Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
12841
друго
17.01.2018
16.01.2018
41
18
5678
дрога
07.09.2014
06.09.2014
41
18
13102
друго
04.03.2018
03.03.2018
41
18
13614
друго
29.04.2018
28.04.2018
41
18
14126
друго
23.06.2018
22.06.2018
41
18
9007
друго
07.05.2016
06.05.2016
41
18
14895
друго
10.01.2019
09.01.2019
41
18
7474
друго
01.10.2015
30.09.2015
41
18
14386
друго
27.07.2018
27.07.2018
41
18
14898
друго
11.01.2019
10.01.2019
41
18
308
кражба
06.08.2011
05.08.2011
41
18
7477
друго
02.10.2015
01.10.2015
41
18
15157
документи
30.06.2019
29.06.2019
41
18
13623
кражба
01.05.2018
30.04.2018
41
18
14393
друго
28.07.2018
27.07.2018
41
18
9275
друго
13.06.2016
12.06.2016
41
18
9020
друго
10.05.2016
09.05.2016
41
18
6462
друго
02.03.2015
01.03.2015
41
18
6463
друго
02.03.2015
01.03.2015
41
18
8258
друго
09.02.2016
08.02.2016
41
18
9029
друго
11.05.2016
07.05.2016
41
18
14149
друго
24.06.2018
23.06.2018
41
18
10822
документи
30.01.2017
29.01.2017
41
18
9031
друго
11.05.2016
10.05.2016
41
18
12615
друго
06.12.2017
05.12.2017
41
18
8777
дрога
04.04.2016
03.04.2016
41
18
9034
друго
11.05.2016
11.05.2016
41
18
14922
друго
14.02.2019
13.02.2019
41
18
14157
друго
26.06.2018
25.06.2018
41
18
5454
друго
21.07.2014
21.07.2014
41
18
9550
друго
26.07.2016
25.07.2016
41
18
6479
друго
07.03.2015
06.03.2015
41
18
594
насилство
02.10.2011
01.10.2011
41
18
595
друго
02.10.2011
02.10.2011
41
18
12628
друго
07.12.2017
06.12.2017
41
18
7509
друго
07.10.2015
06.10.2015
41
18
12117
кражба
09.08.2017
08.08.2017
41
18
598
кражба
03.10.2011
30.09.2011
41
18
13144
сообраќај
11.03.2018
10.03.2018
41
18
13656
друго
04.05.2018
03.05.2018
41
18
13657
друго
04.05.2018
03.05.2018
41
18
14937
сообраќај
03.03.2019
02.03.2019
41
18
13658
друго
04.05.2018
03.05.2018
41
18
7262
друго
13.08.2015
12.08.2015
41
18
5215
оружје
09.06.2014
06.06.2014
41
18
4449
документи
08.02.2014
07.02.2014
41
18
7009
друго
21.06.2015
20.06.2015
41
18
9828
друго
24.08.2016
23.08.2016
41
18
2662
сообраќај
27.01.2013
26.01.2013
41
18
12138
кражба
10.08.2017
09.08.2017
41
18
2667
друго
28.01.2013
28.01.2013
41
18
12139
кражба
10.08.2017
09.08.2017
41
18
13932
друго
03.06.2018
02.06.2018
41
18
9069
документи
15.05.2016
14.05.2016
41
18
10605
друго
08.01.2017
07.01.2017
41
18
6254
друго
11.01.2015
10.01.2015
41
18
6766
друго
28.04.2015
27.04.2015
41
18
9070
дрога
15.05.2016
14.05.2016
41
18
12398
друго
22.10.2017
21.10.2017
41
18
367
друго
24.08.2011
23.08.2011
41
18
7535
друго
15.10.2015
14.10.2015
41
18
7536
друго
15.10.2015
14.10.2015
41
18
8816
друго
08.04.2016
07.04.2016
41
18
14194
друго
27.06.2018
26.06.2018
41
18
6265
друго
13.01.2015
12.01.2015
41
18
14458
друго
05.08.2018
04.08.2018
41
18
11131
друго
22.03.2017
22.03.2017
41
18
7804
документи
30.11.2015
23.11.2015
41
18
9852
друго
27.08.2016
26.08.2016
41
18
12668
друго
15.12.2017
14.12.2017
41
18
9853
друго
27.08.2016
26.08.2016
41
18
13693
друго
06.05.2018
05.05.2018
41
18
8574
друго
13.03.2016
12.03.2016
41
18
6784
друго
01.05.2015
30.04.2015
41
18
386
друго
28.08.2011
27.08.2011
41
18
14978
сообраќај
25.03.2019
24.03.2019
41
18
8067
сообраќај
09.01.2016
08.01.2016
41
18
388
друго
28.08.2011
27.08.2011
41
18
9092
друго
19.05.2016
18.05.2016
41
18
6790
дрога
03.05.2015
02.05.2015
41
18
12679
друго
16.12.2017
15.12.2017
41
18
10888
сообраќај
11.02.2017
10.02.2017
41
18
10378
сообраќај
04.12.2016
03.12.2016
41
18
2445
друго
10.12.2012
09.12.2012
41
18
7822
друго
02.12.2015
01.12.2015
41
18
2192
друго
27.10.2012
26.10.2012
41
18
11152
документи
24.03.2017
22.03.2017
41
18
5521
друго
02.08.2014
01.08.2014
41
18
7570
друго
24.10.2015
22.10.2015
41
18
10642
друго
11.01.2017
10.01.2017
41
18
8598
сообраќај
17.03.2016
16.03.2016
41
18
12694
друго
17.12.2017
16.12.2017
41
18
2711
сообраќај
05.02.2013
04.02.2013
41
18
6295
друго
23.01.2015
22.01.2015
41
18
9623
друго
02.08.2016
01.08.2016
41
18
9624
друго
02.08.2016
01.08.2016
41
18
7577
друго
27.10.2015
26.10.2015
41
18
12953
друго
04.02.2018
03.02.2018
41
18
7578
друго
27.10.2015
26.10.2015
41
18
8858
друго
16.04.2016
15.04.2015
41
18
12955
друго
04.02.2018
03.02.2018
41
18
14236
друго
01.07.2018
30.06.2018
41
18
14237
друго
01.07.2018
30.06.2018
41
18
14749
друго
13.09.2018
30.11.-0001
41
18
14750
друго
14.09.2018
30.11.-0001
41
18
13215
друго
20.03.2018
19.03.2018
41
18
13216
друго
20.03.2018
19.03.2018
41
18
3746
оружје
04.10.2013
04.10.2013
41
18
10146
друго
22.10.2016
21.10.2016
41
18
8871
друго
17.04.2016
16.04.2016
41
18
9639
друго
03.08.2016
02.08.2016
41
18
15015
друго
08.04.2019
07.04.2019
41
18
14761
друго
23.09.2018
22.09.2018
41
18
4778
друго
30.03.2014
28.03.2014
41
18
14506
документи
07.08.2018
06.08.2018
41
18
14763
друго
23.09.2018
22.09.2018
41
18
13484
друго
19.04.2018
30.11.-0001
41
18
7855
друго
08.12.2015
07.12.2015
41
18
5040
документи
04.05.2014
02.05.2014
41
18
9392
друго
02.07.2016
02.07.2016
41
18
15024
сообраќај
13.04.2019
12.04.2019
41
18
14769
друго
27.09.2018
30.11.-0001
41
18
7353
друго
02.09.2015
01.09.2015
41
18
15033
друго
19.04.2019
18.04.2019
41
18
11708
друго
13.06.2017
12.06.2017
41
18
6845
друго
16.05.2015
15.05.2015
41
18
6846
друго
16.05.2015
15.05.2015
41
18
7871
друго
13.12.2015
13.12.2015
41
18
8643
кражба
23.03.2016
22.03.2016
41
18
7366
друго
06.09.2015
06.09.2015
41
18
8646
кражба
24.03.2016
23.03.2016
41
18
1225
кражба
05.01.2012
30.10.2011
41
18
6858
друго
21.05.2015
20.05.2015
41
18
13514
оружје
21.04.2018
20.04.2018
41
18
4300
оружје
07.01.2014
07.01.2014
41
18
10191
друго
30.10.2016
30.10.2016
41
18
10192
друго
30.10.2016
29.10.2016
41
18
8145
сообраќај
24.01.2016
23.01.2016
41
18
7890
друго
15.12.2015
14.12.2015
41
18
14035
друго
16.06.2018
15.06.2018
41
18
13525
друго
22.04.2018
21.04.2018
41
18
14549
друго
10.08.2018
07.08.2018
41
18
13526
друго
22.04.2018
21.04.2018
41
18
7128
друго
18.07.2015
17.07.2015
41
18
8927
друго
21.04.2016
20.04.2016
41
18
8930
кражба
21.04.2016
20.04.2016
41
18
7651
друго
08.11.2015
08.11.2015
41
18
8420
друго
28.02.2016
27.02.2016
41
18
7145
друго
24.07.2015
23.07.2015
41
18
7913
друго
18.12.2015
13.12.2015
41
18
12265
друго
10.10.2017
09.10.2017
41
18
7146
друго
24.07.2015
23.07.2015
41
18
14058
друго
19.06.2018
18.06.2018
41
18
3821
друго
21.10.2013
20.10.2013
41
18
7405
друго
18.09.2015
17.09.2015
41
18
494
друго
15.09.2011
14.09.2011
41
18
14574
друго
11.08.2018
11.08.2018
41
18
4848
документи
06.04.2014
05.04.2014
41
18
9968
друго
27.09.2016
26.09.2016
41
18
13298
друго
28.03.2018
27.03.2018
41
18
11510
друго
14.05.2017
12.05.2017
41
18
12534
кражба
18.11.2017
18.11.2017
41
18
5367
кражба
03.07.2014
02.07.2014
41
18
11511
друго
14.05.2017
13.05.2017
41
18
10232
друго
04.11.2016
03.11.2016
41
18
11257
кражба
01.04.2017
01.04.2017
41
18
5882
друго
09.10.2014
08.10.2014
41
18
7163
друго
28.07.2015
27.07.2015
41
18
14844
друго
30.11.2018
29.11.2018
41
18
1022
друго
13.12.2011
12.12.2011
41
18
2046
друго
19.09.2012
18.09.2012
41
18
2047
друго
19.09.2012
18.09.2012
41
18
11335
кражба
Битола
с.Буково
15.04.2017
03.01.2017
40.9948935
21.3314522
4979
кражба
Битола
с.Буково
25.04.2014
22.03.2014
40.9948935
21.3314522
7655
кражба
Битола
с.Буково
09.11.2015
08.11.2015
40.9948935
21.3314522
6960
друго
Битола
с.Кравари
12.06.2015
11.06.2015
40.9948462
21.3784023
6796
кражба
Битола
с.Кравари
05.05.2015
04.05.2015
40.9948462
21.3784023
10186
насилство
Битола
с. Кравари
27.10.2016
19.02.2009
40.9948462
21.3784023
8747
друго
Битола
с.Крстоар
01.04.2016
31.03.2016
40.9920105
21.3463569
6797
кражба
Битола
с.Крстоар
05.05.2015
04.05.2015
40.9920105
21.3463569
2573
насилство
Битола
с.Кравари
08.01.2013
16.11.2012
40.991
21.3786
1582
кражба
Битола
с.Кравари
23.03.2012
22.03.2012
40.991
21.3786
1253
документи
Битола
с.Кравари
11.01.2012
10.01.2012
40.991
21.3786
803
оружје
Битола
с.Оптичари
08.11.2011
07.11.2011
40.9891595
21.4201362
913
друго
Битола
с.Оптичари
26.11.2011
25.11.2011
40.9891595
21.4201362
518
друго
с.Асамати
19.09.2011
18.09.2011
40.9864
21.0511
10809
насилство
Ресен
с.Асамати
28.01.2017
23.12.2016
40.9859408
21.0512568
2243
сообраќај
Битола
с.Гнеотино
01.11.2012
04.10.2012
40.9833
21.4833
4747
насилство
Битола
с.Бистрица
27.03.2014
26.03.2014
40.9797398
21.3651138
11666
кражба
Битола
с.Бистрица
06.06.2017
02.06.2017
40.9797398
21.3651138
8902
друго
Битола
с. Бистрица
19.04.2016
18.04.2016
40.9797398
21.3651138
7127
оружје
Битола
с.Бистрица
18.07.2015
17.07.2015
40.9797398
21.3651138
1926
сообраќај
Прилеп
с.Мало
24.08.2012
23.08.2012
40.9774645
21.1863205
9119
друго
Битола
с.Скочивир
24.05.2016
23.05.2016
40.9731655
21.6377524
1029
насилство
Битола
с.Егри
14.12.2011
09.10.2011
40.9644651
21.4275176
2804
друго
Битола
с.Егри
22.02.2013
27.01.2013
40.9644651
21.4275176
4853
сообраќај
Прилеп
с.Олевени.
07.04.2014
06.04.2014
40.961966
21.3582808
7402
кражба
Охрид
с.Трпејца
17.09.2015
16.09.2015
40.9605755
20.7830223
239
друго
Охрид
с.Трпејца
29.07.2011
28.07.2011
40.9605755
20.7830223
7299
кражба
Битола
с.Средно
22.08.2015
21.08.2015
40.9593456
21.4618705
10957
друго
Битола
с.Жабени
18.02.2017
17.02.2017
40.9564452
21.3914441
9603
друго
Битола
с.Барешани
31.07.2016
30.07.2016
40.9529776
21.3564177
9732
оружје
Охрид
с.Стење
12.08.2016
31.03.2016
40.9461087
20.9014868
6442
дрога
Ресен
с.Стење
27.02.2015
20.02.2015
40.9461087
20.9014868
5462
друго
Ресен
с.Стење
22.07.2014
06.07.2014
40.9461087
20.9014868
5463
друго
Ресен
с.Стење
22.07.2014
06.07.2014
40.9461087
20.9014868
190
насилство
Ресен
с.Стење
23.07.2011
22.07.2011
40.9461087
20.9014868
12343
друго
Прилеп
с.Канино
15.10.2017
15.10.2017
40.9460271
21.3549272
4729
кражба
Ресен
с.Крани
24.03.2014
22.03.2014
40.9401126
21.1078894
7888
друго
Ресен
с. Крани
15.12.2015
14.12.2015
40.9401126
21.1078894
122
кражба
Ресен
с.Крани
12.07.2011
11.02.2007
40.9394
21.1086
7413
друго
Битола
с.Породин
20.09.2015
19.09.2015
40.9370749
21.3746761
7479
кражба
Ресен
ул."Јосиф Јосифовски"со
02.10.2015
25.06.2015
40.9368093
21.0460407
8041
сообраќај
Ресен
ул."Михајло Бочкаровски"
04.01.2016
03.01.2016
40.9368093
21.0460407
5237
кражба
Ресен
ул „Јосиф Јосифовски“
12.06.2014
11.06.2014
40.9368093
21.0460407
4510
друго
Ресен
с.Грнче
18.02.2014
17.02.2014
40.9368093
21.0460407
401
сообраќај
Битола
с.Меџитлија
30.08.2011
29.08.2011
40.9295375
21.4290793
12195
сообраќај
Битола
с.Меџитлија
27.09.2017
26.09.2017
40.9295375
21.4290793
947
сообраќај
Битола
с.Меџитлија
03.12.2011
02.12.2011
40.9295375
21.4290793
4361
кражба
Битола
с.Велушина
23.01.2014
22.01.2014
40.9278402
21.3538093
9537
друго
Битола
с.Велушина.
25.07.2016
24.07.2016
40.9278402
21.3538093
11440
друго
Битола
с.Велушина
07.05.2017
06.05.2017
40.9278402
21.3538093
4580
насилство
Битола
с.Велушина
27.02.2014
02.01.2014
40.9278402
21.3538093
6773
насилство
Ресен
с.Штрбово
29.04.2015
30.03.2015
40.9243372
21.101928
7691
друго
Битола
с.Кременица
15.11.2015
14.11.2015
40.9237421
21.4588894
1501
дрога
Битола
с.Кременица
28.02.2012
29.12.2011
40.9237421
21.4588894
7242
кражба
Охрид
с.Љубаништа
09.08.2015
08.08.2015
40.9171254
20.7696118
9203
дрога
Охрид
с. Љубаниште
01.06.2016
29.02.2016
40.9171254
20.7696118
1776
кражба
Битола
с.Гермијан
09.05.2012
08.05.2012
40.9170357
21.5304344
1052
кражба
Битола
с.Лажец
16.12.2011
15.12.2011
40.9120704
21.3791476
265
друго
Охрид
с.Коњско
02.08.2011
01.08.2011
40.9107879
20.9866157
944
кражба
Ресен
с.Коњско
03.12.2011
02.12.2011
40.9107879
20.9866157
12871
друго
Битола
с.Граешница, 
19.01.2018
31.10.2017
40.9008841
21.343376
1391
друго
Битола
с.Градешница
05.02.2012
03.02.2012
40.9008841
21.343376
10387
кражба
Битола
с. Градешница
06.12.2016
05.12.2016
40.9008841
21.343376
12505
сообраќај
Битола
с.Граешница
13.11.2017
12.11.2017
40.9008841
21.343376
7118
насилство
Битола
ул."Љубојно"
16.07.2015
15.07.2015
40.8945369
21.1376967
8114
насилство
Ресен
с.Наколец
19.01.2016
17.01.2016
40.8933557
21.1075168
6274
кражба
Ресен
с.Наколец
16.01.2015
26.11.2014
40.8933
21.1072
695
сообраќај
Битола
с.Д.Дупени
24.10.2011
23.10.2011
40.8876255
21.1246249
228
насилство
Ресен
с.Долно Дупени
28.07.2011
27.07.2011
40.876011
21.1247149
12064
друго
Ресен
с.Долно Дупени
03.08.2017
02.08.2017
40.8759098
21.1213026
5125
друго
ул.„Антон Попов“
25.05.2014
24.05.2014
0
0
13329
друго
ул."М.Т Гологанов"
01.04.2018
01.04.2018
0
0
7443
сообраќај
ул."Васил Ѓоргов"
26.09.2015
26.09.2015
0
0
13848
сообраќај
улицата "Питу Гули"
24.05.2018
23.05.2018
0
0
3099
кражба
ул „Боро Менков“
25.04.2013
19.04.2013
0
0
4891
друго
с.Алешевце
12.04.2014
11.04.2014
0
0
12335
друго
ул. Радушка
15.10.2017
15.10.2017
0
0
13103
друго
с.Сопиште
04.03.2018
03.03.2018
0
0
12085
насилство
с.Норово,крушевско, 
04.08.2017
01.06.2017
0
0
12603
сообраќај
улица "Никола Русински"
03.12.2017
02.12.2017
0
0
13643
кражба
улицата "Антон Попов"
03.05.2018
02.05.2018
0
0
10576
друго
ул "Атанас Иљоски"
02.01.2017
01.01.2017
0
0
13394
друго
с.Сенокос
08.04.2018
07.04.2018
0
0
3159
насилство
с.Рашче
08.05.2013
07.05.2013
0
0
3167
кражба
с.Арачиново
09.05.2013
07.05.2013
0
0
4192
оружје
с.Карпош
23.12.2013
22.12.2013
0
0
4193
кражба
с.Сарај
23.12.2013
22.02.2012
0
0
15207
друго
с.Петровец
16.07.2019
15.07.2019
0
0
13161
друго
с.Суводол
15.03.2018
15.03.2018
0
0
13682
насилство
улицата "Бранко Заревски"
06.05.2018
05.05.2018
0
0
1398
друго
ул „Алија Авдовиќ“
06.02.2012
05.02.2012
0
0
3448
кражба
с.Беличица
01.08.2013
31.07.2013
0
0
13690
друго
улицата "Трифун Хаџи Јанев"
06.05.2018
05.05.2018
0
0
13179
друго
улицата "Трифун Хаџијанев"
17.03.2018
16.03.2018
0
0
125
кражба
ул „Ѓорѓи Андреевиќ“
13.07.2011
12.07.2011
0
0
14462
насилство
с.Орман
05.08.2018
04.08.2018
0
0
13952
друго
с.ело
07.06.2017
06.06.2018
0
0
13953
друго
с.ело
07.06.2017
06.06.2018
0
0
3204
кражба
с.Пласница
25.05.2013
24.05.2013
0
0
3722
кражба
с.Обедник
28.09.2013
27.09.2013
0
0
13713
друго
с.Стрелци
08.05.2018
03.05.2018
0
0
12954
друго
ул."Лука Геров"
04.02.2018
03.02.2018
0
0
11676
сообраќај
бул "Видое Смилевски Бато"
09.06.2017
09.06.2017
0
0
12956
кражба
ул."Архимедова"
04.02.2018
03.02.2018
0
0
3231
кражба
с.Колари
29.05.2013
30.11.-0001
0
0
3749
насилство
с.Дуф
04.10.2013
03.02.2010
0
0
14762
друго
с. Фурка.
23.09.2018
22.09.2018
0
0
3503
насилство
ул.„Рељо Шестокрило“
10.08.2013
10.08.2013
0
0
10160
друго
с.Дренас
23.10.2016
22.10.2016
0
0
976
друго
с.Единаковци
07.12.2011
05.12.2011
0
0
3035
кражба
с.Визбегово
10.04.2013
09.04.2013
0
0
12770
друго
с.Трипатница
01.01.2018
01.01.2018
0
0
13028
насилство
улица "Јужноморавски бригади"
17.02.2018
16.02.2018
0
0
14056
друго
ул."Коле Канински"
19.06.2018
19.06.2018
0
0
13037
друго
улица "Црвена Скопска Општина"
18.02.2018
17.02.2018
0
0
6382
друго
ул.„Костурска“
09.02.2015
08.02.2015
0
0
1007
друго
с.Долно Блаце
12.12.2011
11.12.2011
0
0
15090
друго
с.Живојно
02.06.2019
01.06.2019
0
0
13302
насилство
с.Скудриње
28.03.2018
27.03.2018
0
0
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL