020
42.00864
20.974159
17416
друго
Скопје
ул."Тодор Александров"
23.03.2020
22.03.2020
42.003812
21.452246
17417
друго
Скопје
ул."Мариовска"
23.03.2020
22.03.2020
42.003812
21.452246
17418
сообраќај
Скопје
23.03.2020
22.03.2020
42.003812
21.452246
17419
друго
Скопје
23.03.2020
22.03.2020
42.003812
21.452246
17420
сообраќај
Скопје
бул."Јане
24.03.2020
23.03.2020
42.003812
21.452246
17421
друго
Ресен
24.03.2020
23.03.2020
41.0889
21.0122
17422
сообраќај
Скопје
24.03.2020
23.03.2020
42.003812
21.452246
17423
друго
Скопје
ул."23 Октомври"
24.03.2020
23.03.2020
42.003812
21.452246
17424
друго
Скопје
25.03.2020
24.03.2020
42.003812
21.452246
17425
сообраќај
Македонски Брод
с.Ерџелија
25.03.2020
24.03.2020
41.5124006
21.2159425
17426
сообраќај
Богданци
25.03.2020
24.03.2020
41.2030556
22.5755556
17427
сообраќај
Скопје
25.03.2020
24.03.2020
42.003812
21.452246
17428
друго
Скопје
26.03.2020
25.03.2020
42.003812
21.452246
17429
сообраќај
Прилеп
ул."Задарска"
26.03.2020
25.03.2020
41.35173
21.56214
17430
друго
Скопје
30.03.2030
29.03.2019
42.003812
21.452246
17431
друго
Скопје
30.03.2030
29.03.2020
42.003812
21.452246
17432
друго
Скопје
ул."Јуриј Гаргарин"
30.03.2030
29.03.2020
42.003812
21.452246
17433
друго
Радовиш
30.03.2030
29.03.2020
41.6361111
22.4666667
17434
друго
Скопје
ул."Радишанска"
30.03.2030
29.03.2020
42.003812
21.452246
17435
друго
Скопје
31.03.2020
30.03.2020
42.003812
21.452246
17436
друго
Скопје
31.03.2020
30.03.2020
42.003812
21.452246
17437
оружје
Скопје
бул."Кочо
31.03.2020
30.03.2020
42.003812
21.452246
17438
друго
Скопје
бул."Кузман
31.03.2020
30.03.2020
42.003812
21.452246
17439
кражба
Струга
ул."Боро Хаџиески Путе"
31.03.2020
29.03.2020
41.1775
20.6788889
17440
друго
Тетово
ул."Илинденска"
01.04.2020
31.03.2020
42.00864
20.974159
17441
друго
Богданци
01.04.2020
31.03.2020
41.2030556
22.5755556
17442
сообраќај
Тетово
с.Брезно
01.04.2020
31.03.2020
42.00864
20.974159
17443
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
01.04.2020
31.03.2020
42.003812
21.452246
17444
сообраќај
Скопје
01.04.2020
31.03.2020
42.003812
21.452246
17445
сообраќај
Македонски Брод
с.Подмоље
02.04.2020
01.04.2020
41.5124006
21.2159425
17446
оружје
Скопје
02.04.2020
01.04.2020
42.003812
21.452246
17447
оружје
Скопје
с.Буковиќ
02.04.2020
01.04.2020
42.003812
21.452246
17448
друго
Скопје
бул."АСНОМ"
02.04.2020
01.04.2020
42.003812
21.452246
17449
друго
Скопје
04.04.2020
03.04.2020
42.003812
21.452246
17450
друго
Скопје
бул."Илинден"
04.04.2020
03.04.2020
42.003812
21.452246
17451
друго
Скопје
ул."Индира Ганди"
04.04.2020
03.04.2020
42.003812
21.452246
17452
друго
Скопје
ул."Индира Ганди"
04.04.2020
03.04.2020
42.003812
21.452246
17453
друго
Битола
ул."Архиепископ Доситеј"
04.04.2020
03.04.2020
41.032799
21.34029
17454
сообраќај
Скопје
04.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17455
оружје
ул."Васил Главинов"
04.04.2020
03.04.2020
0
0
17456
сообраќај
Куманово
с.Љубодраг
04.04.2020
03.04.2020
42.13337
21.72584
17457
насилство
Прилеп
с. Горно Коњари-скопско.
04.04.2020
03.04.2020
41.35173
21.56214
17458
друго
Кичево
04.04.2020
02.04.2020
41.5177778
20.9655556
17459
насилство
Скопје
ул."Пресека"
04.04.2020
03.04.2020
42.003812
21.452246
17460
друго
Кавадарци
ул."Бошко Буха"
04.04.2020
03.04.2020
41.411192
21.9982338
17461
насилство
Скопје
бул."Јане
04.04.2020
03.04.2020
42.003812
21.452246
17462
насилство
Македонски Брод
ул."Јадранска магистрала"
04.04.2020
03.04.2020
41.5124006
21.2159425
17463
насилство
Прилеп
с.Канатларци
04.04.2020
03.04.2020
41.35173
21.56214
17464
насилство
Струмица
бул."Маршал
04.04.2020
03.04.2020
41.441441
22.64183
17465
друго
Скопје
05.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17466
друго
Куманово
с.Пчиња
05.04.2020
03.04.2020
42.13337
21.72584
17467
насилство
Скопје
с.Јурумлери
05.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17468
насилство
Скопје
с.Јурумлери
05.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17469
насилство
Скопје
ул."Лука Геров"
05.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17470
насилство
Скопје
ул."Лука Геров"
05.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17471
сообраќај
Скопје
ул."Душко Поповиќ"
05.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17472
насилство
с.Криволак
05.04.2020
04.04.2020
41.49205
22.09354
17473
насилство
Струга
05.04.2020
04.04.2020
41.1775
20.6788889
17474
сообраќај
Штип
с.Прналија
05.04.2020
03.04.2020
41.75
22.2
17475
кражба
Велес
05.04.2020
04.04.2020
41.73
21.78
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL